Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Victorious ma. 1 nov. 2010 11:54

Kan admin p-l-z fjerne samlivseksperten Preben fra sidebanneret? Blir sprø av at han popper opp hele tiden!!

Skjult ID med pseudonym Ruben ti. 9 nov. 2010 14:32

Må si jeg begynner å få nok av trynet til Preben sjøl az, no offense. Kan dere ikke erstatte det emd den blå sukkerblomsten da?

Skjult ID med pseudonym MElise_ ti. 9 nov. 2010 14:38

Synes Preben er ganske søt der han sitter, jeg. Hva er galt med han?

Skjult ID ti. 9 nov. 2010 15:18

Du må ikke se på sidebanneret. Du må se på profilene!

Skjult ID med pseudonym 0 problem ti. 9 nov. 2010 16:29

Skal være fornøyd så lenge han ikke ser slik ut :)
http://www.tv2underholdning.no/dag/-orker-ikke-dette-mer-3304456.html

Skjult ID med pseudonym Sidesporet ti. 9 nov. 2010 17:11

Blikket ditt trekkes mot prebens ansikt enten du vil det eller ikke.

Det er en del av en forberedende sublimal kampanje for å linke prebens ansikt med de gode følelsene vi opplever på sukker, for å forberede at han skal gjøre statskupp og prøve å ta over landet, og senere hele verden.

Planen hans er visstnok å totalt overta makten i hele Norge gjennom å skape en kampanje som starter på grassrota..Deretter vil han å selge hele Finnmark til amerikanerne og bruke pengene til å kjøpe en atomubåtflåte som skal brukes mot strategiske mål i en global splitt og hersk strategi. Angrep settes istand som sammen med en kynisk og omfattende mediekampanje vil utløse tredje verdenskrig fordi alle skylder på hverandre og starter det største blodbadet noensinne.

Preben kommer til å vente i en hule i fjellene til krigen er over og alle er slitne og følge med på utviklingen fra sitt mobile bredbånd.

Senere vil han komme tilbake og overbevise alle om at han er en kjærlighetsgud sent fra det høyere for å gjenopprette fred på jorden. Menneskene, krigstrette, kommer til å gi etter for prebens sjarm. Alle land vil samles til ett rike og preben blir enehersker fra sitt gullpalass østenfor sol og vestenfor måne. Der bor han sammen med et utvalgt harem av de beste jentene fra sukker oversvømmet av rikdom og prakt og skjønnhet.

Etterpå lever alle, og særlig preben, lykkelig i alle dager.