Alle innlegg Sukkerforum

Seriøse mannfolk, hvor er dere?!

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Østfold) to. 4 nov. 2010 23:57 Privat melding

Ser etter en mann, med like seriøse hensikter som meg på her på sukker, men nå har jeg snart gitt opp håpet. De fleste kontaktene jeg har fått her har enten ikke bilde og vil kun sende på mobil eller mail eller er yngre gutter som synes det er spennende med "kåte og erfarne" damer i 40-års alderen...og tror at alle damer i den alderen er det!! Kunne tenke meg å treffe noen på min egen alder med litt høyere hensikter. Andre som har det slik som meg eller?

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 5 nov. 2010 00:31 Privat melding

Er ikke så mange av dem her inne på forumet i hvert fall! :-)

Jeg har nok gjort mange av de samme erfaringene som deg, men innimellom dukker det opp en og annen brukbar kar også, heldigvis!

Mitt problem er å få til å treffe disse, som oftest er fra Østlandet og gjerne anser meg for å være et håpløst prosjekt fordi jeg bor i Trøndelag...

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 5 nov. 2010 00:40 Privat melding

Ja ikke sant, den ser jeg også. Ikke lett dette her :)

Skjult ID med pseudonym villja fr. 5 nov. 2010 07:09

Har nok desverre samme erfaringen som dere, mye ungutter og noen gifte menn..

Skjult ID fr. 5 nov. 2010 07:50

Mens dere venter; bruk ungguttene da vel.

Skjult ID med pseudonym Voksen fr. 5 nov. 2010 08:46

Er dere så veldig seriøse selv da?

Skjult ID med pseudonym Miss:) fr. 5 nov. 2010 09:03

@Vildemy
I forhold, opptatt? Hehe.
Noen seriøse må det vel være her også vel. Man må bare lete godt...;)

Skjult ID med pseudonym :o( fr. 5 nov. 2010 09:23

Har ganske så lik erfaring på det området. Har selv skrevet klart hva jeg søker, skulle ikke være noen tvil, men de fleste som tar kontakt er ikke på søk etter et seriøst parforhold. De fleste henvendelser er fra enten gifte som søker litt utenom spenning, eller unge gutter som TS skrev, tror alle voksne damer går rundt kåte hele tiden og at deres høyeste ønske er å ha sex med unge gutter. Det er ikke tilfelle!

@ Voksen
Ja, det er jeg!

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 5 nov. 2010 09:23

Seriøse? Jeg sorterer for harde livet og er streng!!

Den siste som prøvde seg på noe tull ble bokstavelig talt kastet ut av sukker:)
Å prøve å lure meg er ikke smart for å si det pent....

Happy hunting:)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 5 nov. 2010 09:29 Privat melding

Det er masse seriøse menn her. Det er bare det at de vil vi ikke ha...
HVA?? tenker dere kanskje nå. Men tenk dere om. Det er noe sant i det, er det ikke? Det er ikke FORDI de er seriøse at vi ikke vil ha dem. Det er fordi vi er vant til å få oppmerksomhet fra de som er 10 ganger mer attraktive (og useriøse). Det er DE typene vi gang på gang blir irrritert over at ikke er seriøse.
Når skal vi lære? hehe.

De seriøse finnes. Vi ser bare ikke deres vei...

Skjult ID fr. 5 nov. 2010 09:30

@ Lady.
Bra! Heia dig!
Håper vi finner varsinn seriøs :D!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 5 nov. 2010 09:37

Ja, vi er rimelig usynlige.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 5 nov. 2010 09:51

@ Skjult ID

Hans profil var for god til å være sann:) Det stemte:)

Jeg kan være sylskarp i mine kommentarer og har en intuisjon som aldri svikter. Den benytter jeg meg av
for hva den er verdt. Noen menn er fantastiske (til en viss tid) og andre kvalifiserer til definisjonen krek relativt
raskt.... Jeg vil ha en mann med normalt vett i pannen, ser rimelig slank /veltrent ut og er hyggelig iallefall. Er det for mye forlangt?

Skjult ID med pseudonym Voksen fr. 5 nov. 2010 09:57

@Lady
Det virker som du gjør hva du kan for å få menn til å holde seg unna deg.

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 5 nov. 2010 10:12 Privat melding

@ Lilleulv
Ja, må innrømme at det er nok ofte slik - at vi gjerne ser etter den typen attraktive menn som kan virke litt useriøse, men som vi håper plutselig skal fremstå som seriøse...

Dem finnes det garantert ikke mange av, verken synlige eller usynlige!
Dream on, vi lærer nok aldri, hehe... :-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 5 nov. 2010 10:51

De seriøse gutta har gitt opp, pga. alle de useriøse damene.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 5 nov. 2010 11:24 Privat melding

Lett å kalle hverandre useriøse... Men det handler vel like ofte om hvilken fase man er i livet og hva man ser etter? Er man useriøs om man etter et langt forhold brudd vil finne seg selv og samtidig ha litt uforpliktende flørt? Nei, jeg synes ikke det. Det som er useriøst er om man gir inntrykk av noe annet og lover gull og grønne skoger, mens hjertet egentlig er fullt av noe annet.

Skjult ID med pseudonym Gibbon fr. 5 nov. 2010 13:33

Føler skikkelig med deg TS, og mange føler det slik.

Greia er at folk over en visst alder ofte er så ufattelig sære. Alt skal være sånn, sånn, sånn, sånn og sånn og helst alt mulig annet enn slik det er.

Og skulle du gud forby treffe noen som lever opp til listen av krav så tenker du at det ihvertfall må være noe som ikke stemmer. "Når noe virker for godt til å være sant, er det som regel det" sier de (eller noe lignende bullshit). Eller de føler seg mindreverdige, og tror ikke partneren er til å stole på...bullshit, bullshit, bullshit.

Man sier man ønsker kjærlighet, men man mener det ikke virkelig. Hvis du virkelig ønsker kjærlighet må du respektere at kjærligheten kommer når den selv vil, og når du selv er klar for det. Hvis du ikke er mottagelig: Glem det!

Du må 1) Vær mottagelig selv, og 2) Finne andre som er det. Del 1 er det viktigste, fordi uten det skjer det ingenting. Har du del 1 på plass, skjer ofte del 2 av seg selv.

En ting til: elsker du virkelig deg selv? Hvis ikke, prøv å akseptere dine egne mangler (verden er ikke perfekt - ikkeno å skamme deg over) og vær TAKKNEMMELIG for de fine tingene du har i livet. Det er enormt mye å være takknemmelig for hvis du tenker etter, og enormt mye gode egenskaper du selv har hvis du verdsetter dem, og det vil hjelpe deg å verdsette egenskaper hos andre.

Så tipset mitt er:

-Prøv å dropp alt du kan av særheter og krav til partner: du kan aldri vite hvem du vil passe med- aksepter dette. At du er singel nå tyder bare på at alle ideer du har hatt om "riktig partner" til nå har vært feil. Dropp det! Start med blanke ark.

-Treff mange folk. Er du i tvil så gi dem en sjanse. Ikke kritiser og vurder dem, prøv å se deres skjønnhet. Dropp den idiotiske kynismen!

-Praktiser kjærlighet i livet generelt. Da vil du tiltrekke deg kjærlighet som en magnet. Måten å gjøre det i praksis er: praktisere tilgivelse og takknemmelighet. Tilgi deg selv for dine feil, tilgi andre for deres feil og tilgi verden for at den ikke er perfekt. Tilgi ALT. Dette fører til takknemmelighet. Når du aksepterer verden og livet som det er vil du klare å føle takknemmelighet for alt det fantastiske livet har å by på.

Åpenhet + Treffe mange folk + Aksept av virkeligheten, Kjærlighet og takknemmelighet til livet = et mye bedre liv og radikalt mye større sjanse til å oppleve kjærlighet med et annet menneske.

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym mann fr. 5 nov. 2010 13:58

@ Lilleulv

Etter min mening var ditt innlegg av fre 5 nov 09:29 ENORMT treffende! Intet nytt for meg, som mann, så det overraskende er jo at ei DAME faktisk har fortstått greia, og også erkjenner det :)

Hadde bare flere av dine medsøstre sett det samme som deg!

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 5 nov. 2010 15:35

@ mann

Skal på date med en seriøs mann i morgen - det er nemlig en slik en jeg vil ha :-)

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 5 nov. 2010 15:56 Privat melding

Heldig du, Emilie... :-)
Kos deg!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 5 nov. 2010 16:27

Jeg er seriøs men fremdeles oversett, hint, hint :)

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 5 nov. 2010 16:44

Spirita

Må bare kjenne etter om det kribler ;-)

(mann 56 år fra Akershus) fr. 5 nov. 2010 16:55 Privat melding

Jeg tror de fleste av oss kan være begge deler, både seriøse og useriøse. Eller hva er det å være useriøs?

Selv regner jeg med for veldig seriøs. Men jeg har også sider som både er lekne og sikkert useriøse (i hvert fall litt uskikkelige :-)) Jeg vet at det kan ta tid å finne "den rette". Kan man f eks både være på jakt etter den store kjærligheten i livet og samtidig ha lyst til å leke og tøyse til man finner den?

Lilleulv har noen vektige betraktninger. Hvor seriøs man oppfattes kan også ha med ståsted i livet å gjøre også.

(mann 32 år fra Møre og Romsdal) fr. 5 nov. 2010 17:38 Privat melding

Har samme problem med damene på min egen alder. Enten er mange av dem her bare for oppmerksomheten sin del eller så er konkurransen bare veldig hard.
Vært betalende medlem så lenge at det begynner å nerme seg gratis (-10% pr mnd). "Erfaring gjør mester" gjelder tydeligvis ikke her, for det er fremdeles like vanskeligt.

Litt av min erfaring her inne, ikke at den nødvendigvis er relevant for topic.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 5 nov. 2010 19:27

Som alltid; Kloke ord fra den lille ulven.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 5 nov. 2010 19:27

Du verden. Lilleulv har skjønt det. :) Ikke at det forandrer noenting - det er vel omtrent det samme for oss gutta vil jeg tro. Vi vil ha de attraktive, men de attraktive får mange mange tilbud, og p.g.a. det egosentriske i oss mennesker har man da en tendens til å utnytte seg av alle tilbudene, og blir dermed useriøs. Ikke at alle attraktive er useriøse, men husk å ha med magnet da, når du leter etter nåla i høystakken...

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 5 nov. 2010 19:29 Privat melding

Seriøsitet og lekenhet i en person, som tidvis også kan være litt uskikkelig, alt samtidig, vil jeg gjerne både oppleve å møte og være selv, så ingen motsetninger for meg der. Useriøs består av mye, å være uekte eller ha playeratferd o l. Å si fra etter en date at man ikke ønsker mer synes jeg også er ok, da er erfaringen IRL ulik det å "snakke" på nett...

Jeg lurer mest på hva som skjer om når det blir litt pause i kontakten etter flere hyggelige brev. Så endres en hyggelig kommunikasjon til silence uten at jeg helt vet om det skyldes noe han eller jeg gjør...

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 5 nov. 2010 20:12 Privat melding

@hdv - godt spørsmål. Uansett hva jeg svarer vil det ikk apasse alle eller meg i alle situasjoner. Jeg ville foretrekke at noen bare sa takk for sist, og at de stopper der ifht viderekontakt om jeg var pågående for fler treff. Om begge er tause etter date er vel det ganske klart... Å få det gnidd inn er vel ikke enoe must - om jeg har svart på det du lurer på..?

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 20:36

TS: Jeg tror ikke alle menn her inne er sånn som du beskriver, ta meg selv for eksempel...jeg gidder ikke å bruke en masse tid på å skrive frem og tilbake om ditt og datt, nei...la oss heller ta en kopp kaffi eller to så vet vi om vi har en viss kjemi litt tidligere enn hvis en skal drive å kommunisere via internet:)
Nå er det jo en viss aldersforskjell mellom oss to så det ville vel ikke blitt aktuelt for oss to, men det er sikkert noen på din egen alder som er slik du beskriver:)

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 20:40

Jeh har også flere bilder i profilen min + høye fremtidsambisjoner når det gjelder forhold:)

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 20:46

Vil gjerne stille et spørsmål om hvor dere damer setter aldersgrensa hen...........må mannen være eldre enn dere selv, og hvis/hvis ikke...hvor langt ned/opp synes dere det er greit å gå?

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 5 nov. 2010 20:50

grumse

Du har vel sett tendensen? Så fort dem passerer 40 så ser dem nedover ;-)

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 20:52

Det er jo ikke det TS antyder i åpnings inlegget sitt men.....

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 20:54

men hvis folk her inne har det som meg så synes de det er vanskelig å vurdere hvem de vil kontakte..det er ihvertfall mitt problem....

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 21:07

Det er klart Klara Klok...skal en ha sjans til å finne en her på sukker så må en inse at ti mil ikke akurat er "en avstand"

Skjult ID med pseudonym strandboms fr. 5 nov. 2010 21:11

Det er jo faktisk det det er. Det vil med en slik avstand bli helgetreff. Det er ikke bare å dra ut å ta en tur på kino eller no. Så lenge man bor i Oslo så burde utvalget her være så stort at man ikke behøver å se utover bygrensa

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 22:07

Så hvis du bor i Oslo Strandboms så bør du ha det veldig enkelt med å finne en........

Skjult ID med pseudonym Spirita fr. 5 nov. 2010 22:32

@ jon1234

Jeg sa IKKE at damer vil ha useriøse menn, men at en del av oss kanskje tiltrekkes av trekk som de useriøse har. Det er altså ok at han KAN VIRKE litt useriøs til å begynne med, men han må da selvsagt vise seg å være seriøs ganske snart....

Med andre ord en liten luring, men omvendt av det som er mest vanlig - og selvsagt ikke bevisst denne siden ved seg selv, så det er ingen vits i å prøve å være slik. ;-)

Litt usikker på om dette forsøket på å forklare ble helt vellykket, men vil ikke ha det på meg at jeg vil ha en useriøs mann!

Skjult ID med pseudonym Spirita fr. 5 nov. 2010 22:59

Nei, det er feil! Han skal være en "goodboy", men tilsynelatende virke som en "badboy"!
Altså litt som et får i ulveklær - skjønner?

Skjult ID med pseudonym Spirita fr. 5 nov. 2010 23:14

Hehe, nei, det kan du nok ha rett i!
De fleste av oss, uansett kjønn, blir vel litt blindet i den fasen!

Egentlig er jeg ikke opptatt av dette good/badboy-opplegget i det hele tatt.
Måtte bare "renvaske" meg og kvinner generelt etter å ha blitt litt misforstått!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 6 nov. 2010 00:15 Privat melding

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger... :-)

Men Jon1234
Som Spirita også er inne på: Det er ikke de useriøse bad-boysene vi leter etter. Det har jeg ikke sagt. Virkelig ikke! Neida, det er de seriøse vi vi ha.... men problemet er at vi gjerne vil ha de seriøse like attraktive som de som vi er vant til å ha draget på... og mange av disse har så stort utvalg og kan ta for seg på en slik måte at langvarig forhold ikke helt ligger for dem... og er derfor det vi for enkelhets skyld kaller useriøse. De kan kunsten å flørte, kunsten å få en kvinne til å le og til å føle seg vel og avslappet. Livet er lett og avslappet. Ting er bare så riktig! HUN er klar til å ta det hele ett hakk opp. HAN står klar med jakka på vei ut døra... For når de har hygget seg en stund, har de en lei tendens til å forsvinne, og vi kaller dem useriøse.... og skjønner ingenting... gang på gang... hehe.. ;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 6 nov. 2010 00:47

"Jenter har ikke draget". Punktum. Herlig formulering! Kanskje har du litt rett i det, Jon1234. Skal tenke litt over den. Men ellers er jeg enig: Vi kan ikke forvente at de flotteste skal bli værende. (Men dere kan ikke forvente at vi skal klare å slutte å drømme om det... :)

Vi leter vel etter unntaket som bekrefter regelen eller noe...

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 6 nov. 2010 00:48

Jeg er seriøs - beinseriøs!

Ellers mener jeg at Liulleulv har mange gode poenger her.