Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 25 okt. 2010 14:12

Syns det er rart at Sukker er så strenge mht profilbilder - jeg har et flott bilde som er tatt fra siden som ikke blir godkjent.

Samtidig er det helt greit at mange profiler ikke har har bilde i det hele tatt..........

Meninger om dette???

Skjult ID ma. 25 okt. 2010 16:20

er vel ikke mange som skjønner denne håpløse praksisen til sukker.........

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 25 okt. 2010 16:57

Vel, er jo ganske meningsløst å sitte å se på elendige/uklare/intetsigende av folk. For eksempel profilbilder med folk med solbriller. Gir jo ikkje noe bra inntrykk iallefall. Så da må vel sukker sette grensa et eller annet sted for å få folk til å laste opp bedre bilder.

Tenker nok at sukker hadde tjent dårligere på å kreve profilbilde. Eller mener dere det burde vere et krav om å ha profilbilde?

Skjult ID ma. 25 okt. 2010 17:16

poenget er at det er håpløst å pirke på/ ikke godkjenne ett profilbilde,
når man godkjenner at man ikke har bilde......

Så enten bør man kunne bruke hvilket bilde man vil (så sant det ikke er åpenbart at det er fake eller støtende på en eller annen måte) eller så får man kreve bilde på alle.....

Skjult ID med pseudonym hingsty ma. 25 okt. 2010 17:20

Vi må nok bare venne oss til andre kriterier..
Enten må man forelske seg i "kvisen på nesen"..resten..ser man sjelden på profil-bildene...

Emilie..er jo et vakkert navn forresten... kanskje det holder for (hesten)..hingsty..bla bla..

Skjult ID med pseudonym lise ma. 25 okt. 2010 18:02

@lilly
Siden dette faktisk er ett datingsted så er selvsagt bilde viktig. Ett visst minstekrav, eller noen kriterier har vi alle. Det betyr ikke nødvendigvis at man behøver å se ut som en modell,.................

Jeg nekter derfor å tro at det finnes noen her inne som ikke bryr seg om hvordan folk ser ut i det hele tatt og derfor er ett bilde viktig :)

(mann 42 år fra Møre og Romsdal) ma. 25 okt. 2010 18:04 Privat melding

Sukkers regler mht profilbilde må vi vel bare akseptere, og jeg synes det er helt greitt å ha krav til at bildet viser ansiktet på en noenlunde tydelig måte, men det er en selvmotsigelse å stille krav til profilbildet samtidig som det er helt OK å ikke ha bilde i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 25 okt. 2010 18:41

Jeg er her inne og aksepterer selfølgelig regelen til sukker, men rart at bildet mitt som var tatt i tydelig profil ikke blir godkjent mens andre ikke har bilde i det hele tatt...

Bilde er for meg viktig!!! Vil ikke ha en fotomodell, men det må være NOE med personen en mailer med som gjør at en ønsker kontakt for å se om en forelskelse kan oppstå. Venner trenger ikke det samme glimtet, men igjen : en kjæreste må ha NOE!!!

Takker for kompliment mht nic - fra min bestemor ;-) :-)

Em...

Skjult ID med pseudonym fremad ma. 25 okt. 2010 18:47

Profiler uten bilde er nærmest uinteressante. Det hender jeg kikker på dem når jeg har sett på alle profilene med fine profilbilder, men stort sett hopper jeg over dem. Og selv om personen bak profilen kan være aldri så nydelig, er det ikke særlig god markedsføring å ikke ha bilde.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 25 okt. 2010 19:13

Bilde må vise at du har to øyne... Liten sjanse for at den ene siden av ansiktet er fullstendig ulik den andre siden ;-)