Alle innlegg Sukkerforum

hvordan er utsiktene før dem som vært singel lenge?

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 2 nov. 2010 02:15

hvordan er utsiktene før dem som vært singel lenge?.
Er det vanskeligere og finne noen når man varet singel over 4 år før eks? varfør? blir man mere kresen?sikkert mange orsaker, men vad tror dere er vanligast?

Skjult ID med pseudonym jenta ti. 2 nov. 2010 07:30

Jeg har vært singel lenge, sikker 6 år (med en del 2måneders "ting" i denne perioden, men kaller de ikke forhold). Det jeg merker er at jeg lett får "noia" dersom datingen går for raskt frem. Jeg er vant til, og trives med, en del alenetid, og når man plutselig skal se noen ofte, får jeg mark, mister interessen og avslutter hele greien. Har skjedd med de 4 siste jeg har datet, som alle var kjempefine gutter, så skjønner ikke meg selv egentlig. Så er nok litt skadet av for langt singelliv ja.

Skjult ID med pseudonym Seriøs 50+ ti. 2 nov. 2010 09:09

Har selv vært singel noen år nå, vært her på sukker litt til-og-fra et par-tre år, truffet noen, for meg flotte jenter, og noen for meg mindre flotte jenter.....

Vet det er farlig å generalisere, men jeg tror... mange av dere jenter (det er jo bare jenter jeg har møtt) kanskje har urealistisk høye forventninger?? At dere drømmer om den store forelskelsen vi alle husker fra tenårene, når man var helt beruset og i den "7nde himmel" og kjenner dere ikke igjen den så er det gå videre? Etter hva jeg har lest og hørt blir dere jo bombandert med henvendelser/mail og tilbedende gutter og da er det jo lett å bare gå videre når alt er 100% opptimalt. eller kanskje mange bare egentlig er ute etter ett eventyr? (utvalget er jo stort her på sukker)

Som eksempel kan jeg nevne at jeg har datet jenter hvor det har vært knall-bra både med hensyn til 2-veis kommunikasjon, praten går lett i timer på telefonen, tonen er lett og hyggelig når man møtes, flotte dypere samtaler, hyggelige diskusjoner og hyggelige måltider, og tilnærmet opptimal sex opplevelse (for begge)... Etter en mnd eller to, trekker jenta seg fordi hun ikke har "de store" følelsene??
Eller jeg får høre at vi litt for forskjellige mht hvor vi er i livet, interesser barn etc.. ??

Selv tror jeg at man faktisk MÅ jobbe hvis man skal ha ett flott og varmt forhold, og hva er bedre enn ett utgangspunkt hvor dialogen er langt over snittet god, tenning og sexen er fantastisk, man har det utelukkende hyggelig både når man treffes eller snakker i telefonen.

Og joda, vi blir sikkert alle litt sære etter noen år som singel, men vil dere jenter egentlig ha ett fast forhold?

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 2 nov. 2010 11:43

Man kan selvsagt bli litt sær av det, selv var jeg singel fra jeg var 20 til jeg var 30 og blei nok etterhvert noe preget av det. Var nok helt sikkert med på å kjøre mitt første seriøse forhold på dunken. Samtidig er jeg veldig klar på at det er en status/situasjon jeg under enhver omstendighet ikke ønsker meg tilbake til. Ikke dermed sagt at bare jeg finner ei som er interessert i meg så hopper jeg på, da hadde jeg nok vært klar alt. Det må være litt kribling der, det må kile litt ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 3 nov. 2010 17:27

Tror dette er veldig individuelt, men tror nok samtidig det er en fordel å være litt på "samme nivå". Har man vært singel lenge tror jeg ikke en som kommer rett ut fra et langt forhold er den beste matchen, uansett hvor langt vedkommende har kommet over eksen. Og for så vidt også motsatt.