Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym mimmi sø. 24 okt. 2010 23:56

Er så lei av av de fleste menn her inne IKKE har bilde av seg selv i profilen. Er det ikke naturlig å ha bilde av seg selv når en søker etter noen, ev. sende et på mail her inne hvis det føles tryggere. Det vekker min mistenksomhet når dere gutter heller vil sende bilde på mms eller msn. Det er akkurat det som skal til for at jeg dropper hele greia.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 25 okt. 2010 00:02 Privat melding

HEEEEEELT ENIG ;)
Men hvorfor er du anonym på denne tråden mimmi?

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 25 okt. 2010 04:40 Privat melding

Heeelt enig jag med! Undrar verkligen øver det. Og en kille jag skrev med nu nyligen som ikke hade bilde på profilen, men i albumet kunde jag sjekke opp på gulesider.no førdi han hade et såpass ovanligt førnavn, og på hans adress bor en dame...og han påstår han søker långvarigt forhold...Nä, verkar oseriøst när dem ikke har profilbild tycker jag!

Skjult ID med pseudonym rosenpool ma. 25 okt. 2010 17:46

Jeg vil ha et bilde så klart, men sukker nekter meg det bildet SOM JEG VIL HA. IDIOTI.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 25 okt. 2010 17:46 Privat melding

For meg er det viktig at en fyr faktisk kan vise ansiktet her inne når han søker en partner. Det skal en svært tungtveiende grunn til for å ha profil uten profilbilde for at jeg skal bli interessert (holder ikke at man er direktør i et firma, lege eller har en sjalu eks).

Har han ikke "guts" nok til å stå for at han er her inne med ansikt utad, så er han ingen mann for meg rett og slett. Men for all del, han kan sikkert være en snill og real fyr. Han mangler bare noe vesentlig som er viktig i mine øyne.

Og så er det dessverre ofte slik at de uten profilbilde ikke tar kontakt med andre uten profilbilde. De ønsker ofte selv at den de tar kontakt med har profilbilde. Og det blir jo å forvente mer av andre enn man ønsker å gi selv. Enveislek er aldri gøy synes jeg :/

Skjult ID med pseudonym Træg ma. 25 okt. 2010 21:11

Jøss, må det være sånn eller sånn da? Er det virkelig stein umulig å takle både og? Jeg har ikke bilde i profilen min nå, men har hatt det tidligere, og gud bedre, bilder i profilen har aldri, jeg gjentar ALDRI, truffet spikeren særlig godt, og jeg har til nå vært på en del dater. Jeg har bilde i albumet mitt, og for den som gidder å trykke på tastaturet, er det ikke all verdens anstrengelse å gå det ekstra stykket. Faktisk misviser bilder like mye som de viser, men uansett, det plager meg ikke et dugg at noen velger å gå med bildet i baklomma mens noen henger det på brystet. UTEN bilde i det hele tatt, tja, den er verre. Da regner jeg med at det blir en slunken postkasse, for i tåka er det jo best å trykke og bli liggende stille... til man igjen kan se klart og tydelig hvor veien går videre.

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 25 okt. 2010 22:06

@rosepool - du kan jo bare legge bildet ditt i albumet ditt, selv om du da ikke har profilbilde så kan folk sjekke bildet ditt i albumet ;-)

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 25 okt. 2010 22:20

Er så enig, så enig!

(mann 39 år fra Oslo) ma. 25 okt. 2010 22:22 Privat melding

Det er nå også en god del jenter her inne uten profilbilde eller andre bilder... Så dette går begge veier. Og - nei jeg skjønner ikke helt poenget med å være her uten å vise hvem man er!

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 25 okt. 2010 23:40 Privat melding

Ja, klart det går begge veier- dette gjelder ju før både jenter og gutter her inne. Och ja, VAD är poängen med at vare her inne om man ikke har bilde? Bilden säger ine allt, og den kan vara missvisande, men den säger mycket mer än ingen bilde alls! Utseendet betyder inte allt, men det betyder en del, sammen med persoligheten....

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 27 okt. 2010 17:39 Privat melding

Så godt å høre at det ikke er bare meg som tenker slik. Og ja..det kan sikkert gå begge veier, at det også er jenter som ikke har bilde i profilen. Ser jo også at det ble litt ironisk at jeg som skrev innlegget ikke hadde bilde av meg selv her. Så her er jeg!! :)

(mann 36 år fra Hedmark) on. 27 okt. 2010 22:34 Privat melding

det skulle ha hvert obligatorisk å ha profilbilde

(mann 39 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 22:50 Privat melding

Den eneste fornuftige forklaringen jeg kan komme på at man skulle velge å ikke ha profilbilde er kanskje at man ikke vil bli bedømt/vurdert utelukkende på utseendet sitt (både på godt og vondt). For min del er bildeløse profiler helt uinteressant.

Skjult ID med pseudonym Men... to. 28 okt. 2010 00:40

Det er jo på ett vis sånn at de færreste her bruker fullt navn - og det med en grunn... - Om Statsministeren la ut bilde i profil så ville han jo være en av få som identifiserte seg. Jo mere kjent dess verre blir det jo... Og når man frivillig legger ut info om seg selv i identifiserbar form så er det fritt frem for media å skrive om det - Tror dette er litt mer kinkig enn Hvermansen&Søster innser... (Og nei... Jeg er ikke Statsministeren :-) )

(mann 34 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 01:46 Privat melding

kan faktisk skjønne hvorfor, jeg pleier faktisk å fjerne bildet før jeg legger meg. av mange grunner har jeg ikke lyst til å ha bildet mitt ute for alle og se, syntes faktisk det er litt ubehagelig å dele det med alle som ikke er venner.

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 03:05 Privat melding

Ja, bildeløsa profiler er uintressant. Og man må ju ikke vare på sukker om man synes det er så skummelt med bilde.

Er man en kjennt person i samfunnet, villket nog de færreste av folket her inne er, kan man ju ha bilde i sitt album, som bara superbrukare kan se, og legge ut minimal info om sig selv i profilen.

Jag tror det er mange på dejtingsider som ikke legger ut bilder i sin profil t.ex. førdi dem ikke er singel, og blir då paranoida på at noen de kjenner skall "avsløja" dem.
Finns många useriøsa!

Dem som ikke er singlar kanskje kan gå til den nya dejtingsajten Victoria Milan! Hade ju varit fint om en hel drøs med useriøsa førsvant fra sukker! Skulle førenkla før oss seriøsa :)

http://www.victoriamilan.com/

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 28 okt. 2010 09:31

Hmmm... Om man får masse mail om hvorfor man ikke har bilde, kan det inngå i statistikken over mottatte førstemeldinger?

@blomma
Jeg har ikke bilde her.
Og mener at bilde ikke er garanti for at en person er seriøs.
For meg er det viktig at en mann er istand til å ta kontakt uten å være nødt til å se bilde først.
Men det er jo lett å unngå bildeløse om man ønsker :-)

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 09:38 Privat melding

nej, bilde er absolut ingen garanti før at man er seriøs her inne :). Og ja, man kan låta bli at kontakta alla bildløsa :)

Skjult ID med pseudonym Men... to. 28 okt. 2010 22:30

:-) Nå begynner jeg å forstå...
Om det er slik at damene tror at alle uten bilde er gift så endres jo oddsen noe for å kunne oppnå kontakt... Kan vi ikke be sukker.no om å legge inn en knapp damene kan sette på der de sier at gifte menn er diska? Da vet de jo at det er meningsløst å spille tid på henne... Og så kan vi single uten bilde få masse attention :-)

Og du Blomma - det er endel useriøse damer her inne også, jeg har fått flere "hete" henvendelser på litt lurvete norsk der det fort fremkommer at hun er mer opptatt av å overta pengene mine enn å inngå ett langsiktig forhold, alle de damene har hatt bilde der de fremstår som attraktive - bruker jeg resonnementet ditt bør vi menn ignorere de pene damene... ;-)

Ingen av oss ønsker å bli lurt - men jeg tror altså ikke bilde/ikke bilde er det som avgjør om man er en luring!

:-)

Skjult ID to. 28 okt. 2010 22:34

Jeg tror ikke at alle billedløse er gift, men de er allikevel uinteressante for meg. Jeg vil se hvem jeg eventuelt skal ha kontakt med, uten at jeg må utlevere mailadresse eller telefonnr.

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso to. 28 okt. 2010 22:52

Bild är enormt överskattat. Folk brukar sällan vara sig lik på stillbilder.
Dessutom: det finns damer här som jag vet hur dom ser ut i verkligheten, och bilderna som är här på sukker som dom har stämmer dåligt med verkligheten. Det jag ser efter är matchträd (barn måste vara grönt), intressen och övrigt vad som står i profilen. Bild är mest för att komma ihåg vem som är vem.

(mann 43 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 23:24 Privat melding

ELLER Aleccore, på andre siden sitter det ei flott dame som ganske enkelt ikke kan ha profilbilde da de blir nedrent av "seriøse" mannfolk og guttevalper ;-p

De finnes der ute, believe me!

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 28 okt. 2010 23:26

Problemet er at du ikke vet. Hun kan for eksempel ha blendableika hår og et sminkeforbruk som får Jan Thomas til å rødme - da er hun neppe noe for meg.

Skjult ID med pseudonym Men... fr. 29 okt. 2010 00:00

Skal vi da konkludere med at intet bilde er skikkelig turnoff og det at de som veier så det holder kan fortsette å påstå at de har normal vekt (Og det ville jo vært rett om de bodde i en gjennomsnittlig Amerikansk by...) uten å tynes for det...

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 00:04

Så dropp alle bildeløse og ferdig med det! Om skepsisen din ligger så tykt utenpå deg er det nok det beste :)

Skjult ID med pseudonym Lewis fr. 29 okt. 2010 00:16

Jeg holder meg stort sett unna profiler med bilder.. Liker å vite hvem jeg prater med.. Ytterst sjeldent jeg trykker inn på en profil uten bilde.

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 08:01

Er uten bilde og har til nå hatt omtrent 20 000 treff på profilen min og derfor ingen grunn til å klage

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 08:36

Er du helt dust eller?

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 10:14

Det er ganske dust at du mener noen er ute etter oppmerksomhet når de ikke har bilde. Synes videre at det er ganske dust å anta at noen ønsker å øke egoet ved å ikke ha bilde. Og når du snakker om å føle seg penere uten bilde så er det jo helt skivebom. Nei vettu ka!

(mann 51 år fra Akershus) fr. 29 okt. 2010 10:26 Privat melding

Min erfaringer ar at det også er mange kvinner som ikke har bilde i sin profil, enten profilbilde eller i albummet sitt.
Det hadde vært veldig hyggelig å ha en ansikt å forholde seg til når man prater sammen, men på den andre siden så får man anta atde har en god grunn ;)

Jeg er også enig med Jon1234 om at mange menn er er veldig aktive i sin søken og sender brev uten å bry seg om et bilde.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 29 okt. 2010 10:28

Jeg har en liten følelse av at de bildeløse ikke er like aktive her som dem med bilder. Går jeg på "online nå" har de aller fleste bilde, går jeg derimot på "matchsøk" er det ikke tilfellet.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 29 okt. 2010 11:49

20000 besøk uten bilde?

Ja ja. Om ti år - med bilde - vil jeg kanskje ha oppnådd det tallet.

Men så er jeg mann også da.

(kvinne 46 år fra Hordaland) fr. 29 okt. 2010 16:59 Privat melding

Finnes kjekkaser her inne uten bilde i profilen. Det finnes også de som ikke har bilde i profilen av en årsak.
Jeg skriver ofte med billedløse, så lenge de har andre interessante ting å by på.

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 19:46

klart det finns kjekkaser med og utan bilde. Men varfør lägga ned tid på en man ikke vet om han har et utseende som tiltalar mig? nä vet du va! Sløseri med tid!

(mann 52 år fra Akershus) fr. 29 okt. 2010 23:24 Privat melding

men når vi endelig presenterer et representativt bilde blir de bare sensurert..

så får men se hvor lenge dette får bli.....

(mann 63 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 19:11 Privat melding

Dette er mitt første innlegg her inn på forumet.
Men ikke nå lengere og det er ganske enkelt himmelfallen og oppgitt over den mistenkligjøring enkelte kommer med her inne. Og også bastante årsaksforklareinger på hva som er årsak til at noen velger å ikke ha bilde i profilen sin.
Hvor ble det av respekt og toleranse for sine medmennesker?
Jeg lurer litt på hvordan det er med enkelte som tillater seg å stille krav på andres vegne.

Respekter at noen ønsker en viss diskresjon og la deres årsaksfoklering være gyldig fremfor å la de bli møtt mistenkliggjøring og tillagt en skjult agenda.
Det er faktsik ikke værre enn å skippe de profileer uten bilde. Og skal man klage og utrykke sin misnøye så vær kvalitetsbevisst og klag heller over f.eks NRK lisensen
Ha en fin kveld, alle.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 19:15 Privat melding

Jeg HATER NRK-lisensen, har aldri betalt den, og kommer aldri til å betale den heller.

Skjult ID med pseudonym So what sø. 31 okt. 2010 19:17

Så dropp hele greia da, TS!