Alle innlegg Sukkerforum

En helt vanlig dag på Sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The One to. 28 okt. 2010 17:20

Surfer rundt på dameprofiler så svetten renner, blir nesten helt våt i munnen av alle de damene her inne joo….jaaaa, der var det ei jeg tror jeg liker litt ekstra godt. Smetter inn i profilen for å sjekke ut forholda. Hun liker friluftsliv…jaja ikke noe galt med det. Humor er viktig, hvem syns vel ikke det. 3 barn :-/ hmmm litt i overkant, men kan jo ikke laste damen for at hun er produktiv heller da. Åhhh se på det smilet da, like vakkert som en påskedag på Hardanger når solen står på sitt høyeste i den blå himmelsengen. Yes, dette må jeg bare finne ut av…bare vent litt….neeei, hun bor i Bergen. Der regner det jo like tett som jeg klarer å si karamellpudding med vaniljepostei til frokost. Nei, la meg komme raskest mulig ut av denne profilen før jeg gjør noe jeg kommer til å angre på. Kan jo ikke bo der….

…..leiter videre puhh. Se der ja, ei søt lita blondine fra trøndelag. Ja vakre piker med trønderdialekt det er som musikk i mine ører. La meg få sjekket ut dette. Inn på profilbildene…ooooj den dype utrigningen. Litt drøyt kanskje, men med de to stolthetene hun viser kan det jo forsvares. Rødmer lett her for meg selv. Hun kunne jo strengt tatt stått modell for Twin towers. Jaja me like, men hva sier mor til dette her da. Hun vil vel reagere på samme måte som når jeg dro Øystein Sunde på max volum og han sang om frøken bibelstripp. Det var ikke noen hyggelig opplevelse nei. Tror ikke jeg begir meg ut på denne utfordringen. Dessuten er det litt langt unna….

….men se her ja, ei som bor i tigerstaden. Det er ikke lengre unna enn at jeg kan leve med. Kort hår, pytt pytt det gror ut igjen og pen nok er hun også. Skal vi se på interessene hennes da. Ja liker å gå ut på cafe. Må jo ikke være rakettforsker for å skjønne at det lå i kortene da. Liker å reise. Jaaaa, da kan hun bli med meg til England å se fotball…diggidigg…eller… fortrinnsvis sol og varme sier hun. Hmmm, jammen det er jo varmere i England enn her hjemme så den kan jo gå. Hun liker å gå på konserter. Det er kult for det liker jeg også, men……hun liker rap….negersnakkemusikk, jaja unnskyld den rassistiske undertonen her, men det er ikke ment slik. Det er ikke noe bedre når Eminem snakker musikken sin heller. Infact worse. IKKE tale om at hun slipper innafor døra her hjemme med den musikksmaken. Det bare går ikke. Hvor skal jeg gjøre av meg når hun setter på det crappet der.

Søren at jeg ikke heiv meg etter hu derre Sigrid Bonde Tussvik eller hva hun heter. Det hadde igrunn vært ei bra dame

Skjult ID med pseudonym The One to. 28 okt. 2010 17:21

Søren at jeg ikke heiv meg etter hu derre Sigrid Bonde Tussvik eller hva hun heter. Det hadde igrunn vært ei bra dame for meg, men når hun stakk av gårde men han derre tusseladden hun fant så kan det være det samme. Han er Manu supporter, er det mulig. Sitter til og med i styret i den norske supporter foreningen. Har hun så dårlig smak kan ikke jeg hjelpe henne. Hennes tap at det ikke ble oss og ikke mitt.

Åhhhh, hvorfor er dette så vanskelig. Kunne det ikke bare bodd en liten Halle Berry lignende sak rett borti gata her. Ja sånn passe langt unna, slik at hun ikke renner ned dørene her heller. Da kan jeg drikke øl og se fotball med gutta også kan hun komme til meg etterpå og lage middag. Ja sånn litt koselig med stearinlys for hennes skyld. Også kan vi avslutte kvelden med litt hanky panky hehehmm jaaa. Også er det fint om hun kan synge som Sissel Kyrkjebø også, slik at min gamle mor blir fornøyd og ser at jeg har fått meg en litt ”ordentlig” dame……

…eller kanskje ikke så rart jeg er singel….

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 28 okt. 2010 17:28

hehehe- SÅ underhållande läsning :D. Ja, så kan det ju vare när man surfar runt her inne ;).

Skjult ID med pseudonym Shila to. 28 okt. 2010 17:35

Ja, den var bra. Kjenner meg litt igjen. Flink til å finne unskyldninger for hvorfor jeg ikke kan ta kontakt med den eller den - selv om jeg liker det jeg leser og ser i profilen. Gjør det jo vanskelig for meg selv, da..

Skjult ID med pseudonym jente to. 28 okt. 2010 17:40

Ojjj.....en kjekkas jo! Inn på profilen. Æsj. Bare 172 høy. Går jo ikke......videre til neste. Han ser supersøt ut. Klikker meg inn på profilen. Drømmedaten må være slank. Æsj. Går jo ikke med en som har så rigide krav. Ojjj...han var jo deilig, fikk nesten lyst til å kysse ham. Hun må være atletisk og glad i å trene sammen med ham. Æsj. Går jo ikke. Han så snill ut. Inn på profilen. Hun må være god i matlaging og like syden flere ganger i året. Æsj. Går jo ikke. Han var ordentlig stabil og trygg ser det ut som. Hun må ha eget liv hvis ikke får han klaustrofobi og vet ikke helt hvordan han skal beskrive seg selv. Æsj. Det går jo ikke.

....er det rart jeg er singel.....ja. Eller nei. Så lenge kravene virker lite tiltrekkende i seg selv ser ikke menn at det er de som blir valgt bort og ikke de som velger bort. Så ja, det er rart jeg er singel og nei, ikke rart jeg er singel.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 28 okt. 2010 17:57

Njo... men om ting er viktige for oss, som f.eks. stor avstand eller barn, så synes jeg ikke det betyr at man er 'for kresen'. Jeg er sikker på at en del har vært innom min profil og gått skuffa ut igjen p.g.a. høyden, eller lav utdannelse og ikke så høye ambisjoner. Men hvis det er viktig for dem så er det jo like greit at de går skuffa derfra.

Jeg føler at jeg har veldig få krav, og at jeg 'vet' hvem hun er bare jeg ser henne, men når jeg setter meg ned og tenker over hvilke punkter jeg helst vil at hun skal oppfylle, så blir det jo en del ting til slutt allikevel. Men sånn må det vel være? Ellers kunne jeg bare kaste en dart på Online lista (og ødelegge skjermen...) og velge den pila traff...

Skjult ID med pseudonym you/me ? to. 28 okt. 2010 18:00

Det som jeg har merket, er at alle de mennene jeg liker er enten fra Stavanger eller Bergen.
Og faktisk 2 i Trondheim.
De fra Oslo er så trege.

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 28 okt. 2010 18:09

Dem från Stavanger (her inne på sukker) er ofta veldigt fina synes jeg....MEN akk så jag brennt mig på en av dem! En av dem størsta skikkligaste luringarna av alla!

Skjult ID med pseudonym you/me ? to. 28 okt. 2010 18:15

@ fanny
Da er vi faktisk 2 ;-)

Skjult ID med pseudonym Miss:) to. 28 okt. 2010 18:17

Haha, utrolig bra skrevet "The One".
Du beskriver akkurat slik man ser på profilene her inne. :)

@you/me. Enig med deg. Vil det egentlig si at vi bor i feil fylke? ;)

Skjult ID to. 28 okt. 2010 18:17

Heldige dere som finner mange dere vil ha kontakt med. Selv finner jeg ingen jeg synes er interessant!

(kvinne 41 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 18:22 Privat melding

@ skjult ID - va- finner du INGEN? jøsses.

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 28 okt. 2010 19:31

Flott innlegg :-) :)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 20:01 Privat melding

Hehehe morsomt innlegg :-D

(kvinne 34 år fra Vest-Agder) to. 28 okt. 2010 20:12 Privat melding

æ flira bra godt nå;p

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 28 okt. 2010 20:12 Privat melding

Virkelig morsom lesning! Tror mange kjenner seg igjen i den beskrivelsen der ja...

Jeg tror mange er veldig "overfladiske" i sin beskrivelse av seg selv - en må prate litt med dem for å bli kjent. Og du finner ganske fort ut hvem det er "tyngde" bak og hvem som "smører på" virkeligheten dersom en er litt "skeptisk" og spør de rette spørsmålene. Først med litt tålmodighet ser en hvem som er seriøs og hvem som er player... Så får en jo selv velge ut i fra hva en søker etter da ;-)

Ser også at noen av dem som er "veldig interessante og fulle av gjøremål og viktige saker i livet sitt" ofte er veldig mye online... "Oh, the ironi..."

Men lykke til "The One" - dama du leter etter dukker kanskje opp når du minst venter det ;-)

(kvinne 32 år fra Oslo) to. 28 okt. 2010 20:54 Privat melding

@you/me: kan vi bytte? jeg finner nesten bare folk i Oslo og der bor jeg ikke for øyeblikket :p