Alle innlegg Sukkerforum

gode kjærlighetshistorier?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 1 nov. 2010 08:21

Kan vi ikke få høre noen "gode" kjærlighetshistorier med "happy endings" fra nettdejting her på forumet? Kjenner du noen det gått bra før?

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 1 nov. 2010 09:50

Har tre venninner som nå er samboere med menn de har truffet på nett.

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 1 nov. 2010 16:27

Har også en venninne som møtte HAN på nettet - samboere med mine og dine barn :-) :-)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 1 nov. 2010 16:32

Vet om mange! Både jenter og gutter. Og så er det noen få som det ikke har gått så bra med, selv om det så lovende ut

Skjult ID ma. 1 nov. 2010 17:13

har en søster som møtte mannen hun i dag er gift med på sin andre dejt fra nettet. Og noen venner som møtt sine menn på nettet. Felles før dem er at dem ikke varet singler så lenge føre dem traff en ny igjen.... dårligere utsikter før långtidssingler?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 17:20 Privat melding

Skal ikke dra min historie nok en gang her på forumet (blir vel noe irriterende for andre i lengden), men jeg og min kjære Fiothiel89 her på sukker fant hverandre her, og har "feirer"1mnd som kjærester i dag!! :-)

Skjult ID ma. 1 nov. 2010 17:21

så gøy da Ronnie! Men hur lenge hade ni dejtet innen ni to traff hverandre?

(mann 33 år fra Oslo) ma. 1 nov. 2010 17:46 Privat melding

Vi datet i ca to måneder før vi "bestemte oss" for å satse på hverandre. Noen ganger går det fort, andre ganger tar det lengre tid - men hvilken rolle spiller det? :-)

For ordens skyld - så er vi fortsatt på sukker frem til abn. løper ut :-)

Skjult ID med pseudonym pumpkin ma. 1 nov. 2010 17:56

Naboen min traff kjæresten sin her på Sukker, de er nå samboere og har nettopp fått en baby.:)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 1 nov. 2010 18:25

Min tidligere nabo fant også typen sin her på Sukker. Og en gammel bekjent av meg fant sin kone op en annen datingside for noen år siden. Og en jente jeg kjenner fant ektemannen sin på en sukkerfest for 3 - 4 år siden eller noe sånt. De har nå barn sammen. Veldig flott jente. Og til inspirasjon for der andre jenter, så var det hun som gikk bort og tok kontakt med han;) Hun har fortsalt meg at hun var ganske full, så hun gikk bort og ga han en lapp med telefonnummeret sitt og sa at "jeg er altfor full nå, men jeg har lyst til å bli kjent med deg, så ring meg i morgen". Den synes jeg var bra.

Skjult ID med pseudonym Randi ma. 1 nov. 2010 20:51

Jepp! Kjenner to som har funnet mannen i sitt liv her og er blitt samboere, - og jeg har dessverre ikke vært så heldig: datet en i over et halvt år - trodde det var den store kjærligheten - men jammen i meg hadde han ikke noen andre også... :/ Og nå er han her på sukker igjen: watch out!

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 1 nov. 2010 22:13

Jeg har en venninne det har gått supert med sånn ca 50 ganger, og HVER gang fant hun mannen i sitt liv! (Dette er IKKE et tullesvar!)

Skjult ID ti. 2 nov. 2010 01:57

@ Ronnie. Tror du missførstod mitt spørsmål Jeg lurte ikke på hur lenge dere to har dejtet, utan hur lenge ni var singlar FØR ni fannt varandra. Om ni dejtet mange her fra sukker?- FØR dere to fikk kontakt. :). Jeg mener noen er singler bare noen måned og så finner de en ny partner. Andre i flere år.:)

@oslomann. så bra gjort av hun jenten og gå frem med en lapp til mannen og si som hun gjorde :). Og at det blev dem to :)

@Randi.
Jeg har også dejtet en mann her fra sukker som jeg trodde var store kjærligheten. Men han var Mytoman/Lystløgner, alltså en ekte mytomann, ljøg om allt i sitt liv, små ting og store ting. Sa han hade flott jobb, men visade sig vare arbeidsledig osv. Simulerte alvorlige uhell før at få havne på sykehus, visade sig etterpå at han ikke haft uhellet. osv osv. Allt gjorde han før at få oppmerksomhet. Hans exdame fannt mig på fb og førtalte sin histoie om honom, og då blev han kasted ut direkt fra mitt hjem! Hade då varit et par ca en månad.

@sooky
hehehe, hur lenge varer et sånnt forhold med "alla 50 männen i hennes liv"?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 02:54 Privat melding

TS: Da misforstod jeg ja. Jeg hadde ikke vært singel så lenge, bare noen mnd. Mens hun har vært i halvannet år. Hun var den første jeg oppnådde særlig god kontakt med her på Sukker, og den første jeg møtte herfra. Mens hun har møtt et par tidligere, som ikke ble noe mer enn en kaffe...

Skjult ID ti. 2 nov. 2010 03:01

@Ronnie.

Åja. Veldigt fint ni fannt tonen og at det går bra før er . >Gott og høre om folk som får det til, dette med nettdejtingen :).

Lykka til videre til dere to :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 03:05 Privat melding

Det dukker gjerne opp når man minst aner det....sies det iallefall :-)

Takk for det! Lykke til du også c",)