Alle innlegg Sukkerforum

Aldersforskjeller

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ripsalis ti. 9 nov. 2010 23:18

Jeg tar kontakt med menn som stort sett er eldre enn meg, fordi jeg vil ha en voksen, moden mann og se opp til. Jeg er nok moden selv etter alderen(bortimot 30)og faller for MENN. Når jeg prøver og få kontakt med menn som er 8-10 år eldre enn meg, blir jeg avvist med en gang, med at vi nok ikke passer sammen. Skyldes dette alder???

Hva synes dere om aldersforskjeller?

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ti. 9 nov. 2010 23:55 Privat melding

Har du prøvd å kontakte de som er litt yngre? Du kunne jo prøve det for å teste responsen der, men jeg tror ikke aldersforskjellen er årsaken - hvis du da ikke kontakter menn som søker etter damer i en helt annen aldersgruppe enn din.

Jeg både avviser og blir avvist uten at alder har noe med saken å gjøre. Nei, det går nok på bilde(r) og profiltekst - hva som tiltaler oss rett og slett! Og så er det mange som er opptatt av geografisk plassering...

I utgangspunktet foretrekker jeg de som er litt yngre enn meg selv, men egentlig betyr alderen lite når man ikke skal ha flere barn.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 9 nov. 2010 23:57 Privat melding

Skyldes neppe alderen hvis du er rundt 30. De fleste menn har gjerne yngre dame.

(mann 46 år fra Oppland) on. 10 nov. 2010 00:30 Privat melding

Tror det kommer ann på hva en føler er riktig, og trives med.

Skjult ID on. 10 nov. 2010 00:39

Jeg er en mann på 30. For min del ser jeg etter noen på min egen alder. Er vel av en oppfatning av at 8-10 års aldersforskjell er mye selv om jeg skulle være nærmere 40. Også tror jeg folk generelt er litt skeptisk til en slik aldersforskjell rett og slett fordi de er redd for hvordan andre ser på det. Så jeg tror faktisk det kan ha noe med saken å gjøre.

Det fins da også menn som er modne for alderen, hva med å prøve å finne en slik mann?

Skjult ID on. 10 nov. 2010 00:48

Hvis du ser etter et langvarig forhold er det også vert å tenke på hvor mange år du må regne med å leve som enke. Jenter har jo 4-5 års høyere gjennomsnittlig levealder. Du må da forvente å være enke i 12-15 år, hvis du ikke finner deg noen ny.

(kvinne 41 år fra Oslo) on. 10 nov. 2010 01:03 Privat melding

jeg tror det samme som Spirita!

Bilde og profiltekst er det som betyder mest før om du skal få kontakt på her på nettet. Og geografisk plassering kan også betyde en del. Individuellt selvfølgeligt, men generellt sett.

Skjult ID on. 10 nov. 2010 04:31

Jeg må bare le. Selv om jeg sikkert ikke burde. Selvsagt er det ikke noe problem for en 40 år gammel mann om ei på 30 skulle prøve seg, det er ikke alderen det kommer an på i allefall :-) Noe annet må være problemet, om du legger ut profilen din vil du sikkert få noen tips :) Hiv ut noen litt sexy bilder du, så kommer responsen av seg selv.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 10 nov. 2010 08:27 Privat melding

JAJA.... forskjellige mennesker, og forskjellige behov.
Her for noen dager siden, så var det en jente som klaget over gutter på sin egen alder, og som kun tiltrakk seg menn som var 38+, men som hun ikke ville ha.

Og så har vi jo innimellom de som klager over alle De "gamle grisene" som driver og tar kontakt, som burde skjønt at de er altfor gamle.

Men nå har vi en dame som ønsker seg en mann som er 8- 10 år eldre, men som ikke får respons på det hun søker. Det er ikke lett å være mann, for hvem liker hva liksom......

Men for å svare deg helt konkret, så hadde ikke jeg reagert på alderen din hvertfall, og jeg kan ikke helt se for meg at alderen din skal være problemet her.
Men det kan jo være andre faktorer som gjør at responsen uteblir. For eksempel hvis De du kontakter har barn fra før, mens du er barnløs, og disse mennene ikke ønsker seg flere barn.
Det kan også være interesser som du har nevnt i profilen din, som er direkte mismatch med en mann som er 10 år eldre, osv, osv,

Men det er vanskelig å kunne gi deg et helt konkret svar uten å ha sett profilen din, så det her blir nok bare synsing.
Men hvis du vil tiltrekke deg en mann som er 8- 10 år eldre, så bør jo profilen din gjenspeile det faktum at du er moden/ voksen, og ikke gi signaler som kan tolkes som at du er en jentunge ;-)

Btw; Så har jeg lest en plass at tallkoden for et langt og lykkelig ekteskap var 13/5..... Det vil si at mannen var 13 cm høyere, og 5 år eldre.
Det var hvertfall det som var dratt frem som fellesnevneren hos de som hadde De lengste og lykkeligste ekteskapene i denne studien.

Men send meg en PM @ ripsalis, så kan jeg gi deg et konkret råd, og et ærlig svar......

Skjult ID med pseudonym Tazoslo on. 10 nov. 2010 09:06

Men buddha da, sier du at du ikke var ærlig i det du sier her, siden du skal være ærlig på PM??? tsk....tsk....

*hihi*

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 10 nov. 2010 09:07

Jeg kneggler av 13/5.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 10 nov. 2010 11:22 Privat melding

@ taz

Vriompeis HOHO....

@ Malinka

Så fint da, du har sikkert godt av å le litt ....

Skjult ID med pseudonym fremad on. 10 nov. 2010 11:32

Jeg ville ikke avvist noen på rundt 30, ihvertfall ikke på grunn av alderen (jeg er 42). Problemet er at de ikke engang er innom profilen min. Gjennomsnittsalderen på besøkende damer på min profil er faretruende nær 45.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 nov. 2010 11:47

Vi har alle våre problemer. Mitt problem er at gjennomsnittsalderen for de som sender meg meldinger
er ca. 15 år yngre enn meg....

@ fremad

Jeg har stor medlidenhet meg deg siden det må være fryktelig å bli kontaktet av gamle damer som meg:)

@ buddha

Redder du en dame i nød selv om hun er "gammel"?:)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 10 nov. 2010 11:50 Privat melding

Selvsagt @ Lady, men det trodde jeg du visste.......

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 nov. 2010 11:54

@ buddha

Men hvor blir du av?:)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 10 nov. 2010 12:09

Jah, buddah. Det er godt å le. Synes ikke du, unge mann?

Skjult ID med pseudonym gutt31 on. 10 nov. 2010 12:13

Jeg kan ikke forestille meg å skulle sende ei melding til ei 15 år eldre dame!
Hvis jeg blir SÅ desperat er det virkelig på tide å logge av ass...

(mann 50 år fra Akershus) on. 10 nov. 2010 12:31 Privat melding

@lady
Det er ikke fryktelig å bli kontaktet av damer som er litt eldre enn meg, men jeg skulle gjerne sett noe av det andre slaget også (som ikke er scambait fra Russland selvfølgelig)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 nov. 2010 12:43

@ gutt31

Det skyldes at jeg har en flott, veltrent kropp og at de ser for seg et lettvint eventyr. Det er mange menn
som er så enkle i hodet... hadde de lest profilen i tillegg....burde de kommet på andre tanker:)

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 10 nov. 2010 12:53

@ Lady

Signerer innlegget ditt 12:43

Det er mine erfaringer her inne også. Mangler ikke på respons fra de som både er 10 og 15 år yngre.
Nå synes jeg 15 år yngre blir litt drøyt da selv om jeg foretrekker guttene litt yngre enn meg selv.

Skjult ID med pseudonym ripsalis on. 10 nov. 2010 17:40

Mange fornuftige svar og meninger!

Bare en liten kommentar til skjult id 00:48- jeg finner meg ikke en partner ut i fra statistikk på levealder. Ingen garanti for at man lever i morgen! :-)

Går an å få et langvarig forhold fordi om man blir enke tidlig, når jeg er så ung som jeg er ;)

Skjult ID med pseudonym Strings on. 10 nov. 2010 17:50

Tanta mi var gift med en som var mer enn 12 år eldre..........har du planer om å begå noe liknende så er det en ting du bør tenke på:

Kvinner lever gjerne litt lenger, du kommer til å leve en god stund etter at mannen din er dau......forutsatt at du har helse til det sjæl da.

Kan du leve med det så er det ikke noe i veien for å ingå et partberskap,ekteskap med en som er endel eldre.

Samlivseksperter anbefaler imidlertid at kvinnen er litt eldre også...vet ikke helt hvordan det slår ut på modenhetsbarometeret men.....

Skjult ID med pseudonym ripsalis on. 10 nov. 2010 18:08

Tanta mi er gift med en som er 20 år eldre. Det er ekte kjærlighet. Det er ikke akkurat noe man planlegger. Synes kjærlighet er viktigere enn alder uansett, selv om jeg heller vil ha en mann som er en god del yngre enn 20 år eldre enn meg. Heller 30 herlige kjærlighetsfylte år enn 40 så som så ;)

Skjult ID med pseudonym HotMum on. 10 nov. 2010 18:52

Godt sagt, ripsalis :)

Skjult ID med pseudonym Mann/gutt on. 10 nov. 2010 19:36

På min profil er det mest damer som er eldre enn meg innom. For min del er det ikke aktuelt siden jeg er rimelig ungdommelig selv og derfor ønsker en dame/jente som matcher/kler meg.

Skjult ID med pseudonym lathund on. 10 nov. 2010 20:53

Med fare for å kaste veldig mange steiner i eget glasshus: Og dermed Mann/gutt forutsetter du at damer som er eldre enn deg ikke kan være ungdommelige?

Min forrige kjæreste var 12 år yngre enn meg (og var i tillegg "ungdommelig" for alderen). Jeg var en god del eldre enn det hun hadde hatt som krav til en kjæreste, men det var aldri noe problem for oss. Helt firkantede alderskrav synes jeg derfor blir litt latterlig. Hvor man er i livet og hvordan man passer sammen er mye viktigere.

Jeg har også fått svar fra yngre kvinner (som hadde alderskrav som stoppet noen år under min alder), som har takket nei, men som kommentar til min post skrev at de takket nei fordi de faktisk datet noen på min alder (altså for gammel i forhold til kravene i profilen deres) for tiden. Derfor ser jeg noen ganger litt gjennom fingrene på alderskravet.

Og det er selvsagt også sånn med kvinner som med menn, at alder og alder ikke alltid henger sammen. Her inne ser jeg både kvinner på 50 som ser både flotte, spretne og ungdommelige ut og tilsvarende kvinner på 35 som ser både satt og kjedelig ut.

Så skal jeg til slutt sette spikeren i gammel gris-stemplet. I fjor sommer datet jeg en kvinne litt eldre enn meg selv over en lengre periode. Jeg ville ikke nølt med å blitt hennes kjæreste hvis de ikke hadde vært for en del andre omstendigheter som gjorde det umulig. Flott representant for de kule, ungdommelige voksne damer. Men først og fremst fordi vi hadde en kjemi det gnistret av - og da ble alle mine krav om aldersforskjell nedad uvesentlige.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 nov. 2010 20:59

Kan noen definere begrepet "rimelig ungdommelig" for meg siden jeg er en gammel dame i nonnedrakt med stokk:)
Dog har jeg ikke mistet mine øyne, hørsel eller appetitt:)

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 10 nov. 2010 21:13 Privat melding

Jeg er 22, og jeg blir aldri avvist av de som er 8-10 år eldre. Mohaha.

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 nov. 2010 21:20

Nei, vi er vel noe eldre vi som kutter kontakten.... *fnis*

Skjult ID med pseudonym strandboms on. 10 nov. 2010 21:37

Har du kutta kontakten du også, kit? hahaha...

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 10 nov. 2010 23:59 Privat melding

Alder er bare et tall. Alder har ingen betydning hvis man finner sin tvillingsjel :)

Skjult ID med pseudonym kit to. 11 nov. 2010 07:26

strandboms, var kanskje litt kjapp der, men jeg så aldri noen grunn til å installere MSN når jeg gikk over til Windows 7...

Skjult ID med pseudonym Knugen to. 11 nov. 2010 11:01

I Norge er alder en stor betydning! Kan ikke går utenfor det typiske A4 livet.

Hvis du er inne på andre datingsider, hvor du har mulighet til å søke i andre land, ser du en høyere søkekriterie på alder, fra damene.
Her I Norge er du et fossil når du har passert 30!

Skjult ID med pseudonym kit to. 11 nov. 2010 15:31

Knugen, masse damer godt over 40 her på forumet som gir uttrykk for at de ønsker yngre leketøy rund 30...

(kvinne 41 år fra Hordaland) to. 11 nov. 2010 22:55 Privat melding

Hvorfor skal ikke damer kunne date nedover???

Alder har ikke så mye å si både datet 10år ned og opp..