Alle innlegg Sukkerforum

Merkelig måte å avlyse date på...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frustrert fr. 5 nov. 2010 23:02

Han hadde selv foreslått date i morgen, etter å ha utsett det et par ganger før. (vi har hatt skriftelig kontakt i flere uker)
Nå har han deaktivert eller slettet profilen sin...Før vi fikk avtale klokkeslett og sted for møtet...Jeg forstår jo at det betyr at han ikke vil likevel - men er ikke det en merkelig måte å vise det på?? Går det ikke an å være ærlig og si at man har fått kalde føtter...

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 23:10

Du burde sjekke det opp med sukker, jeg hadde kontakt med en dame, hun hadde merka meg med gult hjerte også.....en dag var hun vekk....helt vekk.
Etter nesten to måneder var hun plutselig tilbake uten et ord....hun sier selv profilen aldri var deaktivert, og hadde den vært det så hadde vel også hjertene forsvunnet vil jeg tro........er ikke helt sikker men kontakt support i tilfelle det er en feil:)

Skjult ID med pseudonym Grumse fr. 5 nov. 2010 23:12

Deytte kan kanskje en representant svare på jhvis han/henne ser dette.....når en profil blir deaktivert, vil de hjertene han/hun satte på andre være synlig for de det gjelder?

Skjult ID med pseudonym heddaimål fr. 5 nov. 2010 23:14

kan vel bare si...velkommen til sukker
Stedet hvor høfligheten forsvant for lenge siden. :)

Skjult ID med pseudonym wysiwyg fr. 5 nov. 2010 23:15

og dette kommer fra en dame.. ;)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 5 nov. 2010 23:18 Privat melding

Hva enn som hender på sukker så tror jeg det er viktig å ikke ta det personlig.... menn og kvinner på sukker blir etter svært kort tid veldig merkelige... :)

Skjult ID med pseudonym Unni fr. 5 nov. 2010 23:35

Tydligvis er det noe som flere opplever.
Jeg er seriøs og prøver å takke nei eller avvise på en høflig måte. Men mulig denne fyren er en av de som ikke er seriøse her inne (har kjæreste, er her bare for å søke bekreftelse, bruker det som tidsfordriv...), eller at han fikk kalde føtter og synes det var lettere å bare blokkere enn å se det som det er.