Alle innlegg Sukkerforum

Løgn skal aldri lønne seg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sanne fr. 12 nov. 2010 10:08

Synd for deg - du flotte mann med den fine og velskrevne profilen....
Ja, jeg skrev at jeg gledet meg til å møte deg.. og jeg gjorde det... men jeg gjør ikke det lenger.

Jeg har nemlig funnet identiteten din (sjekk mot FB med samme bilde gjør at det ikke er noen tvil), og jeg har dermed funnet ut at du ikke er 49 som du oppgir, men 54 år. Det var synd!

Jeg mistet dermed hele piffen... Usikker på hvordan jeg skal gå ut av det... Kan tenkes jeg møter han via andre kanaler og har derfor liten lyst til "uvennskap". Eller kanskje jeg skal møte ham og spørre om hvordan han har tenkt å feire 50 årsdagen sin... ;-)

Poenget er uansett - IKKE LYV! Jeg kunne sett mellom fingrene på høy alder dersom bildet som ligger ute er relativt nytt. Men jeg ser ikke mellom fingrene ved løgn!

Skjult ID med pseudonym Eleni fr. 12 nov. 2010 10:23

Leit med løgn. De skaper jo en vanskelig situasjon når løgnen gjør at de faller utenfor preferansene til daten.

Skjult ID med pseudonym Anahita fr. 12 nov. 2010 10:45

Hva er FB? Er det noe webside eller...? Kanskje jeg burde også ha den...for å sjekke på de som sender meldinger til meg....Jeg liker forresten ikke gå på date med eldre menn

Skjult ID med pseudonym Sanne fr. 12 nov. 2010 10:47

Jeg har skrevet ønsket alder: 36-46. Så 54 blir ganske mye over!!!

Og det kan være han hadde røket ut pga. alder, men det KAN også være han ville fått en sjanse om han sa at bildet var fra i år. Men nå ryker han ut uansett samt at jeg tenker negativt om han! Før eller siden ville jeg funnet det ut. Om det var etter 6 vellykkete dater hadde jeg blitt rasende!

Skjult ID med pseudonym oppgitt fr. 12 nov. 2010 11:00

Skjønner deg veldig godt! Hva er vitsen, han må jo klare å tenke at dette ville kommet frem før eller senere....og så utrolig flaut å skulle fortelle noe slikt etter 5-6-7 dater?!?

Jeg hadde blitt rasende selv, og starte med en løgn gir ikke noe godt inntrykk!

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 12 nov. 2010 11:20

LOL

TS

Det å lyve kommer en ikke langt med...

Jeg stiller med en gang spørsmålet om hva annet han lyver om.

Linn

Jeg har sluttet med å svare "gæmlingsene". Det står tydeleg i profilen min hvilken aldresgruppe jeg søker. Som deg har jeg også ofte fått sure svar...

Med en mor som bare er 18 år eldre enn meg selv så er menn over min aldersgruppe nærmere min mor i alder enn det de er meg...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 nov. 2010 11:27 Privat melding

Send han en mail, og spør han rett ut om han ER 49 år, og hvis han ikke er det, og ikke har en god forklaring på hvorfor han har oppgitt det i profilen, så takker du for deg, og ønsker han lykke til videre.

Jeg var ute for ett tilfelle, der hun hadde oppgitt at hun var 4 år yngre, og i tillegg, så hadde hun oppgitt et bosted som var 20 mil nærmere meg.
Og når hun ikke var i stand til å komme med en fornuftig forklaring engang på hvorfor hun hadde oppgitt denne infoen, så takket jeg for meg, og ønsket henne lykke til videre.

Man starter litt i feil ende, når grunnleggende info er ukorrekt, og det innbyr ikke til tillit akkurat.....

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 12 nov. 2010 11:33

Han bør nok straffes! Stikk hodene sammen og pønsk ut en passende straff, jenter! Den som er uten synd kan kaste den første steinen! Lykke til og god helg!

Skjult ID med pseudonym Knugen fr. 12 nov. 2010 11:41

Herregud, hvorfor så opphengt i alderen! Det er snakk om 2 mennesker, ikke to aldre!

Vi menn må lyve for å komme oss gjennom hverdagen!

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 12 nov. 2010 11:45

Latterlig innlegg!! Ta det opp med den personen det gjelder !!

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 12 nov. 2010 11:52

Å bli rasende over en slik filleting er vel å ta litt hardt i ?

Det er jo ikke sånn at han har løyet om en mørk skjult hemmelighet, som at han liker å banke opp folk, eller kaster katter utenfor broer, akkurat. Et par år på alderen er dumt å lyge om, men en filleting, egentlig!

Men hey, det er nå bare min mening ;)

Skjult ID fr. 12 nov. 2010 12:10

Kunne sagt stakkars deg som blir løyet for. Men jeg velger heller å si stakkars mann som ikke er mann nok til å leve med alderen sin. Og en slik svak mann trenger jo kun en svak kvinne. Ikke noe å bruke tid og energi på.

En person som ikke bærer seg selv med verdighet er en uinteressant person.

Skjult ID med pseudonym Sanne fr. 12 nov. 2010 13:11

"En person som ikke bærer seg selv med verdighet er en uinteressant person".

Det var godt sagt!

Jeg har blitt løyet til så mye opp gjennom årene så jeg har utviklet en allergisk reaksjon. De som ikke synes det er så viktig med sannheten, er ikke noe for meg... men kanskje for deg, Sooky? Det må jo være en grunn til at så mange lyver? Å ved å si at å lyve om 5 år er en filleting (han er da 13 år eldre enn meg), så bidrar du til at flere kan ta seg til rette og føre noen bak lyset. Så lenge noen godtar løgn som virkemiddel, vil det fortsette. Du må få mene at det er greit å lyve. Men jeg vil ha fram at jeg ikke synes det er greit å lyve i en profil. Uansett!

Skjult ID med pseudonym Sanne fr. 12 nov. 2010 13:16

Om jeg kunne ta opplysningene som var oppgitt i profilen for gitt, ville jeg aldri sjekket skattelistene. Men nå gjør jeg det for å sjekke alder. Om det fantes et register det bare sto årstall uten inntekt hadde jeg valgt det. Men det finnes ikke dessverre.

@ buddha: Blir det ikke rart å spørre om han er 49 når det er det han har oppgitt både her og et annet sted?

Skjult ID med pseudonym Kjersti fr. 12 nov. 2010 13:36

Hvorfor er folk så opphengt i alder? Det er bare et tall...her inne gjelder det å selge seg selv, og mange bra menn blir presset ut på grunn av fordommer om alder. Hadde du truffet dem i virkeligheten hadde du ikke brydd deg hvis du likt ham, men her inne er det plutselig en så veldig big deal.

Så jeg skjønner at noen menn trekker fra noen år når så mange jenter velger dem ut på grunn av høy alder. Hvis ikke vi jenter hadde hengt oss så utrolig mye opp i så overfladiske ting hadde det ikke vært noe behov for å trekke fra litt.

At du ikke vil date en som oppgir feil alder syns jeg er helt greit. Men hvorfor skrev du denne tråden?

Skjult ID fr. 12 nov. 2010 13:39

Hvem eier sannheten om at alder bare er et tall? Synes det er tullete sagt, og det er virkelig ikke bare et tall. Jeg ser ikke hva eller hvorfor et tall bare skal være et tall. Fint om noen kan forklare dette!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 nov. 2010 13:41 Privat melding

Vet ikke @ sanne.... prøv å finn på en eller annen vinkling på spørsmålet eller grunnen til at du spør som høres fornuftig ut....

Et tips kan jo være å referere til den tråden som har gått her i det siste, ang, å lyve i profilen. Spør han hva han mener om den slags, om HAN har fyllt ut sin profil 100% ærlig, eller om han har bløffet på høyde eller alder.

Så får du se hva han svarer på det, før du gjør noen videre grep :-)

Skjult ID med pseudonym :o( fr. 12 nov. 2010 14:43

Det er vel ikke årene i seg selv hun har hengt seg opp i, men det at han lyver.. Hvor mye mer lyves det om? Kommer det en løgn, så kommer det gjerne flere

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 12 nov. 2010 15:10 Privat melding

Hadde aaaaldri tatt sjansen på å lyve om meg selv i profilen!
Tenk så pinlig da, når du møter på date og blir avslørt.... Huff!

Men jeg skjønner at det er en del av spillet for mange her inne - bare nekter å være en del av akkurat det!
Så får jeg bare bli overrasket av og til, når jeg møter folk som lyver.

Noen som noen gang har opplevd at det lønte seg å lyve?

Skjult ID med pseudonym Lillah fr. 12 nov. 2010 16:16

Det er også veldig mange som ikke husker at de snuser/røyker før etter at vi har møtt hverandre.... Eller så klarer de ikke å lese akkurat den linja i profilen min.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 12 nov. 2010 16:25

Det er jo helt villt.. Hvorfor driver folk på slik..

Jeg har hittlig ikke fått løgn på alder på folk.. men mye utseende og jobb og generelle holdninger til ganske viktige ting i livet...
Jeg er blitt sinnsykt kristisk til å møte folk fra nett pga dette.. Jeg vil ha mye info og snakke en del sammen først.. Fordi man kan ikke stole på folk sånn helt plutselig.

Virker kanskje smått prippen i tankene mine her.. men erfaringen min gjør meg slik da..

Skjult ID med pseudonym Sanne fr. 12 nov. 2010 16:29

Hvorfor jeg skrev denne tråden? Det er vel innlysende. Det er for å oppfordre alle som er fristet til å fare med usannheter om at det ikke lønner seg! Ikke her i gården i alle fall!

Tråden handler ikke om alder i seg selv. Den handler om to ting: Respekt og ærlighet. To kvaliteter som pleier å være gjengangere når folk skal beskrive drømmepartneren.

RESPEKT: Det viser mangel på respekt å kontakte en som er så langt utenfor oppgitte ønsker. Om 49 hadde vært sant, så ville det vært 3 år over det jeg søkte. Javel. Det er godt over, men greit nok. Jeg responderte da også positivt uten å tenke særlig over alderen. Men når det blir 8 år over det jeg søker - og totalt 13 mer enn meg. Da synes jeg det i utgangspunktet er for mye. MEN dersom jeg hadde blitt gjort oppmerksom på det, og personen i det minste hadde gitt inntrykk av å være klar over det, kunne jeg som nevnt flere ganger likevel gitt han en sjanse.

ÆRLIGHET: Når han later som ingenting og regelrett lyver, da har jeg INGEN lyst til å møte ham.
Å møte en som er eldre enn jeg tenkte meg er en ting.. Å møte en som er eldre enn jeg tenkte meg og som lyver om det er noe HELT annet.

Skjult ID med pseudonym bebie fr. 12 nov. 2010 16:48

@kjersti, "hvorfor skrev du denne tråden"
Hva er det for slags spørsmål ? Dette er faktisk et diskusjonsforum hvis du ikke har fått det med deg

@Sanne
jeg er helt enig med deg :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 12 nov. 2010 17:02

Personlig synes jeg det at folk lyver er verre enn hva de lyver om. Hvis noen lyver på alderen, hva annet lyver de om da? Har selv vært bort flere som påstår de er ikke-røykere uten å være det. Selv har jeg ikke noen problemer med at en date røyker, men om hun lyver om det bidrar vel ikke det akkurat til å styrke troverdigheten hennes.

Skjult ID med pseudonym lathund fr. 12 nov. 2010 17:05

Hvor mye jeg enn skulle ønske jeg kunne gjøre det noen ganger (det er viktig å presisere 'noen ganger'. Det meste av tiden klarer jeg fint å stå for den jeg er, men altså noen ganger), så slår det meg ganske fort at å lyve mye på alderen eller bruke 15 år gamle bilder (bortsett fra for oss som holder oss godt selvsagt) er det samme som å be om å bli slått i bakhodet - ikke med en gang, men om en liten stund, når jeg antakelig ikke er forberedt.

På den annen side, det finnes ganske mange mennesker der ute som tenner på BDSM og liker å bli hundset med. Kanskje det er en sammenheng der? Og i såfall synes jeg det er mye mer sympatisk og forståelig med en gang. De gjør det ikke for å lure deg, men for den seksuelle nytelsens skyld!

Hmmm, kompliserte setningsoppbygninger? Tunge innskutte relative bisetninger sier du? Vel, hvis du syntes det var vanskelig å forstå, kanskje du innser at det kunne vært smart å vært sammen med noen som ikke bare var eldre og mer voksen og erfaren enn deg, men endatil enda eldre enn du tror de er. :-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 12 nov. 2010 18:59

Alder betyr lite synes jeg.
Gjør meg ingenting å bli kontaktet av menn utenfor "ønsket" alder.

@TS
Synes ikke det er respektløst av han å kontakte deg.
Men å lyve for å framstå annerledes/bedre synes jeg er tåpelig.
Om han lyver da.

Skjult ID med pseudonym Lady fr. 12 nov. 2010 20:02

Når menn sender deg linker til avisartikler hvor det står oppgitt alder på vedkommende (10 år eldre enn
profilen) så er de avslørt:) Verken mer eller mindre og det er ikke et sjakktrekk å lyve for meg siden jeg har kort lunte:)

Skjult ID med pseudonym Jackass fr. 12 nov. 2010 20:32

Antar at han rett og slett følte seg som en 44-åring, og oppgav snittet mellom sin opplevde alder og sin reelle alder :)

Å trekke fra fem år på alderen når man er 54 tror jeg kan lønne seg dersom man ikke ser på hederlighet som noe hellig, og håper på en rask flørt med ei lekker snelle på 41. Han vil jo sikkert kunne bortigmot doble antall dates på den måten - i allefall med den noe yngre garde. Og sjansen for at det blir noe langvarig er jo tross alt større om man først treffer noen og blir avslørt, enn om man ikke kommer på date med noen i preferert aldersgruppe i det hele tatt. Taperne er de damene som blir lurt og føler at de har kastet bort tiden (har forståelse for deres frustrasjon), og de ærlige mennene som blir valgt bort fordi de er for gamle i profilen.

Ifølge undersøkelsen omtalt i en annen tråd lyver bortimot hver fjerde mann på alderen, og det er nok i de høyere aldersintervaller bløffmakertendensen er størst. Knapt noen på 27 vil jo ønske å lyve på aldern. Tror det er temmelig mange i segmentet 40+ som tar en spansk en for å få bedre respons.

Syns forresten det er helt greit om damer for eksempel under min prefererte aldersgruppe kontakter meg. Den nedre grensen er jo uansett der for å ikke fremstå som en som løper etter ungpikene.

Skjult ID med pseudonym Erik fr. 12 nov. 2010 20:39

Wasnt me.. jeg er 42 på sukker og facebook og i passet :)

Skjult ID med pseudonym sanne sø. 28 nov. 2010 16:10

Måtte bare heve denne tråden for å si hvordan det gikk.

Møtte han for å se om han sa noe av seg selv... Neida. Men treffes igjen ville han! Og kysse meg prøvde han også på. Så du har nok rett Jack ass - han er ute etter en flørt, men han er smart nok til å vite at det virker mer troverdig å være ute etter den ene ene...

Han ble avvist og blokkert temmelig raskt etterpå.

Så igjen - om det er noen menn her som vurderer å lyve eller som lyver på alder... Ikke gjør det! Tror få jenter ser mellom fingrene på akkurat den. (høyde, kroppsfasong og mye annet ER faktisk litt mer omtrentlig enn akkurat alder - der finnes bare løgn og sannhet).

Skjult ID med pseudonym bla sø. 28 nov. 2010 20:54

løgn tror jeg er en del av opplegget. Selv kjenner jeg opp til flere av kvinneprofilene her inne som kaller seg slanke og gjennomsnittelige, men som i realiteten er MINST noen kilo for mye. Skjerp dere løgnere ! I tillegg er bildene av en karakter som gjør at rynker og alder forsvinner totalt (jenter er flinke på bilder), og det er i min bok like mye løgn som om man direkte lyver på alderen. Sånn er det visst bare her !

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 28 nov. 2010 21:11

Du kan jo konfrontere ham med løgnen, og se hva han sier. Kanskje han har et tilfredsstillende svar? Forskjellen mellom 49 og 54 er da ikke så stor, er den vel? Kanskje 49 er hans mentale alder?

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 28 nov. 2010 21:40

Kanskje han har et tilfredsstillende svar?? Det finnes mange motiver for å lyve. Men det finnes ikke noe tilfredsstillende svar.

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 28 nov. 2010 21:45

Nei, men kanskje et svar som kan rette opp inntrykket. Men det er sikkert jeg som bare er naiv, og tror at alle her i verden er snille og greie, sånn egentlig. Damene her inne opplever sikkert mye rart, og da er det lett å bli kynisk. Så da gjelder det å være såpass kynisk at en beskytter seg selv, og såpass lite kynisk at en holder døra åpen for de som det kan være verdt å holde døra åpen for, til tross for at de gjør noen dumme ting.

Skjult ID med pseudonym dille-emma sø. 28 nov. 2010 21:46

Takk for oppdatering, er i tilsvarende dilemma selv.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 28 nov. 2010 23:12

Smårar - godt svar!

Men jeg er helt uenig. Man kan gjøre dumme ting fordi man ikke rekker å tenke seg om. Men dette er gjort med overlegg for å oppnå "urettmessige" fordeler. Om man føler seg yngre eller ser yngre ut, er uinteressant. Det spørres ikke etter mental alder. Det får man kommentere i teksten selv... Og bildene kan vi selv vurdere.

(Men PS Sukker: savner at det er standard å fylle ut: "Tatt når?" under bilder i albumet).

Skjult ID med pseudonym COLOP ma. 29 nov. 2010 11:31

Igjen dette sinnet over en løgn eller to. Det overrasker meg at mange fortsatt lar seg provosere av dette.

Dette er nettdating! Vi markedsfører oss. Og dette gjør vi på den måten vi tror vil fenge i det markedet vi vil omsettes i. Dette er kjernen i det vi driver med her.

Jeg tror de fleste av oss kan "tas" på en løgn eller to - i det minste en ørliten forvrenging av virkeligheten. Men selvfølgelig er det lettere å bli avslørt på målbare og konkrete parametre som alder, høyde og kroppsfasong.

Men jeg tror mange også er såkalte livsstilsløgnere. Dvs at man fargelegger egen hverdag - for å slippe å framstå som en person som stort sett pendler mellom jobb og hjem - for så å sette seg i sofaen med laptopen i fanget og logge på Sukker. NETTOPP FORDI DE ANTAR AT DETTE IKKE ER ATTRAKTIVT I DET MARKEDET DE VIL OMSETTES I. På den måten spinner de fleste av oss løgner.

Disse bløffene er menneskelige handlemønstre i et system som tillater andre å sile deg vekk som menneske og individ. Er det så merkelig at mange av oss gjør dette? Det handler om å overleve som menneske i noe som kan oppfattes som et umenneskeligjørende system.

Det blir hevdet at trådstarter at løgn aldri skal lønne seg. Vel, så kategorisk ønsker ikke jeg å være. Så lite raus vil ikke jeg framstå som. Jeg er ute etter et menneske - med alle de fasetter et menneske har. Også de dårlige.

For kan man egentlig si at man selv er 100% ærlig i ett og alt - hele tiden? Er ikke det litt... vel, umenneskelig?

Skjult ID med pseudonym sanne ma. 29 nov. 2010 12:56

Colop

Jeg mener du har misforstått fullstendig når du kaller meg lite raus for å ikke se mellom fingrene på løgn.
Tvert i mot. Jeg er så raus at jeg tvert i mot mye sannhet. Et vanlig motiv for å lyve er jo at man har en ide i hodet om at andre mennesker ikke er rause nok til å takle sannheten. Men her snakker vi om løgner som nødvendigvis vil bli oppdaget dersom tanken er å få en partner å dele livet med!! Det gjør det liksom enda dummere.

Jeg skjønner jo nå at de som lyver ikke er ute etter dette. De er ute etter lettvint å komme til date og til sex. De kaster bort tiden til de som seriøst er på kjærestejakt. Synes du det også er greit? Kan jeg spørre hva du og andre som pynter på sannheten er ute etter her? Helt ærlig: Er det livsledsager/kjæreste eller er det sex/dating/krydder i hverdagen?

Som sagt, så gikk jeg på daten for å gi han en sjanse. Jeg ville høre om han "tilsto" av seg selv, og beklaget/begrunnet det... Istedet prøvde han å ta hånden min etter 10 minutter, og tilsnike seg et kyss på hadet - klemmen. Haha. Snedige playere kan jeg gjennomskue fordi jeg har noen år bak meg på nettet, men om jeg var fersk ville jeg muligens latt meg lure...

Du mener altså det er greit å ha lav moral fordi samfunnet selekterer på overflatisk vis? Vel, jeg vil heller bli vraket av andre enn å forakte meg selv!

Skjult ID med pseudonym Xradon ma. 29 nov. 2010 19:04

Jeg fann eks-kollegaen min her inne!

Det hun skriver i profilen sin stemmer ikke. Hun er grei god dame men, ja så skriver vi men

Ikke utdadvent, i profilen står det utadvent.

Jeg tror hun har mistet fokus på det som egentlig er henne. De menn / gutter som tar kontakt med henne pga bilder. Kan jeg si en ting. Hun er fet i dag. På bilder svært tynn. Artig å se gamle bilder for 4 og 5 år siden ikke sant?

Jeg fikk opp øynene da jeg leste profilen. Hvor mange kvinner er likedan med uriktige opplysninger om seg selv?

Jeg ble skremt. Ikke ta alt for god fisk er mitt råd!

Skjult ID med pseudonym pølsa on. 1 des. 2010 01:22

ser at en bekjent har profil her. Hun lyver på seg både slank kropp, treningsaktivitet, høy moral, humor og omgjengelig vesen. Skal man rapportere profilen som fake eller slem?

Skjult ID med pseudonym bodø fr. 3 des. 2010 09:32

Hvorfor er det sånn at damene blir skuffet,lurt etc.
Kan love dere at dere også blir ført bak lyset, tror ikke dere egentlig vil vite hva som foregår der ute.

Gutta skryter av antall sex partnere, finnes ikke en jente som sier det riktige tallet om de har vært litt rundt.
Vi trenger ikke skryte, vi har sex fordi vi trenger og liker det. Ikke for at andre skal mene noe om det.

Mange skryteprofiler her inne, skulle møte en mann. Stod at han var høy, ut kom en smurf.....hallo jeg ville snu.
Ikke pga høyden men fordi det startet med en løgn , han fikk aldri mitt nr.

Har enda til gode å møte en god sex match.