Alle innlegg Sukkerforum

Sukker virket! 48-åringer kan få barn osv.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Willy Wonk on. 27 okt. 2010 21:52

Her er en liten rapport fra en mann på 48 som har vært på dette forumet før, under andre nick, og både sutret og deltatt i diskusjoner. Da jeg var ny her i august, fortalte jeg her på forumet at jeg ikke bare ønsket meg en kjæreste, men også en kjæreste som kan og vil få et barn med meg. Flere svarte at jeg nok var i eldste laget for å lykkes med å finne en dame i 30-årene. Jeg var forberedt på mange avvisninger og mye motstand. Ble supermedlem med en gang og mailet i vei. Måtte skrive til mange og møtte naturligvis mye taushet og en hel del avvisninger. De fleste damene i 30-årene her finner meg for gammel for dette. Det respekterer jeg. Men jeg tror ting skal skje naturlig. Jeg takker Gud for at jeg ikke trengte å vurdere å gjøre noe så ekstremt som han jevnaldrende mannen som stod frem i Aftenposten sist lørdag (fikk barn alene ved hjelp av surrogatmor i India).

Nå sitter jeg her hjemme i slåbråk etter det tredje intime møtet med en dame på 35 som jeg ble kjent med her på Sukker. For tredje gang har vi nå hatt samleie uten prevensjon og hun sier hun vil få barn med meg og gjerne bli samboer. Hun har til og med fortalt barnet sitt at mamma skal overnatte hos meg fra fredag til lørdag nå, slik at barnet hennes kanskje får en bror eller søster. Og uansett om forholdet varer i 30 år eller kanskje kortere, så er jeg veldig glad for at vi deler denne ambisjonen om å lage en ny verdensborger. Hun er en veldig snill og seriøs dame, så jeg håper "vi" skal vare. Til andre menn vil jeg si: Skriv til mange og tål mange avvisninger. Føyer også til: Det er et stort damesegment her på Sukker som er vel verdt å prøve seg på, og det er utenlandske damer som bor i Norge. Jeg tror de rett og slett blir invitert på færre fester, har mindre nettverk og/eller trives mindre på byen enn norske damer. De er flere enn du tror og de er ofte på Sukker. Min erfaring er at Sukker er et bra sted å treffe seriøse damer som har innvandret til Norge som voksne.

De norske damene her i alderen 37-38 er oftest ekstremt kresne. Det gjelder spesielt de som ikke har barn. Men lykke til til dem og alle andre.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 27 okt. 2010 21:59

OK, gratulerer får jeg vel kanskje si. Litt mye informasjon, men...

Hun du endte opp med, er hun blant de du nevner av utenlandsk opprinnelse?

Skjult ID med pseudonym Willy Wonk on. 27 okt. 2010 22:01

@ Egentlig, Ja hun er av utenlandsk opprinnelse og med europeisk utseende. Det er mange innvandrere vi ikke ser så lett på grunn av utseendet deres.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 27 okt. 2010 22:03

Dere har avtalt å få barn, men du er fortsatt betalende medlem på Sukker? Hmm...

Skjult ID med pseudonym Bare måtte on. 27 okt. 2010 22:05

Veldig viktig å annonsere fødsel før pikken er tørr

Skjult ID med pseudonym Miss:) on. 27 okt. 2010 22:09

Wow....Tredje intime møte, uten prevensjon...!! Virker jo nesten litt panisk spør du meg.
Men masse lykke til...!!

Skjult ID med pseudonym kb on. 27 okt. 2010 22:09

Du har sikkert penger, hun har livmor..flaks at dere traff hverandre! Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym vibe on. 27 okt. 2010 22:09

Det er jo hyggelig at dere har funnet tonen og er optimistiske, men kan jeg spørre hvor lenge dere har kjent hverandre / hvor mange ganger dere har møttes?

jeg har jo folk i bekjentskapskretsen som ved uhell ble svangre før de var formelt par, og det har gått bra. Men det er jo litt flaks med i bildet da, det er mye man kan holde skjult en stund hva gjelder følelsemessig stabiltet, modenhet, temperament etc. - hva om damen gjør det slutt npr hun er gravid, krever bidrag og flytert til en annen kant av landet?

Skjult ID med pseudonym HI on. 27 okt. 2010 22:12

Så bra for dere da..Men jeg syns hele opplegget høres litt...rart?...ut?

Skjult ID med pseudonym Driver on. 27 okt. 2010 22:14

Tror jeg hadde holdt det for meg selv

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 27 okt. 2010 22:14

Dere har kjent hverandre i (mindre enn?) to måneder og prøver nå å få barn sammen...? Rimelig uansvarlig, spør du meg! Men det er det vel kanskje ingen som gjør...

Skjult ID med pseudonym Aron on. 27 okt. 2010 22:20

Det gamle testamentet advarer mot raseblanding

Skjult ID med pseudonym Willy Wonk on. 27 okt. 2010 22:24

@ qwerty : Den betalingen jeg gjorde i august gjelder ennå. Har ingen planer om å betale for en ny runde på Sukker, for det trengs ikke.

@ miss og vibe: Dere har sikkert rett, men noen ganger bare skjer ting. Dama og jeg hadde sex på vår tredje date - uten prevensjon. En uke etter første date var det. Vi er sikkert paniske, men hva så? Det er vårt liv. Halvparten av alle ekteskap i Norge ender med skilsmisse. Så at risikoen for at det skal skjære seg mellom oss selvsagt er til stede. Som det er for alle andre. Den risikoen må man bare leve med, og gjøre det beste ut av forholdet slik at begge har det bra og at det skal vare.

Og selv om forholdet ryker, - det håper jeg selvsagt det ikke gjør, - så ville det i seg selv være fint om det fører til barn. Noe vi begge ønsker oss. En helgepappa er også en pappa, jeg er ikke redd.

Til andre menn i siste halvdel av 40-årene vil jeg si: Skriver du på forumet, forbered deg på en del motstand og vittige kommentarer. Dette er ikke farlig. Smil til verden og _noen_ smiler til deg.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 27 okt. 2010 22:27

Helt sant - man har ikke bruddsikre forhold.

Men synes du viker litt naiv som forskutterer at du nå skal bli pappa og trøster alle menn med at det går så greit så, før damen er blitt svanger. Fruktbarheten til menn går også ned med alderen, noe som er grunnen til at flere vennepar av meg måtte ty til prøverør (mannen noen år eldre enn dammen, og litt dårlige svømmere kan du si).

Så håper du har krutt i rognposen da :)

Skjult ID med pseudonym Seriøs on. 27 okt. 2010 22:29

Ser ingen vittige kommentarer her jeg

Skjult ID med pseudonym Dude on. 27 okt. 2010 22:31

Krutt i rognposen? Hvilke hankjønn har rognpose? Mista visst den biologitimen jeg...

Skjult ID med pseudonym Shila on. 27 okt. 2010 22:38

Jeg unner deg all mulig lykke:-)

Men må si at jeg finner det litt spesielt at dama har fortalt ungen sin at hun skal overnatte hos deg sånn at ungen kan få en bror eller søster..

Skjult ID on. 27 okt. 2010 22:42

Flott forum vi har.
Som vanlig så skal de fleste være negative, uansett hva det saken gjelder.........

Skjult ID med pseudonym Luring on. 27 okt. 2010 22:44

Jadda. Her kan alle si sin mening, så lenge de er enige med de rette folka!

Skjult ID med pseudonym sooky on. 27 okt. 2010 22:46

Jeg er glad på dine vegne, men syns at dere strengt tatt kunne holdt barnet hennes utenfor dette!Litt beskyttelse/filter har barn også krav på.

Snakk om forvirring når mamma annonserer at " til helgen skal jeg lage en lillebror eller lillesøster til deg!" Jeg tror ikke jeg ville valgt en slik person som mor for mine barn hvertfall!

Skjult ID med pseudonym Meg. on. 27 okt. 2010 22:46

Wow.....

Jeg er faktisk sjokkert.... At en mann i snart 50 åra faktisk ikkje bryr seg om konsekvensen av å sette en ny verdensborger til liv med ei han knapt kjenner.. ??!!

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 27 okt. 2010 23:04

Gratulerer med kjæreste!

Skjult ID med pseudonym Miss:) on. 27 okt. 2010 23:20

Angående kritikk.

Når man legger ut en slik post som dette...Så hadde du vel ikke regnet med at alle kom til å stå i ring rundt deg å klappe? Må nesten regne med forskjellige reaksjoner. Men tankene mine går også til det barnet som hun tydeligvis har fra før, annonsere at dere skal lage en lillebror eller lillesøster. Det barnet kan jo umulig være vant med deg som "kjæreste" til moren.
Syntes det bare er en skummel rask utvikling. Men klart, fungerer dette for dere. Hurra!!

Skjult ID med pseudonym Bolle on. 27 okt. 2010 23:36

" For tredje gang har vi nå hatt samleie uten prevensjon og hun sier hun vil få barn med meg og gjerne bli samboer. Hun har til og med fortalt barnet sitt at mamma skal overnatte hos meg fra fredag til lørdag nå, slik at barnet hennes kanskje får en bror eller søster"

fy f...patetisk

(mann 45 år fra Oslo) on. 27 okt. 2010 23:54 Privat melding

Det fins jo faktisk menn som er verpesjuke og da.
Men jeg ville ha vært dritredd for at hun tar barnet med seg til russland så sitter du der.
Har vært endel artikler fra alenefedre foreningen på det.
Men det ga i allefall meg litt håp at jeg har endel fruktbare år igjen.
Men dere vil få det tøft med både aldersforskjell og forskjellig nasjonalitet.
Man ser det ikke med rosa kjærlighetsbriller eller i all kåtskapen men senere kommer det inn og jeg har 3 forhold med ikke norske bak meg. Selv med ei svensk ei blir det forskjell om en små, så velter ofte små tuer store lass.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 28 okt. 2010 00:00

*Så sukker er det nye fertilitetsmiddelet anbefalt menn rundt 50-ish, altså? I pille eller dråpeform? ;-)*

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 okt. 2010 00:50

....skjønner godt at selvstendige oppegående damer har takket nei.......

Ellers ønsker jeg dere lykke til..........

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 28 okt. 2010 02:25

Oj oj oj Willy Wonk . Var lite av en historia du deler med dig av her på sukker!

Du borde se til at modern värnar litt mer om barnet hon har! Høres veldigt naivt ut at blanda in barnet hon har på et så tidigt stadium som ni to faktist er i! Okej om ni vuxna rusar frem på en desperat måte, men at blanda in barn, små eller stora på den måten! Det du beskriver hon gjør er meget oansvarigt synes jeg.

Er helt enig med Wolfie7. Jag førstår at længtan efter barn kan bli meget sterk, men uansett, gå førsitkigt frem. Det kan ju hende hun sticker med barnet!

Vi får håpe allt går bra før er! Kulturskillnad kan, og kommer nog bli en stor utfordring! Ja, jag har selv haft et meget langt (13 år), forhold med en mann från en annan kultur, så har lång erfaring av den saken. Og det er akkurat som Wolfie7 sier angående det! Kjærlighetsbriller i starten, sen kommer vardagen og skillnaderna blir en utfordring!

Lykka til!

Skjult ID med pseudonym elise to. 28 okt. 2010 07:50

Huff når jeg leser dette så blir jeg enda mer motløs for å finne en mann her inne....

Bekreftelse på kjøttmarked!

Dere har allerede planlagt barn etter to måneder???

Håper du ikke representerer menn flest her inne.....

Har du hørt om kjærlighet og ansvar?

Lykke til! Hehe...

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 28 okt. 2010 10:41

Har man en en gangs greie uten kondom, er vel sjansen like stor for å få barn? Det kaller jeg uansvarlig.
Om to voksne er enige og ønsker barn sammen...
Det finnes værre problemstilling.
Uansett tempo og andre omstendigheter.

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 11:23 Privat melding

Hmmm Skeptisk
Men for alle del er dette noe du ønsker, så lykke til.
Tror jeg hadde fått en advokat til å sette opp en form for avtale, er redd hun stikker og du sitter igjen med regningen neste 18 år.

Og hvilken mor sier til barnet sitt at jeg skal sove borte i natt, slik at du får en søster/bror ?? IKKE BRA !!!

Skjult ID med pseudonym 69 to. 28 okt. 2010 13:33

Jeg vil også ha en sugar-daddy..........

Du sier hun er utenlandsk.... Har du sjekket om hun har gyldig oppholdstillatelse eller om dette er et desperat forsøk på å få tiknytning til landet? Skeptisk.... meget skeptisk..........

Skjult ID med pseudonym kit to. 28 okt. 2010 14:04

69, du får nok en sugardaddy du også. Menn tjener mer enn kvinner i samme alder, og mannen er ofte noen år eldre med mer erfaring og dertil høyere lønn.

Jeg forstår mannen. Han har det travelt. Veldig forståelig med hans alder. Lykke til!

Det jeg reagerer på er at damen forteller dette til barnet så tidlig. Jeg hadde vært strekt i mot at et en jente jeg datet fortalte det til barna etter bare en måned eller 2. Blir barna blandet inn, er det ett sterkt tegne på meget lang tidshorisont. Kan vel like greit gifte seg uka etter....

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 28 okt. 2010 14:13

@kit
Når man forsøker å lage barn, tror jeg det er lurt å tenke framover :-)

Skjult ID med pseudonym kit to. 28 okt. 2010 14:26

Forsåvidt enig i det, kamelonen. Men i dagens Norge er det ikke så veldig uvanlig å vokse opp med skilte foreldre. Det blir jo folk av de også:)

Skjult ID med pseudonym Hæææ to. 28 okt. 2010 14:47

Hmmm, jeg vet ikke om jeg skal advare deg, eller gratulere deg, men det får meg hvertfall til å tenke på at mennesker har forskjellige ståsted, og forskjellige behov.

Men du får kjøre på, for du er gammel nok til å bestemme over ditt eget liv....

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 28 okt. 2010 15:01

@kit
Ja, heldigvis!
Mente det du skrev om at når barn blir blandet inn, er det tegn på noe langvarig.
Vi får håpe det er tanken her og.
Og kjekt å møte noen som tenker i samme tempo, ikke alle som er klare for barn etter to måneder kanskje? :-)

Skjult ID med pseudonym kit to. 28 okt. 2010 21:00

kameleonen, hadde så skjedd, hadde jeg nok taklet det. Men, det er ingen drømmesituasjon.... :)

Skjult ID med pseudonym Jordmor fr. 29 okt. 2010 00:26

Når har du egentlig termin, TS?

Skjult ID med pseudonym Alfa fr. 29 okt. 2010 00:38

Forsåvidt en hyggelig historie, MEN - er det ingen som tenker på et eventuelt barn oppi dette her? JEG mener at man bør gi forhold tid til å modnes før man i det hele tatt vurderer å lage barn - uavhengig av hvor LYST man selv har på barn. Et barn er ikke en ting, eller en katt man bare kan hente. Å argumentere med at det er fint nok å være helgepappa så lenge man får barn vitner om at man kjenner lite til hvordan barn som vokser opp i delte hjem har det (i mange tilfeller) kontra de som vokser opp hos mor og far.

At forhold ryker skjer jo som alle vet, men ved å la et forhold modne over tid senker man iallefall RISIKOEN for at det skjer...og det er det minste et lite barn fortjener....i mine øyne, iallefall..

Men uansett - lykke til...

Skjult ID med pseudonym HB fr. 29 okt. 2010 02:08

@ alfa.

Ja er vel den vanligeste måten og tenke sånn som du sier, i vår kultur og i vårt samfunn! At låta et forhold bli tryggt og stabilt og modne øver tid just før at minska risken før at forholdet skal ryka! At gjøre som Willy Wonk er bare helt desperat! Allt før ett barn raskast muligt? Fint han funnit kjærleken, men heii -MÅ man lage barn umiddelbart, varfør ikke vente noen månader og bli kjennt LITT mer og sen laga barn?

Jag har själv to gutter og som førälder blir jag upprørd og provocert av denna historia, men håper det skall sluta väl, särskilt før det eventuella barnets skull!

Skjult ID med pseudonym woman fr. 29 okt. 2010 13:05

jeg merker at jeg blir litt kvalm av sånne betroelser... like kvalm som da min 50 år gamle stefar ville gifte seg med ei afrikansk jente på 20år,-de hadde kun hatt en middag sammen ute,-(møttes via en koblerske)...den afrikanske jenta annonserte at hun vill ha barn med min stefar med e-n gang og gifte seg med han,-for å sikre seg selv norsk statsborgerskap... min stefar var helt med på notene,-for han har ingen egne unger sjøl...
Hva med unger som blir til under slike omstendigheter? Fy faen,-jeg blir så jæææævlig uvel av å høre om sånt.....

Skjult ID med pseudonym kit fr. 29 okt. 2010 16:30

woman, slike omstendigheter er i alle fall lovlige i Norge.

Å bruke surrogati eller bli inseminert i Danmark er ikke lovlig i Norge. Hva med de barna, som i tillegg å komme til verden på en noe spesiell måte også er resultatet av handlinger som er ulovlig i gamlelandet?

Legger merke med at jeg synes det er litt synd at jeg ikke er så gira på barn at jeg kjøper en pakke med egg og livmor fiks ferdig fra utlandet...

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 29 okt. 2010 16:38

Kit

Du kan jo ikke si at det er bedre å få barn med en total fremmed( som for alt du vet, i beste fall kan være psykopat), enn at et par som har vært sammen lenge, elsker hverandre dypt, men ikke kan få barn, skaffer seg det gjennom en lånt livmor fra Danmark vel?

Noen ganger må vi bare kalle en spade for en spade, og innse at det ikke alltid er mye fornuft i Norsk lov...

Skjult ID med pseudonym kit fr. 29 okt. 2010 16:41

Sooky, lovverket i Norge mener i alle fall det.

Om jeg alltid er enig i alle lover i Norge er en annen sak, men jeg følger de som regel, og jeg antar de avspeiler folkemeningen.

Skjult ID med pseudonym Kresen fr. 29 okt. 2010 17:30

Er det mulig sier jeg bare!

3 dater og dere lager barn! Og hun forteller barnet sitt at hun skal lage en liten bror eller søster..!
Dette MÅ jo bare være en spøk???

Hodet er til for å brukes! Her kan det ikke være mye mellom øra verken på deg eller dama.

Godt å høre at du har blitt avvist av mange - STOLT AV Å VÆRE NORSK JENTE! :o))

(mann 42 år fra Telemark) fr. 29 okt. 2010 18:03 Privat melding

Det er mulig dette har vært poengtert lenger oppe i tråden....jeg ville vært skeptisk, har hørt om etniske nordmenn som finner seg gubbe for å få barn, de gjør det slutt å begynner å heve trygd + barnebidrag i årene som kommer.
Ser ikke for meg at dette er bare "norske damer" som gjør, ville vært meget forsiktig jeg:)

Skjult ID fr. 29 okt. 2010 19:42

ja- willy wonk risikerer en STOR smell i sitt liv som føljd av sin desperasjon- men då får han vell ta den då! stakkarn!

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 29 okt. 2010 20:13

Kit, det er vel ikke ulovlig å bli inseminert, det er bare det at off helsevesen i Norge kun bekoster det for par, ikke single eller lesbiske. Men det er ikke ulovlig å bli inseminert privat, dette gjøres "hele tiden", man blir ikke dømt for det.

Lovverket i Norge er forøvrig gammeldags; det henger etter på den måten at det oppstår tilfeller pga ny teknologi som ikke dekkes av loven; feks av definisjonen "mor" som er den som føder etter norsk lov. Selv om det ikke er hennes egg. Mens definisjonenm av far er nettopp basert på hans sperm.

Stusser over at Willy Wonk ikke har synspunkter på hvordan denne kvinnen opptrer som mor for barnet hun allerede har. Hva om det ikke kommer noen unge? Stakkers den blivende storebroren / søsteren som sannsynligvis skjønner noe, men ikke alt, bare at det å få søsken eller ikke kan endre livet totalt.

Skjult ID med pseudonym snutepus fr. 29 okt. 2010 20:42

rart at willy wonk ikke svarer på all responsen... kan tyde på at dette er et tulleinlegg (håper da inderlig det) ellers så er han vel ikke av den skarpeste kniven i skuffen.... ;) og er målløs over reaksjonene.

Skjult ID med pseudonym snutepus fr. 29 okt. 2010 20:45

rart at willy wonk ikke svarer på all responsen... kan tyde på at dette er et tulleinlegg (håper da inderlig det) ellers så er han vel ikke av den skarpeste kniven i skuffen.... ;) og er målløs over reaksjonene.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 29 okt. 2010 20:46

Det kom da noen svar i starten.
Og det er nok på generell basis mange som ikke vil svare mer når de ser innleggene som kommer...

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) fr. 29 okt. 2010 21:15 Privat melding

Ka i Faaaa...? for noe dritt prat av dæ ,utenlandske damer blir ikke invitert på fest så ofte så norske å dæm mindre kresne enn norske damer? med andre ord så kaller du oss på en måte ''lett å få'' jeg er ikke norsk å så mye kan æ opplyse dæ om at jeg er tusen gang mere kresen enn mange norske damer e, at du har troffet på ei gold digger til ei dame sier litt om dæ sjøl, kem i fan så sier til ongen sin etter å ha møtt en mann 3 gang :ja nu skal mamma dra bort å lage bror eller lita søsster t dæ.. skjerp dæ dette lokte golddigger av henne å DEPERAT av dæ!!

Skjult ID med pseudonym kit fr. 29 okt. 2010 21:23

Vibe, det er godt mulig jeg tar feil.

Slik jeg har forstått det, har en ikke mulighet til å være kun donor i dagens Norge. Hvis en hjelper noen til å bli gravide, for eksempel en lesbisk venninne eller en annen kvinne, har en de samme plikter og rettigheter som om en blir far på vanlig måte. En blir ikke fritatt for forsørgeransvaret selv om den private avtalen var at en kun skulle være donor. Hvis jenta ønsker det. Hun kan jo selvsagt si at far er ukjent, men hun vil vinne gjennom i en farskapssak hvis hun ønsker.

Det er ikke den hele sannheten at farskapet kun baserer seg på gener. Hvis moren er gift, regnes partneren automatisk som far. Dette kan omstøtes i en rettsprosess

@willy wonk
Jeg forstår godt at willy wonk holder seg unna når en ser på nivået på innleggene. Det er få som makter å se saken utover sin egne lille navle

Skjult ID med pseudonym kritisk lø. 30 okt. 2010 13:42

Her var det visst mange moraliserende og bitre damer
Helt OK for jentene å ha sex med alle bartenderne dem finner i syden og et tilfeldig nummer en gang i uka når dem kjeder seg. Bare å kutte ut pillen så blir dem gravide med en tilfeldig mann
Men det blir ramaskrik når en mann finner seg en utenlandsk dame og er villig til å ta forpliktelser med barn. Mange plasser i utlandet er det ikke som her hvor middelaldrene satte damer skal være sammen med gutter. Det er normalt ellers at mannen er 5-15 år eldre enn dama. Vont å svelge for 58 år gamle damer at Willy velger ei pen jente på 35 Og vondt å svelge for de som mener at kvinnen skal være dominerende i forholdet

Skjult ID med pseudonym Malinka lø. 30 okt. 2010 14:46

Jeg tenker bare at selv om det funker for én gammel mann å finne seg en langt yngre dame, så gjelder dette fåtallet. At man i tillegg er villig til å skaffe seg barn etter kort tid, gjør det mer fåtall-aktig.
Forøvrig tror jeg ikke at tiden fra man treffes og til det er et barn på vei har noen voldsom betydning for om et forhold varer eller ikke.

Personlig synes jeg at dersom det er barn med i bildet, bør man tenke seg om før man involverer en ny partner. Tror ikke at barn tar voldsom skade av å treffe en ny partner eller flere, men dersom barna blir involvert følelsesmessig i en ny partner, bør det ikke skje så ofte.

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 30 okt. 2010 14:49

For meg ser det ut som to mennesker som ser etter mye av det samme, har funnet hverandre.
Bra for dem :-)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 30 okt. 2010 15:33

Jeg er enig med dem som sier at varighet ikke trenger si noe om et forholds overlevelsesevne.

Men kit og kritisk,
endel av de mer kritiske innleggene handler om naivitet, ikke om bitterhet. For det første at han tar det helt for gitt at det blir barn av dette, for det andre at han ikke reagerer på kvinnens annonsering til eget barn, som er komplett unødvendig på dette stadiet, for det tredje at det er nok av menn som har opplevd å føle seg rettsløse ved brudd.

Om denne moren flytter tilbake til sitt hjemland, vil han ende opp som en økonomisk velgjører som kanskje ser sitt barn et par ganger i året. Men selvsagt, hvis målsettingen kun er å ha noen etter seg på kloden, så er det jo bedre enn ingenting.

Jeg ville nok tatt meg tid til å bli _litt_ bedre kjent med denne kvinnen og hennes verdigrunnlag og egenskaper som mor.

Kit,
jeg kjenner ikke regelverket i detalj, men man bruker etter det jeg kjenner til donorsperm i Norge. Men kun for par som ikke kan få barn. Dessuten mener jeg tror at man ikke kan gjøre det anonymt - det er i alle fall en forskjell her, som gjør at det er veldig få som "donerer". (Er ikke oppdatert, men fikk en leksjon for noen år siden fra et lesbisk vennepar som ordnet seg i Danmark)

Skjult ID med pseudonym Hm... lø. 30 okt. 2010 16:24

Beste ønsker til ts. Hvordan andre innretter sine liv trenger ikke du ta mye hensyn til. Det hender det går dårlig i forhold med lengre innkjøringstid også.

Charmed2: hvor ble det av sjarmen ? :)

(mann 49 år fra Troms) lø. 30 okt. 2010 18:28 Privat melding

Hva kan man si...

Topp hvis treet vokser inn i himmelen.

Tragisk og teit hvis det er slik at kvinnen bare er ute etter å utnytte situasjonen like mye som du utnytter den selv.

Mest tragisk er det hvis man blander inn barn opp i dette for tidlig osv, men men, man velger liksom ikke sine foreldre beklageligvis....

Mange foreldre der ute som IKKE skulle ha vært foreldre, barna er som regel uskyldige oppe i dette....
Barna må betale for foreldrene sine feil... :-(

Skjult ID med pseudonym kit lø. 30 okt. 2010 20:06

Vibe, vi snakker vel om hva som er lovlig for single?

For damer uten mann er det ikke legale ordninger i Norge. Det er vel derfor de reiser til Danmark. Hadde de fått det de ville i Norge, hadde de vel ikke reist?

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 31 okt. 2010 00:44

Kit,
det jeg svarte på var "Slik jeg har forstått det, har en ikke mulighet til å være kun donor i dagens Norge."
For det har man jo. Til par, ja, men er formålet å være donor kun, spiller vel ikke det noen rolle? (Da er det vel bare bra).

Om man har en privat avtale, så vil som du sier kvinnen likevel kunne kreve farsskap, og en dna-prøve ville jo bekreftet det. Men det ville også gitt ham endel rettigheter i fht samvær, som det ikke er sikkert at hun ville ønsket å gi fra seg. Men vil man absolutt være donor, kan man det.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 31 okt. 2010 02:22

vibe

Nå har du vel fullført sirkelen? Du reagerte på at jeg skrev fre 29 okt 16:30 skrev "...inseminert i Danmark er ikke lovlig i Norge". Er det ikke klart at det ikke er etablerte par som må til Danmark? De får jo behandlingen i Norge. Er det ikke der vi er nå igjen?

Skjult ID med pseudonym annem sø. 31 okt. 2010 07:39

Må jo si at å få barn med folk man har kjent i så kort tid virker rimelig blåst og ikke minst uansvarlig. Egoismen til mennesker i dag kjenner tydeligvis ingen grenser. Personlig hadde jeg skydd en sånn mann som pesten. Men lykke til!

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) sø. 31 okt. 2010 15:48 Privat melding

@ Hm

korr det blei av charmen? vel om du mener en 27 åring kan skaffe seg onge å det e helt ok så e du ikke mye rett
unnskyld mæ men når han e 70 år så e ongen knapt 20 år , er dette rettfærddi mot ongen??

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) sø. 31 okt. 2010 15:48 Privat melding

@ HM
skrive feil, æ mente 47 åring..

Skjult ID med pseudonym kit sø. 31 okt. 2010 20:51

@annem, en hører jo stadig damer som ordner seg en (ufrivillig) donator på byen.

Bør en være skeptisk til alle mødre der barnefaren ikke er aktiv?

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 31 okt. 2010 23:03

charmed jeg ville heller hatt en oldis til far, enn å ikke være til.

Skjult ID med pseudonym Eirik ti. 2 nov. 2010 01:56

Det lukter 20 år med barnebidrag...48 år og fortsatt dum i hode... amen sier jeg bare til TS

Skjult ID med pseudonym Willy Wonk ti. 2 nov. 2010 22:13

Da er jeg endelig online igjen og takker for mange engasjerte innlegg.
Spesiell takk til : Shila, Sooky, kamelonen, kit, Hæææ, kritisk, hm.... , vibe og Don Johan.

Til de som synes det var galt av dama å fortelle barnet sitt at moren skulle overnatte hos meg slik at det kanskje kom en bror eller søster: Dette har en litt mer rimelig forklaring enn dere visste om. Dette var aller, aller første gang at barnet hennes skulle tilbringe natten i en annen leilighet enn moren. Det trengtes altså en klar begrunnelse. Dessuten hadde barnet hennes allerede møtt meg, og barnet hennes har selv sagt at han/hun ønsker seg en bror eller søster. Moren vurderte det slik at hun måtte si dette til barnet for å få barnet til å forstå hvorfor det var av betydning at moren fikk overnatte hos meg.

@ Grumse: Dama på 35 har fast og god jobb i Norge med inntekt over 350 tusen i året.
@ 69: Dama trenger ingen oppholdstillatelse, hun er allerede bosatt i Norge. Min rolle er ikke å være sugar-daddy. Det er ikke pengene mine som fascinerer henne, men heller det at jeg er en meget velutdannet mann. Dama er rett og slett veldig lei av udugelige menn. Det skjønner jeg på det hun forteller om sin far, om sin bror, om sin norske eks: De er alle tapere på jobbmarkedet. Og dårlig utdannet. Å unngå en slik mann tror jeg er viktig for henne.
@ Wolfie7: Dama er ikke russer.
@ Kresna: Jeg mener du har misforstått. Da jeg skrev at norske damer i alderen 37-38 er svært kresne, mente jeg ikke at de skulle hive seg ut i mulig befruktning etter kort tid. For det var aldri mitt forslag. Med hun dama her bare skjedde det, fordi vi begge ønsker dette. Kresenheten hos nevnte norske damer handler om at de er så lynraske på å avvise menn. De er ikke en gang interessert i å bli kjent, det gjelder etter min mening mange av dem. De mangler nysgjerrighet, så mange av dem.

@ charmed2: Jeg synes du omtaler meg som en skikkelig gamling. Men, selv om jeg er 48 ser jeg ung ut for alderen og har utmerket helse. Jeg tror ikke aldersforskjellen er iøynefallende mellom hun på 35 og meg. Bare føyer til: Av dama og meg, hvem av oss farger håret for å skjule grå hår? En av oss gjør det - og det er ikke meg.

Lykke til alle sammen! Spesielt ønsker jeg norske menn i 40-årene lykke til her!

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) ti. 2 nov. 2010 23:13 Privat melding

hva har hårfargen m saken å gjøre? som du sikkert har fått m dæ så e æ bare 29 år grått hår e for tili for mæ!!

vær nu ikke så usakelig..