Alle innlegg Sukkerforum

Komplement: Jeg er litt sjenert- ta kontakt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ripsalis lø. 23 okt. 2010 23:04

Hva synes dere om å få slike standard meldinger?
For meg er det så turn-off at jeg ikke gidder svare vedkommende. Når de i tilegg har en profil uten tekst, lurer jeg virkelig på hva vitsen er med å være her inne.

Man må virkelig være sjenert hvis man ikke tør skrive ei melding: Hei! Hvordan står det til hos deg i kveld da? Skal vel ikke så mye mere til for å starte en samtale!?

Skjult ID med pseudonym ripsalis lø. 23 okt. 2010 23:19

Dame :-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 00:42

Takk for tipset aleccore, nå slipper jeg flere hunde/kattebilder i min innboks :D

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 24 okt. 2010 00:46

Jeg er mer allergisk mot skrivefeil. Kompliment. Med mindre HI faktisk ønsker å snakke om utfylling og ikke det å gi ros/smiger.

Skjult ID med pseudonym Dragefrukt sø. 24 okt. 2010 00:50

*dasker Alecc på rompa og sender han til sengs uten kveldsmat*

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 okt. 2010 00:51 Privat melding

Er det virkelig noen som skriver dette?

(mann 42 år fra Telemark) sø. 24 okt. 2010 01:14 Privat melding

Skjønner hva du mener...ingenting er så turn off som en profil helt uten tekst men....får jeg den meldinga du sssskriver om så svelger jeg stoltheten min og skriver tilbake. Man bør nok senke kravene litt om man vil ha noe ut av nettdatinga.....vil du ikke det så er det jo en annen sak....

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 01:18

Hehe, Grumse, hvor lavt har du egentlig senket kravene dine? ;)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 01:25

Så lavt at det skal være mulig å finne en ok dame, du skjønner antakelig at det viktigste er det som er på insiden av ansiktet....ikke på utsiden. Men jeg tar det som et kompliment og sier tusen takk.....

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 01:31

Det var overhodet ikke noe kompliment, for å råde folk til å senke kravene for å finne seg en er strengt tatt ikke det beste tipset i boken vel. Men jeg bare spøkte litt med deg, den lå så fint i kortene. Men værsågod og ingen årsak! ;)

Skjult ID med pseudonym HDV sø. 24 okt. 2010 01:36

Så å tørre å ta kontakt uten å virkelig ta kontakt, og så skylde på det dårlige kontaktforsøket med at en er sjenert. Genialt!

Skjult ID med pseudonym Ninja123 sø. 24 okt. 2010 01:50

"Man må virkelig være sjenert hvis man ikke tør skrive ei melding: Hei! Hvordan står det til hos deg i kveld da? Skal vel ikke så mye mere til for å starte en samtale!?"

Dessverre så skal det betydelig mer til. Er man jente, og får ørten meldinger daglig, blir slike mailer også bare åpnet, lest og lagt bort. Noen form for respons bortsett fra at avsender ser at mailen er lest, skjer ytterst sjelden.

Resultat? Folk driter i å skrive lange mailer, prøve å være morsom eller ha en artig vri på spørsmålene i mailen de sender, og heller fyrer avgårde slikt som referert til over og kanskje, KANSKJE man etter 357 forsøk får svar. Når det heller ikke skjer, sier man opp abonnementet og ligger en slik side som dette på hylla.

Jeg personlig er fortsatt på det stadiet at jeg leser profilene jeg besøker, og finner jeg den aktuelle profilen interresant, sender jeg gjerne en mail utifra det som står der. Men jeg ser en generell tendens både på denne siden og på andre lignende sider at respons er noe man må jobbe for, og mye hardere enn hva man skulle tro.
Litt som å selge sand i Sahara x 2 ;-)

(og nei, jeg er ikke en bleikfeit taper på 57 som sender mail til 18-19 åringer. Jeg er i midten av 20 årene, ser normal ut, har jobb og sunne interreser og verdier)

Skjult ID med pseudonym Ninja123 sø. 24 okt. 2010 03:27

Hehe, innlegget ditt Aleccore er så på trynet at jeg nesten ble bekymra når jeg leste det.

Interreserer det deg overhodet ikke hva en potensiell partner har av jobb, interesser og verdier?

Da har jeg en perfekt partner til deg, hun koster 1399,- og sendes fraktfritt fra www.kondomeriet.no. Husk glidemiddel og lykke til! ;-)

Skjult ID med pseudonym Ninja123 sø. 24 okt. 2010 03:39

Hehe, "Fail" er noe man gjør i WoW, men ok, skal la den gå for denne gang ;-)

Du får gå opp en prisklasse da, da blir de nok både yngre og mer normal:-)

Skjult ID med pseudonym Ninja123 sø. 24 okt. 2010 03:49

WoW = World of Warcraft (online spill). Fjortisene der inne bruker ord som "fail" når andre spillere dør, dummer seg ut o.l.

Nå sirkulerer jeg sjelden på noen diskusjonsforum online, men ser at det ordet tydeligvis har funnet veien inn her også.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 09:24

Sooky: Det jeg mente var at hvis en ikke kunne svare på enn viss type henvendelser så kan man ha et potensielt problem.......jeg svarte på denne henvendelsen engang

"du ser snill ut, send gjerne noen ord"

Henvendelsen er vel bare en smule bedre formulert og sier nok det samme.

Men jeg svarte på denne henvendelsen og fikk muligheten til å blikjent med en knalldame.......da det ikke blei noe mer enn noen dater og litt telefonprat så skyldtest det at vi hadde noe ulikt ambisjonsnivå.

Hadde jeg ikke senket kravene mine så hadde jeg ikke fått denne tilførselen av positiv energi som jeg fikk fra henne.

Så hvis du konsekvent unngår å svare en slik mail eller å gå inn på profilen til den som sender den, så bør en senke kravene.

Det er desverre mange som ser mere på ytre faktorer, resultatet er at mange prøver å få seg partner som ligger bra an når vi snakker om det ytre.....alikevel sier de at de vil ha en "dame med noe mellom ørene"

Så ja, jeg tror jeg trygt kan anbefale endel å senke kravene.........

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 10:17

@aleccore: takk for tipset!

@dragefrukt: skrivefeil er jeg også allergisk for..

@grumse: trenger ikke senke akkurat det kravet for og få noe ut av denne nettdatinga; 2.date i dag :))

Skjult ID sø. 24 okt. 2010 10:22

Tullete. Er bare tiltaksløs og dårlig til å skrive i så fall, ikke sjenert. Jobb med deg selv og ta en sjanse.

Skjult ID sø. 24 okt. 2010 10:36

Det var jeg som skrev den meldingen. Dårlig gjort å ta det opp her i forumet. Ikke fikk jeg svar heller!

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 11:03

hvem svarer du skjultID og hva kommenterer du?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 11:10

Ripsalis: "få noe ut av nettdatinga"...kommer jo an på hva man vil ha ut av nettdatinga da.......desuten så er det ikke alle som får dater i bøtter og spann, og til sist så kan det jo også hende at de to datene du har fått idag er det du får uten at jeg skal spekulere i hvor mye dating det blir for deg eller hva nettop du får ut av det.

Skal ikke generalisere eller prøve å putte deg i noen bås heller...men der endel sier ja til ethvert tilbud de får kun for datingas skyld, så fins det også de som takker nei til en stor del av tilbudene fordi det ikke er selveste datinga som er det viktigste........vet ikke hva som gjelder i ditt tilfelle men eneste pekepinn enn har er om brukeren selv er fornøyd eller ei. Er han/hun det så er det jo ingen problem.....

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 17:12

@Grumse: Har vært på flere dater i høst, og den i dag var nr to med samme mann.

Målet mitt med å være her er faktisk og finne noen og dele livet med, ikke bare å date ivei og skryte av det. Jeg dater ikke hvem som helst, kun de jeg mener kan være noe for meg, og dater ikke for og få sex. Den får jeg vente med til jeg finner noen jeg forelsker meg i.
Faller ikke for menn som er superpene, liker bedre de som er midt på treet og har mye og gi ellers. Men skal innrømme at så kresen som jeg er skal det vel litt til for og finne noen man virkelig kunne tenkt seg og være sammen med. Det er bare og fortsette å lete :-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 17:57

Kvinns? Hvor ligger likestillingen din an da jon1234? På meg virker det som du har et litt oppad og ned syn på oss "kvinns"...

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 18:32

Ser ikke ut som at jon1234 liker kvinnskjinnj!

Du kan snakke for deg selv jon1234, de fyrene jeg har møtt har vært seriøse greie karer. Man vet vel heller ikke om man har funnet drømmedama/mannen før man har truffet dem på ordentlig, og skal man engang finne drømmepartneren så man man regne med å date litt, det synes nå iallefall jeg.

Blir heller ikke nedrent av masete og kåte fyrer.

:-)

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 19:07

Har du tenkt tanken på at det er du som er trassig her? Jeg synes du legger opp til det selv..vil alltid være forskjeller på kvinner og menn, men alle menn er ikke som deg vet du.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:08

Ripsalis: da er du en jente etter min smak....stå på:)

Skjult ID med pseudonym Shila sø. 24 okt. 2010 19:20

@jon1234

Mange jenter/damer vil sikkert også svare på en slik melding. Er ikke alle "kvinns" (for å bruke ditt uttrykk) som er like oversvømt med oppmerksomhet her inne.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 24 okt. 2010 19:21

Du motsier deg selv, jon1234.
Du fremhever stadig at du studerer sosialpsykologi...og sliter med å se det fra "kvinns" sin side. Men vil ha jenter til å se det fra guttas side?

*Du er ihvertfall ikke særlig nøytral i uttalelsene dine, som jeg må erkjenne (fra mitt ståsted) virker urimelig malplasserte og sneversynte av og til...*

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 19:24

Er det en del av "sosialpsykologien" din å kalle oss for trassig hver gang vi setter spørsmålstegn til uttalelsene dine?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:31

Der kom et inlegg etter min smak.....vi har en tendens til å putte det motsatte kjønn i den verste kategorien uten å tenke over at tendensen er lik hos begge kjønn.......

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 19:32

Enig med de fleste her bortsett fra deg jon1234

Jeg tror ikke menn er noe bedre på å svare enn damer generelt her inne.
Jeg regner med at du jon1234 får veldig lite meldinger ettersom du har interesse for å svare på alt du får av oppmersomhet.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:32

....selvom inlegger har fjerna det i mellomtida så er jeg like enig....

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 24 okt. 2010 19:36

Er det "Ta jon1234"- kvelden her?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:37

Jeg vil si en ting imidlertid....Ripsalis: du sier at en må være utrolig sjenert for å ikke klare å skrive en melding.....

Det vi vet er at vitenskaplig sett så er det mere enn nok dokumentasjon på at dette er mulig......jeg har lidd av depresjon i nesten 3 år...har erfart hva hormonforandringer kan gjøre med selvtillit å psyken....nå er jeg bortimot helt frisk heldigvis...men jeg kan gå god for at mennesker som har sånne problemer ikke kan lastes for det:)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:40

men når vi først er inne på temaet...hvor er det egentlig blitt av disse flørtene..finner de ikke lenger jeg.....

Skjult ID med pseudonym ripsalis sø. 24 okt. 2010 19:46

Full respekt for det Grumse, jeg har vært i et forhold med en som hadde depresjon og dårlig selvtillit, mulig det er derfor jeg synes det er turn-off med slike meldinger, og ønsker meg en selvsikker mann. Håper det går bra med deg!

Strandboms: Ser ut til at det er "Ta jon1234"kvelden ja :-)

Skjult ID med pseudonym Såpass sø. 24 okt. 2010 19:46

Synes det er koselig uansett jeg da, får da faktisk ei melding :P

Huff mange som er allergiske mot meg her ser jeg :) For jeg har del skrivefeil, har lese og skrive vansker. :)))

Tenk om de møter den dama/ mannen og det er full klaff, kommer dere til å dumpe henne/han på grunn av at de har skrive feil???

Skjult ID med pseudonym katte sø. 24 okt. 2010 19:47

Jeg har mailet litt med en dame som bare sendte komplimenter i starten, hadde jeg skrudd av for det hadde jeg nok ikke fått dem...

Er nok enig i at toleransen øker desto mindre mail en får.
Fikk for et par år siden en mail fra ei som var brisen, spilte yatzy med seg selv og tok seg til mot, og foreslo inngniing med olje og møte i en nabokommune helgen etter.
(Kanskje ikke så lurt å maile når man er brisen og angrer etterpå)

Egentlig en litt sjarmerende mail, da, men hvem ville svart positivt og ikke? :)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 19:50

Det er endel menn som har det sånn også Jon1234.......jeg har respekt for det du skriver her men jeg er ikke så sikker på at det er så kjønnsbetinga som du gir utrykk for:)

Skjult ID med pseudonym sfx1 to. 28 okt. 2010 03:53

vent til de damene som venter på svar nærmer seg 40... da er de jo ikke akkurat så attraktive lengre at de kun kan vente på mr. right. Vedder på at de da er så desperate at de kaster seg over alle som ser på profilen deres.