Alle innlegg Sukkerforum

takk for avvisning :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym takknemlig ti. 26 okt. 2010 12:43

Jeg vil bare takke for alle avvisninger jeg har fått :)
Foretrekker definitivt å bli avvist framfor å aldri få svar.

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 26 okt. 2010 13:08

Der er jeg faktisk helt enig med deg..

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 26 okt. 2010 13:09

Selv om jeg skjønner at de ikke er intressert, når det ikke kommer noe svar i retur....
Kommer det fort, slipper jeg jo å vente og håpe.

Skjult ID med pseudonym Kryllbert ti. 26 okt. 2010 14:40

Jeg vil takke dere som ikke har svart meg, istedenfor å kaste bort både min og deres tid på avvisninger av noen dere ikke kjenner. Dere som holder dere for gode til å sende meningsløse standardavslag, og respekterer at tid er vår viktigste ressurs.

Jeg vil takke dere som bryr dere om hva dere kan forbedre med dere selv, fremfor hvordan andre reagerer på hvordan dere fremstår. Dere som lar andre være som de er og prioriterer å ta ansvar for deres eget liv.

Jeg vil takke dere som generelt aksepterer virkeligheten som den er, og tilpasser dere denne virkeligheten best mulig, istedenfor å spekulere i hvordan dere skulle ønske det skulle vært istedenfor. Dere som innser at dere ikke skjønner alt, og derfor leter etter noe nytt å lære.

Jeg vil takke dere på sukker.no som fokuserer på de som er interessert i kontakt med dere her inne, og som lar de som ikke er interessert få lov å uttrykke dette som de vil. Dere som prioriterer hva dere bruker tid på, og bruker den på hvordan dere kan få mest mulig ut av sukkermedlemsskapet, istedenfor å spy ut negative poster med syting som ingen har nytte av.

Mest av alt vil jeg takke dere som klarer å gi uttrykk for ekte og ærlig takknemmelighet. Dere som ikke bare skriver det som billig ironi med en bitter undertone. Dere som klarer å sette pris på alt dere som norske statsborgere har fått gratis i livet, og som 99% av andre mennesker bare kan drømme om. Dere som vil bruke livet deres hundre prosent istedenfor å kaste det bort.

Skjult ID med pseudonym Tim ti. 26 okt. 2010 15:09

Er så sinnsykt lei av dere patetiske sytepaver som ikke klarer å gjøre annet enn å spy gørra deres ut til alle andre rundt dere.

HVOR MANGE FORBANNA TRÅDER SKAL DET STARTES OM DETTE IDIOTISKE TEMAET?????????????????????????????

Den eneste usle gleden dere har er å trekke andre ned i gørra sammen med dere. Trekke andre ned. Mase om ubetydelige ting. Trekke andre ned. Siden dere har bestemt dere for å være tapere for alltid.

Jeg skjønner at dere for lengst har gitt opp. Jeg skjønner at det er for mye forlangt å be dere om å skaffe dere et liv. Men det må da vel en eller annen gang være mulig å klappe igjen spyslangen?

HVEM FAEN BRYR SEG OM HVORDAN FOLK AVVISER DERE?????????????????????????????????????????????????????

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 26 okt. 2010 15:33

*klør seg i hue*

Skjult ID med pseudonym hm.. ti. 26 okt. 2010 16:16

*rister på hue*

Skjult ID med pseudonym betram ti. 26 okt. 2010 16:27

@tim

"Er så sinnsykt lei av dere patetiske sytepaver som ikke klarer å gjøre annet enn å spy gørra deres ut til alle andre rundt dere"

vel...du er tydeligvis ikke noe bedre. Og du har tydeligvis vært her lenge siden du irriterer deg over dette
Hva med å ha forståelse for at det kommer stadig nye brukere her som ikke har lest på forumet i årevis?
Og det er heller ingen som tvinger deg å lese disse trådene heller.

Forøvrig så er jeg enig med TS.
Takk for avslag. Er mye bedre enn å ikke høre noe. Er det en ting som er enda mer demotiverende enn å få ett avslag, så er det faktisk det å bli helt oversett (dvs ikke få svar)

Skjult ID med pseudonym Reidun ti. 26 okt. 2010 16:34

Selv om jeg syns det er unødvendig å hisse seg opp over det, så skjønner jeg Tim godt. Når samme tema dukker opp for sjuhundretusende gang begynner man å bli litt lei. Jeg har venninner som sier de ikke orker å lese sukkerforumet fordi det er så mye meningsløs syting her inne, ofte over manglende svar. Og det er alltid fra folk som ikke gidder å gjøre noe selv for å øke svarprosenten sin. Sånne som bare skylder på alle andre og ikke vurderer å forandre noe selv. TS: Hvorfor er du opptatt av de som ikke er interessert i å ha kontakt med deg? Er ikke hele poenget med å være her inne å være opptatt av de som ER interessert?

Skjult ID med pseudonym takknemlig ti. 26 okt. 2010 16:53

interessant at dette blir tatt som syting når det egentlig bare var ment som akkurat det jeg skrev.
ingen sarkasme eller ironi var tilment dette.
Jeg skrev det etter å ha fått en avvisning veldig kort tid etter å ha skrevet en melding og for meg var det en mye greiere følelse å vite at noen bare ikke var interessert enn at de bare gir faen.

Jeg syns bare det ikke er spesielt morsomt å gå rundt å vente på det å kanskje få et svar.

Og noen av oss legger faktisk sjela i det å prøve å få kontakt. Jeg prøver aldri å gå snarveien ved å bruke flørter eller lignende. Jeg prøver alltid å skrive noe direkte til den jeg vil ha kontakt med.

Så om jeg da faktisk er takknemlig for å få en ordentlig avvisning heller enn å bli ignorert, så syns jeg ikke det er galt å si.

Skjult ID med pseudonym betram ti. 26 okt. 2010 17:07

@reidun
"Når samme tema dukker opp for sjuhundretusende gang begynner man å bli litt lei"

Svarer det samme til deg :
Hva med å ha forståelse for at det kommer stadig nye brukere her som ikke aner hva som har blitt skrevet her før.Og det er heller ingen som tvinger deg å lese disse trådene heller.
Hva er forresten galt med å vise litt normal høflighet selv om man kan gjemme seg bak en profilnavn?

Min teori er det at de som klager på de som klager er de som faktisk får litt respons på de meldingene de sender og dermed ikke klarer å sette seg inn i hverdagen til de som klager.
Selv så har jeg uoppfordret fått 3 meldinger siden nyttår og svarprosenten på meldingene jeg sender er kansje 5-10 % (inkludert avslagene). Da føles det faktisk bedre med ett avslag enn det å ikke høre noe....

Skjult ID med pseudonym Tim ti. 26 okt. 2010 17:10

Når jenter sender avslag, bruker de tid på noe som veldig ofte fører til at de mottar sure mailer tilbake. Dette kan mange som har testet det ut bekrefte. Dette er det ingen grunn til at de skal gidde det ovefor gutter de er uinteresserte i.

I tillegg innebærer et avslag at de "brenner broer", fordi de vanligvis ikke har rukket å se så nøye på profilen. Å høre "jeg tror ikke vi passer sammen" er ganske provoserende når man skjønner at mottakeren ikke engang har lest profilen. "Åssen kan du vite det???" er en naturlig reaksjon da.

Derfor er det både mer effektivt, mer skånsomt og mer fleksibelt å la være å svare, enn å sende avvisning.

Dette vet de fleste jenter, og derfor foretrekker de å la være å svare fremfor å gi en avvisning når de ikke er interessert i kontakt med avsenderen. Hadde ting vært motsatt, hadde sytepavene klaget over "dumme standardavslag" istedenfor.

Å gjøre noe selv, bortsett fra å syte, er jo som kjent milevis utenfor deres virkelighet.

Skjult ID ti. 26 okt. 2010 17:21

@tim

"Når jenter sender avslag, bruker de tid på noe som veldig ofte fører til at de mottar sure mailer tilbake. Dette kan mange som har testet det ut bekrefte. Dette er det ingen grunn til at de skal gidde det ovefor gutter de er uinteresserte i."
Tviler ikke på at det stemmer, men først sende avslag og så blokkere, løser dette problemet lett.

"I tillegg innebærer et avslag at de "brenner broer", fordi de vanligvis ikke har rukket å se så nøye på profilen. Å høre "jeg tror ikke vi passer sammen" er ganske provoserende når man skjønner at mottakeren ikke engang har lest profilen. "Åssen kan du vite det???" er en naturlig reaksjon da. "
Jeg vil påstå at de brenner like mye broer ved å ikke vise minimalt med høflighet og gi ett svar som tross alt tar de kun 2 sekunder. Klarer de ikke dette engang, så har de en holdning som for meg ikke er akseptabel og jeg blokkerer med engang. Da er ihverfall broen brent :)

Skjult ID med pseudonym wysiwyg ti. 26 okt. 2010 18:46

har lest gjennom flere av disse trådene.. og jeg forstår ennå ikke forskjellen på om noen ikke svarer eller om noen svarer med avslag..?

et nei er et nei.

Skjult ID med pseudonym yeehaw ti. 26 okt. 2010 21:28

Slutter meg til TS innlegg :-)

Skjult ID med pseudonym Tim on. 27 okt. 2010 08:03

-"Tviler ikke på at det stemmer, men først sende avslag og så blokkere, løser dette problemet lett."

Ser du ikke at dette er å brenne broer?

-"Jeg vil påstå at de brenner like mye broer ved å ikke vise minimalt med høflighet og gi ett svar som tross alt tar de kun 2 sekunder. Klarer de ikke dette engang, så har de en holdning som for meg ikke er akseptabel og jeg blokkerer med engang. Da er ihverfall broen brent :)"

Dette er 100% tullprat, og innerst inne vet du det selv. Det finnes ingen høflighetsnorm om at man må svare på en datingside på internett. Her inne betyr ikke svar det samme som "Ikke interessert akkurat nå". At veldig få av de du sender mld til gir deg svar, betyr: "Profilen din er ikke attraktiv nok".

Det er sånt svada som du sier her som overbeviser meg om at motivet bak disse trådene er syting over lite respons, og ikke HVILKEN FORM mangelen på respons tar.

Vær heller 100% ærlig og innrøm at hvis alle du sendte melding til hadde gitt deg avslag etterfulgt av blokkering, så hadde ikke dette gjort deg noe gladere. Ikke sitt her og jug alle opp i trynet og lat som du hadde foretrukket det!

Og jeg spør deg igjen: ser du ikke at det å avvise en profil du ikke har hatt tid til å lese, etterfulgt av blokkering, er å brenne broer?

Skjult ID med pseudonym bernie on. 27 okt. 2010 08:32

Takk for avvisning? LOL Jeg trodde folk var her inne for å treffe en kjæreste jeg og ikke for å glede seg over avvisninger.

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 27 okt. 2010 08:36

Tim: hvem er det som spyr ut gørr....jeg bare spør, føler du deg trukket ned, da er det kanskje fordi du hadde dårlig samvittighet i utgangspunktet:)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 27 okt. 2010 09:17

Jeg er enig med TS i forhold til hva jeg foretrekker, og jeg er ikke enig at dette var en positiv vinklet tråd. Det var andre som gjorde dette til en sytetråd ved å feilaktig kalle den nettopp det.

Men jeg synes Kryllbert også hadde et glimrende innlegg!

Viktig å ikke bruke for mye energi på å ergre seg dersom verden her inne ikke er som vi ønsker.

Når det gjelder avslag med samtidig blokkering, synes jeg det er den kjipeste varianten av alle. "Ikke vil jeg ha deg, og ikke får du lov å svare!" Man kan gjerne blokkere, men vent en dag eller to etter at meldingen er lest. For jeg synes i alle fall det er hyggelig å avslutte med en utstrakt hånd og lykkeønskninger begge veier. Noe som ikke er helt uvanlig.

Dessuten - hvordan de takler et avslag er av stor betydning for deres sjanser senere.... Jeg har søkt opp noen jeg har avvist (pga. dårlig timing) og skrevet til dem på et senere tidspunkt. Det sier mye om en person - så å frata dem muligheten til å være anstendig er lit synd... Men igjen - Kryllbert har gode poenger: Livet bør ikke brukes til å tenke for mye på hvordan ting burde vært!

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 27 okt. 2010 09:28

Problemet er at noen venter lenge med å svare, uansett om de er interessert eller ikke.
Noen har jo litt større pågang enn andre og.

Skjult ID med pseudonym :o( on. 27 okt. 2010 09:32

Kan ikke fatte at de som er så himmla lei disse "sytetrådene" ikke bare hopper over dem... og sparer seg den irritasjonen..
Som noen før her sa, det er ikke alle som har vært her i flere år, og fått med seg alle de andre stådene..

Noe snodig at disse sytetrådene også får så mange innlegg.... når alle er lei dem!!!

Skjult ID med pseudonym Kryllbert on. 27 okt. 2010 12:31

Det må da gå an å kritisere syting uten å bli kallt en sytepave selv!

Man kan kritisere det for å oppmuntre folk til å slutte å forsøple forumet med tråder om hvordan folk velger å avvise deg, og heller fokusere på noe nyttig. Fokuset på hvordan andre velger å avvise deg er EKSTREMT unyttig. Det er blitt skrevet så helt vanvittig mye om dette temaet her inne i lang tid nå, at det ikke er rart at tonen til de som har irritert seg over det er lei.

Det er en liten gruppe på dette forumet som aldri slutter å gnåle og gnåle om det samme, og som ikke leter etter noen løsning. Isteden kunne de spurt om hjelp til å forbedre profilen sin, skrive bedre meldinger, presentere seg på en mer interessant måte og få mer ut av datingen generelt.

Dette er trist og deprimerende, fordi dette er et sted det kunne vært mye nyttig og inspirerende meningsutveksling isteden. Vi kunne utvekslet erfaringer om dating, hvordan vi kan gjøre datene bedre, hvordan vi kan få mer ut av forholdene vi har med andre mennesker - enten det er kjærester eller elskere eller venner man søker - og rett og slett få mer ut av hverdagen.

Trådene om hvordan andre avviser meldinger man sender, er et fokus som jager vekk de som faktisk ønsker å forbedre seg. De som ønsker tips, som vil utveksle erfaringer og rett og slett ønsker å få mer ut av livet mister lysten til å bidra når annenhver tråd er syting om irrelevante temaer.

De fleste her inne ønsker å finne seg en kjæreste, eller en elsker, eller i det minste en god venn. Det er alltid mulig å forbedre seg og lære ting av hverandre, og et debattforum kan fungere slik.

Men det krever at de som skriver tar ansvar for hva de fokuserer på, og spør seg selv: "Er dette nyttig?" før de poster ting som også kommer til å oppta andres tid.

Skjult ID med pseudonym Jentee on. 27 okt. 2010 13:12

Hallo! Jeg mottar kanskje 5-10 meldinger daglig. jeg har venninner som mottar omtrent det samme. Mange av dem er fra de samme guttene, og de sender ofte sur mail tilbake når de får en avvisning. Skal vi bruke masse tid på å skrive velbegrunnede avslag ovenfor gutter vi ikke kjenner og ikke vil bli kjent med??? Jeg gidder ikke synke så lavt at jeg sender stadardavslag til folk jeg ikke vet noe ting om ihvertfall. Til dere som bruker tiden deres på å ergre dere over å ikke få svar, så er jeg glad jeg ikke bruker tiden min på dere.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 13:35 Privat melding

Jeg gidder ikke svare - ikke om de ikke tok hinte første gangen.
Men svarer så langt det lar seg gjøre.
Men å ta den at : jeg treffer en om dagen etc......tragisk.
En spade er en spade - ferdig med det !!!!!

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 27 okt. 2010 13:56

spring4: Du sier du ikke gidder å svare...ikke om ikke de tok hintet første gangen.....hva slags hint kan de få når du ikke svarer, snakker du om andre eller tredje meldinga eller noe?

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 14:48 Privat melding

@ Grumse

Det er enkelte her inne som ikke alltid er like høflige. Var ment til han/de.

Skjult ID med pseudonym Joel on. 27 okt. 2010 15:11

At en jente ikke svarer er et klart nok hint om at jeg ikke bruker mer tid på henne. Kanskje jeg sender en melding til etter en mnd hvis jeg liker profilen hennes veldig godt, men thats it. Sender melding - så glemme det - inntil jeg får et positivt svar. Send - let it slide - whatever happens happens!:)

Om de ikke svarer eller gir meg avslag er i utgangspunktet likegyldig, men jeg foretrekker taushet fremfor meningsløse standardavslag. "tror ikke vi passer sammen"-linja er bare idiotisk. Åssen kan noen "tro" noe sånt om en de ikke kjenner?

Hvem går forresten å VENTER på svar på en førstemelding til en villt fremmed?

Skjult ID med pseudonym janne on. 27 okt. 2010 16:38

er det noe rart jeg blokkerer flesteparten av forumfolket. Makan til dårlige unskyldninger for å slippe å ha normal folkeskikk :(

Skjult ID med pseudonym echo on. 27 okt. 2010 23:55

Jeg er kun her inne for en ting og det er for å få et avslag så raskt som mulig! Forstå det den som evner det.

Skjult ID med pseudonym Arne on. 27 okt. 2010 23:59

*lar meg nok engang overrraske over at folk tror det er påbudt med svar her inne*

Skjult ID to. 28 okt. 2010 00:07

@arne
Er på ingen måte påbudt med svar her, men sukker blir neppe ett verre sted å være hvis man ikke bare tenker på seg selv, og viser litt vanlig folkeskikk ved å faktisk gi ett svar :)

Skjult ID med pseudonym Arne to. 28 okt. 2010 00:11

@skjult - viser til det Jentaa sa;

"""Hallo! Jeg mottar kanskje 5-10 meldinger daglig. jeg har venninner som mottar omtrent det samme. Mange av dem er fra de samme guttene, og de sender ofte sur mail tilbake når de får en avvisning. Skal vi bruke masse tid på å skrive velbegrunnede avslag ovenfor gutter vi ikke kjenner og ikke vil bli kjent med??? Jeg gidder ikke synke så lavt at jeg sender stadardavslag til folk jeg ikke vet noe ting om ihvertfall. Til dere som bruker tiden deres på å ergre dere over å ikke få svar, så er jeg glad jeg ikke bruker tiden min på dere"""

5-10 får jeg ikke, men 2-4 kommer det inn og flere tar som regel ikke et nei for et nei......

Skjult ID to. 28 okt. 2010 00:33

@arne
aner ikke hva du ville med det siste innlegget ditt, men mitt svar er uansett det samme.

Forøvrig så blokkerer jeg alle som har en slik oppførsel som jentaa. Slike selvopptatte damer kan andre få lov til å ha for seg selv :)

Skjult ID med pseudonym Reason to. 28 okt. 2010 09:26

Skjult ID: Det er du som er selvopptatt her. Å la være å svare er HELT OK på et nettsjekkested. Det betyr: "Ikke interessert akkurat nå - av hvilken som helst grunn".

De eneste som henger seg opp i det er de som nesten aldri får positiv respons her inne og som er avhengige av klaging. De hadde klaget over standardavvisninger hvis folk hadde brukt dem isteden. Å gå i seg selv faller dem ikke inn, alt som er galt er "alltid alle andres feil". Dette er den klassiske klage-mentaliteten, en trist men utbredt avhengighet som er vanskelig å komme ut av.

Hadde du fulgt med på hva som har blitt sagt hadde du fått med deg HVORFOR det å ikke svare er den beste måten å avvise folk generelt:

-Avvisninger blir mer negativt mottatt enn taushet av de fleste her inne, og fører til negative reaksjoner. Særlig gjelder dette standardavvisninger, som mange oppfatter som tåpelige. Dette er HARDE FAKTA og ikke "min mening".

-Å svare tar tid, og å konsekvent svare alt som kommer inn tar MYE unødvendig tid. Tid er en ressurs som ikke skal kastes bort, den mest verdifulle ressursen vi har.

* Derfor: Det beste er å la være å svare hvis man ikke er interessert i mer kontakt der og da. Tar mindre tid, mindre stress, mindre sure reaksjoner og de få som ikke tar hintet ville irritert seg over måten de blir avvist uansett.