Alle innlegg Sukkerforum

Når man bare ikke gidder å skrive

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Engbjørn to. 4 nov. 2010 14:41

Lurer på om flere kjenner seg igjen, her på sukker er det ganske lett å f.eks snakke med 15-20 jenter samtidig. Interaktiviteten her er veldig god fordi du kan se meldingshistorikken i samme vindu etc... og det er såklart kjempeflott.

Men jeg får litt den greia her: meldingene er alltid de samme, tekst kan aldri fortelle meg særlig mye interessant uansett. Så det er en treig fase man må gjennom, men man må gjennom den.

og noen ganger får jeg melding fra en jente, hun er søt, jeg liker henne, jeg vil gjerne bli kjent med henne men: JEG GIDDER BARE IKKE Å SVARE.

Noen ganger sender jeg melding til en jente og får et hyggelig svar tilbake, og JEG GIDDER BARE IKKE Å SVARE.

Jeg må le litt av meg selv når jeg ser dette. Det er liksom noe med at når du har lest og skrevet så så mange meldinger som er KLIN LIKE (dont fool yourself - på tekst kan man si omtrent nada).

Så det er ikke noe "be om råd" eller "klage" - tråd, fordi problemet er komisk og løsningen er enkel. Men det er en morsom observasjon jeg ville dele. Er sikker på at mange andre her har det slik. Og det betyr at selv om noen slutter å svare deg etter noen meldinger, eler ikke svarer på første så trenger det ikke bety at de ikke er interessert.

Kanskje de bare ikke gidder å skrive enda en melding akkurat da.

(mann 29 år fra Oslo) to. 4 nov. 2010 14:44 Privat melding

www.trommelyd.no

Skjult ID med pseudonym meg to. 4 nov. 2010 15:00

hehe jeg vet akkurat hva du føler :p. Men jeg har funnet ut at en mer direkte framgang er mye mer givende. Når f.eks. ei jente trykker på at de liker profilen min eller skriver til meg så er jo det direkte signal på at dama er interessert. Da ser jeg på profilen deres og om jeg liker det jeg ser, så sier jeg det og gir et par komplementer og spør et par spørsmål som jeg eventuelt måtte ha. Så sier jeg direkte at "jeg likte profilen din og har lyst til å møte deg. Det er jo mye lettere å bli kjent ansikt til ansikt :)."

Fleste sier jo ja så da slipper jeg å skrive lange brev :). Den "casuale" bli kjent greia er ikke så mye nødvendig lengre som om du skulle å ha gått opp til en fremmed person på gata da begge har studert hverandre på profilene.

Om det er du som tar kontakt så blir det så klart en annen lek :). Det tar lengre tid for å finne ut om personen er interessert i deg da, men der også prøver jeg å være mye mer direkte og pågående(til en viss grad:p).

Jeg synes ihvertfall at å snakke med personen ansikt til ansikt er mye mer givende og orker ikke lange brev selv. Og som sagt en mye mer direkte og aggressiv fremgang har gitt mye raskere og bedre resultater til meg, selv om jeg ikke har funnet jenta mi enda :(.

Skjult ID med pseudonym Engbjørn to. 4 nov. 2010 15:35

Vil bare legge til:

Dette er såklart et "luksusproblem", eller egentlig ikke noe problem. Grunnen til jeg nevner det er fordi jeg er ganske sikker på at det er utbredt blandt folk her inne, siden det er så mange brukere på sukker.

hvis du er bevisst på det kan du ta deg selv i nakken lettere og huske hvorfor du er her, og hvis en du sender melding med slutter å svare så ikke legg så mye i det.

Send en ny lystig melding en uke eller to etterpå og ofte er samtalen igang igjen som om ingenting har hendt. Det er en fordel å være litt "på" her inne!

Skjult ID med pseudonym Engbjørn to. 4 nov. 2010 15:44

Meg: Tror du har et godt poeng: være mer rett på sak må være noe av løsningen. Kanskje ha et par standardmailer klare.

Skjult ID med pseudonym hmm to. 4 nov. 2010 15:51

er som jeg skulle skrevet deg selv! men det gadd jeg ikke :P

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 4 nov. 2010 16:37

Jeg skriver med ei av gangen stort sett, så det løser seg av seg selv for meg.

MEN jeg skal innrømme at selv da har det hendt at jeg har måttet slippe ut et tungt sukk, og litt motvillig satt igang å skrive, men da mest fordi hun har skrevet MYE jeg føler jeg må svare på. Selv om jeg egentlig liker lange meldinger, for det viser at hun bryr seg litt om å skrive til meg.

Skjult ID to. 4 nov. 2010 17:34

Hehe, så bra! Jeg er helt enig med deg Engbjørn og dere andre! GIDDER rett og slett ikke å skrive og kjenner at jeg er litt lei av de korte innledende mailene. Men blir de for lange er det heller ikke bra!
Det hjelper litt å prøve å treffe gutter forholdsvis tidlig, så slipper jeg mye av den mailvekslingen.

Men jeg skal ta et magadrag og ta meg sammen - er jo her fordi jeg vil treffe noen. Også vet jeg hvor kjedelig jeg selv synes det er å ikke få svar når jeg tar førtse initiativ :)

Skjult ID med pseudonym Presens to. 4 nov. 2010 21:52

Standarbrev er ikke kult!
Fikk samme brev fire ganger på kort tid. Hver gang jeg skiftet profilbilde!
Følte meg ikke særlig spesiell/utvalgt da!
I hvert fall ikke når jeg nå leser at det kommer av giddaløshet/kjedsomhet.

Vel, all oppmerksomhet er jo alikevel oppmerksomhet!
:-) :-) :-)

Skjult ID med pseudonym Emilie to. 4 nov. 2010 22:04

Presens:

LOL - har også fått et slikt "fantastisk" standardbrev ;-) Noen som ikke skjønner sitt eget beste - BLOKKER!

Skjult ID med pseudonym Presens to. 4 nov. 2010 22:19

Emilie:
Blokker? :-)
Blokkerer kun de som eventuelt plager meg eller skremmer meg! Heldigvis ikke mange!
Burde jeg være ivrigere på den blokkeringen? Bare lurer jeg da!

Skjult ID med pseudonym Shampignon to. 4 nov. 2010 22:23

Standardbrev er ok.

Men det finns standardbrev og standardbrev. Du bør ha ganske mange forskjellige, som du kan bruke etter behov. Måten å lage dem er enkel: du bare sender meldinger på vanlig vis først, og etter en stund lagrer du alle du har sendt, og kanskje du finskriver og forbedrer dem litt. Og så kategoriserer du dem. Etter en stund har du en hel haug med standardbrev du kan sende, som passer til ulike formål. Uansett, meldinger er jo bare en oppvarming til å møtes uansett, og man blir aldi kjent gjennom meldinger. Det er bare et spill for galleriet.

Så hvis du mailer med mange er stadardbrev greit å ha som backup, fordi som TS sier: noen ganger blir man bare drita lei av å sende disse meldingene. Når du er drita lei har du null, og jeg mener NULL inspirasjon. Da er det bedre å sende et standardbrev som du vet trolig gir ok respons, enn å ikke sende noenting.

Du må kanskje date mange for å treffe noen du virkelig klaffer med, og det kan være fint å pule litt rundt mens du venter. For din egen fysiske og psykiske sunnhet og såklart for å "teste vannene" - et knull kan utvikle seg til noe mer osv...

Kjærligheten kommer når den kommer, men du må ta initiativ selv, og å skrive med mange for å treffe mange er en del av det initiativet.

I den konteksten er standardbrev en ok hjelp - det er ikke HIGH FLYING SKIES, men det vil aldri meldinger være uansett.

Nettdating og meldinger er helt supert og samtidig helt INTRO - kom deg forbi de fasene så raskt som mulig og GET TO THE REAL JUICE.

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 5 nov. 2010 16:56

Engbjørn, har driftene gått i dvale eller avgått ved døden, eller får du dem dekket på annet vis?
Spør du meg, er tafatthet et tegn på at den det gjelder ikke lenger er reproduktiv eller aldri har vært det og skal ut av genpoolen.

Skjult ID med pseudonym Knugen fr. 5 nov. 2010 16:57

Sukker er den nye facebook!

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 5 nov. 2010 17:03 Privat melding

Enig med TS. Av og til orker man ikke å svare.. Men svarer med engang de som er spesielt interessante..
Men de fleste faller fra likevel, for jeg må vite en del om et menneske for å møte vedkommene.. Har brent meg på å ikke vite så mye et par ganger.. Så det har desverre gjort meg kristisk.. men men..

@Knugen: Sukker er IKKE nye facebook! Jeg sjekker ikke på facebook. Og gjør man det så synes jeg man utleverer for mye for tidlig. Men fint for dem det funker for..

Skjult ID med pseudonym Knugen fr. 5 nov. 2010 17:10

Jo, her er alt for mange som er ute på egotripp!

Skjult ID med pseudonym Eleni fr. 5 nov. 2010 17:17

Ukjent problemstilling for meg. Jeg orker alltid å svare på mail. Men jeg får sikkert adskillig færre mail enn de over meg her:-)

Skjult ID med pseudonym Gibbon fr. 5 nov. 2010 17:24

Kvinne81. Hva så om du har brent deg? Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere.

Ikke vær så feig og kjedelig, skal du finne gull må du ta sjanser, kaste deg ut på utrygg grunn, ikke vite hva som vil komme. De som prøver å kontrollere alt har en lei tendens til å være langtidssingle.