Alle innlegg Sukkerforum

Sutrepavene...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kit sø. 7 nov. 2010 19:20

Det er en gjeng her inne. Kanskje mest menn som bare sutrer over alt og alle.

Hva er det som kjennetegner de utover sutringen. Er en fellesnevner at de aldri tar ansvar for sin egen situasjon? Hevder de ikke at det alltid noen andres feil at de ha blitt slik? Alle andre skal tydeligvis endre seg for at de skal få det livet de fortjener

Skjult ID med pseudonym katte sø. 7 nov. 2010 19:34

Det enkleste er jo at alle andre i verden skal lære seg norsk, da blir all kommunikasjon så mye lettere.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* sø. 7 nov. 2010 19:38

@ kit
En grunn til at de kanskje ikke får den responsen de ønsker her inne er at det er utrolig mange som bare leser forumet.Og ser da disse sutretrående..
Om det da kommer en veldig hyggelig mail fra en man kjenner igjen fra slike tråder...Tror jeg de neppe får en positiv mail tilbake.Uansett hvor hyggelig og ordentlig man har skrevet i sin første mail.
Noe å tenke på?

Skjult ID med pseudonym Grumse sø. 7 nov. 2010 20:11

Veldig godt sagt smokk...vær så snill og skriv mer:)

Skjult ID med pseudonym enig sø. 7 nov. 2010 20:13

Enig i det som sagt ovenfor, er jeg ærlig vil jeg helst rive hodet av sånne folk som "kit", men sier det ikke for det! :)

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 7 nov. 2010 20:31

Sutring er en form for ego-beskyttelse, og svært mange i samfunnet vårt lider i ulik grad av denne uhyre triste og deprimerende tilstanden.

Det er typisk mennesker som er totalt ute av stand til å endre noe ved seg selv, som er livredd for enhver type forandring, og som derfor føler seg fanget som slaver i sitt eget liv. Det er trist å ikke se noen utvei fra et liv av endeløse repetisjoner, og de går inn i "offer"-mentaliteten for å gjøre det mer uutholdelig. Andre fluktmuligheter er tv, piller, alkohol, narkotika og internettforumer. De hjernevasker seg selv til å tro at alt som er galt er alle andre eller "samfunnets" feil, og at det er helt umulig for dem selv å påvirke noe, og de gjentar dette for seg selv, igjen og igjen og igjen.

Sutrepaven er egosentrert inntil det ekstreme. Han er totalt ute av stand til å forstå andre menneskers tanker eller følelser, eller leve seg inn i dere situasjon. Det er nesten som at ingen andre eksisterer - alt handler om meg, meg, meg, meg, meg...

Sutrepaven lever i en dyp løgn. Han lyver for seg selv om hvem han er, lyver for seg selv om verden rundt ham og biter seg til løgnene med nebb og klør. Løgner er det eneste han kjenner, virkeligheten er uvirkelig. Han kjenner ikke noe annet type liv og har ikke tro på at det er mulig. Hodet hans gjennomstrømmes av tanker fra morgen til kveld uten et øyeblikks pusterom. Bekymringer om ting som kan komme og om ting som har vært. Vanligvis er han nesten ikke til stede. Han klarer ikke nyte synet av en soloppgang eller en god matrett fordi han er så mye inne i hodet, og i en samtale hører han kun det han vil høre. Fanget i et klamt lite isolert rom, uten kontakt med omverdenen.

Folk er rammet av dette i ulik grad. De som er rammet i tyngre grad er nesten umulig å hjelpe fordi de ikke ønsker hjelp eller klarer å motta det. De er alt for knyttet til sin egen negativitet og selvmedlidenhet og har ingen tro på muligheten til å forandre seg. Det eneste du kan gjøre er å la dem være som de er, be dem holde kjeft (for andres del) og be til gud om at du aldri selv vil bli like isolert.

Sutrepaven er et resultat av det kyniske og samvittighetsløse bruk-og-kast samfunnet. Han er, i likhet med samfunnet som har skapt ham, fyllt til randen av sykelig egoisme.

Skjult ID med pseudonym Klapp sø. 7 nov. 2010 21:02

Imponerende innlegg! Forstår at jeg er i hard konkurranse her hvis det er en mann som har hostet opp dette i en fei. Imponerende. Rett og slett.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 7 nov. 2010 21:38 Privat melding

Jeg er en av "sutrekoppene" som ikke kan ta ansvar for mine handlinger... Huff og huff... Tror ikke jenter nødvendigvis tenner mer på rævsleiking og dårlig tilslørt smisk! Håper ihvertfall ikke det ;)

Smokk er inne på noe :) Vi er nok litt motsatt på nett!

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 7 nov. 2010 21:41

Det får vi vel aldri vite. Ser ut som sutrekoppene har skremt alle damene vekk fra forumet... jeg skjønner dem godt...

Skjult ID sø. 7 nov. 2010 21:43

hvis jeg har forstått det riktig så er det bare de som betaler for å være her som kan skrive i forumet.
Med andre ord, det vil aldri bli mange kvinnelige skribenter på forumet. Og det er da av samme grunn at flertallet av klagetrådene kommer fra menn :)

Skjult ID sø. 7 nov. 2010 21:45

Hvorfor kaller du det rævsleiking når noen gutter definerer hva de mener om sutrere? Jeg skjønner godt at noen føler behov for å flagge at de ikke synes damene på sukker er så arrogante og fæle som enkelte vil ha det til.

Skjult ID med pseudonym torpedo sø. 7 nov. 2010 21:47

....det var en gang her inne da damene rulet forumet....

Skjult ID med pseudonym strandboms sø. 7 nov. 2010 21:49

Det var en gang ja... :-(

Skjult ID med pseudonym torpedo sø. 7 nov. 2010 22:05

Jeg klager sjelden her inne. Jeg gidder bare ikke kommentere slike tråder og det er overflod av dem her inne nå og det gjør meg mindre aktiv.
Jeg kan bare si at alt er individuelt her inne. Jeg får svar på en av 10 førstegangsmailer for eksempel, men jeg roper ikke i skauen etter ved for det. Jeg har også blitt stood up på dater....jeg var ikke verre på det enn at ved ett tilfelle sendte jeg en sms og takket for en fantastisk imaginær date og ba ham samtidig slette nr mitt da han ikke var noe for meg. Prøv den dere:)
Jeg tror mye handler om eget selvbilde og ego og at mange glemmer, som det er skrevet over her, at dette er tross alt en "virituell verden".

Skjult ID med pseudonym kit sø. 7 nov. 2010 22:08

@stjerne. Jeg tenker som F**en på det. Derfor har jeg ett annet profilnavn som ikke har noen sammenheng med det jeg bruker her inne... :)

@smokk. Ikke tilfelle med de folkene jeg har truffet her fra forumet. De som skriver som om de har røyket sokkene sine har faktisk gjort det RL. De som er hyggelige her inne er det også i virkeligheten. Som sagt, de jeg har truffet.

@enig. Bra! Jeg var redd jeg ahdde mistet min evne til å provosere. :)

@Engbein. Likte innlegget ditt.

@Poisoning. Tror ikke du skal lete så veldig lenge etter damer rundt 40 som føler at jeg ikke akkurat rævslikker de når jeg diskuterer aldersforskjeller....

@torpedo. Det var bare skuespill. Vi viste selvsagt hvem som egenlig rulet... :)

@Alle. Takk for respons!

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 7 nov. 2010 22:50

Det motsatte av sutring er ikke rævsleiking og dårlig tilslørt smisk, men en oppriktig respekt og takknemmelighet for alt det fantastiske livet faktisk har å by på.

Det motsatte av sutring er å verdsette de mulighetene du har i hvert øyeblikk, og bruke disse til å gjøre ting littegranne bedre for både deg selv og andre. Hvor mye mer man kan få ut av det selv og hvor mye mer av verdi man kan gi andre.

Det motsatte av sutring er fokus på det som er mulig fremfor det som er umulig, hva du kan gjøre ut av ressursene du har fremfor tristheten over ressursene du mangler.

Det motsatte av sutring er ikke en klissete positiv rosemaling om at "alt er bra", men en jordnær aksept av at "ting er som det er". Og at man like gjerne kan gjøre det beste ut av det.

Det motsatte av sutring er å ganske enkelt innse at det å klage over "et problem", uten samtidig å ha en realistisk plan om å påvirke dette i en ønsket retning, er idioti.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 7 nov. 2010 23:37

Og av en eller annen snedig årsak virker det som om det stort sett er sutrere som prater mest..og høyest?
Derfor blir de kanskje mest synlige, samme hvor det er?

Jeg velger å overse sutring i stor grad, og som Torpedo må jeg si at sutretråder opp og i mente gjør meg lite aktiv her inne. Det er begrenset hvor "positiv" jeg orker å være, dersom det ikke er særlig respons på det. Da er det mye bedre for meg å bruke tiden min andre steder, med mennesker som liker å se lyst på tilværelsen.
:-)

*Forøvrig mye bra skrevet av Engbein. Så jeg har ikke stort å tilføye...*

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 7 nov. 2010 23:50 Privat melding

Hihi... hvis man syns at man får lite respons her på sukker&er misfornøyd med manglende respons,-er det jo nok av andre nettsteder,-da... Sikkert mye bedre respons der ;D Lykke til

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 01:05 Privat melding

Angrep det beste forsvar :)

Jeg beklager hvis jeg har fornærmet noen! Jeg har tatt opp noe som jeg mener er et reelt problem. Det kan også være en av grunnene til at mange tråder omtaler nettopp dette temaet? Eller tar alle "sutrekoppene" feil?

Å kalle mitt velmenende initiativ for sutring er ikke hyggelig! Derfor høgger jeg tilbake! Jeg er ingen sutrepave! Ikke noe vondt ment at jeg kaller noen for rævsleikere, bare mitt håpløse forsøk å senke meg på mine kritikeres nivå :P

Ellers har jeg lært mye av denne "prosessen"... Jeg har fulgt med på det som er sagt i denne og en del andre tråder som er startet av sutrepaver eller som omtaler sutrepaver. Jeg ser at denne virtual reality verdenen er annerledes enn den utenfor og folk omgås på en annen måte. Noen prøvde en gang å si meg at dette er et kjøttmarked for vindusshoppere... Jeg lar DEG vurdere om denne personen hadde rett.

Jeg har oppnådd det jeg ønsket med min sutretråd. Jeg har fått nok tilbakemeldinger og lest så mange andre at jeg nå har dannet meg et bilde om hvordan ting fungerer her. Dette skal brukes til noe positivt. Er glad for at mange velger å engasjere seg i trådene her. Takk skal dere ha :)

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 8 nov. 2010 10:28

Jeg må berømme deg, Poisoning! Du er virkelig flink til å senke deg til kritikernes nivå.

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 8 nov. 2010 11:10

Sa Malinka, haha

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 8 nov. 2010 11:14

Jeg er jo en av kritikerne. ;)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 8 nov. 2010 12:39

Poisoning.

Du har helt rett. Det er ett problem. For dere.

Det er ikke ett problem for de som tar ansvaret for seg selv og sin egen lykke.

Les gjerne Engbein sine innlegg en gang til

Skjult ID ma. 8 nov. 2010 12:52

Til dere som sliter: Ta en titt på det Engbein skriver og forstå hvorfor damene velger å svare denne typen menn i stedet. De skal jo ha en fremtid med dere!

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 15:47 Privat melding

Jeg verken sliter eller ser mørkt på fremtiden :) Jeg leser med interesse Engbeins innlegg. Det var bra og veldig interessant å høre denne personens vurderinger. Dog skrevet fra et noe annet ståsted enn mitt. Litt av poenget med mine innlegg er å få synspunkter som avviker fra mitt. Ellers kan jeg jo bare sitte i sofaen å prate med meg selv ;) Nå vet jeg mer hva andre tenker.

At jeg unngår jenter som ikke tåler å høre et sannhetens ord gjør meg ingenting... Jeg har ikke tenkt meg inn i et forhold hvor noen prøver å hundse med meg fordi jeg mener noe annet. Jeg er ikke typen! Ingen er vel den typen...? Ikke sant Kit eller Malinka for den saks skyld (som gjemmer seg bak feige pseudonym)?

(kvinne 46 år fra Hordaland) ma. 8 nov. 2010 16:17 Privat melding

Skikkelig feigt pseudonym jeg har.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 16:30 Privat melding

Tøft av Malinka at hun gjør seg til kjenne!

Bra av Linn å greie å holde roen og tenke konstruktivt :)

Skjult ID ma. 8 nov. 2010 16:37

Gi meg til kjenne?
Kjære deg. Jeg har da alltid gitt meg til kjenne. Det er bare ikke alltid jeg poster med bilde.

Skjult ID ma. 8 nov. 2010 16:55

*ser for meg HDVT går til bunns med et smil rundt munnen, mens han hojer "POSITIV UNTIL THE BITTER END, JUHU!"*

Skjult ID med pseudonym iderik ma. 8 nov. 2010 16:57

Hva med å dele forumet opp i kategorier....kunne plassert sutretrådene i en...eller bare sletta dem er også en løsning:)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 16:59 Privat melding

Enig med deg Handervetu! Eg ville berre ikkje helle meir bensin på bålet :P

Skjult ID ma. 8 nov. 2010 17:02

Men det ER jo sikkert frustrerende å føle at man ikke når opp mot de man kontakter, tenker jeg.

Det kan godt hende at mange damer får et urealistisk selvbilde av all oppmerksomheten de får her. Det kan like godt hende at menn her har et urealistisk bilde av hvilke damer de faktisk har sjans på.

Tenker likevel at det ikke er noe poeng i å lage tråder om samme tema omatt og omatt. Dersom man synes damene her inne er for høye på pæra, bør man ikke ta ansvar for eget liv og tusle seg på andre sjekkearenaer, i stedet for å maltraktere selvbildet sitt her inne?

Skjult ID med pseudonym info ma. 8 nov. 2010 17:42

"Det kan godt hende at mange damer får et urealistisk selvbilde av all oppmerksomheten de får her."
Må dere ha det inn med tsjeer!!!!!!
Vi jentene får ikke så mye oppmerksomhet som dere tror!!!!!!!!!!!!
Vi sutrer bare ikke like mye..fordi vi vet at om vi sutrer her på forumet,så får vi i alle fall ikke noen mail.

Skjult ID med pseudonym iderik ma. 8 nov. 2010 17:47

dette r sikkert helt sant:)

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ma. 8 nov. 2010 17:50

Vi er mange betalende kvinner som en gang i tiden skrev masse på forumet...vi er her fremdeles( i alle fall en del av oss) Men vi gidder ikke skrive mer.Og om dere ikke har skjønt hvorfor,kan dere fortsette å lure...

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 18:29 Privat melding

*danser og svinser med stumpen for å lette litt på den dårlige stemninga*

Skjult ID med pseudonym X-Reveur ma. 8 nov. 2010 18:41

Jeg bare klager på forumet... :) Forøvrig er jeg litt betalende - for så å droppe ut - for å betele fullpris igjen...... bare for å holde sukkerfolka i gang...

Lette steminga med en vits?

Samen satt på isen når en mann kom gående på ski. "Unnskyld men kan De
si hvor Aslak bor?"
"Ja", svarte samen, "Han bor dær oppe i den gule hytta" ,og pekte langt opp i fjellsida. Mannen takket og startet klatringa oppover fjellet. Vel oppe og helt utslitt banket han på døra . Ei lita finnkjærring kom ut.
- "Unnskyld men er Aslak å treffe?", spurte mann.
-"Ja", svarte kjærringa. "Han sett ute på isen der nede å fiske"

Skjult ID med pseudonym Engbein ma. 8 nov. 2010 22:42

Poisoning: Du slår meg vel ikke som noen utpreget sytepave, ihvertfall ikke av mest ekstreme sort. Men vi har kanskje alle i ulik grad en sytepave inni oss, selv om noen mennesker ser ut til å være mye dypere fanget i det enn andre. Forresten totalt enig i at det kommer frem helt andre sider hos folk på internettforumet enn det gjør ellers, og ofte langt mindre sympatiske sider.

Handerevetu: Er helt enig i at det jeg skrev om sytepaver er hårreisende. Det er en hårreisende virkelighet svært mange mennesker er fanget i.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 8 nov. 2010 23:00 Privat melding

Takk for den Engbein :) Det er vel som i politikken... Kun de som roper høyest blir hørt! Jeg har lært utrolig mye av både min egen og andres "sutretråder" samt slike som denne. Greit å slippe ut steam, roe seg ned og så lytte og lære. Men en ting som slo meg er at man er ikke mindre sutrepave fordi man sutrer over sutrekopper ;)

Fra nå av skal jeg fokusere på de mer positive sidene med denne formen møteplass og vise mer av mine sympatiske sider. So long everyone!