Alle innlegg Sukkerforum

Uleste mail

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amor to. 17 jan. 2008 22:10

Jeg har opplevd 3 ganger nå, at menn jeg sender mail til aldri leser mailen de får. De sjekker profilen min, finner tydeligvis ut at jeg ikke er interessant, og hverken leser eller svarer. Er det flere som har opplevd dette?
Amor

Skjult ID med pseudonym Boyroger to. 17 jan. 2008 22:14

Tydeligvis ikke

Skjult ID med pseudonym smily to. 17 jan. 2008 22:19

Jepp det er noe som går igjen... var en her på forum ,for litt siden, som skrev at det var det han gjorde. hvis ikke profilen var sennende nok gadd han ikke lese meld og bare slettet den....
vel det er ikke noe godt tegn... glem de som gjør det og "move on"... lykke til.

Skjult ID med pseudonym Amor to. 17 jan. 2008 22:26

He-he, neida. Jeg griner ikke men innrømmer en viss skuffelse. Egentlig er det deres tap ;-)

Skjult ID med pseudonym Amor to. 17 jan. 2008 22:28

Det er nå likevel litt frustrerende da, at de mennnene jeg liker, ikke liker meg ...og motsatt. Hvorfor kan det ikke bare være likhetstegn ;-)

(mann 41 år fra Vestfold) to. 17 jan. 2008 23:40 Privat melding

@amor
tror nok det alltid kommer til å være sånn
noen svarer...
andre svarer ikke...
å det er vel da tilfeldig vis noen av de vi liker profilen /bildet til !!!!

(mann 41 år fra Vestfold) to. 17 jan. 2008 23:50 Privat melding

enig med fia.....

mange andre her ;-)
det er bare å ta kontakt ;-) hehe

Skjult ID med pseudonym Focker to. 17 jan. 2008 23:57

hmmm.. har aldri opplevd å ikke få svar

Skjult ID med pseudonym Tempo fr. 18 jan. 2008 00:07

Jeg forstår meg ikke på de som ikke leser mails jeg.. da mener jeg uansett. Noen har faktisk tatt bryderiet med å skrive dem, og hva som står i en profil da burde være rivende likegyldig i forhold til hva som faktisk står i mailen.

Nesten litt lavpannet vil jeg si. Ellers finnes det kanskje dem som rett og slett ikke har kapasitet, og det er jo en ærlig sak :)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 00:11 Privat melding

Det har hvert dårlig med svar hittils men det snur sikkert för eller siden :)
Men litt morsomt att en del som poengterer att personkjemi er veldig viktig ikke engang gidder å svare da ?

Skjult ID med pseudonym trallalla fr. 18 jan. 2008 08:10

Rent teknisk - en av fanene i profilen er for å lese/skrive mail og få hele historikken, så da kan man antagelig 'unngå' å få mailen registrert som lest i mailboksen til avsenderen, for funksjonen har vært nevnt i tråder om manglende respons når flere stusser over lynrask reaksjon og ikke noe svar selv flere dager etter, men du ser fortsatt denne atferden i besøkshistorikken...

Absolutt taushet et problem på denne tjenesten, som gjør at det er lett å gå lei av å skrive skikkelige 1. mail og Morten & Morten vanskelig kan rette på med tekniske finesser de ikke allerede har innført, for det antyder mye om hvor omgjengelig personen bak profilen er og mønsteret hvor utbredte de holdningene er. De færreste får så mye mail at de ikke klarer å svare og de som faktisk har problemet kan gjøre noe med det, som f.eks skrive i profilen om hvilke mail/profiler de besvarer og be om litt tålmodighet, evt konsentrere seg om 1-2 tjenester hvor de kan følge opp responsen.

Skjult ID med pseudonym ? fr. 18 jan. 2008 18:42

Så hva er problemet?
Hvis de ikke er interessert er det vel like greit at de ikke svarer, eller leser mailen.
Kanskje litt hardt, men sånn er nå en gang livet.

(kvinne 56 år fra Østfold) fr. 18 jan. 2008 18:52 Privat melding

Bare et spørsmål: Er det noen som har fulgt med på om det er ferre svar fra de som ikke er superbrukere?Jeg har dem mistenkt for det, men vet egentlig ikke.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 18:56 Privat melding

Jeg klarer aldri å ikke lese mail... er altfor nysgjerrig av person, og alltid festlig å lese hva andre skriver. Selvom det er mye litt kjedelig som bare hei og slikt. :o) Men kan jo ikke si at jeg blir nedrendt av mailer heller da, så kapasiteten min er stor nok

Skjult ID med pseudonym lady35+1 fr. 18 jan. 2008 19:01

Enig emd trådstarter og Tempo. Tenk å ikke engang lese medlingen!
Og det er utrolig uhøflig og hensynsløst å behandle andre som luft.
Man kan fint avvise på en vennlig måte. Men, amor, folk som er så kyniske og har så lite empati, får det vel igjen i livet på en eller annen måte. Som kjæsteemner er de ikke å trakte etter.

Men - ikke å mange dager igjen her som superbruker - tar temaet litt videre etter en refleksjon fra min bror:
Noen jenter synes det er stas med drittsekker som er ekkel med andre men snill emd akkurat henne/ damen. Det er som om de faktisk scorer EKSTRA på at det at de er drittsekker med andre, men myk overfor damen - som om hun da føler at hun står ekstra høyt i kurs elelr har et slags "tak" på ham. Det er temmelig naivt - et råd jeg ville gitt mitt barn om jeg hadde noen, var å vurdere folk litt ut i fra hvordan de behandler andre - ikke bare den de vil tekkes. For en dag kan det være han ikke synes du/damen er så veldig topp; og da får du/hun smake drittsekkfaktene. Hadde jeg truffet en fyr som hadde sagt at han feks ikke hadde pleid å lese meldinger hvis han ikke likte profilen, ville jeg begynt å lure på hvor mye empati han hadde. Og om ikke det er så sannsynlig at man får kjennskap til typens atferd på nettet, vil den slags holdninger vise seg i annen atferd uansett , og da håper jeg varselklokkene ringer. Kort sagt; amor - deres loss, ikke ditt.

Skjult ID med pseudonym loke70 fr. 18 jan. 2008 19:29

Er enig med lady og synes det hun skriver om "drittsekker med andre og sjarmerende internt" er interessant. Jeg tror det er helt riktig at det man ser av negative sider hos en person mot andre før eller siden vil kunne opptre også mot daten. Ikke et godt trekk! Og langt fra det som kalles dannelse, og enda lengre fra hjertets dannelse..

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 18 jan. 2008 19:39 Privat melding

Enig med deg fia, det var da fælt til fordømmende noen er her inne. At folk ikke svarer på mail eller ikke leser mailen engang gjør dem da ikke til drittsekker. Må man virkelig skrive at "sorry jeg er ikke interesert, men takk for mailen" for å være høflig? Jeg ville synes at det var verre å få mail, og så var det svaret. Da kan man likeså greit la være er min mening.

Skjult ID med pseudonym Trynet fr. 18 jan. 2008 19:54

Dette er bare bevis på at det er kun det ytre som teller til å begynne med.Profilene kan like greit være uten tekst.Her blir man sortert og ekskludert utfra om man liker bildet til vedkommende:-)

Det er livets harde fakta........

Skjult ID med pseudonym smily fr. 18 jan. 2008 19:58

nei så enkelt er det ikke.... jeg blir skeptisk når det ikke står noe tekst i profilen....men folk er forskjellig. :o)

(kvinne 56 år fra Østfold) fr. 18 jan. 2008 20:00 Privat melding

Ikke enig med deg "Trynet" ja, det betyr noe, nei det betyr ikke alt. Ikke for meg vertfall.

Skjult ID med pseudonym Trynet fr. 18 jan. 2008 20:05

Ingen blir tiltrukket av noens egenskaper om de ikke liker det de ser......... Alle er fikserte på utseende fra starten:-)

Les alle profiler her...og se på alle de flotte egenskapene...men uansett er de single.Og disse har operert på nettmarkedet lenge på forskjellige møteplasser.

Nei folkens...ikke vær naiv...bare innrøm det.For jeg innrømmer at jeg er utseende og kroppsfiksert fra starten i i forhold til de jeg ønsker å treffe.

Thats life.....like it or not:-)

Skjult ID med pseudonym smily fr. 18 jan. 2008 20:17

ja selvsagt er det utseende du liker ,men... ikke bare det... og har møtt menn som ser sååååå bra ut på bilde og så møter du dem og du kjenner de ikke igjen engang...

Skjult ID med pseudonym Trynet fr. 18 jan. 2008 20:25

Klart folk med utseende du liker..kan etterhvert bli eksludert.Et vakkert ytre må også ha et vakkert indre.....og har de ikke det ...så falmer det vakre utseendet deres.

Men ingen er interessert i å finne ut om det indre er interessant om ikke det ytre tenner.

Nettdating er kynisk og kalde greier...... men sånn er det mener jeg:-)

Om bildet ikke stemmer med sannheten....så blir man fort avslørt gitt.Like greit å legge ut bilder hvor man ikke er såååå "heldig".....:-)Og også viktig å legge ut bilder som stemmer med nåtiden........

Skjult ID med pseudonym Trynet fr. 18 jan. 2008 20:46

Jepp....er nok IRL som er den beste arena for å finne virkeligheten tror jeg hvertfall.Å finne virkeligheten i en nettdrømmeverden tror jeg er som å lete etter en nål i høystakk...hehe

Skjult ID fr. 18 jan. 2008 21:11

Hva er IRL ? har lest om det en del her

Skjult ID med pseudonym smily fr. 18 jan. 2008 21:15

IN REEL LIFE... altså.. utenfor nettet....

Skjult ID fr. 18 jan. 2008 22:12

ok. he,he...... trodde det var ett annet nett sted jeg...... :)

Skjult ID med pseudonym smily fr. 18 jan. 2008 22:34

hehhehehehehehe good one, panser....hehhehehehehehe..