Alle innlegg Sukkerforum

Myke Menn - det kvinner vil ha!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Softzone ti. 2 nov. 2010 16:33

Du har hørt det mange ganger før: Kvinner vil ha myke menn. Dette er helt sant, men på en annen måte enn mange tror.

Det som skaper forvirring er at mange misforstår hva "myk mann" betyr. De tillegger det mange irrelevante egenskaper, som f.eks "veik" eller "feminin" eller "pussy". Denne posten søker å oppklare og forklare det så enkelt som mulig, og jeg håper den kan inspirere noen til å prøve "den myke vei" - den deiligste og mest spennende veien på jord!

Myk er myk i betydningen fleksibel og dynamisk. Fleksibel og myk vil si tilpasningsdyktig, ikke rigid. Spontan, har evnen til å planlegge grundig, men også forkaste alle planer på to sekunder.

En myk mann er en mann som er fleksibel, tilpasningsdyktig, mangfoldig, uforutsigbar og levende. Ikke bare intellektuell, men LIKE mye intuitiv. Når du f.eks er på en date fungerer Intuitiv og erfaringsbasert mye mer effektivt enn analytisk og basert på spekulasjon.

En myk mann er ikke fastlåst i et bestemt mønster, men endrer seg etter situasjonens utvikling. Har er uforutsigbar og derfor mer spennende. Han er det blanke lerretet som alltid fylles med noe nytt.

Han kan være følsom eller likegyldig som det passer. Du har trolig evnen til å være følsom og evnen til å være likegyldig - men har du evnen til å veksle utfra hva som passer seg? Veksle raskt som BAM!!!

En myk mann har ingen overbeviste meninger, fordi han skjønner at han alltid har mer å lære. Jeg jentar: EN MYK MANN HAR INGEN OVERBEVISTE MENINGER, FORDI HAN ALLTID HAR MER Å LÆRE.

Han syns det er mer spennende å utforske nye eventyr enn å sitte i en stol og late som han forstår. Han foretrekker å leke fremfor å preke, handle fremfor å forklare, eksperimentere fremfor å analysere. Han er en praktiker først, en teoretiker sekundært, og bruker teorier kun i den grad de er nyttige i praksis. Han er en "man of action, not words".

En myk mann er en mann som aldri slutter å utvikle seg. Alltid er i bevegelse, hele tiden levende, kontinuerlig selvfornyende. Han vokser gradvis år for år - til han kan prestere ting ingen har sett maken til.

Den myke mannen er fremtidens mann - stadig mer i en globalisert verden. Be like water and enjoy the juice, powersoft IS the juice!

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 17:01 Privat melding

Wow..det der var...voldsomt..

Skjult ID med pseudonym Softzone ti. 2 nov. 2010 17:06

Dette er bare Soft Power baby! I know you lovin it!=)

Skjult ID med pseudonym In10se ti. 2 nov. 2010 17:14

"EN MYK MANN HAR INGEN OVERBEVISTE MENINGER, FORDI HAN ALLTID HAR MER Å LÆRE."

For meg høres det der ut som en mann som ikke står for noen ting her i verden. Som ikke har noen klare meninger om hva han synes er rett og galt, ingen idealer eller sterke meinger om hvordan verden burde være, ingen klare verdier og ingen moralkode som han følger. En slik "mann" har i alle fall ikke jeg noen planer om å bli.

Forøvrig synes jeg du legger vel mye i begrepet "myk". Eventyrlyst for eksempel. Hva har det med å være "myk"? Mange menn (og kvinner) opp gjennom tidene har da vært eventyrlystne så det holder, fra spanske conquistadorer, soldater, krigere, hærførere, oppdagere, nybyggere i det ville vesten, gullgravere og polfarere, uten at de nødvendigvis har vært særlig "myke" av den grunn? Samme gjelder for mange av de andre egenskapene du tilegner "myke menn". Mange badboys er både uforutsigbare, levende, spontane og "men of action", uten at de akkurat er særlig myke av den grunn?

Det eneste jeg er enig med deg i den analysen din er at mange menn har misforstått hva kvinner mener når de sier at de liker "myke menn" (ikke alle som hevder det heller forsåvidt, noen liker helt klart harde menn og badboys bedre og er ærlige på det). Det JEG tror at mange kvinner som sier de liker myeke menn egentlig mener, med fare for å ta feil, er at de vil ha menn som er snille på bunnen og i stand til å vise omsorg, empati og forståelse, uten at dette betyr at de på noen måte mangler ryggrad eller er "pleasere" som bare forsøker å være venner med alle de møter og som ikke tør å stå for noe eller si sin mening. Og de kan gjerne ha et litt røft utseende og stil, de er tross alt menn. Men det er bare hva jeg tror.

Skjult ID med pseudonym Tailchaser ti. 2 nov. 2010 17:17

Sier meg enig med In10se, gitt..

(mann 43 år fra Oslo) ti. 2 nov. 2010 17:41 Privat melding

Høres mer ut som en handleliste for kvinner. Kan ikke akkurat si at jeg er enig i hele denne stilen nei i forhold til hva som er en "myk mann" ;-)

Skjult ID med pseudonym darcie ti. 2 nov. 2010 20:02

Tror kvinner vil ha menn som kan spille sin maskulinitet mot hennes femininitet, og omvendt. Nettopp motsetningene pirrer og interesserer.

Men personlige egenskaper ønsker en skal være ganske lik det en søker ellers i f.eks. vennskap - det er mer spennende med folk som tenker selv og utfordrer en, enn folk som har standardfrasen: "... æh, jeg vet ikke jeg, hva synes du...?" Og det gjelder nok for både kvinner og menn...

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 2 nov. 2010 21:40

Og hva konstituerer i såfall en hard mann om jeg tør spørre..?

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 2 nov. 2010 21:54

*fnis* :)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 2 nov. 2010 21:57

Hva pokker skulle dette forestille da?

Betegnelsen "myk mann", går på om han er omsorgsfull, empatisk, og har kontakt med sitt følelesesliv. Alt annet er bare pjittpjatt!

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 2 nov. 2010 22:01

Likte du dette våset aleccore? Skjønner ingenting.... ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 2 nov. 2010 22:01

@ Avania

hard man = a tough, ruthless, or violent man

http://www.thefreedictionary.com/hardman

hard man (plural hard men)
Definition: bruiser: a man who is perceived as vicious and ruthless, often with criminal tendencies

http://encarta.msn.com/dictionary_1861616601/hard_man.html

Trodde egentlig dette var et ganske kjent uttrykk jeg Avania. Det er bare et uttrykk, på samme måte som en hard sjef eller en hard hersker. Vanligvis betyr det ganske enkelt tøff, hensynsløs, nådeløs eller brutal. Ganske annerledes enn "myk" altså. Det overrasker meg at du ikke vet hva det betyr Avania.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 2 nov. 2010 22:05

Forresten, alecorre sin definisjon på en hard mann var bedre ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 2 nov. 2010 22:12

Så da koker det fortsatt ned til om menn er menn, eller later som om de forstår kvinner?
;-)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 2 nov. 2010 22:32

Jepp, Tingeling. Og jeg liker det første alternativet ditt best :)

Skjult ID med pseudonym katte ti. 2 nov. 2010 22:47

Er det noe galt med å late som?

Skjult ID med pseudonym Avania ti. 2 nov. 2010 22:49

Tenkte mer på hva trådstarer la i begrepet, hadde muligens vært interessant å fått en tilsvarende utførlig liste.
But thanks for enligthening me anyway.

Skjult ID med pseudonym ThePhantom on. 3 nov. 2010 01:01

Jon1234: Jeg leste proilen din her for en stund siden, fen grenser mot femi, men etter det jeg har sett i andre tråder med deg så funker det tydligvis... og hvorfor i helvete får du ha det profilbildet der, når jeg ikke får ha ett som halveis dekker ene øyet mitt?

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 3 nov. 2010 03:04 Privat melding

Til TS!

En 100% myk man er IKKE lidenskaplig (seksuell). PUNKTUM!

50/50 kanskje.. kanskje til og meg 60/40%.. 40=myk, 60 lidenskaplig..

Bare sier det som det er.,.. ikke som det kan være.. heheheheh

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 3 nov. 2010 16:34

@ HDV

LOL. Haha, den der treffer spikeren rett på hodet. Nice guy finishes last... Or here, not at all ;)

Skjult ID med pseudonym Softzone on. 3 nov. 2010 16:48

Jeg tegner et mannlig ideal her for min egen og andres inspirasjon, og påstår: Dette er en mann kvinner vil ha. La oss for moro skyld kalle ham: "DEN NYE MYKE MANNEN : Man of ACTION - Not words!"

En strikk er myk og fleksibel, men stram er den beinhard og smeller hardt. Bare metaforer - men det ligger noe spennende bak.

"EN MYK MANN HAR INGEN OVERBEVISTE MENINGER, FORDI HAN ALLTID HAR MER Å LÆRE."

YESS!=) Det kalles: RYGGRAD!

Å gjemme seg bak "meninger" om alt mulig man egentlig ikke har peiling på = SVAKT, UÆRLIG og FEIGT. Gjemme seg bak "meninger" = manglende evne til å takle usikkerhet (struts som stikker huet i jorda) = manglende evne til å takle virkeligheten, som faktisk inneholder enormt mye usikkerhet.

En sterk, myk og smart mann trenger ikke "overbevisninger" fordi han takler usikkerhet helt fint. Usikkerhet er det som gjør livet mer spennnede. Fordi han respekterer usikkerheten, respekterer alt som er mulig å lære, respekterer mulighetsrommet for forbedring - ser han livet som et eventyr der man aldri vet hva som er rundt neste sving. "Overbevisninger" om kreti og pleti er bare unødvendige begrensninger for en sann eventyrer - bare daukjøtt som ligger i veien for den DIREKTE ERFARINGEN.

Den Nye myke mannen sier bare: Jeg vet at jeg ikke vet alt som går an å vite. Jeg kaster derfor ikke bort tid på spekulasjon og teorier og meninger om kreti og pleti. Hva er de mest tungtveiende interessene? Hva er mulig å gjøre i denne situasjonen? Hvilke muligheter virker mest lovende for å tjene interessene? ACTION!

Den nye myke mannen forholder seg kun til det som ER, fordi det som er, er grenseløst spennende!

THE REAL DEAL

Hvem er jeg? Hva er min plass i verden? Hva ønsker jeg å oppnå? Hvordan kan jeg bidra til fellesskapet? Hvordan kan jeg få mest mulig ut av det øyeblikket som er nå, og som aldri kommer igjen?

ACTION!

Skjult ID med pseudonym SoftZone on. 3 nov. 2010 17:02

Han setter seg selv først, og bryr seg intenst om andre og om resten av verden. Han tjener egne interesser og er oppmerksom på konsekvensene ovenfor fellesskapet han er en del av.

Han forstår at man aldri kan bli lykkelig selv uten å leve i harmoni med resten av verden, og at man aldri kan hjelpe andre uten å hjelpe seg selv.

Hjelpe seg selv - Hjelpe andre: Samme sak!

Elske seg selv - Elske planeten: Samme sak!

Bruker kun tid på forum hvis han virkelig har noe smart å komme med!:)

Skjult ID med pseudonym LordSnick on. 3 nov. 2010 21:27

hahaha...da veit jeg iallefall hva jeg ikke er. Det er som jeg har visst hele tiden. Yes!!!