Alle innlegg Sukkerforum

Dere gutter!

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 27 okt. 2010 17:18

Er det mange damer her uten profilbilde,og som heller ikke har bilder i albumet sitt??

Er endel menn som kikker på profilen min,og som ikke har noen bilder i det hele tatt..Syns igrunnen det er dumt,og jeg får ikke det minste lyst å kikke på deres profil..

Så jeg lurer på om damene er like der?;)

*og ja,jeg vet det er mange tråder om bilder:)*

Skjult ID med pseudonym gutt on. 27 okt. 2010 17:38

ja, det er noen. har vel mailet med 2 sånne. og det kan vel kalles en tilfeldighet nesten, for jeg pleier aldri å finne profiler uten bilder interessante. et håpløst prosjekt. tror ikke de damene skjønner helt at uten bilder vil de aldri bli tatt i betraktning!
jeg klarer i alle fall ikke å falle for noen, uten å få se utseende, som betyr mye. dama trenger ikke nødvendigvis se ut som barbie av den grunn liksom, men jeg må se hvordan ho ser ut!

Skjult ID med pseudonym ripsalis on. 27 okt. 2010 22:17

Utseende betyr mye, men han må ikke være for pen. Liker menn med behagelige øyne, som har en viss sjarm. Så bilde er viktig synes jeg.
Jeg har ikke profilbilde, men bilder i albumet mitt.

Og jeg tar stort sett kontakt med menn som har bilder av seg selv på profilen.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 27 okt. 2010 22:19

Min opplevelse er at det blir stadig færre bildeløse, men hva hjelper det når ingen er interesserte? Særlig når jeg endelig har meldt meg på et annet sted og hatt én date og kommet i prat med en annen trivelig jente på et annet nettsted i løpet av én uke.

Skjult ID med pseudonym Arne on. 27 okt. 2010 22:53

Ja, det er mange damer der ute uten, av de siste 27 damene som har vært innom mangler 8 bilde og album.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 23:00 Privat melding

Enig med TS! punktum...

Skjult ID med pseudonym Hal74 on. 27 okt. 2010 23:24

Det er nok likt mellom kjønnene ifht andel bildeløse profiler. Grunnene kan være mange, alt fra overfladiske vurderinger til mer kompliserte sosiale problemstillinger hvis ansikt/identitet kan gjenkjennes.

I bunn og grunn så er det opp til den enkelte å vurdere hvordan en vil markedsføre seg, vi andre kan ikke diktere dette. Nå er min erfaring at de fleste bildeløse gjerne sender et bilde eller tre etter at kontakt er oppnådd, det er jo ikke verre enn å spørre?