Alle innlegg Sukkerforum

Tips til å komme seg ut av singellivet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mesteren fr. 12 nov. 2010 13:07

Få arbeidet unnagjort
Planlegg oppgavene dine nøye, og hold øye med klokken. Bli ferdig en time før han ventes hjem. Mannen føler ikke at varmen strømmer mot han når han hører deg bryte ut "Er du hjemme allerede?".

Ha middagen klar
Planlegg et deilig måltid allerede kvelden før. Da viser du at du bryr deg om han og hans behov. De fleste menn er sultne når de kommer hjem og en god middag er en del av den nødvendige velkomsten.

Forbered deg selv
Bruk et kvarter til hvile slik at du er opplagt når han kommer hjem. Da blir du også glad for å se ham, i stedet for at du er for sliten til å bry deg. Glem alle bekymringer du måtte ha, og vær evig takknemlig for at du har mannen som snart kommer inn døren. Mens du hviler kan du tenke på avtaler og ting du kan gjøre for å gi han åndelig oppløfting. Når du står opp, ta hånd om utseendet ditt. Fiks på sminken, sett et bånd i håret og se frisk og opplagt ut. Han har nettopp vært sammen med mange frustrerte og arbeidstrette mennesker. Vær litt mer festlig og interessant enn vanlig. Han kan trenge en oppkvikker etter den lange arbeidsdagen.

Rydd vekk rotet
Ta en siste tur gjennom huset før han kommer hjem, samle opp skolebøker, leker, papir osv. i en bøtte eller søppelkurv og legg dem i soverommet for senere sortering. Så går du over bordene med en støvklut. Mannen i ditt liv må føle at han har kommet til et sted med ro og orden, og det vil få deg til også føle deg mer avslappet. Å ha orden i huset er nok en måte å vise ham at du vrkelig bryr deg om hans hjemkomst.

Forbered barna
Bruk noen minutter på å vaske barnas hender og fjes (dersom de er små), kam håret deres og skift klærne dersom de er skitne. Barna er hans små skatter, og de bør se slik ut.

Minimer all lyd
Legg spesielt merke til dersom mannen din må kjøre i rushtrafikken. Når han kommer hjem eliminer all lyd fra vaskemaskinen (selvsagt dersom denne står på). Oppfordre barna til å være stille når han kommer. La dem bråke litt på forhånd, slik at de får det ut av systemet sitt.

Vær glad for å se ham
Motta ham med et varmt smil og vær lykkelig. Si at det er bra å ha ham hjemme. Dette kan tilføre ytterligere verdi til dagen hans. Han trenger all den romantikken han kan få fra deg.

Ikke!!
Ikke motta ham med plager eller klager. Løs problemene før han kommer hjem, hvis ikke, vent med dem til kvelden kommer. Også, ikke klag dersom han kommer sent hjem til middagen. Regn dette som et lite problem i forhold til hva han kan ha gjennomg

Skjult ID med pseudonym Mesteren fr. 12 nov. 2010 13:10

gjennomgått på jobben den dagen. Ikke la barna oversvømme han med problemer eller krav. Bare la dem hilse kort på faren deres.

Vær hyggelig mod ham
Gi ham godstolen eller foreslå at han hviler seg litt på soverommet. Ha en kjølig eller varm drikk klar for ham. Tilby deg gjerne å massere føttene hans, men ikke insister på dette. Snakk til ham med en myk og avslappende stemme. La ham slappe av.

Hør på ham
Du har kanskje et dusin ting å fortelle ham, men hans hjemkomst er ikke det korrekte tidspunkt. La ham snakke først, så hører han bedre på hva du har å fortelle ham senere.

La kvelden være hans
Klag aldri dersom han ikke tar deg med ut på restaurant eller i teateret. Prøv å forstå hans stressende og trykkende verden og hans behov for å være hjemme og kunne slappe av. Er han sur og irirtabel, ikke slå tilbake igjen, forstå hans stressende vesen.

Målet
Prøv å gjøre deres hjem til et sted med ro og orden der mannen din kan forfriske seg selv i kropp og ånd. Gjør du dette vil han heller være sammen med deg enn noe annet i verden og han vil bruke all sin fritid på deg og barna. Forsøk å leve etter disse reglene for hjemkomst og se hva som skjer. Dette er den rette måten å få en mann hjem til deg på, ikke ved å klage og være til irritasjon

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 nov. 2010 13:47 Privat melding

Hmmmmm..... dette hørtes ikke fælt ut :-))

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 12 nov. 2010 13:52

Hehe, takker meg til singeltilværelsen jeg! ;)

Skjult ID med pseudonym torpedo fr. 12 nov. 2010 14:06

Det du skriver forutsetter jo at man har en mann i livet sitt allerede så jeg skjønner ikke bæret av hvordan dine tips kan hjelpe meg ut av singellivet....

Skjult ID med pseudonym r fr. 12 nov. 2010 14:09

mener jeg har sett denne tidligere i en husmorskole bok fra 1940 tallet.
Det er ikke helt slik samfunnet fungerer i dag, hvor de fleste familier trenger 2 inntekter.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 12 nov. 2010 14:10

*Mesteren mener nok på den imaginære mannen du camper sammen med, Torpedo. ;-)*

Skjult ID med pseudonym kit fr. 12 nov. 2010 14:12

Hadde dere jenter vært slik, hadde jeg fridd til dere alle! :)

Skjult ID med pseudonym kit fr. 12 nov. 2010 14:18

r, en trenger ikke to inntekter for å leve slik de gjorde på 50 tallet da denne boken kom. Det holder lenge med en, men da blir det ferie på landet hos slekt og venner og ikke sydentur 2 ganger i året...

Skjult ID med pseudonym torpedo fr. 12 nov. 2010 14:36

@Tingeling
Å den mannen ja....er det den samme jeg var på en imaginær date med her om dagen? Det var en fantastisk date:)

@kit
Tufs

Skjult ID med pseudonym Fanny fr. 12 nov. 2010 18:00

ha ha- beskrivelsen minner mig litt om Maria Montezami i Svenske Holywoodfruer- hun lever vell litt sånn :P

Skjult ID med pseudonym søtnøs fr. 12 nov. 2010 19:01

hørtes ut som gode råd til hustruer fra 50 tallet....

Skjult ID med pseudonym kit fr. 12 nov. 2010 20:53

muligens fordi det ER en husmorbok fra 50 tallet....
http://stinerenate.blogspot.com/2007/03/husmorlivet-p-50-tallet.html

Glad i deg også torpedo.

Skjult ID med pseudonym bat fr. 25 mai 2012 14:55

Bumper denne :)
(Den dukker opp med jevne mellomrom)

Skjult ID med pseudonym poppy fr. 25 mai 2012 17:48

TAKK mamma og alle andre kvinner som har kjempet kampen om kvinnefrigjøring! TAKK for at dere sto på paraden for MEG og alle medsøstre! Derfor kan vi i dag skrattflire til denne idiotiske "oppskriften" skrevet av menn, for menn!!;))

Hadde det ikke vært for DERE kvinner, så hadde dette vært en realitet i dag. Det er det heldigvis ikke :D Love it <3