Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Egentlig. ma. 1 nov. 2010 19:17

De få besøkene jeg får på profilen, kommer nesten alltid mens jeg er avlogga. Jeg tenkte det kunne være lurt å være mye pålogga fordi man da er synlig på Online-lista, men av en eller annen grunn blir jeg nesten bare besøkt av jenter som tydeligvis har søkt meg frem eller kanskje sett meg på sidebanneret. Ikke hjelper det stort å gå innom mange profiler heller; svært få av de jeg er innom kommer innom meg etterpå.

Så... jo mindre synlig jeg er, desto flere besøk? :p

Bare en liten observasjon herfra. :)

Er vel annerledes for andre?

Skjult ID med pseudonym t71 ma. 1 nov. 2010 19:25

jeg fjernet bilder fra albumet, fjernet såogsi alt av tekst (både og hvem jeg er og hva jeg søker), og fikk 2 mailer, 2 røde hjerter og 1 gult.... merkelig greier altså, tror ikke jeg skal oppdatere profilen på en stund ihvertfall.. ;-)

Skjult ID med pseudonym gutt82 ti. 2 nov. 2010 01:01

Du er faktisk fortsatt synlig i online-lista ganske lenge selv om du logger deg ut. Dette har jeg opplevd hver gang og alle andre som jeg har chattet med som har fortalt meg senere at de logget seg ut for flere timer siden, men jeg ser dem ennå som online.
Så hvis du f.eks ikke ønsker å være synlig når du logger deg ut så kan du gå inn på "synlighet og preferanser" og huke av "Profilen vil ikke vises i online listen"