Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skryter folk på seg "feil" kroppstype?

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 26 okt. 2010 19:28 Privat melding

Det virker som man tror mange ikke er helt på stell ang dette. At møtes en så skal den valken eller de tynne armene bare ikke eksistere.

Nok av menn her inne som signer seg opp som atletiske (som er enten for tynne og hengslete, eller har pondus)..
Eller de som er gjennomsnittlige men som man ser en dobbelthake og aner de er mer enn "par kg for mye".

Jeg er ikke sykt nøye på at folk skal ha slik og slik kropp, bare hvorfor lyver folk om dette? Det jobber bare mot en selv.

Nei.. Nå stikker jeg på løkka og tar meg en vin el noe... Og brifer med mine "par kg for mye". ;P

Skjult ID med pseudonym EG ti. 26 okt. 2010 19:32

Noen som melder seg frivillig til å lage en fasit?

Skjult ID med pseudonym In treatm ti. 26 okt. 2010 19:35

Er det kun uttrykk for hvordan kriteriene for de ulike betegnelser på kropp vurderes ulikt.... De er jo litt diffuse...eller? Vedr normalbygd.... de fleste synes det de selv tenker er normalt :) eller de drikker alkhol som normalt osv...Ergo kan det kanskje overføres til alt som gjelder en selv...Hva mener folk er kriterier for ulike kroppstyper da? Og er dette mer typisk for det ene kjønnet enn det andre... mon tro :)

Skjult ID med pseudonym hm.. ti. 26 okt. 2010 19:43

Godt spørsmål @ EG. Det er vanskelig å beskrive seg selv. Jeg har ført meg opp som gjennomsnitt. Tenkte litt på å skrive ett par kilo for mye men det holder ikke fordi jeg har lagt på meg ganske fler enn et par kilo dette siste året, og likevel tror jeg nok de fleste vil beskrive meg slank, men det er min subjektive eller objektive alt ettersom mening.

Skjult ID med pseudonym Bolle ti. 26 okt. 2010 19:44

Et par kg for mye er 2 kg. Strengt tatt. Men det er jo ikke det det betyr. Da ville det stått 2 kg for mye. Så er vel opplagt dette oppfattes forskjellig. Synes det er mest interessant at folk omtaler seg som interessante, mens jeg synes de bare er opptatt av muskler og kropp og kjedelige som bare det :)

(mann 57 år fra Vestfold) ti. 26 okt. 2010 19:44 Privat melding

Og skriver en noen kg for mye spør de hvor lenge det er siden bilde ble tatt :)
Kanskje jeg skal skrive smellfeit :))

Skjult ID ti. 26 okt. 2010 19:45

Er kanskje vanskelig vurdering, men jeg vil nok noen ganger tilskrive det dårlig selvinnsikt. Problemstillingen er sikkert lik hos begge kjønn.

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ti. 26 okt. 2010 19:45 Privat melding

Dette er nok gansk diffust og subjektivt, ja.
Har selv blitt overrasket over at enkelte mannfolk ser ut til å sette likhetstegn mellom "Stor" (I mine øyne altfor stor!) og "Atletisk". Det siste trodde jeg hadde med muskler å gjøre...?

Selv har jeg vært litt i tvil om jeg burde sette opp "et par kilo for mye" på meg selv - men går foreløpig for "gjennomsnittlig". Egentlig tryggest å ta i litt i "feil" retning så det ikke blir stor skuffelse når en møtes.

Skjult ID ti. 26 okt. 2010 19:52

Blir litt det samme med røyking/snusing. Rart hvor lite folk som driver med det innpå slike datingsider :)

(mann 58 år fra Oslo) ti. 26 okt. 2010 20:05 Privat melding

Lyver ikke her :-) stor og fyldig

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 26 okt. 2010 22:36

Kansje det med kroppstype er et relativt spørsmål. F. eks er det mange som synes de er tykk, mens andre vil si de er radmager. Eller omvendt....

Tror ikke de gjør det med vilje for å skryte på seg noe, jeg selv synes det er et vanskelig spørsmål. Noen syns jeg er alt for tynn, noen syns jeg er normalt slank, men jeg synes jeg har et par kilo for mye.

Forstår ikke helt hvorfor dette blir tatt opp gjentatte ganger her inne, men selvfølgelig, alltid kjekt å ha noe å klage over!

Skjult ID med pseudonym Frankhj ti. 26 okt. 2010 22:38

Har jo vært ute for at dette funker begge veier. Noen jenter har krysset av på "et par kilo for mye" uten at man kan se - på bildene i hvert fall - hvor de har gjemt de kiloene :)

Skjult ID med pseudonym Punglukt on. 27 okt. 2010 00:17

Kort oppsummert av Nils, Lave slanke menn vil også føle seg som mannen i et forhold. Bare synd at Lave slanke jenter er de mest populære!

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 02:27 Privat melding

Hehe @Nils? 30 40 KG???? hehehe.. hva skal jeg være.. anorektisk uten pupper og rompe eller? Eller mann uten pikk? *ler meg skakk* (eller kanskje død, i koma)

Jeg er unormal ja.. definitivt.. Ingen i min klasse-. ;)
Jeg vil si jeg har 15 kg "for mye" fordelt gjevnt over hele min formfulle og egentlig ganske så fantastiske kropp. Er nå ydmyk nok til å si at jeg er ikke bedre enn slankere jenter, eller bedre enn større jenter. Men i min kategori er jeg top knotch... Jeg gjør det beste av min kroppsform. Jeg holder meg i fysisk form og spiser mer riktig enn de fleste jeg kjenner..'

Men jeg vil heller ikke ha større armer eller legger enn en mann. Men LÅR?? kvinner har desverre fra naturens side ved samme vekt forhold til høyde eller BMI, større lår enn menn.
Og vi har bredere hofter (om vi skal være optimale innenfor reporduksjon osv osv)

Og det er en grunn til at når enn mann har pupper.. da er det på tide å tenke over helsa og formen.. For da er det nok "et par kg" for mye andre steder og gitt... Samme ang jenter og mye magefett.

Men tilbake til tråden..

Jeg kan jo ikke snakke for alle kvinner her inne som slenger på litt løgn på magemålet for å tiltrekke flere menn her inne. Jeg kan bare snakke om mennene her som skryter på seg de atletiske vanene, og egentlig ser ut som de eter kun grandis og øller 5 dager i uka enn å være fysiske 5 dager i uka.
Just saying.

Men var hyggelig på Løkka da.. Fikk nok en gang bekreftet at jeg har rett syn på meg selv ;)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 27 okt. 2010 09:27

Nils, da. En ting er at du er litt ufin (du er anonym, og du angriper utseende til en ikke-anonym), men det du sier er også veldig merkelig....

En dame med normal høyde må jo veie over 100 kg. dersom man skal ned 40 kg. for å se bra ut. 60 kg for en dame på 1.70 er veldig slankt!

Ikke bry deg om det, kvinne 81. Dette er bare tøys... Men det tror jeg du ser selv. :)

Skjult ID med pseudonym :o( on. 27 okt. 2010 10:18

Jeg tror nok mange med viten og vilje skriver feil, på lik linje med de setter inn gamle bilder.. da de så bedre ut..
Det er greit at man har litt ulikt syn på hva som er slank og hva som er tykk, men det må da være grenser på hvort stor forskjellene kan være..

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 27 okt. 2010 10:22

Wow Nils. Er ikke du en sjarmerende liten slimål, så vet ikke jeg...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 10:41 Privat melding

HEHEHE..@ Nils liker visst nærdøden frøkner og innhulede kinn og øyesokler.. ;) (modelljenter er også for tykke)
Helt greit, for vi har jo alle hver sin smak.

Men hva har en "stor" dame gjort med deg Nils? Har du blitt banket opp av ei som "meg" i barndomsårene?? Er det derfor du hugget ut mot mitt utseende og kaller meg overvektig?? Og ja... anonym på svarene her? Er du så lite mann at du ikke tør å vise tryne på det du skriver? Men jeg gjør det, og jeg er jo bare en kvinne??!!
Hehe.. huff, er det rart du er singel. Jeg vet hvorfor jeg er singel. Og det er ikke fordi jeg har "noen kg for mye". ... eller at jeg har en personlighet som er like sjarmerende som en slimål "ref: @sukkersøt" ;-p

@Binders: Jah erru gæærn, møtt et par slike som han i jobb osv.. Og slike gutter virkelig takler ikke at jeg ikke har noen useendemessige issues med meg selv. De forer jo seg på oppmerksomheten fra jenter som ikke føler seg på topp ;) For det er jo de eneste jentene de har sjangs på..

Nils: Kom an igjen.. utfordrer deg? Hva mer kan du spy ut av banaliteter og mindre tiltrekkende strofer? Dette er jo virkelig underholdene.. Klem fra "vannhode" hoho

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 11:44 Privat melding

Du får ta dem med&trimme dem,-da vettu...(fnis) På helsestudio,-og sjekke ut kondissen... ;D
Ellers er jo menn bygd veldig forskjellig,- jeg for min del ville heller hatt en tynn mann en en pondus-mann,-altså....øhh.... Og han må ha en viss kondis tross allt...hehe..(.meen om har mye muskler og sånn,-bryr jeg meg ikke såååå mye om gitt...men det er vel smak&behag antar jeg..). Og være selvgående mht trening o.l... gidder ikke sofa-gubber...hehe ;D min mening,-da...

Skjult ID med pseudonym Lady on. 27 okt. 2010 16:00

Noen tar på seg "fantasibriller" når de fyller ut profilen. Andre tar på seg ølbriller på byen.
Briller i ulike fasonger er populært og optikere har sikkert gode dager....

Jeg er fremdeles slank og atletisk uten briller:)

(mann 37 år fra Vestfold) on. 27 okt. 2010 16:25 Privat melding

Av ren nysgjerrighet...
Er jeg godkjent som atletisk?

(mann 42 år fra Telemark) on. 27 okt. 2010 16:37 Privat melding

Positivt selvbilde?

Skjult ID med pseudonym Grumse on. 27 okt. 2010 16:39

Det er vel litt fordi mange kanskje ligger i overgangen mellom noen kilo for mye og overvektig......

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) on. 27 okt. 2010 16:44 Privat melding

Luthier: Ja! :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 27 okt. 2010 17:14

Tja.... folk stiller jo opp i fullt alvor på Idol og X-Faktor og tror de faktisk kan synge, selv om det fort blir klart at de IKKE kan det, så...
Man har nok ikke alltid så god oversikt over hvordan andre oppfatter en.

Man får vel bare møtes dersom det blir sånn, og får man bakoversveis over forskjell på rapportert vekt og virkelig vekt, så får man avgjøre om det er såpass at man ikke vil gå videre med personen p.g.a. det. Det er vel DET det dreier seg om her inne? Og da kan det jo gjelde så mange ting; man vil vel alltid få seg en overraskelse eller to når man møter et annet menneske for første gang.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 27 okt. 2010 17:17

"rapportert kroppstype" var det vel jeg mente. Er vel ikke så mange som oppgir nøyaktig vekt... :p

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 27 okt. 2010 17:43

*kjøper inn en haug med ulike briller i tilfellet date*

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 17:48 Privat melding

@Nils: Jeg skriver "par kg for mye" Skjønner du begrepet """"""? Jeg er ikke stor og fyldig, siden det er det som er max alternativ her inne. Og regner med det finnes kvinner med større figurer enn meg her inne.. Ganske så mye. Og regner med de er flotte på sin kategori og :)

Jeg henger ikke 1000envis av menn ut... Har man dobbelthake og er i god form ellers så legg til et kroppsbilde. Om ikke man legger til flere bilder enn ansiktet så mener jeg det jeg mener, så enkelt er det. Basert på min erfaring.
Jeg synes ikke det er uting å være ene eller det andre. Jeg synes det er en uting å jukse seg til en annen kropp enn det man har, om man seriøst er ute etter å treffe på noen herfra. Kropp er faktisk viktig for folk. Og de som ikke mener det er få, eller vil fremstå som mer

Jeg har mine bilder slik at det ikke skal være tvil at jeg er jeg om jeg drar på en "sukkerdate" så er jeg den jeg er. Og ikke har jeg noen fordumsbilder som viser et bedre meg. For jeg har alltid vært som jeg er. Og det har visst seg og være mer enn godt nok. Akkurat som du Nils helt sikkert er bra nok for alle som du er rundt.

Ikke tro noe større ut av trådstarten enn at jeg irriterer meg over det helt enkle, at folk lyver, for å sikkert så bli skuffet når dem de har løyet til, ikke vil ha noe med dem å gjøre, når man møtes.

Og siden du er så puslete,.... hvordan i huleste vet du om fettreserver og vannlagring og muskler? Har du master i ernæring og er fysioterapaut, og kanskje til og med lege med spesialfelt på overvekt?

Tror du ikke skal uttale deg på noe jeg merker du ikke har så peiling på... (skal ikke uttale meg om hvorfor... for det er enkelt å tenke seg til, om man faktisk kan litt saker... meg jeg har definitivt større muskler i armene, lårene enn deg. Og sikkert i bedre fysisk form og ;)

Men om du vil fortsette å kverulere synes jeg du skal kutte ut anonymiteten og være tøff nok til å ta dette uten pyseveggen anonymiteten gir deg.... For jeg er fryktelig nysgjerrig på åssen du ser ut.. :) Siden jeg vil ha muligheten å bedømme deg, siden du bedømmer meg :)

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 18:43 Privat melding

Jeg tror det er viktig å godta mennesker litt som de er...ikke såre andre,- vi her i vesten har et enormt kropps-fokus syns jeg... og perfekte kropper er ikke så viktige...(ikke mange som har det vel?)
Jeg har mere fokus på å holde seg i form&sånn... det skal faktiskm ikke så mye til,-og det er alldri for sent å begynne å trene heller... Etter at jeg begynte å sykkle overallt,og begynt med styrketrening,-har jeg på en måte fått et nytt liv... kommer alldri til å slutte med det... (bare et tipps fra meg,-altså...) ;D

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 19:27 Privat melding

Enig Tyril! Er jo helsa som teller sant?

Jeg har gitt opp for lengst å være noen forside pike. Og jo fortere folk innser de må gjøre det beste utav helsen sin( uten å kanskje ødelegge gledene ved god mat og drikke selvsagt,) jo lykkeligere blir man og jo vakrere blir man:)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 27 okt. 2010 19:40

Jeg har oppgitt "et par kilo for mye" - kunne sikkert også oppgitt "stor og fyldig" - men da jeg prøvde ut enkelte av apparatene på Sats hadde jeg ikke problemer med 3x10 repetisjoner med vektene på det tyngste, uten å bli særlig støl. Det har sikkert noe å gjøre med at jeg i et halvt år har brukt beina til å få kroppen min opp ymse bakker på sykkel. Likevel - jeg må da kunne si jeg er atletisk i beina når det ikke er mulig å løfte tyngre på selveste Sats? :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 20:10 Privat melding

qwerty: ;O)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 27 okt. 2010 20:25

Jeg har oppgitt korrekt vekt i min profil så kan de iallefall danne seg et bilde selv.
Forøvrig så har jeg inntrykk av at alle jeg har møtt har sett "større ut" på foto enn hva de er i virkeligheten:)

Skjult ID med pseudonym hmm on. 27 okt. 2010 21:06

jeg har dobbelthake og six pack, true story!

Skjult ID med pseudonym Fanny on. 27 okt. 2010 21:06

smaken er olika ja. Men er man en liten tunn person på 45-50 kg vill man vell kanskje ikke ha partner på runt 100 kg og vise versa? Jag søker i alla fall efter en mann som jag synes er lagom- og ikke er varken før tjock (øver ca 95 kg) og ikke før tunn ( under ca 75 kg). Man søker vell oftast efter en som kunde passa ens egen kroppstype- ?
Jag bryr mig ikke så mye om hur mannen beskriver sin kropsstype i sin profil, utan prøver og gjøre min egen bedømning efter hur han ser ut på bilder og vad han sier han har før intressen-.Alltså om han lever aktivt liv med trening, eller verkar va en soffpotatis.

Skjult ID med pseudonym Hal74 on. 27 okt. 2010 21:52

Sukker.no sin kroppstype"merking" er for vag til å være presis både ifht vår egen vurderingsevne og andre sin validering av denne.

Jeg føler absolutt jeg kan stemple meg selv som både Atlestisk, Par kilo for mye, Normal og Muskuløs uten å føle jeg "lurer" noen. Om de som ser meg er uenig, javel - hva så? Jeg trener/opprettholder ikke kroppen min for andre enn meg selv :) Er jeg tilfreds med den jeg er vil andre også kunne bli tilfreds i meg.

Selv om vi setter oss i utstillingsvinduet er vi ikke objekter som kun skal vurderes kvantitativt, og burde følgelig ikke bli diskvalifisert på enkle punkt alene som f.eks "kroppstype".

Min 2-øring til denne debatten...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 21:55 Privat melding

Nils: Din eks ja.. men du har ikke fått med at kvinner reagerer meget forskjellig på hormontilskudd.. Og andre piller, for den saks skjyld. Jeg øker ikke av p-piller. Jeg øker rett før måndlig besøk.. Så faller det fort par dager etter. Gjør meg ingenting.
Hehe.. Jeg sa ikke jeg har større overarmer enn en toppirdrettsmann, sa jeg sikkert større enn deg. Og det er vel greit det. For jeg skal nå ikke ligge i armkroken din.. eller omvendt ;)

Nei la oss være venner a.. ikke styr så fælt for å bevise for folk at jeg er feitere enn jeg er ;)

Enig med Fanny.. Men jeg er mer nøye på selvinnsikten og bildene.. Jeg viser hvem jeg er.. så da vil jeg søke det samme tilbake.. ;)

(mann 43 år fra Oppland) on. 27 okt. 2010 22:26 Privat melding

Kvinne81: Jeg synes du har en formfull og vakker kropp, slett ikke et par kilo for mye. Du er slik ei dame skal være. Han Nils må ha skikkelig vannhode som ser at du har altfor mye vann i ansiktet, jeg synes du har et normalt søtt kvinneansikt. Det viktigste er at man er i god fysisk form og har en vekt man trives med, og når alt kommer til alt så er det det indre som teller mest er min mening.

Skjult ID med pseudonym Knugen on. 27 okt. 2010 22:27

Tykke menn er best i senga....
http://www.side2.no/helse/article3014486.ece

Skjult ID med pseudonym katte on. 27 okt. 2010 22:33

De holder ut lengst fordi det tar så lang tid å finne den? :)
Jeg er normalvektig, tar ikke tiden, men holder vel på lenger enn det der.

Skjult ID med pseudonym Hahaha on. 27 okt. 2010 23:48

Å være en liten, puslete mann er ikke problem i det hele tatt, for folk er forskjellige. Men å være liten puslete og antisosial mann er bare guffent.

Skjult ID med pseudonym Whatevva to. 28 okt. 2010 01:53

Enig med Hahaha.....

Håper anonyme Nils holder kjeft nå. Kvinne81 er nydelig.

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 28 okt. 2010 08:10

Jaja...så måtte jeg inn å se på Kvinne81 sin profil nok engang....kikka ikke på bildene de andre gangene:)

Ånei....hun ser ikke stor ut, men har en kraftig kroppsbvyggnig..breie skuldre og sånn som gjør at noen synes hun ser stor ut. Synes Nils kan mene det selvom vi andre ikke mener det, mennesker ser ting forskjellig:)

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 28 okt. 2010 08:43

* BMI på under 18,5 = undervektig.
* BMI på mellom 18,5 og 24,9 = normal kroppsvekt.
* BMI på mellom 25 og 29,9 = overvektig.
* BMI på mellom 30 og 34,9 = fedme.
* BMI på mellom 35 og 39,9 = fedme, klasse II.
* BMI på 40 og over = fedme, klasse III (ekstrem fedme).

men jadå, alla kan mene precis vad dem vill om vad som er normal vikt :)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 10:43 Privat melding

Nils da... er jeg oppe i 50 kg overvekt nå? Hva gjør deg så sint?? Jeg sier ikke at jeg synes alle menn som ikke er atletiske lyver. Jeg sier mange. Fra min erfaring så bløffer mange her inne på utseende sitt. Det er alt jeg sier.
Du blåser deg opp som en piggfisk og lar det blir et kjempeissue, mulig fordi du er truffet, siden du visst nok er av det puslete slaget. Aner ikke jeg. Men få deg noen muskler da mann., Slutt å klag..

Og slut å sleng rundt deg med vitenskaplige og medisinske fjolleord.. Vi gjennomskuer at du prøver å virke seriøs og kan litt.. men det kræsjer...

Hehe.. Og grumse har ikke anklaget meg for noe.. men om jeg ikke har skuldre.. da ville det være rart forhold til mine bryst. Og jeg har forresten omtrent lik bredde på skuldre som hofter, og derimot en ganske smalere midje. Jeg er nok ikke typisk nordisk av evolusjon i figuren der.. Men det er nå et ikke tema..

Nei søde lille Nils (regner med du er sikkert sød).. Du må slutte å bry deg om hva store mennesker synes om det i DET virkelige liv, og hva de sier rundt deg. Og ta din plass. Slutt å klag. Får du den opp så er jo livet fint eller hva?? ;)

(lurer på om Nils stempler meg som 60-70 kg overvekt ved neste innlegg, aldri lagt på meg i cyberspace så fort altså, send meg på forskning... jeg er et medisinsk tilfelle ;))

Skjult ID med pseudonym Hahaha to. 28 okt. 2010 11:00

@Grumse - selv forsøk på støtte forstås ikka av antisoaiale med behov for å breife.

Det er ikke personens uttrykt oppfatning/ kriterier for å komme inn under begrepet "stor" jeg har reagert på, men den gufne måten å snakke om og til kvinne 81 på - vann i ansiktet etc - helt blottet for et språk slik det normalt er mellom normale personer i fora som dette - Der det ikke er evne til empati er antisosiale trekk tilstede (evt asberger, men de er oftest mer usikre og "kløneste", slik Gro Dale, forfatteren med diagnosen har sagt om seg selv . ikke selmme som her.

Å briefe med uttrykk som "dysmorf collagen syntese" hjelper lite. Man snakker om ei helt normal jente, påpeker 50 kg mer enn de fleste menn finner attraktivt. Ingen jeg kjenner ville ønske kvinne 81 minus 50 kg. Det er absurd, men kanskje ikke for denne ene representanten for terapigruppa "Puslete hemma menn med trang til oppmerksomhet". Hø hø - og ytterligere kommentarer gidder jeg ikke bruke energi på i denne tråden uansett hva som måtte komme. Det er ikke hva som er stor eller ikke som er tema i denne tråden - det er noe helt annet.

Skjult ID med pseudonym Hahaha to. 28 okt. 2010 11:02

ja ja bær over med skrivefeil - jeg ser dem alle - det gikk for fort gitt

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 11:12 Privat melding

@ Nils

Herregud så stygge enkelte kan være.

Det er da ikke noe galt med kvinne81, skjerp deg.
Hvis du er så tøff så legg ut bilde av deg selv - så kan vi skrive om deg.

Kvinne 81 har nok mere "baller" enn mange menn her inne, og langt mere sexy vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 28 okt. 2010 11:31

Kanskje dette er et sånt PUA triks? Nils har lyst på kvinne81, og 'disser' henne for å få henne interessert? :p

Funker visst for PUAer med cowboyhatt og åpen skorte på by'n, ettersom jeg skjønner.

kvinne81 er forøvrig bra som hun er (selv om jeg også nok er for pinglete).

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 11:44 Privat melding

@ Nils

En ting er å skrive generelt om temaet, noe annet er å gå direkte på en person slik du gjorde ;-)
Det finnes ingen perfekte her inne uansett - alle har noe ;-) Men vi er som vi er, la oss heller ha fokus på det som er bra.

Ha en fin dag :-)

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 28 okt. 2010 11:47

Fanny: det finnes etpar faktorer som kan føre til feil beregning av BMI.....noen har tung beinbygging, andre pumper jern.
Spesielt hvis du pumper jern så kan beregning av BMI bli svært feil.....

Skal prøve å svare så godt jeg kan på de andre spørsmålene også men jeg er litt desorientert i forhold til svarene som har blitt gitt her.....jeg leste kun siste inlegget til Nils og det er helt klart at det er for lite til å utale seg...jeg kapitulerer helt......

Det er bare en ting som bør taes med....mennesker med tung beinbygging og litt muskler kan ofte "virke" litt tykke, tar man en skikkelig titt så ser man at de ikke er det...kanskje derfor noen oppfattes som større enn det som er opgitt i profilen...men tesen med at folk oppgir litt mindre enn fakta er nok mere enn en tese....hvis dere skjønner hva jeg mener:)

Det som er gledelig for meg imidleritd er at etter jeg begynte å trene regelmessig har jeg nå kommet under 100 kilo, noe som vil si at overvekten min ikke er kategorisert som fedme lenger...nå er jeg kun overvektig...jiipppiiii

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 28 okt. 2010 11:51

En skal også tenke på at det som er gejnnomsnittelig idag er mer enn for ti år siden.......derfor blir det med dobbelthake et dårlig holdepunkt ihvertfall for hva som er gjennomsnittelig.....en skal ikke lege på seg mye før en ørliten dobbelthake er synlig:) kun 3-4 kilo over så er den der...

Skjult ID med pseudonym mmm to. 28 okt. 2010 12:13

For det første så trodde jeg "Gjenomsnittlig" var tynnere/lettere enn "Ett par kilo for mye", eller er det jeg som er på jordet nå?

Noen bringer opp BMI her. Seff, på folk som aldri har trent så funker den kanskje. Jeg la inn tallene for min lean body mass(dvs trukket fra fettet) så ender jeg opp med BMI på 29. Dvs rett under fedme, og det er med 0% kroppsfett. Noe som er umulig å oppnå. Mener jeg har lest bodybuildere under konkurranser har 5-6%, normalen for en mann ligger mellom 8-12%.

Skjult ID med pseudonym Hal74 to. 28 okt. 2010 12:46

Genetisk er vi mennesker laget for å lagre på fett og kulturellt er vi disponert mot alt for mye mat, ergo de fleste av oss har nok "noen kilo for mye" sett ifht hva kroppen faktisk trenger. BMI-skalaen er ikke noen fasit det heller, kun en indikasjon. Så det er bare å innse at en finner ikke et entydig referansepunkt vi kan enes omkring "hvor stor/liten man faktisk er".

Bra jobba Grumse, er det ikke deilig å oppnå slike resultater?

Skjult ID med pseudonym Hal74 to. 28 okt. 2010 13:01

Forresten, spørsmålet til TS er jo "Hvorfor skryter folk på seg feil kroppstype?"

Vel, vi alle ønsker å fremstille oss på den mest attraktive måten (ifht våre egne preferanser eller vår oppfatning av hvordan vi skal bli sett på)
Både menn og kvinner pynter seg, ved hjelp av klær/tilbehør/status etc og legger til et par centimetere, trekker fra et par kilo ... Burde ikke overraske noen :) Sånn går det når vi alle strever mot et felles "mis"forstått ideal, der høy og mørk er bra, lav og pinglete ikke fullt så bra.

@Kvinne81 : ingen 40kg for mye av det jeg så, (ikke 30 heller for den saks skyld) - er du komfortabel selv så bær det du har med stil!

Skjult ID med pseudonym Grumse to. 28 okt. 2010 13:39

Hal74: det føles godt ja

Skjult ID med pseudonym Oktober to. 28 okt. 2010 14:28

@Hal74

Godt skrevet! For det er nettopp dette det handler om! Markedsføring!

Kynisk sett er ikke nettdating noe annet en "kjøp og salg" av mennesker. Kapitalen og valutaen er "den visuelt riktige kroppen."

Vi vet alle at kun et fåtall av oss går inn i rammene til "den visuelt riktige kroppen" . Men vi er alle som en med på å dyrke fram dette kroppsidealet. Nettdatingsteder fortsterker gjerne dette. For her kan vi sile til det står igjen - ja nettopp en selv. Og da er vi forøvrig tilbake der vi startet....

Den silingen vi alle bedriver og blir utsatt for, kan være fremmedgjørende. Og i et forsøk på å tilpasse seg dette - å overleve silingen, pynter vi på virkeligheten. Det er intet annet enn en menneskelig reaksjon. Og som Hal74 skriver, burde ikke dette overraske. Man satser på at utsråling, sjarme og intellekt overskygger "feilene" kroppen har.

Jeg tror grunnen til at vi blir så indignerte pga dette, er at kroppen er så målbar. Så synlig. For vi er jo på trofèjakt. At det bløffes like mye om fritid, livsstil og intereresser generelt er jeg overbevist om. Vi har jo alle sett haugevis av profiler som skryter av en million reiser og toppturer omtrent hver helg. Og bildene skal liksom underbygge dette. Men vi vet jo at det bløffes mye her.

Men hun som trekker i fra noen kilo skal tas. Han som legger på noen cm i høyde skal flås.

Som skrevet, er dette en negativ og kynisk beskrivelse av nettdatingens vesen. Men jeg er her påtross av det jeg skriver. Det er fordi jeg også vet at nettdating kan fungere. Men man må ikke bli for naiv. Ei heller for kynisk. Nettdating er ikke for amatører. ;)

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 28 okt. 2010 17:22

@ Grumse. Jadå, det kan absolut vare som du sier angående BMI. Og ja, har man mye muskler kan BMI fungere dåligt.

@ Oktober. Ja, enig i det du sier, bra og välformulerat!
Nettdejting er ikke før amatører, og man kan allt få gå på MÅNGA smällar av olika slag om man er ny på "området", eller om man er en naiv person som "tror gott om alla". Det är en svår balans att inte bli en sånn person som blir "før kynisk", om man varit her en stund og sett/upplevt en del av baksidorna.

Så finns det Nettdejting som verkligen fungerer optimalt også, många venner av mig, som provat på nettdejting en kort period har funnit sin livs kärlek. Noen efter andra- tredje personen dem provat dejta, andra efter en lengre tids dejting.

(mann 44 år fra Rogaland) to. 28 okt. 2010 20:27 Privat melding

@Oktober - Godt oppsummert!

Jepp, dette er ikke noe annet en ren markedsføring, og varen er som du sier oss selv.
Ikke bare rent kroppslig men også hvordan vi ønsker å profilere oss som en eventuell partner. En ting er alle turene til gymmen, alle toppene som er besteget og alle kronene som er lagt igjen på Vinmonopolet, en skal også selge seg for fremtiden - men det er mye vanskeligere.

Så derfor er det sååå mye enklere å pirke i hverandre for de små målbare avvikene vi finner. Det er mye enklere å snakke om kilo og centimetere enn personlige/abstrakte sfærer - noe vi nordmenn generellt er veldig dårlige på. Vi er alt for bokstavelige...trauste om du vil :)

Nettdating er ikke for amatører, men en skal ikke være alt for seriøs heller - life is what happen while you make other plans.

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) to. 28 okt. 2010 20:49 Privat melding

jeg har møtt en del gutter ikke hærfra men ,ja dæm har skrytt på seg trening 5 gang i uka men det viste sæ at de aldri har sott foten på treningssenter koffør lyve om det, vi finner det ut før eller senere, åja desverre idag så e utseende så jir dæ en date, e jo ingen så kommer bort til meg på byen å spørr hey du har du bra indre:D desverre..

Skjult ID med pseudonym hallo to. 28 okt. 2010 20:58

Jeg har heller ikke satt mine ben i et treningsstudio, men trener 5 ganger i uken for det. Det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre ;-)

(mann 44 år fra Rogaland) to. 28 okt. 2010 21:00 Privat melding

Skal markedsføringen gi langvarige resultater så må reklamen svare til produktet. Villeder jeg så blir jeg stående tomhendt tilbake som svarteper.

@Charmed - Utseende er i mange tilfeller svært avgjørende, men de aller fleste av oss vil nok overse diverse skavanker hvis personen er interessant nok - for ingen er perfekt. Utseende er en ting, holdning er noe som folk også legger veldig tydelig merke til. Så utseende er ikke alt, men det er der det begynner ja.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 21:57 Privat melding

Godt å vite det noen som har skjønt tråden her. ;)

Skjønner at folk kanskje vil pynte på seg. Jeg går ikke i joggedress utenfor døra (utenom når jeg stikker på trening, for ja jeg trener på senter.... ) Så self skal man vise seg fra sin beste side.. Men gjør det for min skjyld jeg da.. Om andre synes det er flott er jo det topp..

Synes folk må prøve å holde seg innenfor rimelige grenser på hva som er selvinnsikt ang sitt utseende.. Ikke noe videre enn det. Vi må jo flotte oss! Se på andre levende vesener rundt verden. Er jo en naturlov at utseende har noe å si. Personligheten man skal "leve" med...

Skjult ID med pseudonym DonAlfonso fr. 29 okt. 2010 00:44

"Jeg vil si jeg har 15 kg "for mye" fordelt gjevnt over hele min formfulle og egentlig ganske så fantastiske kropp."

15 för mye? Tja, jag vet inte det ja. Ser ju väldigt bra ut nu i alla fall...
Folk är olika. Det som är "normalvikt" i förhållande till längd för en person är inte det för en annan.

Själv har jag väl satt normla istället för det mer korrekta "tunn" eller vad det står. En halvsanning.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 29 okt. 2010 00:58 Privat melding

15 for å komme inn i det hva vestlige verden aksepterer som riktig.. men jeg styrer jo ikke med det.. er jo helsa man skal tenke på.. ikke kg. ;)
Men takk for kompliment DonAlfonso

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt fr. 29 okt. 2010 19:49

Jeg skal på date med atletisk i kveld. Rapport følger.

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 29 okt. 2010 19:53 Privat melding

*Venter spent*

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 29 okt. 2010 21:26 Privat melding

"Visste du at noen få individer av cromagnum og erectus hadde ørlite bredere håndledd og hofter enn oss smart litt mindre skalle? dvs at voksne menneskeskjell av samme kjønn er stort sett alltid samme størrelse med noen mm forskjell mellom menn og kvinner? Er det hyggelig å anklage henne for å ha en dysmorf i hennes collagene syntese? "

Nils: Hva i all videste verden er det du forsøker å si her? Mener du Cro Magnon-menneskene (dvs. moderne mennesker)? Og hvorfor nevner du dem samtidig med Homo erectus, det skiller jo millioner av år med evolusjon mellom disse mennskeartene?

Det virker også som du argumenter for at begge disse artene hadde liten grad av kjønnslig dysmorfi, noe som jo absolutt ikke stemmer når det gjelder H. erectus,der hannen kunne være omtrent dobbelt så stor som hunnen.

Og både istidsmenneskene og nåtidsmenneskene har denne dysmorfien, bare i mindre grad - det skiller som oftest ganske mye mer enn et par millimeter mellom et manns- og et kvinneskjelett.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt lø. 30 okt. 2010 08:34

Jeg har vært på date med atletisk, 180 cm høy. Selv er jeg 175 cm høy.
Atletisk er et vidt begrep. I følge ordboken betyr det muskuløs, kraftig, harmonisk. Dette var definitivft ikke en muskuløs mann med harmonisk kroppsbygning.

I tillegg lurer jeg på hvordan en mann som i utgangspunktet er fem cm høyere en meg, kan nå meg til nesetippen? Jo, jeg hadde sko med hæler. Omlag fire cm høye hæler. Hans hadde ca to cm hæler. Regnestykket går ikke opp.
Ikke at det er allverdens undergang å ha en mann som er lavere enn meg, men å ha en mann som ikke er smart nok til å forstå at en sånn løgn vil bli avslørt i det øyeblikket vi treffes, DET er uinteressant.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 30 okt. 2010 08:51 Privat melding

@Sukkersøt! Du beviser hva jeg prøver å si her ,med din date som kanskje ikke var helt 180 likevel

Folk må slutte å lyve... om så teite ting. Regner med du ikke skal ut med småtten igjen el?
(jah jeg slo en diskriminerende vits, men lyver han om det fortjener han det) "because im bad, im bad, you know it.. sjowmon" eller noe slik.. ehem... Bad og ærlig.. :)

(kvinne 41 år fra Oslo) lø. 30 okt. 2010 09:03 Privat melding

Håller med sokkersøt och kvinne81!
Jag er også høy, 177cm , og hade jag råkat ut før det samma som dig Sokkersøt hade jag blitt riktigt irritert og besviken øver at mannen ljugit og brukt min tid i onødan! :). Ärlighet sparar tid! :).
Påminner om en katastrofdejt jag hade en gång, en mann som hade brukt en faslk bilde i sin profil visade det sig. Så när jag møtte honom stemte ju ingenting- han var kort, tjock, hade stora hiphopklær og guldkjedjer runt halsen. Jag blev ju sjokkad- han var så långt bort från min stil som man kan komma. He he- før noen luringer det finns!

Skjult ID med pseudonym nerd85 lø. 30 okt. 2010 09:55

@TS: På en side som dette teller utseende ganske mye, dårlig selvinnsikt kombinert med et behov for å prøve å vise seg fra sin beste side fører nok til at både gutter og jenter smører på litt ekstra når det gjelder både utseende, aktivitet etc etc..

Dette virker selvfølgelig mot sin hensikt, siden vi veldig ofte kan lese om dater som er mislykket pga en profil og person som ikke samsvarer.

Skjult ID med pseudonym Oktober lø. 30 okt. 2010 15:28

@Sukkersøt, Kvinne81 og blomma-76

Så dere er 100% ærlige i deres profiler?

Det har jeg faktisk problemer med å tro. Protestèr hvis jeg tar feil. Kanskje dere er ærlige på det rent visuelle - det som er målbart. Men finnes det ikke en eneste liten løgn mht det som ikke er så lett å måle - iallefall ikke på første date?

Ikke en eneste overdrivelse/underdrivelse i beskrivelsene av dere som personer og innholdet i deres liv?

Igjen: Dette er nettdating. Vi siler. Folk kjører en hvit løgn for å overleve silingen. Ikke noe rart ved det. Men vi kan ikke sile på abstrakte faktorer. Og siden vi ikke kan det, går vi etter det visuelle.

Dermed er det lettere å kritisere disse. Mens de som bløffer i de abstrakte faktorene kommer unna.

Ja, det er turn-off å oppleve at daten ikke er i henhold til bildene. Men det er også turn-off at folk skryter på seg et liv de strengt tatt ikke lever. Og her tror jeg de fleste av oss "drar på litt". Jeg klarer ikke å trekke noen klar linje mellom disse bløffene.

Vi liker å fremstå som spennende mennesker å være sammen med. Både visuelt og i livsstil. I markedsføringens navn. Og det bør fortsatt ikke overraske noen.

Skjult ID med pseudonym mmm lø. 30 okt. 2010 18:07

Pokkern, jeg skjønner nå hva jeg gjør feil, jeg skryter ikke på meg noe i profilen min. Ikke skryter jeg av at jeg står på ski, er atletisk, reiser mye, osv. :)

Men seriøst, tror dere virkelig folk skryter på seg så veldig mye? Jeg har enda ikke møtt noen som har skrytt på seg noe, men nå har jeg vel ikke truffet så mange at det er noe statistisk grunnlag.

Er det ikke ofte bare kanskje en tolknings forskjell. F.eks. hvis jeg leser at noen går ofte på ski, så tenker jeg som aldri går på det, at da snakker vi en tur hver lørdag/søndag. For andre som driver med langrenn aktivt så er det ikke ofte før man har 3-4 turer i uka.

For å sette det enda mer på spissen hvis noen sier de trener 5 ganger i uka, tolker du det som at de trener 5 ganger i uka når de har tid, eller 5 ganger i uka uansett om de har 40 i feber og lungebetennelse, om det er ferie, helligdager, osv.?

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 30 okt. 2010 18:08

Ja. Jeg er 100% ærlig i min profil, har helfigursbilde som er av nyere dato, nye bilder osv.

Skjult ID med pseudonym blomma-76 lø. 30 okt. 2010 18:08

@ Oktober.

Du , jag är 100% ärlig i min profil, och jag førsøker at ikke overdrive noe i det hele tatt, varken på det visuelle eller vem jeg er som person. Sen om man har dålig självinsikt är en annan sak! Men det vi tar upp og blir upprørda øver i denna tråden är som kvinne81 sier folk som LJUGER! Jag tycker det är skillnad på en liten øverdrivelse och løgner! En person som ljuger om før eks størrelsen på sin kropp, højde, og legger in falske bilder på fotomodeller i stället før på sig själv- DÅ kan man faktiskt ha rätt at bli besviken og irritert på en eventuell dejt! Ocg man føler sig ju lurt og det er ikke gøy! Ikke heller gøy at ha førlora tid man kunde brukt på ärligare personer!

Jag tror ikke problemet kommer minska, eller endres, men kan va gøy og disskutere det bara :). Lite øverdrivelser räknar man ju med, men rena løgner, nej, det liker jag ikke og då blir det good bye på direkten vid oppdagelse av det!

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 30 okt. 2010 18:09

Jeg har vært på date med omlag 50 menn fra nettsteder. Jeg tenker at det er et ok grunnlag for å si noe om saken.

Skjult ID med pseudonym Grumse lø. 30 okt. 2010 18:40

Oktober: har lest igjennom profilen til Kvinne81 nok engang, og finner ikke noe jeg kan sette firngern på i den sammenhengen du prater om.....enda mindre hos blomma-76.........kan hende det dreier seg om to ganske ærlige damer her.

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 00:17 Privat melding

Oktober:
Sorry og skuffe deg.. men jeg er fair i tekst og bilder hos meg! Ser ikke noen grunn til noe annet.
Og legger man merke til (om man er innom) at jeg er ganske opptatt av kropp og trening, det er fordi jeg er det. Ikke at jeg har tid til å styre værre enn en toppidrettsutøver.. Men jeg er opptatt av god mat, råvarer. Ikke light produkter i masser osv. Men at ferdigmat er veldig fy hos meg. Men ikke dagen derpå. Heldigvis iikke så ofte jeg er så klein hehe..
Opptatt og trene slik at jeg skal holde helsa og jobben min (som er litt belastende) til jeg er 67.. og Nyte tiden etter og.
Jeg bryr meg ikke om å se ut som noe på forsiden av et fashionblad.
Jeg er ikke født slik..

Jeg lever for at man skal nyte, og ikke styre og knote for mye i livet. Og være ærlig om sitt vesen..

Skjult ID med pseudonym villja sø. 31 okt. 2010 10:15

Kanskje man rett og slett betegner seg slik man ønsket man var..? Tror vi er så kroppsfikserte at vi definerer oss selv litt "bedre" enn det vi er for at vi skal bli vurdert som interessante.. Men akk, man lurer jo egentlig bare seg selv til slutt..

Jeg har vært på en blind date, det kommer ALDRI til å skje igjen.. Han fortalte meg på forhånd at han hadde noen ekstra kg og var litt overvektig... Jeg så for meg litt lubben og er vel ikke super opphengt i kropp sånn sett, fordi det er til syvende og sist personligheten som teller..

Men , jeg trodde jeg skulle svime av da vi møttes .. overvekt?? Denne mannen veide laaangt over 100 kg.. grei som jeg er da, og siden han hadde billeter til et show og vi skulle spise der valgte jeg og bli med.. Men jeg slet, meg gjennom hele greia..De som hadde bord bak oss fikk ikke plass, fordi han var så svær.. Vi måtte flytte oss . Hele greia var bare helt usannsynlig tragisk. Når man har såpass mange kilo ekstra og er på date, bør man vel kanskje ikke spørre om man kan få brødet og smøret til daten din? Den absolutte høydaren kom da han fortalte meg at han var en super god elsker.. maten satte seg i halsen og en kelner kom løpende med vann.. Bildet jeg fikk på netthinna..denne mannen med alt fettet sitt, pesende over meg, ble mer enn jeg taklet..

Jeg var utrolig lettet da lyset ble slått av og showet begynte.. og enda mer lettet da jeg kunne kjøre hjem.. Blind date, never ever again...

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 11:17 Privat melding

@villja: Laaangt laaaangt over 100 høres det ut som.....
Om en fyr er i god form (og ikke dytter seg i burgere og pizza flere ganger i uka) og er rundt 185cm eller isj mer , så er jo rundt 100 kg noe jeg kan like godt.. Men har ikke mot slankere heller.. Eller smått bamsete. Er bare når det er vom, og man vet han ikke ser tissen sin lenger. Eller han har pupper.. Da er han ikke iform oftest. (man har sumobrytere da, men jeg finner ikke det særlig flatterende ;)
Da tar man ikke vare på seg selv.

Nei, jeg er mer opptatt at vi skal gjøre det beste utav oss som vi er, så lenge man ikke overdriver at det går på helsa løs. Eller man ser for plastikk ut, eller mister personligheten sin..
Det gjelder alle former for overdrivelser.. Spiser for mye, for lite, trener aldri, trener for mye, bruker alt for mye penger på materielle ting for å være kul og "rik" nok. Operasjoner og implantater i masser osv osv..

Poenget er som jeg nevner i tråden. Man skal ikke lyve om seg selv utseendemessig eller evner man har. Det blir jo avslørt..

Men villja! Kan jo hende han var god på annet enn få fiske frem tassen sin fra nedi der.. HOHO.. huff.. (diskriminerende spøk igjen, jeg er fæl, klaps på lanken til meg) Men altså, det er jo ikke god nok begrunnelse for å si man er en god elsker ved å bruke "de andre" alternativene, når man ikke har lungekapasitet på kaninrittet...

;) Blind dates er ikke bra.. punktum!

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 31 okt. 2010 11:52 Privat melding

Diskriminerer du blinde nå Kvinn81 ?? ;-)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 12:04 Privat melding

@Hal74 NEEEI.. de blinde finner frem overalt de. De har jo stokken sin.. HOHO.. Men og veldig flink til å lete med hendene og (har jeg hørt)... Men en skremmende overvektig blind mann har vel kanskje litt større problemer med å finne frem... eller.. ta frem.. hmm.. dette synet liker jeg ikke.. så strek over den ;-p

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 31 okt. 2010 12:19 Privat melding

Hehe, fjerne forstyrrende bilder fra hjernebarken...check! ;p

In order to truly see - eyes are optional, vision is mandatory

Skjult ID med pseudonym villja sø. 31 okt. 2010 16:11

Innser at det som er så fantastisk med sånne uheldige dater er at man kan le mye og lenge etterpå.. når traumene har lagt seg og man har distansert seg fra hele settingen ...

Og jeg skal absolutt ikke hevde at denne karen ikke var en god elsker, men det visuelle ble bare helt feil.. 150kg kropp som disset over meg.. jeg ville og vært livredd for at han skulle falt over meg, som da med mine 56 kg er relativen liten...og ha sex med en som har større pupper meg er og litt turn off.. da jeg ikke er spes puppe fixert!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 31 okt. 2010 16:15

Selvsagt skryter vi på oss ting - vi vil jo virke attraktive for dem som går inn på profilene våre.

(mann 49 år fra Troms) sø. 31 okt. 2010 16:30 Privat melding

@Kvinne81: du er sexy. Ferdig snakka.

Men jeg ser også det samme som du, at en del her inne ikke skriver vekten rett ut i fra min subjektive oppfatning.
Det med vekt er jo subjektive vurderinger ut i fra sitt eget hode.

Hva som ser bra ut eller ikke, det er også en subjektiv oppfatning ut fra de ulike mennesker som betrakter sitt hode og preferanse.

Selv mener jeg at jeg er feit og derav er jeg i mitt hode: stor og fyldig.
Men når jeg sier at jeg er feit, da sier de rundt meg at jeg ikke er det.
Uten at det endrer fakta om at jeg er feit.

Men det er ikke mye hyggelig å høre at man er feit hvis det er et sårt punkt, for da kommer meldingen fra noen andre. Derfor burde man være forsiktig med å kommentere andre sin vekt og utseende. For det kan være sårende, og kan føre til man får tvangstanker osv...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 31 okt. 2010 16:56

Hva menes med "feil kroppstype" her egentlig?

Jeg har (mener jeg selv) bra selvinnsikt, og har krysset av for det alternativet som jeg mener passer best for å beskrive min"kroppstype"...blant de alternativene som er oppgitt. Jeg mener jeg er gjennomsnittlig. (vanlig, normal) Og jeg går da ut fra min egen BMI, høyde, vekt og klesstørrelse, og IKKE hva den gemene hop på Sukker mener. Er det da å oppgi "feil" kroppstype dersom andre mener jeg er slank...atletisk...noen kilo for mye...eller annet?

*Hvem har rett til å si hva som er rett og feil?*

Skjult ID med pseudonym Jackass sø. 31 okt. 2010 19:50

@Sukkersøt: Hadde du på 175 møtt opp på date med ham om han var ærlig og skrev at han var 173 eller noe sånt da?

Jeg tviler. Han ville hatt null sjans.

Ergo økte han sjansene sine hos deg ved å bløffe som 180 høy og atletisk.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 31 okt. 2010 19:59

Jackass:
Eller for å si det på en annen måte - han var uaktuell uansett?

Skjult ID med pseudonym Oktober sø. 31 okt. 2010 21:28

Nettopp Jackass! Han hadde ikke overlevd silingen uten denne bløffen. Han håpet trolig på at hans sjarme, utstråling og intellekt kanskje ville bøte på "svakheten" ved hans manglende høyde. Og at Sukkersøt var raus nok til å se gjennom fingrene vedr høyden.

Denne fyren utviste jo faktisk god selvtillitt all den tid han valgte å stole på sin personlighet. Selv om han nødvendigvis måtte bli avslørt. (For han hadde aldri fått til daten hvis han hadde vært ærlig om høyden). Dette i kontrast til mange jenter som messer om høyde "fordi de liker å gå i høye hæler innimellom". Og dermed er redd for at de skal bli den høye parten og bli sett rart på. Det er jo denne holdningen som er et utrykk for dårlig selvtillitt. Og dette utrykker mange jenter her. Og det er ikke spesielt sexy. En sexy jente er hun som er i stand til å gi blaffen i de dominerende normene.

Uansett; Vi tjener alle på å være rausere mot hverandre.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 21:54 Privat melding

jeg skriver ett par kg for mye om meg selv. jeg vet at jeg har mer enn et par kg for mye, men jeg anser ikke meg selv som stor og fyldig... men jeg har da til gjengjeld bilder av meg selv i helfigur slik et den som en gang i skuddåret er innom kan vurdere det selv. er faktisk mer "skeptisk" om man kan kalle det det til de som ikke har et eneste bilde av seg selv som viser noe under skuldrene og alle bildene er tatt ovenfra.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 31 okt. 2010 21:58

Selv synes jeg det er et pluss om de ikke oppgir kroppsstørrelse i profilen. Selv om man jo selvsagt ser litt på bildene synes jeg det er spennende med litt overraskelser, jeg!

Skjult ID med pseudonym Avania sø. 31 okt. 2010 22:46

Hmm... bare sånn av nysgjerrighet Oktober; kan du begrunne/utdype den tesen din om at jenter helst ikke vil være høyere enn kjæresten sin fordi de har lav selvtillit?

(og Hoxen; du ser helt 'gjenomsnitlig' ut, burde heller legge på deg litt ;)

(mann 36 år fra Oslo) sø. 31 okt. 2010 22:52 Privat melding

hehe vel.. takk for det avania, men det er nok feil, har litt mage over beltespenna gitt, men selv om jeg ikke er fornøyd med det og prøver og gjøre no med det er det verken noe jeg skammer meg over eller prøver og skjule. oppfordringen må være at alle spesielt de som har litt for mye, samme om det er et par kg eller hva det er, har bilde av seg selv i hel figur. hvis ikke er sjangsen stor for at første date feiler da han eller henne dere møter ikke får det han eller henne venter seg.

Skjult ID med pseudonym Oktober sø. 31 okt. 2010 23:21

@Avania

Antar du er kvinne og følgelig ikke får lest de samme profilene jeg leser. Så skal prøve å uttdype hva jeg mener.

I svært mange profiler kan det stå noe som dette: "Siden jeg elsker mine høye hæler, er det viktig at gutten jeg søker er høyere enn meg". Eller det kan stå noe som dette: " Jeg liker å ha noe strekke meg etter. Derfor må jeg ha en kjæreste som er høyere enn meg". Eller andre varianter av slike utsagn.

Disse utsagnene er ofte begrunnet i at "Jeg vil føle meg som kvinnen i forholdet." Eller "Det er så deilig å krype inn inn en stor og sterk armkrok".

Andre jenter skriver faktisk rett ut at siden de er "store" (Hva det betyr, har vi jo sett i div. tråder at man ikke er enige om) og derfor er det viktig at mannen er større. Fordi de vil "føle seg som en kvinne".

For meg er dette utsagn som KAN tolkes som dårlig selvtillit. De stoler kanskje ikke på sine fortreffeligheter som kvinner og søker høyere menn slik at deres kvinnelighet kommer tydeligere frem.

Mange er dessuten bekymret for hva andre måtte mene. kanskje de frykter at de skal bli sett på som gatas freakshow-par. At de bryter med det som oppfattes som normene. Det er ikke urimelig å hevde at denne frykten KAN være forankret i et lavt selvbilde.

Poenget mitt er at jeg mistenker disse jentene for å speile eget selvbilde i partneren sin.

Men dette er nok ikke unikt for det ene kjønnet. Vil tro at mange av oss menn også har slike hang-ups.

Men bare så det er sagt; jeg ønsker ikke å dreie dette mot nok en høydediskusjon - og kun det altså. Men høyde er en av de tingene noen bløffer om mht kroppen. Derfor er høyde relevant - også i denne tråden.

Føler du at jeg klarte å utdype min påstand?

Skjult ID med pseudonym Avania sø. 31 okt. 2010 23:44

Ja... jeg tror også kvinner helst vil at mannen skal være høyere fordi de da kjenner seg mer feminine og kvinnelige. Men jeg tror du tar feil når du kobler dette med dårlig selvbilde eller frykten for hva 'normene' sier - kanskje du undervurderer kvinners selvforståelse og selvstendighet i dette tilfellet? Tror dette er et naturinstinkt hos kvinner og ikke et samfunnsskapt fenomen.

Skjult ID med pseudonym Oktober ma. 1 nov. 2010 00:13

Men hvis vi kobler det til biologi og ikke miljø, har jo Harald Eia langt på vei rett da. Og det går jo på tvers av hva "alle" kjønnsforskere i Norge har prøvd å si.

Etter ditt syn må vi jo kunne si at biologi langt på vei styrer forholdet mellom mann og kvinne. Langt mer enn hva forskerne vli fortelle oss. For vi lever jo et likestilt samfunn hvor vi har lært å overstyre de naturlige instinktene mener de. At mann og kvinne velger hverandre etter rasjonelle faktorer. Ikke etter huleboerprinsippet.

Og det er jo en interessant erkjennelse.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 00:20 Privat melding

Enig med Avania!

Som 173 høy og en formfull frøken i str 44 og med evner til å åpne de fleste harde lokk og muligheten til å ta ganske så tunge løft, så er det selvsagt viktig for meg og kunne ønske noen sterkere og større enn meg. Jeg vil jo ikke være "mannen" i forholdet forhold til det. Det går mot instinktene mine hvertfall. Jeg vil ikke være sterkere. Men jeg vil ikke være svakere enn jeg er pr. dags dato, fordi jeg er singel, og skal kunne klare meg selv. Men deilig om det hadde vært en fyr jeg vet kan ta tak i ting uten å okke seg, om jeg ikke skulle få til, eller trenger hjelp..
Menn er jo forhold til høyde og "rase" sterkere gjennomsnittlig enn oss kvinner. Og jeg liker det slik, forhold til meg.

At andre kan gå mot disse normene er jo vel og bra. Men jeg skal ikke ha det slik.

Men igjen. Folk må være ærlige om sitt seg, for er ikke vits å forvente gull og grønne skoger, når man ikke vil være realistisk.

Skjult ID med pseudonym Oktober ma. 1 nov. 2010 00:39

Men handler ikke selvtillit om å gi blaffen i normene? Enten det er knyttet til biologi eller miljø? Å være trygg nok på seg selv på en slik måte at biologien blir irrelevant? At man klarer å gå i mot de dominerende normene i miljøet man befinner seg i?

Måten du argumenterer på Kvinne81, oppfatter jeg på en slik måte at du bekrefter mitt poeng. Jeg oppfatter at du definerer deg selv som kvinne gjennom en partner.

Ergo KAN det tyde på at du ikke har nok tro på deg selv og egen feminitet til at du kan ha en mann som er mindre enn deg.

Og dette tror jeg KAN knyttes opp mot dårlig selvbilde.

Jeg liker best å skrive generelt om dette. Slik at ingen føler seg truffet. Men siden du tok utgangspunkt i deg selv for å eksemplifisere ditt poeng, regner jeg med at du takler at jeg er så direkte i mitt svar, Kvinne 81.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 02:22 Privat melding

Jeg takler det heeelt utmerket Oktober. Og du tar self helt feil. ;) hehe
Jeg skal enten gå gjennom mitt liv å være den jeg er for meg selv. Og bonus om jeg noen gang blir forelsket og finner en lengre ledsager i livet som liker meg som jeg er..

Jeg har preferanser, de fleste har jo det. Jeg kan ikke definere meg selv utifra de partnere jeg har hatt. Jeg kan ta lære av det kun. Og det er læren som definerer meg.
Og jeg kan jo ikke ta utgangspunkt i andre enn meg selv. Jeg synes det er litt spedt om man skal alltid snakke på vegne av andre enn seg selv for å ikke være "tatt på kornet".

Jeg har meget stor tro på min femininitet.. bare ta mitt nick her inne f,eks.. er ikke det indikasjon nok.. Eller bildene mine, teksten.. Jeg bare tenner ikke på mindre menn.. Og ei heller overstore.. vel, mest i bredden det da..

Men du skrev jo KAN knyttes opp og KAN tyde på.. Heldigvis for meg KAN det ikke det ;)

For jeg elsker min kvinnelighet, og mine evner til å kunne tre inn på guttas evner iblandt og. Som å være boksåpner ;-p

Skjult ID ma. 1 nov. 2010 03:40

samma før mig, jeg tenner ikke på, og blir ikke attrahert av menn som er lavere en mig, før tynne eller før tjukke...og utseendet må tiltale mig, jag må like helheten!

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 1 nov. 2010 10:35 Privat melding

At kvinner søker menn som er høyere/sterkere enn seg selv er jo naturlig nok, urinstinktet i kvinnen er å finne en mann som kan brødfø/beskytte henne. Akkurat på samme måte vi menn har en generell søken etter en kvinne med de riktige formene mtp reproduksjon. Dette er noe som er kodet i oss over millioner av år, og ikke er det unikt for oss mennesker heller.

I just love a proper cleavage, not too much looking slutty, just enough to say "my kids will never go hungry" ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 10:45 Privat melding

FLIR... Hal74; du har tenkt nøye over dette ja ;) Mange unger har du egentlig tenkt deg.. høres fryktelig mange ut..
hmmm

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 1 nov. 2010 15:08 Privat melding

@Kvinne81:
Hehehe, tenkt og tenkt Fru Blom - elementært mener nå jeg :p
Har to med X`en og fornøyd med det egentlig...men ingenting er satt i stein enda.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 18:06 Privat melding

Hjelpes...Lykke til med den evt madam som skal melke kalvene dine ;) hihi..

Men er nå enig med kløfta.. den skal ha en apetittvekkende effekt.. men for min del,( for jeg personlig er på ingensomhelst måte kalveklar) skal apetitten vekke menn og ikke kalver.. Totalt to forskjellige bruksområder..

OOOOG nok om deeeet.. heh.. kremt.. hadde null med tråden å gjøre dette ja..

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 19:37 Privat melding

@ Kvinne81

Har lest gjennom tråden nå, og må bare si jeg støtter dine uttalelser 100%!

Syns den anonyme kritikeren din (Nils) er direkte uforskamma! Kjenner jeg koker litt her!

Som jente selv ser jeg bare profilbilde ditt, men ærlig talt da! Om du skulle være så overvektig så bør vel jeg begynne å skrive testamentet - for jeg dør nok av fedme snart ;)

Keep up the good work sier jeg bare! :D

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 1 nov. 2010 20:39 Privat melding

Jeg skjønner godt hva du mener :) Vær stolt av det vi har og bære det godt det vi er fornøyd med :p
Tror du leser litt mer i hva jeg skrev enn hva jeg mente, er ikke her for flere kalver - men å finne nye venner og kanskje ei spesiell...?

Men for å komme inn på tråden igjen, er enig med deg at profilene bør være litt edruelige ja.

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 20:40 Privat melding

Enig! Støtter @Kvinne81 fullt ut.
Klok, veltalt og vakker!

Problemet her inne er de som rett og slett fremstår som andre enn de er; enten med bilde, profiltekst eller at de faktisk har kjæreste og sier de er single. Jeg er så ærlig som det går, men om jeg skryter litt av det positive eller trekker noe i fra på det negative, så betyr vel ikke det så mye?

Skjult ID med pseudonym Avania ma. 1 nov. 2010 20:45

Har absolutt er biologisk, 'naturalistisk' syn på kjønnsforskjeller snarere enn et sosiolgisk ja, Oktober.
Men i motsetning til deg ser jeg liten verdi i å forsøke "å være trygg nok på seg selv på en slik måte at biologien blir irrelevant".
Det er ikke noe 'galt' eller mindreverdig med å følge instinktene sine.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 01:06 Privat melding

Enig med Avania! Instinktene våres er det beste vi har for å finne noen vi passer.. faktisk..

Til Rutta07 og **Milla** Takker så meget ;) Kule damer dokker! ;)

Hal74: Hehe.. leste ikke feil eller misstolket det.... bare la til litt ekstra for å få deg til å svare.. Fordi du er så PEEEEEEN! ;) Hehe.. ;-p

Nå er det aaalt for sent merker jeg ja..

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 01:06 Privat melding

Enig med Avania! Instinktene våres er det beste vi har for å finne noen vi passer.. faktisk..

Til Rutta07 og **Milla** Takker så meget ;) Kule damer dokker! ;)

Hal74: Hehe.. leste ikke feil eller misstolket det.... bare la til litt ekstra for å få deg til å svare.. Fordi du er så PEEEEEEN! ;) Hehe.. ;-p

Nå er det aaalt for sent merker jeg ja..

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 2 nov. 2010 11:16 Privat melding

Instinktene våre er jo fundamentet vårt og må følgelig ikke ignoreres! Så støtter absolutt det Avania skriver.

Frodige Kvinne81 - du er vel klar over at sånne kommentarer koster deg en kaffe neste gang jeg er i Oslo?

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 01:04 Privat melding

Hal74 ..
Haha.. jeg er rååå på kaffe! Vi kan shotte espresso og se hvem som får shaky hender først?! Im game!!

Skjult ID med pseudonym ThePhantom on. 3 nov. 2010 01:11

Hvorfor skryter jenter her inne på seg å være hyggelige? ;-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 01:30 Privat melding

@ThePhantom: Hva har gjort at de ikke er hyggelige når de sier de er det??

Om det er at de ikke svarer på en lang post du sendte er det desverre slik man gjør mye her inne... Men har du fått beskjed at du er sånn eller sånn, uten noen som helst grunn til at de skal skrive dette.. da må du bare kalle dem knehøner eller noe.. og blokke dem.. Slike kvinnfolk trenger man ikke å bli forgiftet av!

(mann 44 år fra Rogaland) on. 3 nov. 2010 08:49 Privat melding

@ThePhantom - de fleste er nok hyggelige, selv har jeg ikke møtt noen uhyggelige enda hehe... Men slik jeg har forstått det så blir de kvinnelige medlemmene gjerne bombardert av meldinger fra "gud og hvermann" og da siler de sikkert ganske aktivt. Meeen, å insinuere at de ikke er hyggelige er jo ikke et pluss i margen for din egen del da, oppgitte bitre gutter har vel aldri stått høyt oppe på ønskelisten dems tenker jeg...

Uansett hvor tilrekkende en måtte være, 100% tilbakemelding er uoppnåelig - og eventuelle avslag skyldes ikke "deg" som person (for de har jo ikke møtt deg), bare at profilen ikke ga ønsket utslag hos dem. No more, no less.

@Kvinne81 - Deal...!
Har begynt opptreningen alt, nettopp ferdig med morgenens første dobbel ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 09:52 Privat melding

@Hal74: WHAT.. du jukser.. jeg har ikke espressomaskin hjemme.. hmmhar espressokoker da.. blir jo så om si det samme.. heh.. oki.. greit..im game...
Men akkurat nå så skal jeg først stå opp.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 23:34 Privat melding

Tusen takk for kjempe kompliment @snoopy41.

@Dutchchampion: enig med deg så lenge man ikke overdriver løgnen om seg selv. Vi må jo være slik vi vil være. Og ingen har rett til å kritisere en om man er så ærlig man kan om seg selv. Forhold til tema.
Men er folk så frekke de sier du er for muskuløs? Sånn uten grunn og mening? Horribelt..

(mann 36 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 23:42 Privat melding

jøss dutchampion, forteller de som ikke liker kroppen din deg hva de stemmer samtidig?;-)

(kvinne 41 år fra Troms) to. 4 nov. 2010 00:04 Privat melding

noen liker mora andre liker dattera.heldigvis er vi forskjellige:-)
å lyve på profilen er aldri noe sjakk trekk..... men derfor legger jeg alltid lista lavt før en date osv,så ingen blir skuffet om det blir med det ene møtet:-)
har vært heldig der,har vel skjelden blitt negativt overasket av utseende... men så dater jeg ikke noe spes heller...

skrive om enkelte nick her inne er 30-40 kg overvektig...makan!...

Skjult ID to. 8 des. 2011 17:07

interessant

Skjult ID med pseudonym banditten to. 8 des. 2011 17:27

Der er vældigt mange damer herinde der kalder sig selv gennemsnittelige, men er direkte fede. Igen, med den store mængde der efterhånden er, så bliver det vel snart gennemsnitteligt.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 18:46 Privat melding

Jeg tror jeg ikke har vært slank siden jeg var 12-13år...men heldigvis liker noen jenter litt russel crowe fett.

Skjult ID med pseudonym nea to. 8 des. 2011 18:50

Det har du helt rett i, jimjimj. Slanke og tynne menn mangler det lille ekstra, bokstavelig talt :-)

(mann 57 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 18:55 Privat melding

Vel, jeg er jo mann på 50, det gir meg litt å gå på når jeg har skrevet gjennomsnittlig. For den gjennomsnittlige 50-åring er ikke normalvektig men lett overvektig. Og med en BMI på noen desimaler over 25 synes jeg at jeg er dønn ærlig. (Og selvfølgelig har jeg tung benbygning.)

Ellers er det vel sånn når man møter sukkerunger første gang IRL, at man er spent. For bilder sier ikke hele sannheten. Og alle vil vel gjerne både være ærlige og samtidig vise seg fra sin mest positive side. Og i et samfunn hvor idealet er slankt, skriver man ikke at man er tyngre enn man må.

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 8 des. 2011 19:22

Det kan være vanskelig det der med "kroppstype". Jeg kan uten problemer løpe et halvmaraton og ro eller svømme i en time, jeg tar 9 - 10 hang-ups på en god dag og løfter mer enn min egen kroppsvekt i benken, og jeg vet at i alle fall rumpa, skuldrene, overarmene og ikke minst leggmusklene mine kan regnes som veltrente. Men jeg er glad i mat også og har som regel god appetitt, og måtte nok ha gått ned i alle fall 7 - 8 kg før sixpacken skulle begynt å bli synlig. Sånn det er nå har jeg tvert i mot litt pondus, selv om jeg egentlig bruker releativt smale buksestørrelser (str 31 - 32). Så jeg har satt "gjennomsnitlig", skjønt egentlig har jeg jo "et par kg for mye", siden jeg med fordel kunne ha gått ned minst 5 kg i vekt for å bli kvitt det meste av magefettet (det er der det legger seg mest på meg, og det er jo et usunt sted å ha fett også sies det).

På den annen side er tilbakemeldingen jeg vanligvis får av jenter at de foretrekker en litt mykere "pute" å legge hodet på framfor en knallhard sixpack, så hvis jeg skal tro på deres ord så er det kanskje ikke så hakkende galt med litt ekstra polstring likevel ;)

(mann 41 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 19:53 Privat melding

Kan jo komme med ett lite spørsmål her for å se hvor forskjellig folk eventuellt tenker.

Tenkt eksempel:
Ett stykk mann, 180cm, som trener/mosjonerer ett par ganger i uka, men lite styrketrening, mest kondisjon.

Hvis vedkommende da er følgende antall kilo, hvilken av sukkers klassifiseringer tror/mener dere vedkommende vil ha/er ?

<70kg
70-80kg
80-90kg
90-100kg
100+kg

Skjult ID med pseudonym nea to. 8 des. 2011 20:01

80-100 kg = godkjent

Det er mitt svar, min klassifisering :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 8 des. 2011 20:08

Jeg ønsker heller en annen type klassifisering.

Jeg vil ha muligheten for å krysse av for at "Jeg er en pære" eller "Jeg er et eple".

Ev "Jeg er et gjennomsnittlig eple" eller "Jeg er et atletisk eple"

Jeg er et aktivt og løpende eple? Jeg er en skive banan.

Kanskje tanken ikke var så god som jeg først trodde.

(mann 33 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 20:17 Privat melding

Jeg regner med at skulle bli helt markert Brad Pitt style så hadde jeg måtte gå ned 25-30kg med vann, avfallstoffer, fett og glukoselagre i tarmer, lever og andre ting som ikke behøver å nevnes.

Det er vel helt normalt at et gjennomsnittlig menneske har 25-35-50kg fett for mye iforhold til hva som er ideelt for kroppen å oksidere med fra naturensside.

Jeg tror jeg aldri noen gang bortsett fra backstage på en fitnesskonkurranse har sett mennesker som bare har et par kg for mye, isåfall er det imponerende og får enorm respekt for meg...å bare ha et par kg for mye er jævlig hardt arbeid.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 8 des. 2011 20:22

Jeg er timeglass.. store pupper, omtrentlig like bred over skuldrer som hofter..

Hadde vært fint å klassifisere etter fasong enn kg eller at man er slik og slik..

Jeg har vært FOR flink med magetrening i det siste.. Fremdeles myk på magen, men nå begynner musklene å synes gjennom.. 6packen begynner å gi spor nå allerede.. .. NOT feminin.. men føkk it... ryggen trenger det... ;) Bare sånn litt klaging..
Men skal jeg da sette meg som småtjukk eller atletisk.. ?`HIHI.. (ikke et alvorlig spørsmål at all)
Æsj.. i dag går det i svada.. hoho..
møøøøøø!!

Skjult ID med pseudonym oslogutt25 to. 8 des. 2011 20:37

Uten å ha lest igjennom hele tråden, kan Jeg være enig i at noen vil vel se på "ett par kilo for mye" som slank, mens andre vil se på den personen som "frodig" .. Det er veldig individuelt. Men meningen er jo at man skal velge det man føler selv. Og det sier jo.litt om personen også :-) Veier man 100kg og er 160 høy, setter man Ikke slank eller ett par kilo for mye som kropp :-)

Jeg selv har Ikke noe imot damer med ett par kilo for mye. heller det enn ett par kilo for lite! :-)

Var innom profilen til trådstarter og synes hun hadde en veldig flott kropp! Jeg vil vel si at hun har en ganske "normal" kropp. Fine former! ;-)

Skjult ID med pseudonym C. to. 8 des. 2011 20:45

Men dette er da mer komplekst enn som så. Jeg er selv det folk kaller tynn. Om jeg spiser litt ekstra, eller får sjokoladekick som jeg ikke kommer over på en uke, eller ikke bryr meg om hva jeg spiser kan jeg faktisk få litt mage jeg også. Skal jeg da skrive noen kilo for mye? Da hadde folk spydd av meg. Om jeg nevner til noen venninner jeg har lagt på meg og må ned 2-3 kilo sier de at de blir fysisk kvalm av å høre på meg. Selv er det like reelt for meg som det er for dem et ønske om å gå ned 7-10 kg. Uansett, mitt poeng er at mennene som har litt mage kan da være slanke. Om jeg legger meg godt nedi sofaen og kikker ned kan jeg også ha dobbelt hake, skal jeg da også velge "noen kilo for mye"?

Det er subjektivt og om ei jente/ en mann føler seg atletisk/ slank så la dem krysse av for det. Be heller om helt oppdaterte badeshorts bilder om det er så avgjørende for deg. Vekt kan umulig være så viktig. Jeg datet selv en her inne fra som var nydelig, trent men med litt mage, gjør ingenting. Søker ikke Ken (lenger).

(mann 37 år fra Rogaland) to. 8 des. 2011 20:49 Privat melding

Jeg er chubbysexy ! Haha :P

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 des. 2011 21:02 Privat melding

Deshi: Det heter sexychubby :p

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 21:25 Privat melding

Problemet er vel hovedsakelig de som er *feite* som setter "et par kilo for mye". Selv hadde jeg "et par kilo for mye" på min profil, men det passet egentlig ikke, så jeg byttet det til "muskuløs". De av dere som kjenner meg og har truffet meg kan uttale dere om det. Men hva er "et par kilo for mye"? Det er enkelt - det er når man er lett lubben. BMI, som Fanny nevner, har ingen ting med saken å gjøre. Selv om jeg går ned til "magerute-vekt", så vil jeg være i kategorien sykelig overvektig med den.

Så...
* har man synlige muskler til tross for litt fett på kroppen, så er man muskuløs
* har men veldig synlige muskler, og mer muskler enn gjennomsnittet til tross for lavt fett (type mageruter på menn og helt stramme lår på damer), så er man atletisk
* er man lett lubben, så er man et par kilo for mye
osv osv.

Burde jo ikke være så vanskelig. Selv synes jeg de som bommer totalt viser at de ikke eier selvinnsikt, og da er det *det* som gjør dem uinteressante for meg - ikke nødvendig vis vekten. Vi ønsker jo alle forskjellige ting, så hvorfor ikke bare se seg i speilet og finne ut typen man er?

Jeg trenger ikke være sammen med en treningsnarkis, men jeg trenger å være sammen med en som respekterer at jeg kan være ganske fokusert til tider. Jeg trenger ikke være sammen med en som er kjempeslank, men jeg trenger en som respekterer at jeg har lyst på skikkelig definerte magemuskler *minst en gang* får jeg blir gammel. Jeg trenger ikke en som spiser sunt hele tiden, men jeg trenger en som respekterer at jeg har perioder der jeg spiser *veldig* sunt og ikke drar meg seg kyllingvinger når jeg har gått på sultefòr i tre dager. Jeg trenger en med litt beviselig selvinnsikt.

(mann 42 år fra Telemark) to. 8 des. 2011 22:11 Privat melding

Det var en undersøkelse for ikke lenge siden, den viste at menn undervurderte sin egen mage og på samme tid overvurderte de magen til kvinner. Kanskje det froklarer hvorofr menn gjør det ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 22:12

En annen grunn er at alternativene sukker gir deg enten er et par kilo for mye...eller kjempefeit! Det er et hav mellom de to og mange velger kanskje derfor etpar kilo for mye:)

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 22:17 Privat melding

String. Seriøst. Det er ikke vanskelig å se om man er lubben, feit eller slank. Greit nok at damer har et litt skrudd selvbilde etter alle glansbildene i damebladene, men når man ser mer ut som et egg enn en gitar, så kan man jo begynner å vurdere å gå opp fra "et par kile for mye". Det samme for menn - hvis man ikke husker hvordan tissen ser ut, så er det en sjanse for at man ikke er lubben lenger.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 8 des. 2011 22:20

aaand he's back ^^
wb Tiwas, du holdt ut lenge ;p

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 22:24

Tiwas: Det er klart, men etpar kilo for mye kan ikke være annet etpar kilo for mye! La oss si det dreier seg om altifra etpar kilo til 10 kilo overvekt. Stor og fyldig kan bare bety en ting..stor betyr stor og fyldig betyr fyldig. Jeg mener det er en kategori innimellom de to, vet bare ikke om noe passende navn..kanskje d en kunne fjerna fyldig ifra stor og fyldig og brukt det:) Det er ihvertfall helt klart en kategori som mangler her......en går rett og slett ikke fra etpar kilo for mye til kjempefeit.

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 22:31 Privat melding

@Strings: Joda, skalaen kunne vært i flere deler, men da hadde det blitt enda flere misforståelser. Grovinndelingen er for at man skal velge det som er nærmest. Jeg hadde jo "et par kilo for mye", men ble anmodet om å sette "muskuløs" i stedet. Det er nok et bedre valg, selv om "et par kilo for mye" kan bety tre ting:
* litt for mye fett
* litt for mye muskler
* en kombinasjon av de over
I tillegg kommer det an på om man ser det ut fra eget synspunkt, andre i kretsen sitt synspunkt (enda verre om man spør noen som er glad i en), samsunnsnormer (hva med de som kommer fra andre samfunn?), bilder i blader osv osv.

Jeg har selv sett folk som er lettere å gå over enn rundt som har "et par kilo for mye". Da lurer jeg på om de burde regnet resten av kroppen og ikke bare øyelokkfettet. Det kan hende jeg fremstår som lite snill her, men kroppstype dreier seg om markedsføring. Ved å sette feil kroppstype, så tiltrekker man seg feil folk. Selv liker jeg at damer er litt myke og gode i formene, men at de fremdeles har gitarformen. Hadde noen sagt de var i den kategorien og så kommet trillende inn på kafeen så tror jeg faktisk jeg hadde reist meg og gått.

Det dreier seg om å kaste bort egen og, enda verre, andres tid. Ved å lyve på slike ting (og høyden) så vil man jo ha *enda* større problemer med å finne "den rette".

Skjult ID med pseudonym Enas to. 8 des. 2011 22:32

Menn liker slanke damer...........det vet vi alle!!!!!!!!!!!!!!!!
Man blir hva man spiser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Av helsemessige årsaker ift til hjerte.lunge,sukkersyke pluss pluss pluss...så bør man ta vare på seg selv å IKKE være over vektig, selv ikke 5-6 kilo....

Ja jeg har vært overvektig etter fødsler hvor jeg har lagt på meg ca 10-15 unødvendige kilo...brukte 5-6 mnd for å slanke/trene det bort...

INGEN kvinner trives med et par fire fem kilo for mye....
Det å være unødvendig overvektig i dagens samf,det velger du selv!!!

Tenk på helsen,ta på sko ut å gå, spis sunt kos deg i helgen....husk man blir ikke tykk av det du spiser mellom jul og nytt år men mellom nytt år og jul...

Kvinne 33 år NORMAL ikke syl tynn 172 høy 68 kg, veide 63 i sommer det var for lite ift høyden....

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 des. 2011 22:36 Privat melding

@Enas: Ehhh...litt kategorisk? Jeg vet om mange som ikke liker slanke damer. Jeg vet også om mange som liker dem. Det eneste jeg ikke vet om er gutter og menn som liker slike radmagre modeller som enkelte av dere sammenligner dere med. Når det er sagt, så er det mange som blir hva de *ikke* spiser.

I tillegg er det masse bevis på at det er bedre å være sunn og overvektig enn normalvektig og usunn. De kombinasjonene finnes også.

Og for å avslutte, så går det helt fint an å spise seg bælfeit på sunn mat. Null problem.

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 22:39

Da kunne kanskje en ny kategori i tilegg til størrelse gjøre susen...."kroppstype" Da hadde en kunnet spesifisert hva den ekstra vekta besto i!
Personlig føler jeg meg litt ekstra stor nå jeg med mine 105+ settes i samme bås som 120 og oppover! Forskjellen der er ganske stor.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 8 des. 2011 22:41 Privat melding

Kanskje det rett og slett skulle vært en bås hvor man måtte ha hukket av for hvor mange kilo man veide også :P
Sammen med høyde og bilder, så ville jo folk kunne ha dannet seg et sånn ca bilde :P

Men problemet er jo dersom man lyver av seg 10 kilo og legger på 10 cm.....

Så i bunn og grunn så er det vel først og fremst de som helt bevisst lyver her inne som burde ha skjerpet seg ;)

Om man ligger på vippen fra å være den ene kroppstypen til den andre, så kan man jo ikke si at det er løgn...
Men dersom man helt klart er overvektig, så bør man jo ikke lukke øynene og tro at ikke andre legger merke til det man egentlig også ser selv ;)

Jeg for min del er typisk "pære". Min benbygning er spinkel, så kan ikke skylde noe vekt der i gården. Fra topplokket og ned til navlen så er jeg vel nesten normalvektig. Men det hjelper jo ikke når jeg overhodet ikke er det fra navlen og ned til knea :P
Og når jeg er 163 høy og veier et-par-og-sytti kilo, så er det klart at jeg har noen kilo for mye :P
Men jeg har vel vært dårlig på å legge ut bilder som viser at det faktisk er slik :P
Det er typisk min kropp å ikke komme inn i bukser uten strech. Har gått fem på alt for mange ganger hvor jeg har kjøpt bukser i str L og XL. Ser klart og tydelig at de er mer enn store nok i livet, og noen ganger også over rumpa....men å få dem opp over lårene når det ikke er strech i dem kan jeg bare glemme.
Så har viet livet mitt til kjoler og skjørt :P
Og kosebukser seff <3

Og sånn for å sette ting i perspektiv, så er str S beregnet for kvinner på min høyde ;)
Kanskje til og med XS.... *glem det* :P

Skjult ID med pseudonym Strings to. 8 des. 2011 22:48

Det er det som er Minney, klærstørrelser tar ikke hensyn til kroppsfasong..........Jeg selv med mine 177 burde fint gå inn i L....men jeg kan bare drømme om det.
Men når vi snakker om vekta og kategoriene....jeg skjønner fint at en på 100 kilo vil nøle med å putte seg selv i stor og fyldig båsen:) Med mindre det er en kvinne.....eller en mann som ikke er mer en 150! Selv har jeg problemer med å bestemme meg selv, siden jeg trener endel har jeg også litt ekstra muskelmasse kombinert med noe mage.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 8 des. 2011 22:49

@Tiwas

Hvis du har litt "for mye" muskler, kan du sette muskuløs da.

Når det gjelder det tråden handler om, så tror jeg noen folk pynter på sannheten. Det er jo idiotisk spør du meg, for når man møtes så ser man jo det med en eneste gang :P

Det burde vært en kategori for tynn også. Jeg føler meg slank, men ikke tynn.

Den atletiske kategorien synes jeg kun passer til folk med svært lav fettprosent. Menn med six-pack og kvinner med stramme lår og flat mage.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 01:15 Privat melding

Jesus for noen idiotiske svar innimellom her da..
ER utseende i kropp alt dere tenker på noen av dere. Og ja, noen av jentene snakker jeg til nå. Spes ei viss anonym ei som tydlig er FOR fiksert og har tyyydelig store issues med at FOLK ER FØDT FORSKJELLIGE! (Jepp jeg følte å skrive stort)

Jeg er kvinne, jente, dame, og jeg kan ikke tenke meg å være tynn/slank. Been there en gang i mitt liv. Jeg levde på under 500 kcal om dagen, trente 3 timer minimum om dagen. Og ble sur og gretten. Og ikke minst... FOLK spesielt kjente, de ble RÆVHØL... dvs.. plutselig var jeg så oooh,, aaaah... bra nok, fin nok.. osv.. Kun fordi jeg var slank.
Jeg elsker mine kurver.. som er vel 10-15 kg over hva en viss skrudd dame over her mener om hva vi jenter burde eller visst nok mener om "kg".
I love my curves.. Men kunne lett fint gått ned ti. Ikke pga fasongen og utseende. Men fordi jeg veier mye. Skjelett og muskler har jeg mye av for "rase og kjønn". Jeg bygger muskler alt for lett, forbrenner derimot lageret mitt veldig sakte....
Men jeg liker fasongen min, magen min, rumpa mi, lårene mine selv med min appelsinhud og noen strekkmerker.
Jeg kan gå, løpe, stå, sitte, sove, puste, le , se , smake, snakke, drikke, kysse, pule, kose, kjenne, elske og ikke minst jeg lever..

Nå synes jeg folk skal se litt inn i seg selv og tenke hva som faktisk burde bety for EN SELV når det gjelder kroppen du skal leve med frem til du råtner alene på et gamlehjem (for meg en syk innstilling til andre folks kropper så blir du/dere/hvemsomhelst alene og glemt tilslutt)

Jeg sier igjen og igjen i kroppstrådene her inne:

Spis mat som er av råvarer. (ferdigmat er fullt av drit, alle vet det)
Beveg deg.
Kos deg.
Ikke overdriv eller underdriv noen laster og lyster. (bare sex da.. det er gøy å ta av på når man finner noen å like å ta av på;)

Fedme er ikke sunt, magerhet er heller ikke sunt. Mest av allt.. IDIOTER SOM MENER MOTSATT... vel.. definitivt ikke sunt.

Sånn.. da fikk jeg blåst ut det :o)

Skjult ID med pseudonym ANtON fr. 9 des. 2011 08:52

@Kvinne81: Jeg synes flere jenter burde ha nakenbilder i profilen sin så vi kan se om de lyver på seg noe eller ikke! :D

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 09:54 Privat melding

Jeg synes det er sterkt imponerende å bare ha 10kg for mye, jeg skulle gjerne greie det selv og når jeg ser gutter og jenter med sixpack og kanskje bare 5-6kg for mye så blir jeg imponert....det er helt sykt tøft å se menneskekroppen slik naturen ville den skulle være, atletisk og sterk der en forbruker fettet som energikilde.
Sånne mennesker får jo aldri heller leddplager eller skader siden kroppen altlid er velsmurt med sunt fett og olje som smører leddene og sener.

Jeg kan faktisk ta meg selv i å stirre jeg synes det er så sykt tøft når jeg ser andre gutter og jenter som er atletiske og slanke, selv om det går flere år for hver gang jeg ser en slik person. Tror ikke jeg har sett noen med et 5-10kg for mye på mange år, de fleste ligger vel på 25kg+.

Skulle jeg fjerne mine 30kg for mye ville jeg brukt 12-14uker med mye trening, mye søvn, mye mineraler og svært mye kjøtt og fisk og lite til ingenting av karbohydrater, forrige gang jeg gjorde det så kjente ikke folk meg igjen

(mann 47 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 09:59 Privat melding

Men du er jo bare muskler, JimJim. Hadde JEG veid 25 kg mindre, ville jeg veid rundt 53 kg, og DET tror jeg ikke hadde vært bærre lækkert.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 des. 2011 10:01 Privat melding

Inviterer herved alle til å sjekke om jeg har satt riktig kroppstype! :D

(mann 47 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 10:03 Privat melding

...eller sunt, for den saks skyld.

Skjult ID med pseudonym Enigma fr. 9 des. 2011 10:12

Dirigenten, du har da ingenting å klage over.
Du er jo HerrPerfekt og lekker som du er ... om jentene ikke ser det, da er det noe feil med synet deres. :p

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 10:12 Privat melding

@Herrfekt - Men jeg er lubben/rund i kantene - jeg er 122kg.

Skulle jeg vært slank, altså helt markert uten et gram fett...atletisk, godt trent og uten et par kg for mye ville jeg vært 98kg + middag i magen kanskje 101kg.

Og da snakker vi SLANK.

Det var jeg når jeg først ble medlem her så nå burde jeg kanskje forandre kroppstype hehe.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 10:19 Privat melding

Vel, Karusell1, etter bildene dine på profilen å dømme har du godt grunnlag for å plassere deg i kategorien gjennomsnittlig. Noen vil vel til og med si du da er beskjeden. Nærmere studier ser jeg ingen grunn til at en gammel gris som meg skal foreta.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 des. 2011 10:23 Privat melding

Haha @HaraldBK, du er god :D

(mann 57 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 10:44 Privat melding

Må jo være snill med trønderpiene. Tross alt har mine 3 barn en mor fra Trondheim, og jeg har slektskobling til både gamle kjøpmannshus og Due-dalen/gården. Mitt slektsnavn finner du et par generasjoner tilbake fra navnet Due. noe sånn kvinneleddsgreier.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 des. 2011 10:56 Privat melding

Duelunden? Det er ei gate som heter det, er det ved der?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 9 des. 2011 11:05

MEN... hva er slank.. slank i dag og slank for 100 år siden.. 300 år siden... Vi besitter samme genetiske arv om jeg husker riktig. Kropp er blitt en religion, og religion er menneskeskapte meninger.

Og hva er sunt?

Som JimJimJ sier, han har ikke sett noen bra trente med 5-10 kg for mye på lenge og blir imponert av det.
Noen andre blir imponert av andre ting.

Jeg har sikkert ifølge mange 20+ kg som jeg burde ha skrellet vekk (pga de ville "se" meg slank/tynn), jeg vil ned 10 pga jeg er veldig tung, noe som ikke har noe å si om jeg har noe somhelst farlig fett på kroppen. For tung med muligheter for arvelig leddgikt, der skjelett er supert, musklene sterke... men så har ikke leddene fulgt med i utviklingen til de to andre vesentlige tingene. Så da jeg har ikke et stort vektspenn å ta av. Men å sitte å hamstre på kg mine skal jeg (laget for annet århundre visst ;) . Fordi både leger og PT og andre eksperter har klødd seg i hodet. Arv er eneste man hører når alt de ekspertene setter deg i gang med, ikke gir resultater. (jeg slurver ikke)

Eneste som er sikkert.. Kunne blitt kvinnelig bodybuilder om jeg hadde noooen som helst intr for det. For å øke muskelmasse ved å trene styrke, DET er alt for lett. Forbrenner jeg mer... niks.. Ikke alle kropper er like. Har skjønt dette. Og akseptert jeg kan ikke gjøre som "alle andre"

Så igjen. Spis fornuftig, beveg deg, tren opp kondisen til et visst nivå hvertfall i det minste, så vil nok kroppen din bli fornøyd. Om du er det, opp til hva du er lært at standard burde være.

Vær glad i den kroppen du har... så lenge du tar vare på den :)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 11:13 Privat melding

Se på Sammo Hung. Han har d

Skjult ID med pseudonym Loff fr. 9 des. 2011 11:17

Trolltroll.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 11:17 Privat melding

definitivt hva de fleste vil definere som endel kilo for mye, og han er noe av det mest atletiske jeg har sett. Og fyren er godt over femti.

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 9 des. 2011 11:33

Intresangt å lese hva forskjellige mennesker mener, til syvende å sist vil man vell aldri bli 100% fornøyd med seg sjøl uansett men det som er viktig er å like seg selv for den man er:) Selv er det mere viktig for meg at en mann har en super personlighet, deretter kommer pent ansikt, øyne, smil og deretter kropp. Å ta vare på helsen sin og at man er litt lik der er jo viktig jeg er sjøl ei jente som er veldig optatt av trening og kosthold alikevell er jeg overhodet ikke nazi det viktigste er jo å leve og nyte livet og sånn vil jeg at en enventuelt kjæreste skal være også :) ! Viktigere for meg da at en mann er intresert i å ta vare på seg selv enn om han har mage eller 6pack er overhodet ikke det jeg ser på først i det hele tatt :P Er helheten som har mye å si og gutter er faktisk ikke så ulik jenter der mange gutter der ute med dårlig selvbilde og som ikke ser hvor flotte de egentli er og alle mennesker har jo sine hang ups. Tror det er viktig å se litt forbi dine egne hang ups og like deg selv! Har et fint motto sånn for meg selv enten så liker folk meg eller så kan de drite i det. Enkelt og greit :) og kvinne 81 syns da du ser ut som en helt normal flott jente jeg da!

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 11:56 Privat melding

@Kvinne81 - Ja jeg er feit og lei av det, og missunner deg..jeg kunne aldri i verden vært en kroppsbygger og jeg har prøvd...jeg har ikke nubbesjangs, fra å strekke ut musklene 1-2timer hver dag til smerterskelen skriker og du kan høre sener strekker seg som en bue..bokstaveligtalt hører du det til å bryte ned muskelvev og bygge det opp der du gir så mye at du må sette deg ned på veien hjem fra treningstudio fordi kroppen din kan faktisk ikke gå selv hjem og prøver du å gå så kaster du opp, men du har ingenting i magen så du står i gresset og kaster opp spytt.
Ta markløft for å få frem juletreet på ryggen som du er helt avhengi av for å kunne plassere i top 20 deltagere til fingrene bokstaveligtalt knekker så pekefingeren peker ut til siden etter å ha holdt 320kg fra bakken og opp til magehøyde og du skriker i smerte og mister synet siden det gjør så vondt.
Men du kan ikke sykemelde deg siden et er en hobby, så uansett hvor ødelagt du er må du på jobb og du må opp tidlig i helgene og får aldri hvile og må bruke hele budsjettet på mat og i alt stresset må du tåle at fremmede nordmenn du aldri har sett før går til fysisk angrep på deg pga sporten du har valgt og du må tåle tilrop hele jævla tiden og om du reagerer så og sier ifra, ja du er du sinna siden du bruker anabolesteorider ifølge dem, du er ikke sinna fordi du må høre den samme kommentaren 1000ganger hver eneste jævla dag.

Så om du greier det og finner mestringsnivået lett....så missunner jeg deg som faen, jeg kunne bare drømt om å greie det.

Skjult ID med pseudonym Loff fr. 9 des. 2011 12:03

Jau.

Skjult ID med pseudonym ANtON fr. 9 des. 2011 12:11

@Kvinne81: Men...jeg lurer litt på hvorfor du startet med "hvorfor skryter folk på seg feil kroppstype" og så går du over til å kritisere folks meninger om kroppstyper....

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 12:43 Privat melding

Det er ok å si hva du vil om slanke jenter, hvor fæle de er opp og ned i mente......men sier du at du ikke liker store jenter er du djevelen selv.

http://www.youtube.com/watch?v=fVIs0D2acgw Denne forklarer om poenget til kvinne81 jævlig godt.

Fat girls can say whatever they want about skinny girls! salat eatin motherfuckers, skinnybitches...

skinny girls cant talk about fat girls, that just mean! hehe

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 12:46 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=IZGIBFevQPY&feature=related

Har skrevet flere ganger at store hvite kvinner ofte er sammen med svarte afrikanske menn, og flere har svart hvilken verden lever du i??????? så mye tull du skriver???? ...så er det derfor 15.000 betaler 200dollar for å høre Chris Rock si AKKURAT DET SAMME? yep...så mye tull jeg sier.

Skjult ID med pseudonym ANtON fr. 9 des. 2011 13:11

@Fra*nk: Jeg gleder meg også til du får deg dame, for jeg synes du sutrer fælt og driver med mye...nå holdt jeg på å kalle deg vranglære, men det er det jo ikke direkte - bra ikke effektive ting.

(kvinne 41 år fra Buskerud) fr. 9 des. 2011 13:22 Privat melding

Ah! Ok..jeg må visst inn og endre, jeg har skrevet atletisk jeg..synes jo egentlig jeg er det. :-) Jeg har jo fett på kroppen, men jeg synes ikke de er "for mye", men jeg burde kanskje skrive "ett par kg for mye likevel da".

Ih..jeg kommer aldri til og tørre og møte noen herfra. :-)

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 9 des. 2011 13:24

For en som hevder å være så innmari komfortabel med sin egen kropp og egne former må jeg si at en viss dame her er ekstremt hissig på å rope dette ut for hele verden, både i denne tråden og i andre. Noe som ikke akkurat styrker troverdigheten i utsagnene. Er du komfortabel og trygg på deg selv og din egen kropp har du ikke noe behov for stadig å påpeke dette ovenfor andre eller forsøke å overbevise dem om at så er tilfelle. Og heller ikke for å gå til angrep på alle de andre som har en annen mening om ting som avviker fra din egen, eller som "juger" mens du er "ærlig". Eller at de bløffer om ting som vekt eller høyde for å fremstå som bedre enn de er. Det driter du i så fall bare i, det er i så fall bare trist at de er så usikre på seg selv at de gjør dette, men du lar deg ikke affektere av det. Men å forsøke å dekke over egen usikkerhet og utilfredshet med en aggressiv og konfrontasjonshissig væremåte, og juge ovenfor andre så mye at man nesten begynner å tro på det selv (men bare nesten), det er jo en veldig vanlig fremgangsmåte blant ulykkelige og usikre mennesker. Bøller og mobbere i alle aldere har gjort det til alle tider dessverre, og det samme har alle slags folk som føler seg mislykkete her i livet enten det gjelder i kjærlighetslivet, på jobben eller andre sider av livet hvor de føler seg mislykkete og innerst inne misunner andre, som når det gjelder kroppen. Men det er også som regel veldig enkelt å gjennomskue for de aller fleste av oss.

Just saying...

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 14:29 Privat melding

@JimJimJ. Håper du skjønte jeg ikke VIL bygge sant? Når en jente begynner å se ut som en mann muskulært.. Jeg finner ikke det flatterende hvertfall.. Men det er meg.. Og jeg er meg.. Og andre skal så absolutt føle noe heelt annet uten at jeg annet enn respekterer det.

@ ANtON. Du må sette deg inn i HELE tråden for å skjønne hvorfor det er sporet av. :p

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 14:42 Privat melding

Nei jeg bare sier jeg har stor respekt for at du både har mindre kg ekstra enn meg og kan bygge muskler lett, jeg skulle så gjerne ha byttet med deg!

Skjult ID med pseudonym C. fr. 9 des. 2011 14:44

Jeg kjenner jeg blir ganske provisert over at de av dere jenter som velger å være yppige/ kraftige, eller ha noen kilo for mye, skal presisere hele veien at dere IKKE vil være tynne, eller slanke. Det er forsåvidt greit det, men å si det face to face til mennesker som er tynne er ganske frekt. Og ikke minst også forkynne om hvordan og hva en skal spise.... Hallo....??? Og når folk sier "du er så heldig som er så tynn-....". Vel, la meg si det sånn, det er et valg. Hadde jeg trykket i meg alt jeg ønsket hadde jeg heller ikke vært tynn. De færreste av oss kan frotse uten å legge på seg. Det er et regnestykke.... kalorier inn minus kalorier som forbrennes. Når noen er tynne er vi fritt vilt for kommentarer om at vi er for tynne, eller så fin du er nå som du har lagt på deg litt, det trengte du, du hadde vært fin med 10 kg ekstra (uhm...not!), du blir så tynn i ansiktet når du er så tynn.... osv. Men jeg kunne ALDRI sagt til noen at jeg likte dem bedre når de var fem kilo mindre... det er respektløst, uempatisk og insensitivt.

Jeg hadde en svigerinne som var yppig, og veldig flott. Hennes og mitt kroppsideal var forskjellig og det er greit. Hun var kjempe flott og jeg sa det til henne. Hun sutret alltid over at hun gjerne skulle ned noen kilo, mens hun spiste kakestykke nummer tre, men kommenterer hvor mye light brus jeg drikker, som for øvrig holdt meg unna både dessert og kake. Når hun klarte å gå ned noen kilo og jeg sa "åh, så flink du er", så må hun presisere at ja, hun vil ikke ned så mye, hun vil ikke bli tynn, det er ikke fint, vil ikke se ut som deg... wtf? slike holdninger oppleves hele veien, og jeg er alt annet enn veldig tynn. Jeg er i egne øyne ganske normal, men i andres øyne slank/tynn. Da jeg gikk gjennom en vanskelig periode og kiloene raste av stoppet ei meget overvektig dame meg og sa at jeg så helt j....lig ut, at jeg måtte ha anoreksia. Dette var første dagen jeg hadde klart å komme meg ut av huset på leeenge....

Kanskje en liten avsporing, beklager dette TS, men jeg måtte bare...

(mann 57 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 14:46 Privat melding

I følge roinstruktøren jeg hadde da jeg var 18, var idealroeren 1,90 høy og veide 110 kg. Det blir ingen lekker BMI. Mulig O.Tufte stemmer med det idealet.

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 9 des. 2011 14:47

Jaha? Nu har jeg gennem tiderne kendt mangen en dame der har styrketrænet tungere end de fleste disco-gutter - og til trods for det er de ikke muskuløse, i alle fald ikke på nogen måde sammenlignbar med mænd.

Jeg er en hyggeflæske og ganske ok med. Selvfølgelig ville det være fint at se ud som en Mens Health forside model, men jeg er for glad i mad og øl til at have lyst til at lægge indsatsen. Jeg er desuden ikke genetisk disponeret til at se sådan ud til at begynde med. Jeg har så også skrevet "et par kilo for meget" da jeg ikke mener at jeg er stor og fyldig som så. En mellemting måske?

Skjult ID med pseudonym Hound Dog fr. 9 des. 2011 15:18

Tjukke mennesker har alltid hakket på de tynne/slanke, men det er nok fordi de egentlig er så jævlig misfornøyde med seg selv. Det er lettere for dem å leve i en livsløgn og late som de er fornøyde med den vekta de har, men det er de jo sjeldent egentlig. Ingen liker innerst inne å være feite og uattraktive.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 9 des. 2011 15:34 Privat melding

Nå begynte vel denne tråden med det å faktisk ikke si sannheten om sin egen kroppstype :)

Om man er tynn, middels, tykk, atletisk, høy, lav, osv.....spiller jo ingen rolle. Man vil alltid kunne finne noen som liker en akkurat slik en er. Og desto mer viktig, så bør man like seg selv slik man er :)

Men å si at man aldri selv ville vært tynn, eller at man selv aldri ville vært tykk, er jo ikke det samme som å si at ingen andre gjerne kan være det OG være flotte samtidig :)
Det er jo ikke slik at dersom man sier at man selv ikke ønsker å være blondine, så mener man at alle blondiner ikke ser ut.
Man må jo kunne si at man selv liker hvordan man er, og at man selv ikke "passer" som noe annet, og at det ikke har noe med at man dermed mener at de som er "noe annet" er mindre tiltrekkende, dårligere mennesker, eller noe annet negativt.
Det ville jo vært utrolig kjedelig dersom vi alle var like :P

Men er man ikke fornøyd med seg selv, så bør man jo enten gjøre noe med det, eller jobbe med sin egen innstilling slik at man blir fornøyd og klarer å godta at man er som man er.

Og det at vi alle er forskjellige, gjør også ofte at vi tiltrekkes og faller for forskjellige kroppstyper. Ikke at man nødvendigvis faller for noen som er lik seg selv der, men ofte så er kroppstypen med i "totalsummen" på helhetsbildet av den man evt møter.
Og da er det rett og slett for dumt hvis den man møter helt klart og tydelig har lyvd om sin kroppstype. På samme måte som det blir for dumt å lyve om høyde, alder, og andre ting man blir ferska på når man møtes.
Så at det er irriterende for dem som opplever slikt, kan jeg gjerne skjønne.
Uærlighet i slike settinger fører jo også ofte til at man rett og slett blir en tidstyv og stjeler tid fra den man møter fordi man har lyvd så det suser.
(Og nå tenker jeg ikke på dem som ligger i grenseland og som har et litt annet syn på definisjonen av kroppstype.....jeg tenker på dem som har gått såpass langt over streken at det ikke finnes tvil om at de enten lyver eller lever i en fantasiverden folk flest ikke ønsker å bli en del av).

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 9 des. 2011 15:41

Det slår meg forresten hvor forskjellige menn og kvinner er på dette området. Jeg tror at omtrent samtlige slanke jenter jeg kjenner bare - eller i det minste nesten bare - har venninner som også er slanke eller innenfor det vi kan kalle gjennomsnittet. Og selv om det sikkert kan ha flere årsaker, som å inspirere hverandre til å holde seg i form og kanskje trene sammen, så har jeg også hørt slanke jenter fortelle om hvor mye dritt de kan få fra en del overvektige damer. Så det er kanskje en del av grunnen. Jeg har tvert i mot aldri opplevd selv at kompiser med en god del ekstra kilo på kroppen skuler stygt på meg hvis jeg ikke er så sulten, eller begynner å disse meg for at jeg har gått ned i vekt. Tvert i mot, har du slanka deg, trent og er i bedre form så får du bare positive kommentarer, også fra de som selv er ganske så tjukke og vet det selv. Jeg har aldri hørt om andre menn som har opplevd noen slike negative kommentarer eller blikk heller. Og ja, jeg har vært ganske god og rund selv i perioder, men det skyldtes ganske enkelt at jeg er glad i mat og spiste og drakk mer enn jeg forbrente. Det er ganske enkelt sånn, alt annet er bullshit. Joda, noen har kanskje naturlig høyere eller lavere forbrenning enn andre, men det betyr kun at de behøver å fokusere litt mindre eller litt mer på dette, ikke annet. Jeg er selv en av de som må vie vekta litt ekstra oppmerksomhet, men da gjør jeg det. Grunnprinsippet er det samme uansett. Du blir feit hvis du spiser for mye og beveger deg for lite, ganske enkelt. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 9 des. 2011 15:44

Jeg vet ikke hvordan det juges, om det er folk som har etpar kilo ekstra som påstår at de er nprmale eller hva! Men jeg har sagt det tidligere i tråden, veier du 100 kilo og er cirka 180 høy å skjønner jeg hvorfor du nøler med å putte deg selv i stor og fyldig båsen. Det er når det gjelder menn vel og merke, er du kvinne med disse målene så er du jo ganske stor. Uansett, det burde vært en mellomkategori for de som er for store for etpar kilo ekstra...men for små til stor og fyldig. For den gruppen finns det endel av ihvertfall når det gjelder menn.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 9 des. 2011 15:44

Når jeg har krysset av for at jeg er "gjennomsnittlig", så er jo det sett i forhold en standard Sacco-sekk. Skjønner ikke hva det er å henge seg opp i, det er jo ærlig svart. Ikke mitt problem at det ikke er noe sted man kan fylle inn hvilken målestokk en bruker.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 9 des. 2011 15:44 Privat melding

Men hvem er singel - jenta på 65kg og 170cm som er pen og slank eller jenta på 120kg på 177cm som er defensiv og veldig huggete sånn at du kan bare glemme å få inn et ord om hun sitter ved bordet i lunsjen

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 fr. 9 des. 2011 15:52

@Paraply, man trenger ikke klage på kroppen din da ;) hehe

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 9 des. 2011 16:12

Kevs- jeg fisket ikke etter komplimenter, og du undergraver (det ganske godt kamuflerte) poenget mitt med å si det. Denslags skryt tar jeg helst imot direkte i innboksen høhø :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 9 des. 2011 16:21 Privat melding

helt enig @ Paraply, jeg går også ut fra samme sacco prinsippet og har satt "gjennomsnittlig" på meg selv :) men så kan en jo lure... gjennomsnittlig på sukker er vel definert som hverken eller, eller midt imellom ifølge skalaen...
men ER midt imellom det egentlig gjennomsnittet av befolkningen? Er vel derfor det også er litt vanskelig å sette seg selv i en bås her.

Skjult ID med pseudonym slayer fr. 9 des. 2011 16:21

Nå er ikke jeg helt god ,bare så det er sagt.
Men jeg klarer ikke feite folk og mister helt matlysten av de. aller verst er å måtte se på når de spiser. da får jeg traumer

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 9 des. 2011 16:27

Sant nortibia
Og vanskeligere ble det da Sacco lanserte Fatboy!

Skjult ID med pseudonym nea fr. 9 des. 2011 16:49

Dette som @mann33 skriver får meg til å tenke på hvordan vi jenter/kvinner er mot hverandre. Facebook er interessant i denne sammenhengen. Jeg har noen overvektige venninner som nå og da legger ut "visdomsord" som går på dette med kropp, av typen "der er mer av meg å elske", "stolt av mine runde former" osv. Dersom jeg eller andre som er slanke og veltrente hadde skrevet noe tilsvarende om hvor fornøyde vi er med våre kropper ville vi begått sosialt selvmord.

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 des. 2011 17:01 Privat melding

Jeg kan ikke huske å ha opplevd overvektige damer snakke negativt om de som er slanke.
Den eneste jeg vet om, som har snakket negativt til noen som ikke spiste, er min farmor på 85 år. Eldre folk blir skikkelig fornærmet om man ikke spiser opp alt!

nea
Hvis du er stolt av kroppen din, ser jeg ingen grunn til at du ikke kan skrive det, om du har lyst. Om ikke annet, så kan du jo gjøre det som ett eksperiment :-)

Skjult ID med pseudonym nea fr. 9 des. 2011 17:06

@ Kameleonen

Interessant tanke, kanskje verdt et forsøk :-)

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 9 des. 2011 17:11 Privat melding

For det er ikke noe riktig kroppstype å velge...

Skjult ID med pseudonym tdh fr. 9 des. 2011 17:19

@Hound Dog : Nå går nok dette begge veier. Som overvektig er det mange som får stygge blikk om man spiser noe usundt ute, "Skal h*n virkerlig spise det? Som allerede er så overvektig?". Har selv merket at det har endret seg fra tidligere da jeg var kraftig overvektig og nå nærmer meg mer "gjennomsnittlig" vekt ( kommer ann på skalaen man bruker :P ), ikke så mange stygge blikk og kommentarer på det jeg spiser nå lenger.

Det som er mer forunderlig er behovet for å hakke på andre mennesker uansett grunn for selv å føle seg bedre.

Det viktigste er at man trives med seg selv, noen overvektige gjør det, noen tynne gjør det, mens andre igjen ikke liker vekten sin være seg tynn eller tykk. Og det blir jo ikke bedre av at man slenger rundt seg med bemerkninger om ting de selv er klar over.

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 des. 2011 18:25

@Howler31

Eller for folk som trener jevnt og trutt, uten å pumpe seg svær, eller løpe seg syltynn.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 11 des. 2011 14:59

Er ikke en normal norsk kropp en kropp med "noen kilo for mye"? Og det vil si at "noen kilo for mye" katagorien går i tillegg til de kiloene for mye man allerede har som normal nordmann?

Ergo så har en med "noen kilo for mye" på kroppen noen kilo ekstra i forhold til de ekstra kiloene man har som normal. Dette er jo elementert vel?

Jeg har vært på date med en som "hadde noen kilo for mye" på kroppen sin som sannsynligvis kom i fra USA. For der er jo en normal kropp etterhvert blitt det vi i norge kaller for småtjukk..

Badevekten min sier at jeg er 30% fett, mens omgivelsene mine sier jeg er sånn ca normal. Hva skal jeg forholde meg til?

(mann 44 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 05:33 Privat melding

Nye kroppskategorier for sukker.no:

-Noen kilo for lite (veldig slank)
-50-talls modell
-Russel crowe-spekket
-Typisk tysk turist i syden
-Lille trille (Rund ballongkropp med fystikkarmer og ben)
-Trentslankfeit (som meg selv)
-Rumpemanndame (stor rumpe og ellers slank)
-alkismann (særlig tynne bein, litt sprengt i magen og ellers normalt slank)
-tits on stick (store pupper og null figur)
-14-årsguttekropp (modelltynne jenter)
-rullepølse (litt tykk, uten figur)
-knakkwürst (jevnt godt spekket)
-gitarmann (liten mage på en ellers slank kropp)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 09:04 Privat melding

Haha, Danty! :-D

Vil forøvrig hevde at Lille Trille også er sterkt representert blant norske og mannfolk på chartertur, ofte akkompagnert av hockeysveis, snørrbrems og en sixpack med Carlsberg til frokost i solveggen.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 13 des. 2011 14:21 Privat melding

Skulle krysse av for kroppstypen min - men "Deilig" var ikke et av alternativene..... :(