Alle innlegg Sukkerforum

Noen som prøver seg flere ganger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tard sø. 24 okt. 2010 22:48

Er det noen som prøver flere ganger hvis den du sender meld til ikke svarer?
Og hva syntes dere om det?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 24 okt. 2010 22:53

Av og til hender det jeg bruker kompliment som purring eller sender ny mail etter noen mnd.
Eller går igjennom chatten og prøver å chatte med enkelte av dem.

Skjult ID med pseudonym Cowboy-Kai sø. 24 okt. 2010 22:55

Ja, det hender jeg purrer litt, og noen ganger funker det faktisk helt fint :D

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 22:56

Ja, har vært noen av den sorten. De blir jo ikke mer interessant etter 2 og 3 flørten, men hey, de skal ha for utholdenhet!

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 24 okt. 2010 22:57

Men så kan det jo faktisk være sånn at de ikke husker at de har sendt til deg før....Vi er jo en del folk her inne!

Skjult ID sø. 24 okt. 2010 22:59

jeg prøver ofte på nytt etter noen uker. Overaskende mange som svarer da. Dater har det blitt av andre gangs forsøk også. Så jeg vil nesten påstå at de som ikke prøver igjen er litt tafatte :)
Man kan jo ikke gi seg så lett hvis det er person som du synes er veldig interessant :)

Men når det er sagt, så hvis de leser, men ikke svarer på andre meldingen jeg sender heller, så blir det en blokkering. Da får man ta hintet og innse at de selvsagt ikke er interesserte og det er ingen grunn til at du skal se denne profilen lengre heller....

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 24 okt. 2010 23:05

Mange sender mail flere ganger.
For min del er timing viktig, da jeg ikke skriver med mange på en gang.

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 24 okt. 2010 23:10

Det hender jeg purrer, men som regel så tar jeg et uteblivende svar som et taust neitakk.....

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 24 okt. 2010 23:13

Nope, her i gården gies det en mulighet, og jeg ser absolutt ingen gode argumenter for å gjøre det på noen andre måter.
Det blir som @ sooky sier her, man blir neppe mere interessant på 2. eller3. forsøket, og uansett hvilke grunner en dame har for å unnlate å svare, eller hun gir et negativt svar, så ser jeg ingen som helst grunn til å fortsatt ha henne på matchlisten.

Litt selvrespekt må man jo ha, og hvis den skal ofres for å komme seg bort fra singelivets fortreffeligheter, så sier jeg heller nei takk, og blokk....

Men jeg skjønner jo at de som er av den mer desperate sorten kan la seg friste til å bedrive den type tiggetaktikk ;-)

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 24 okt. 2010 23:14

hvis jeg ikke har skrevet innen de siste 3 mnd eller hva det er så kan det vel hende at noen har fått et brev til..

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 24 okt. 2010 23:20

Synes det kan vere en bra ting å prøve flere ganger eg. Hender eg ikkje svarer interessante førstemeldinger rett og slett fordi eg ikkje liker å sjonglere flere samtidig, så ofte kan det like gjerne være tidspunktet som er feil som at personen er feil. Men dersom man får svar om at andre personen ikkje er interessert er det jo sjølvsagt greit å kunne ta et hint.

Men blir det ikkje litt dumt å brenne alle bruer ved å blokkere bare fordi den andre personen ikkje svarer første gangen man sender en hilsen? Kanskje man da går glipp av en sjanse som bare trengte å ligge litt mer på is før man får svar.

Skjult ID med pseudonym Don Alfons sø. 24 okt. 2010 23:27

Nej, det blir bara ett försök. Inget svar = inget intresse.

Skjult ID med pseudonym buddha sø. 24 okt. 2010 23:30

Vet du en ting @ Eva.... Det som er dumt her, det er ikke at noen blokker deg fordi du ikke svarer.
Det som er det dumme, er at du IKKE svarer at du syns henvendelsen er interessant, men at du skriver for tiden med en annen, og vil finne ut av det først.
Og hvis du da blir blokkert av noen, så er det på et helt annet grunnlag enn pga manglende svar.

Hvis man ikke får et svar, så tolkes det som at du er uinteressert, og ihht, mange tråder her inne, så er det mange som anser det som uhøflig å la være å svare også.

Så hvis det er noen som går glipp av en sjanse her, så er det vel den som ikke svarer tilbake....

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 24 okt. 2010 23:40

godt poeng buddha!

Skjult ID med pseudonym fremad sø. 24 okt. 2010 23:48

Jeg svarte akkurat på en henvendelse fra ei som sendte melding nr. 2. Det var liksom ikke heeeelt match ut i fra bildet, men la gå siden hun er litt pågående... det kan jo være at bildet ikke yter personen full rettferdighet. Det var ikke på sukker forøvrig.

Skjult ID med pseudonym Rar fyr ma. 25 okt. 2010 00:18

Sukker er et rart sted som aldri slutter å overraske, så kanskje det ville være en god idé å følge opp noen av de ubesvarte eller avvisende. Til nå har jeg stort sett latt dem i fred (men uten å blokke dem - vil jo gi dem en mulighet til å angre seg :-)).

For ikke lenge siden ble jeg avvist av en jente jeg fulgte opp. Ikke noe sensasjonelt, men hun hadde i første omgang svart hyggelig tilbake på min henvendelse og skrev at hun definitivt ville komme tilbake til meg om datingen hun holdt på med ikke ga resultater. Hun virket veldig seriøs og inaktiverte sin profil mens hun fant ut av daten sin. For noen uker så jeg at hun var tilbake og fulgte opp. Da fikk jeg bare en lattermild meldingen tilbake om at hun var singel igjen, men at vi nok ikke passet sammen.

Jeg klarer fint å leve med slike avvisninger, men det overrasker meg. På samme måte som jeg overraskes av at jeg flere ganger har fått avvisende meldinger fra kvinner som ikke en gang har vært innom profilen min.

Jeg er sikkert en rar fyr, men sukker er et enda rarere sted. Noen ganger lurer jeg på om dette for mange egentlig fungerer mer som et sosialt nettsted enn et sted å treffe en kjæreste.

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 25 okt. 2010 08:39 Privat melding

en gang holder.....er man intressant for en jente så svarer hun....:)

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ma. 25 okt. 2010 09:45 Privat melding

Kunne aldri tenke meg å mase for å få respons!

Når jeg ikke får svar på en melding, regner jeg det som ganske sikkert at personen ikke er interessert.
Det samme tenker jeg hvis jeg gir noen et hjerte. Får jeg verken hjerte tilbake eller en liten melding, kan jeg bare glemme ham og lete videre... ;-)

Men jeg har etter hvert skjønt at både hjerte og meldinger tolkes litt forskjellig her inne.

Skjult ID med pseudonym jente33 on. 27 okt. 2010 17:47

Tja, jeg har i hvert fall selv opplevd å ikke svare i første runde / slutte å skrive med noen, for så å svare når personen tok kontakt igjen.

Grunnen? Vel, som jente får jeg ganske mange mail, og det er ikke alltid jeg rekker å følge opp, selv om det kanskje kan være interessant. Og så er det faktisk noe med det, at en mann som viser MYE interesse, han kan ende opp med å være mer spennende enn en som kanskje ser bedre ut "på papiret". Mange av oss kvinner ser tross alt etter den rette, og den rette er en mann som både tør og gidder å kjempe for å få sin utkårede. En mann som ser alle kvinner som én blant mange og like lett flyr videre til neste blomst, han er bare ikke like interessant.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 27 okt. 2010 19:13 Privat melding

Der kom det svart på hvitt ja, og tusen takk for det @ jente 33.....

I min bok, så er det to typer menn som kjemper og maser for å få hekta en dame på kroken ut i fra en todimensjonal virkelighet som det en profil på en datingside egentlig er. Og det er De desperate, og Playerne.... de seriøse og fornuftige mennene bruker ikke denne taktikken.
For menn med selvrespekt synker ikke så lavt at de bruker en players oppskrift for å få hekta en dame på kroken.......

Hadde dette vært IRL, så kunne saken stillt seg annerledes. Men du kan ikke bruke denne typen logikk når det gjelder nettbasert sjekking, her blir du blokkert hvis du ikke responderer.

Skjult ID med pseudonym jente33 on. 27 okt. 2010 19:40

@ buddha

Kanskje disse "menn med selvrespekt" da bør lure litt på hvorfor de sitter alene? ;) Og i hvert fall hvorfor de ikke får napp hos de "bra" damene? (jeg sier selvfølgelig ikke at det gjelder alle, det er bare en generalisering).

Uten at jeg har opplevd det slik selv, så kan det sikkert være sant at det er de desperate og playerne som forsøker seg på denne taktikken oftest - i hvert fall i Norge. Dette stiller seg nok ganske annerledes i mange andre land. Og her er mitt poeng at de seriøse og fornuftige nordmenn kanskje har litt å lære. At man ikke skal gi opp så lett, at man må gå etter det man vil ha her i verden.

Og legg ellers merke til at jeg brukte ordet "forsøker" i sted. Greia med players er jo nettopp at de lett flyr videre til neste blomst. Det kan være at de holder ut lenge nok til å ha fått en date, men der er vi jo da over på IRL. Og da er det gjerne slik at en mann som virkelig gidder å legge ned tid og krefter i å få deg, han er gjerne litt verd å satse på også.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 27 okt. 2010 20:11 Privat melding

Ærlig talt@ jente33, tror du at en skikkelig mann med god kjennskap til sin egenverdi gidder å bruke så mye krefter på å få seg en dame?

En mann med som kjenner sin egenverdi vil ikke finne på å tråkke på sin egen selvrespekt med å kontakte en dame på nett mer enn EN gang. Dette er tross alt en dame han kun har sett bilder av, og lest noen egenkomponerte subjektive setninger om. Tror du virkelig at det er noen andre enn players og despo's som gidder å storme en slik festning.

Jeg påstår at en mann som vet hva han er verdt for en kvinne, og som er bevisst på hva han er verdt, går videre ved uteblivelse av respons på en mail.

Men at Dere blir sjarmert av en mann som kjemper for Dere, jo da det vet vi jo alle. Det har jo vært holdt turneringer for å vinne kvinners gunst i årtusener..... Men i denne turneringen som heter nettdating, så vil De ekte ridderne kun gi en Lady en sjanse til å bevise at hun er rangen verdig.

Jeg kommer aldri noengang til å bli så sjarmert av en dame som har lagt inn noen bilder i et album, og skrevet noen linjer om seg selv, at jeg gidder å bruke mer enn ETT forsøk på å ta kontakt.....

Men IRL, så har jeg jo opplevd noen ganger i dette livet, at jeg har bestemt meg for å sjarmere en jente i senk, på tross av at hun ikke har vist noen særlig interesse, eller fordi hun har spillt hard to get.
Men IRL, så er det andre mekanismer, og et større spekter enn bokstaver og bilde som trekker frem interesse.

Men for all del, lev gjerne i troen på at menn som står på for å få deg her på nett , er den riktige mannen for deg, og at de som ikke sender deg mer enn en mail er feil for deg

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 27 okt. 2010 20:31

Jeg har aldri prøvd å sende en ny melding til en som ikke svarte meg første gangen, selv om det har vært fristende i tilfeller der profilen virkelig tiltalte meg.

Jeg har derimot flere ganger prøvd å hente inn menn igjen som av en eller annen grunn har sluttet å svare. Noen ganger har det funket og vi endte opp med å treffes, andre ganger endte det med fortsatt stillhet :-)

Jeg tror at det av og til kan funke å sende en ny melding, så lenge man ikke gjør det til en regel, men kun gjør det ovenfor de man virkelig kunne tenke seg å komme i kontakt med.

Skjult ID med pseudonym Fanny on. 27 okt. 2010 20:41

jag sänder bara melding en gång. Og svarar ikke mannen tar jag det som at han ikke er intressert. Skulle aldrig mase med og sende en melding til. Det skulle føles desperat. Samma om jag fikk meldinger flere gånger fra en jag ikke synes er intressant, det hade jag ikke likt. Blir ikke sjarmert av en mann som maser på nettet.

Däremot synes jag man kan vara såpass sjysst at man gjer et svar tilbaka på førsta meldingen, og sier at man ikke er intressert på en okej måte.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 27 okt. 2010 20:43

Jeg sender vanligvis ikke en ny melding, med mindre det plutselig blir tyst fra henne. Har også sendt et par nye meldinger etter å ha fått den klassiske "jeg dater en annen nå og vil finne ut av det", men det har til gode å lykkes.

Skjult ID med pseudonym geir on. 27 okt. 2010 20:43

har skjønt at det er mange grunner til at damer ikke svarer, så jeg sender alltid en ny melding etter ett par måneder hvis jeg ikke har fått svar.

Overraskende mange som svarer på andre forsøk :)

Skjult ID med pseudonym Fanny on. 27 okt. 2010 20:48

ja, er ju en annen sak om man hade fått igång en dialog per mail, og den ene pløtsligt ikke svarer. Då kan man ju skrive noen ord :)

Skjult ID med pseudonym jente33 on. 27 okt. 2010 21:42

@ buddha: Ja, jeg tror og vet absolutt at det er andre enn players og desperate som gidder å prøve en gang til. Jeg har opplevd flere ganger at det har vært noen som likte profilen min spesielt godt, og som hadde en følelse av at nettopp vi to kunne komme til å passe sammen, og som derfor valgte å prøve igjen. Med andre ord det samme som Frøkna sier lengre opp. Dette virker på ingen måte desperat dersom de ordlegger seg på en grei måte.

Ellers er det vel få jenter som på nett forsøker å være noen ugjennomtrengelig festning eller som forventer at en mann skal bruke uendelig med tid på henne før man har truffet hverandre engang. I de aller fleste tilfeller vil man svare straks dersom man får en melding fra en som virker interessant. Poenget er bare at man ikke alltid ser skogen for bare trær, og noen som kan være interessante faller uheldigvis gjennom ved første screening. Dette kan endre seg gitt en andre mulighet.

Og så kan jo folk velge selv om de vil lage seg regler som begrenser dem, eller om de vil ta noen sjanser her i livet. Man må spille for å vinne.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 27 okt. 2010 22:08 Privat melding

JAJA, @ jente 33, i mine ører så høres det ut som om du har rikelig å ta av når det gjelder friere, og det er jo fint for din del.
Men jeg garanterer deg at du mister mange gode kandidater underveis, når du ikke ser skogen for bare trær og du ikke svarer på brevene du får.
For det er ganske mange som blokkerer De som ikke svarer, der noen er til og med så raus at De gir både en og to uker på svare etter at de har lest mailen før de ender i en blokkering.

Ta sjanser her i livet?
Spille spill?

Get real, disse tankene surrer kun rundt i hodet på De som er neddynga i mail, og ikke De som sliter med en svarprosent som er 1: 5 del av sin egen skostørrelse........

Btw: Hvis jeg mister en sjanse hos noen som forventer at jeg skal jobbe hardt for å vinne Deres gunst, så er det helt greit. For hvis man må surre rundt som en Greker for å få draget på en dame, da er hun ikke riktig dame for meg uansett.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 27 okt. 2010 22:24

Om en mann kommer tilbake til meg igjen etter en tid (fordi jeg svarte at jeg ikke var i modus helt enda, eller skriver med en annen), så synes jeg det er gutsy - han scorer på det uansett, fordi han virker raus og litt om seg. Det er noe maskulint ved det som tiltaler meg. Men sier jeg klart fra at han ikke er min type, er det ikke noe mer å hente.

(Jeg gjør det ikke selv, men så pleier jeg ikke sende første melding heller.)

Skjult ID med pseudonym jente33 on. 27 okt. 2010 22:44

@ buddha

Jeg forsøker nå bare her å være hjelpsom overfor alle menn (og sikkert også kvinner, selv om jeg er mer usikker på om det samme fungerer andre veien) som sliter med å finne den rette ved å fortelle dem hvordan jeg opplever at dette henger sammen.

Mister jeg enkelte gode kandidater? Helt garantert. Det er jo nettopp poenget. Og ja, mulig jeg er heldigere stilt enn en del andre kvinner her inne, det vet jeg lite om. Men min mailboks fyller seg i hvert fall opp fortere enn jeg klarer å håndtere godt noen ganger, med tanke på at jeg også har et travelt liv IRL. Når sånt skjer kan man gå glipp av noen man kanskje ikke burde ha gått glipp av, og da er en sjanse til helt greit. Og hvordan kan en mann vite om det kanskje var det som var tilfelle den ene gangen akkurat han sendte en melding? Hvis det da var en profil han likte spesielt godt, og hvor han virkelig mente at her burde det være potensiale, kan det da ikke være verdt en liten melding til?

En annen ting er at når vi skal finne oss en partner, så ser vi både på hvor attraktive vi synes at partneren er, og på hvor attraktive partner synes at vi er. Hvis den andre personen synes at en selv er veldig attraktiv, så kan man kanskje ende opp med å foretrekke den personen foran en annen som objektivt var mer attraktiv, men som altså ikke var like tiltrukket av en selv. Med andre ord: en mann/kvinne som vil ha en dame/mann som han/hun anser som mer attraktiv enn seg selv, vil kanskje være nødt til å jobbe litt mer for det initielt. Ideelt vil vi alle møte noen hvor begge er like tiltrukket fra starten av. Men sånn er det ofte ikke - ofte må én av partene jobbe litt for saken før den andre også kommer på glid.

Og fordi hverken kvinner eller menn her på Sukker er spesielt flinke til å jobbe litt for saken, så sitter vi nå alle her på gjerdet og venter ;).

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 27 okt. 2010 22:48

Hva skriver man egentlig i en henvendelse nummer to?

Skjult ID on. 27 okt. 2010 23:06

Kopi av den første :)
Forutsatt at man selvfølgelig har en bra førstemail.

Er som sagt mange grunner til at de ikke svarer første gangen. Er derfor ikke nødvendigvis fordi du ikke har skrevet bra nok tekst eller at bildet ikke er bra nok.
Kan være så enkelt som at de driver å skriver med andre, og rett og slett ikke vil ha kontakt med fler samtidig. Noen uker senere så kan situasjonen være noe helt annet :)

Skjult ID med pseudonym jente33 on. 27 okt. 2010 23:17

@ qwerty

Mine råd:

1. Sikre at profilen din inneholder nok info til at hun faktisk kan ta en avgjørelse. Jeg forsøker alltid å svare enten positivt eller negativt, men av og til er det vanskelig å vite hva man skal svare pga lite info, og da får de ikke alltid svar. Sørg for at du har flere og tydelige bilder, samt tekst som er gjennomarbeidet. Noen ganger er det også stort sprik på bildene, hvor personen ser veldig forskjellig ut på de ulike bildene. Da vet man heller ikke hva man skal si, og ender kanskje med ikke å svare. Her kan du jo eksempelvis spørre en venninne eller to om å se på bildene.

2. Ikke send til absolutt alle - velg ut noen du virkelig har litt tro på at kunne passe for deg og du for hennne.

3. Se på hva som var førstemeldingen. Var den bare "hei", f.eks.? Disse får nok sjeldnere svar enn de som har skrevet et par setninger. Dette kan også være årsaken.

4. Skriv noe ektefølt. Ikke følg en mal. Skriv noe som er ment nettopp for henne. Si hvorfor du tar kontakt med nettopp henne en gang til.

5. Ikke gjør det for langt. Noen setninger holder. Hun må ikke få følelsen av at du er hverken desperat eller en psyko som kommer til å kontakte henne igjen og igjen hvis hun ignorerer denne meldingen også.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 27 okt. 2010 23:43 Privat melding

@ jente 33.... 22:44

Å strekke ut en hjelpende hånd er jo bestandig en fin gest, og all honnør til deg for det ;-)

Men uansett, hva som er agendaen til den som ikke svarer på en henvendelse er, så er det klin umulig for den som sender brevet å vite noe som helst om grunnen hvis brevet står ubesvart.
Og i de fleste tilfellene, så er ingen svar= ikke interessert.
Så hvis alle hadde svart på brevene de mottok, så hadde også alle visst hvor man har den andre parten. Og da hadde ingen av partene begrenset sine muligheter på noen som helst måte.......

Nå skal vel ikke jeg klage for mye på uteblitte svar på mine førstemailer, jeg har vel kanskje max en 10-12 stk som jeg ikke har fått svar på i løpet av 3/4- år, og alle de er blitt blokkert etter ca en uke fra de åpnet brevet.
Og jeg ser ikke noen grunn til at jeg ikke skulle gjøre det for fremtiden også, for det handler ikke bare om at jeg har en rekke regler.
Det handler også om at jeg syns en dame mister litt av glansen, når hun ikke besvarer en henvendelse, ergo så daler min interesse for vedkommende.

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 okt. 2010 00:52

:-) :-) enig med deg jeg buddha

Em..........

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 28 okt. 2010 09:15 Privat melding

Takk Emilie, vi forstår hverandre vi to ;-)

Ur buddha.....

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 28 okt. 2010 10:32

Har sendt både to og i blant tre meldinger til de samme damene, skjønt i tilfeller hvor det har blitt tre så har den tredje minst vært et år senere eller så (har vært av og på her i rundt 2,5 år her nå og noen av jentene her har jo vært her minst like lenge). Etter den andre eller tredje meldingen har jeg i blant blokkert jentene, bare for å få de bort fra online- og søkelisten min slik at den blir litt kortere og andre jenter der da blir lettere å legge merke til, men må innrømme at det er med litt blandete følelser. For jeg vet jo at jeg pleier å ha betydelig mer draget IRL enn på Sukker, og ved å blokkere dem ødelegger jeg jo også den teoretiske muligheten for at de kjenner meg igjen på et utested eller noe slikt og viser interesse der. Men det får så være. Jeg kan for øvrig ikke huske et eneste eksempel på at noen jenter har svart på melding nr. 2 hvis de ikke har svart på den første, så vet egentlig ikke hvorfor jeg gidder. Intet svar betyr i minst 95 prosent av tilfellene ikke interessert. Jenter som gir høflige avslag, med eller uten ”mulig åpning for kontakt senere”, blir også som oftest raskt blokkert – etter at jeg sender et hyggelig ”takk for svar og lykke til datingen” melding tilbake. At jeg avskriver også de som svarer at de dater en annen nå men åpner for mulig kontakt senere skyldes ganske enkelt at jeg ikke har lyst til å føle meg som noens andrevalg. Det går ganske enkelt på selvrespekt. Dessuten tror jeg mange bare tenker at det er en litt ”snillere” måte å avvise på enn å si rett ut at ”vi ikke passer sammen”.

Er for øvrig enig med buddha her når det gjelder jenter som vil at mannen skal ”kjempe litt for dem” også på nettdating, ved å ikke gi opp etter første manglende svar. Det er bare idiotisk, og jeg tror de jentene som eventuelt gjør dette skyter seg selv i foten. Én ting er å ikke gi opp så lett ovenfor en jente du faktisk har møtt og som du føler det er litt kjemi med, selv om hun skulle si nei eller opptre unnvikende de første par gangene du spør henne ut – for da kan det godt hende at hun bare tester deg litt for å se hvor interessert du egentlig er, eller er i en livssituasjon der der passer dårlig akkurat nå selv om hun egentlig har lyst. Men å skulle være like pågående ovenfor en jente du bare har sett noen bilder av og kanskje lest en beskrivelse hun har skrevet om seg selv, det blir bare for teit. De fleste av oss faller ikke for en nettprofil. Vi faller for virkelige mennesker. Og da må faktisk vi møte dem først.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 okt. 2010 14:18 Privat melding

tydeligvis et sterkt konkurranse nivå her.......,,,,men å kjempe for å få en kvinne intressert blir helt feil for min del,,,selfølgelig må man vise interresse..men et sted går grensa...enten så er hun intressert og har lyst å fortsette å ha kontakt og kanskje treffes,,etterhvert eller så har hun ikke det..:) enkelt og greit......

Skjult ID med pseudonym Hæææ to. 28 okt. 2010 14:38

Herregud så patetisk noen damer er.
Hvem i huleste er det som gidder å kjempe for å få oppmerksomhet fra en dame man kun har sett bilder av.

Makan til primadonnanykker......

Skjult ID med pseudonym Hæææ to. 28 okt. 2010 14:54

Jada, det finnes nok av dumskaller blant oss menn, men en plass må vel grensen våre nådd.
Hvis man kjøper seg en hore, og leier seg en vaskehjelp, så får man hvertfall det man betaler for......

Skjult ID med pseudonym mmm to. 28 okt. 2010 15:20

Å sende mer enn en melding til ei jente uten svar virker enten desperat eller at man lider alzheimer-light. I og med at jeg er av den siste typen, så blokker jeg alle de som ikke svarer i løpet av to uker. Så slipper jeg å virke desperat ved åsende melding nr 2. Jeg sjekker alltid utboksen osv. for å minimere sjangsene for å virke desperat. Ikke det at jeg sender så mange meldinger at jeg ikke skulle klare å holde rede på det, men alltid greit å være på den sikre siden.

Må si det var litt interessant å se at noen kvinner her synes det er sjarmerende. Nuvel, har for mye selvrespekt for å mase.

Skjult ID med pseudonym katte to. 28 okt. 2010 15:26

Nøyer man seg med å prøve seg kun en gang i RL også?

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 okt. 2010 15:58 Privat melding

ja...

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 28 okt. 2010 15:59

@ katte

For de fleste av oss er det nok STOR forskjell på å prøve seg flere ganger på en jente vi faktisk har sett, møtt og vet at vi liker, og det å prøve seg flere ganger på en jente som vi kun ha sett noen bilder av (som forøvrig godt kan være både gamle og ikke lenger representative for hvordan hun ser ut i dag, og pyntet på i forhold til for eksempel store problemer med uren hud), som vi ikke vet om vi liker personligheten eller væremåten til, som vi ikke vet om har ljuget på rofilen sin om alt mulig, og som det sikkert er minst 90 prosent sjanse vi ikke kommer til å ha noen gjensidig tiltrekning eller kjemi med når - hvis - vi en gang faktisk møtes. Det hender som sagt tidligere i tråden at jeg en sjelden gang at jeg forsøker meg igjen jeg også, men ikke så ofte, og i og med at jeg erfaringsmessig aldri får svar da heller så blir dette sjeldnere og sjeldnere. Nei, hvis noen (jenter i mitt tilfelle) velger å ignorere meldingen din og ikke svarer, så har de etter mitt syn egentlig bevisst forspilt sin sjanse til å bli kjent med deg. Og det er synd for dem, for jeg er en ganske grei og kul fyr vil jeg påstå og flere av de jentene jeg har datet herfra, men som det enten ikke har slått noen gnister med eller som jeg har datet en kortere periode før det har blitt slutt, har selv ønsket å fortsette å møte meg som venner i stedet.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 28 okt. 2010 16:24 Privat melding

Når alt kommer til alt,,så er det profilbilder som avgjør om du tar kontakt eller ikke....liker du det du ser så tar man jo kontakt hvis man har muligheten.......har vært borti mange damer her,men de har vært langtifra hva dem skriver i profilen sin.....dessuten så har jeg ingen interesse av og maile i mange uker før jeg dater en jente......max 1 uke... er hun ikke intressert i date da,, så blir hun det heller ikke,så da er det bare og gå til nesteman på lista....har hendt de har tatt kontakt senere,men sorry girls.....drømmedama skal ville ha meg og ingen andre....og da må hu vise også hvor intressert hu er..og det regner jeg med er likt for begge kjønn......

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 28 okt. 2010 16:33

Jeg fikk en gang svar først etter over tre måneder. Det synes jeg var for lenge, og jeg hadde dessuten i mellomtiden flyttet til Frankrike (midlertidig riktignok), så hun var jeg ikke lenger interessert i. Men en jente som svarte meg først seks uker etter den første meldingen min til henne, og som attpå til brukte tre uker til på å svare på nummer to, endte jeg faktisk på date med. Så jeg blokkerer aldri noen som bare har latt være å svare på den første meldingen, kun hvis jeg har sendt dem en til og de fortsatt ikke svarer. Forøvrig har jeg blokkert noen hundre jenter her for å rydde opp i søkelistene mine, dvs jenter jeg vet jeg ikke er interessert i eller som har avvist meg og det derfor ikke er noe poeng å få opp på søkelisten mer, og jeg antar at mange jenter har blokkert meg også. Og det er jo bare bra, for da slipper jeg å kaste bort tid på jenter som uansett ikke finner meg interessant. En blokkering betyr jo ikke annet enn at vedkommende ikke er interessant for deg i denne konteksten.

Skjult ID med pseudonym reidus to. 28 okt. 2010 16:41

oslomann har skjønt det :)
Forøvrig så har jeg samme fremgangsmåten selv. hehe

Skjult ID med pseudonym katte to. 28 okt. 2010 16:48

Apropos svar, det er mange forskjellige varianter...
En gang fikk jeg svar etter noen mnd, men hun hadde visst vært en smule travel, det var derfor.
(Det ble en date av det, ihvertfall)
Og hun damen som sendte førstegangsmail med litt kreativ bruk av olje, sendte meg som neste mail noen mnd etterpå et standardavslag.

Skjult ID med pseudonym holmestran to. 28 okt. 2010 16:52

viser ikke alle svarene i denne tråden at det er ganske dumt å gi opp fordi man ikke får svar første gangen?

Jeg har selv de samme erfaringene. som f.eks katte. Har vært på date etter andre gangen jeg prøvde å ta kontakt.
Men blir melding lest og ikke besvart etter andre gangs forsøk så tar jo også jeg hintet og blokkerer slik at personen ikke finnes i mine lister lengre :)

Skjult ID med pseudonym buddha to. 28 okt. 2010 17:17

@ holmestran

Her leser man med forskjellige briller ser jeg, men i mine øyne, så er det ingen av svarene i denne tråden som gir meg et godt argument for å la være å rydde i matchlisten min ved uteblivelse av svar.

Skjult ID med pseudonym holmestran to. 28 okt. 2010 17:30

@buddha
Nesten enig med deg. Etter andre gang så blokkerer jeg.

Jeg har opplevd så mange ganger at de svarer på andre gangs forsøk at jeg jeg finner det helt meningsløst og ikke minst veldig tafatt av meg å gi meg etter kun ett manglende svar. :)

Jeg vil tippe en av fire svarer på andre gangs forsøk og det til tross for at meldingen er ren kopi av den første meldingen jeg sendte :)

Skjult ID med pseudonym buddha to. 28 okt. 2010 18:00

Hva er det du sier?
Er det en av fire som svarer deg etter andre gangs- mail.....

Jeg fatter og begriper ikke at du gidder, om det hadde vært 3 av 4, så skulle jeg kanskje vurdert å endre taktikk.

1 av 4 ????...... Nei DA hadde jeg virkelig følt meg som sistereserve......

Skjult ID to. 28 okt. 2010 18:33

Er 1 av 4 dårlig altså? Jeg trodde at mange opplevde en mye lavere svarprosent. Jeg refererer til tidligere innlegg i samme tråd: "svarprosent som er 1: 5 del av sin egen skostørrelse........"

Skjult ID med pseudonym buddha to. 28 okt. 2010 19:16

Ja @ skjult id.... jeg syns at 1 av 4 er dårlig ja, og hadde jeg hatt dårligere svarfrekvens enn 3 av 4, så hadde jeg kutta ut å sende førstemeldinger tvert.....

Btw: Det sitatet som du refererer til, er vel strengt tatt ikke relatert til en gitt persons svarfrekvens, men heller et bilde på hvordan det oppfattes av oss som har lest gjennom endel tråder fra forumet.
Og av den grunn, så ser jeg ikke hvordan den kan passe til min forrige kommentar.

Skjult ID med pseudonym yeehaw sø. 31 okt. 2010 02:38

Har hatt tre damer som har vært så pågående at jeg til slutt har måttet bruke kjepp for å bli kvitt dem.

Skjult ID med pseudonym katte sø. 31 okt. 2010 08:43

Jeg har ikke akkurat det problemet, nei.
Har klart å skremme damer på sukker og på vanlig fest (sist i natt).
Bør sikkert tenke over hvor mye det er jeg gjør feil.

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 31 okt. 2010 12:39

Dette er jo også mye et numbers game og hva man ser etter. Om man får svar fra færre enn en av fire trenger kanskje ikke det bety så mye annet enn at man skriver til de som får mange meldinger, og i tillegg er "langt utenfor sin egen liga". F.eks. blonde slanke pene intelligente damer som er mye yngre enn en selv.

Samtidig lar mange være å svare på bakgrunn av innholdet i faktaboksen. Alder, høyde, inntekt osv. Og i den ligger det jo ikke så veldig mye rom for taktikk.... eller gjør det?

(kvinne 34 år fra Vest-Agder) sø. 31 okt. 2010 12:40 Privat melding

I norge så må menn drikke ei hel flaske vodka for å tørre gå å snakke m ei dame. så vet dere det...

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 okt. 2010 12:45 Privat melding

@Charmed2: Feil... Det går nok mest i øl. hehehe...

Men alle er nok ikke like heller, noen trenger ikke å drikke i det hele tatt.
Beundrer dem altså.

Noen sjekker ikke, for de ser ikke poenget i å fornedre seg ved å sjekke opp en dame som sikkert ikke er interessert allikevel.

Men hvorfor skal det bare være menn som sjekker opp???
ER det ikke likestilling da?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 31 okt. 2010 12:50

Jeg trenger egentlig null av det for å starte en samtale eller bare stille et veldig direkte spørsmål...

Skjult ID med pseudonym katte sø. 31 okt. 2010 12:51

I en del tilfeller forutsettes det nok at mennene har kontrollen i større eller mindre grad.

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 okt. 2010 12:58 Privat melding

@katte:

Pga damene ikke liker å ha kontroll selv??
Det tror jeg ikke noe på.
Ei heller at kvinner er det svake kjønn, eller at menn er det sterke...
Jeg tror mer på at alt dette er individuelt uavhengig av kjønn.
Den man er kommer ikke bare av kjønn, men også fra erfaringer,arv, kultur og oppvekst.

Men det er mine tanker da.

Skjult ID med pseudonym In10se sø. 31 okt. 2010 12:58

@ charmed2

Hvis de mennene du går ut med har drukket en flaske vodka før de møter deg, så sier det mye om hva slags menn du møter. Eller kanskje om deg, som klarer å finne slike menn. Jeg for min del har aldri drukket en dråpe før jeg møter jenter på date, selv om det selvsagt hender at vi under daten drikker litt sammen, og slik tror jeg det er med de fleste av oss "normale" menn. Så hvis det utsagnet ditt faktisk var seriøst så tror jeg du burde se deg selv i speilet og spørre deg selv hva du egentlig gjør galt som tiltrekker deg - eller blir tiltrukket av - slike menn.

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 31 okt. 2010 13:03

@charmed: En ting er at norske menn generelt sett er for tilbakeholdne av natur. Vi taper stort på dette i forhold til utlendinger. Så skjerping alle norske menn, gå bort og legg opp til håndmassasje. Just be yourself. Just be a man.

En annen faktor er jo det at det attraktive utvalget utvides dramatisk etter at man har tatt på seg ølbrillene. Men det økes også etter håndmassasje med samtlige damer i baren.

Vi drikker vanligvis for å bedre humøret, og for til syvende og sist å øke sjansen for kos og sex, jeg skal være den første til å innrømme det.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 okt. 2010 13:39 Privat melding

Nå har jeg ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt til meg selv at i kveld, så skal jeg ligge unna damer når jeg drar ut på byen.
Jeg har en klar målsetning om å kun gå ut å more meg sammen med mine venner ( av beggge kjønn, både single og som er i forhold), men når alkoholen begynner å gjøre sin virkning, så er det ett eller annet som blir bedøvd....

Er det det som kalles for å drikke seg lettvint?????

Æsj, jeg er billig........

Skjult ID med pseudonym Albert sø. 31 okt. 2010 14:15

@buddha: Kjenner meg igjen der ja, jeg sverger for meg selv at i kveld vil jeg kun flørte på ortnli med ei dame dersom hun er 21, toppmodell, kjører siste Ferrari-modell, og eier minst en internasjonal hotellkjede. Meeeen.... etterhvert som alkoholen myker opp cellene sjenkes kravene... selv Celina kunne klart å sjekket meg opp på en lystig dag.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) sø. 31 okt. 2010 14:19 Privat melding

Æsj @ Albert..... Du er jo like billig som meg du jo.....