Alle innlegg Sukkerforum

Vi slettet en sutre/villede tråd

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker lø. 6 nov. 2010 19:46

Det ble klaget fordi en sukkerbit hadde fått en opp en med barn på listen sin, på tross av at vedkommende hadde satt at barn ikke var ønskelig.
Dette kan forekomme i de tilfellene når folk har endret profilen sin på dette punktet uten at ny match er kjørt. Hvis en av partene kjører ny match så vil dette oppdateres.
Generelt så gjelder at hvis man sender svar til support og ikke er fornøyd med svaret, så kan det tenkes at vår dame på support feiltolket spørsmålet. Det var tilfellet nå og det kan jo skje. Ved misnøye oppfordrer vi å spørre support igjen i stedet for å forsøke å kritisere matchsystemet på forumet og konkludere med ting som ikke er riktig. Det har skjedd en del ganger, men i nesten alle tilfeller så er det noen som har misforstått noe ved sysetmet. Nok om det.

Ha en flott lørdagskveld! :-)

Skjult ID med pseudonym Jackass lø. 6 nov. 2010 20:18

Ok da vet vi som leser dette det. Ikke kommenter ting på forumet før man har dobbelsjekket hos support.

Det kan ha vært tråden med tittelen "Håpløst" som qwerty igangsatte. Hmmm... så nå er den borte for alltid. Jeg syns forsåvidt det var en underholdende tråd med mange interessante kommentarer. Jeg undres om det ble vurdert å istedet bare kommentere eller fjerne selve påstanden i tråden og latt resten bli stående. Da kunne vi jo kost oss videre med en av lørdagens godbiter i høstmørket:-)

(kvinne 38 år fra Hordaland) lø. 6 nov. 2010 21:08 Privat melding

Sutretråd slettet ser jeg, men jeg syns dette var en orntli sutretråd, men det er nå bare meg så....Ha en god kveld videre!

Skjult ID lø. 6 nov. 2010 22:43

To ganger har jeg fått slettet profilbilde. Begge gangene har jeg lurt på årsaken til at mitt bilde ikke ble godkjent, og fått standardsvar som ikke sto i forhold til det jeg spurte om. Jeg har gitt eksempler på bilder som er vesentlig "dårligere" i følge sukkers regler, og bedt om en forklaring på hvorfor mitt bilde blir slettet, men ingen av de nevnte eksemplene. Igjen har jeg fått det samme standardsvaret. Det synes jeg ikke er godt nok, og om det da dukker opp en tråd som omhandler slike ting, blir det lett å skrive om det her. Kanskje noe å tenke på?

Skjult ID med pseudonym Melhus sø. 7 nov. 2010 00:20

Kult at dere har begynt å slette sutretråder. Jeg er for fri meningsytring og greier, men når folk misbruker et forum der det er meningen at man skal hjelpe hverandre til å spre negativitet så er det fint at noen rydder opp.

Skulle ønske sukker kunne hatt i reglene at folk ikke skal starte tråder der de klager over å få for lite svar eller at folk avviser dem på feil måte osv. Sånt er åpenbart ikke ment konstruktivt, fordi da hadde de bedt om hjelp til profilen. Av og til dukker disse trådene opp om "ingen svarer meg" og det er et lite mindretall som plager andre med dette. Så hadde vært fint hvis sukker hadde i reglene at forumet ikke er for sånne innlegg og automatisk slettet disse "hvorfor svarer ingen meg"-trådene som ikke bidrar med noe nyttig for noen.

Skjult ID med pseudonym Sukker sø. 7 nov. 2010 00:21

Med ca 300 nye bilder hver dag, som publiseres med en gang man laster det opp, så sier det seg selv at det alltid vil komme opp noe som er "verre" enn alle de som allerede er godkjent. Dette fordi bildene blir godkjent en eller to ganger om dagen.
Hvis dette ikke er saken, men man er mer i detaljsammenligningsmodus enn som så. Så vil man alltid finne et bilde som strider mer mot kravene enn det nye bilde som nettopp ble slettet. Dette fordi bildegodkjenning nødvendigvis må innebære en grad av subjektivitet.
Det er altså ikke slik at nå er uskarpheten på dette bildet 3,5785, men vi har en grense på 3,5, derfor får du ikke godkjent bildet. Hvis det var vekten på en gjenstand det gjalt så skulle vi klare det, men ikke når det kommer til bilder i praksis.

Vi vet at dette er et veldig vanskelig punkt fordi mye av responsen er avhenig av nettopp profilbildet, men vi mener det er riktig at vi skal ha profilbilder som profilbilder og ikke alt mellom himmel og jord. Hvis vi ikke har strenge krav til bildene så vil det nemlig temmelig raskt ta helt av og svært få ville være gjenkjennelige. Som observatører ønsker ingen det.

Skjult ID med pseudonym Sukker sø. 7 nov. 2010 00:23

Ja Melhus, vi skal være mye flinkere til å slette disse fremover. Takk for innspillet :)

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 7 nov. 2010 00:27

Jeg vil anta at det er en del profilbilder som henger igjen fra før dere hadde en kontroll ved utlegg av disse. Det er ikke til å unngå å legge merke til at det er mange profilbilder som absolutt ikke viser personen men som har hengt her inne i lengre tid... Mulig det er disse skjult sikter til...

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 7 nov. 2010 00:27

Jeg må jo si meg litt enig med sukker...tråden som ble startet hadde sin opprinnelse i at det tekniske ikke fungerte. såvidt jeg vet dreide det seg kun om ett tilfelle.....noe sutrete å lage en tråd om det synes nå jeg:)

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 7 nov. 2010 00:33

Men selv husker jeg desverre ikke så mye av tråden,så når jeg mener at det var dumt å lage en tråd om det så er det fordi den fremsto i tradisjonell klageånd

Skjult ID med pseudonym Sukker sø. 7 nov. 2010 17:42

Vi slettet en til. Trådstarter åpnet med sutring. Skal man få svar så må man enten sende melding til noen som er interessert i en på bakgrunn av profilen man har. Det er ikke lett og det er lett å havne på forumet hvis man ikke lykkes.

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 7 nov. 2010 18:01

*ler*

Så dere mener at det å havne på forumet er som å komme i "uløkka"?

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 7 nov. 2010 18:09

Men pokkerhyle!
Her brukte jeg en liten evighet på å formulere et godt og ærlig svar til mannen som lurte om om vi fikk kick av å avvise her inne, så er det sabla gode svaret mitt SLETTET?
Ikke nok med at jeg høflig må avvise menn flere ganger, men jeg må skrive innleggene på forumet også flere ganger? :gaaah:

Når jeg tenker meg om, bør det muligens stå i profilen min, at dersom jeg ikke svarer, så er det fordi jeg rett og slett ikke er interessert. *ler*

Skjult ID sø. 7 nov. 2010 18:27

Ser hva sukker svarer meg, og jeg ville vært både firkantet og dum om jeg ikke skjønte at forståelige feil blir gjort mht bildegodkjenning. Jeg ville også vært dum om jeg ikke forstår at dette er en jobb som ikke kan utføres hvert minutt året gjennom. Men om sukker har åpenhet til meg som et relativt oppegående menneske, vil de ta selvkritikk og heller beklage at de ikke alltid er like perfekte til enhver tid, og heller jobbe for bedre kontroll med bilder. Strandboms har selvsagt rett i sin kommentar at det reageres på "subjektivitet" over tid.

For å presisere så skriver jeg dette på forumet fordi jeg tidligere har tatt dette med support uten å få annet enn standardsvar tilbake, og fordi dette er en tråd som er startet av sukker, og derfor en ryddig kanal om temaet.