Alle innlegg Sukkerforum

Til alle skuffede menn og kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trorhanvet lø. 13 nov. 2010 20:16

Til alle dere som ikke får hjerter, som ikke får svar på mail, som ikke får den oppmerksomheten dere føler dere fortjener. La meg få komme med følgende oppklaring:

Dating er ikke rettferdig.

Dvs: Det å finne en livspartner, en flørt, et ligg eller hva man er ute etter her; det er ingen rettferdighet i denne aktiviteten: Det er altså ikke slik at du kan forvente å få noe tilbake selv om du legger inn en masse arbeid. Selv om du bruker mye tid og skriver lange mailer til folk du liker, betyr det ikke at de liker deg tilbake. Du kan altså ikke kreve noe av dem. Dette er ikke som endel andre ting i livet, hvor du omsider får noe igjen for strevet ditt.

Dating er en egoistisk øvelse.

Selvfølgelig er det det. Folk velger selv hvem de vil bruke tid på. Hvis alle de attraktive menneskene her skulle vært rettferdige, hadde de endt opp med å bruke all sin tid på å maile. Det interesserer dem jo ikke. De vil ha det de vil ha, og det er lite man kan gjøre med det.

Du er ikke din profil.

Husk at du ikke ER profilen din. Dermed må du ikke bry deg stort om avvisninger eller manglende oppmerksomhet. Ikke ta det innover deg. Husk at alt som betyr noe er hvordan du selv bearbeider det som skjer med deg i hodet ditt. Ikke bry deg om avvisning etter noen korte dater heller; motparten din vet fortsatt knapt hvem du er. Tenk på venner eller kolleger du har kjent i flere år. Det tok en stund å like noen av dem, ja?

Tilfeldigheter spiller en større rolle enn vi gjerne vil.

Skjult ID med pseudonym Fanny lø. 13 nov. 2010 20:21

så- HVIS det fungerer dårligt med responsen er det bare og endre litt på profilen, prøve litt nye bilder...og så vipps kanskje det går bedre ;)

Skjult ID med pseudonym Snuppa lø. 13 nov. 2010 20:27

Har en kamerat som var her inne i et par måneder og fikk lite kontakt med damer. Så byttet han til et annet profilbilde som virkelig var flott (og lignet mer på han) - og vips hadde han mange mail og date uken etter. Og nå er han snart på vei inn i ett forhold :)

(kvinne 29 år fra Oslo) lø. 13 nov. 2010 20:28 Privat melding

@ trorhanvet

Kjempegodt innlegg! :) Du vet!

Skjult ID med pseudonym Fanny lø. 13 nov. 2010 20:34

@ snuppa. Ja, sånn er det! Har selv upplevd det! Profilbilden avgjør masser før muligheten til kontakt!

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 13 nov. 2010 20:41

Hvis man stiller seg spørsmålet "Kan jeg være den rette for h?n?" før man sender melding, er sjansen mye større for at man får noe igjen for innsatsen.

Skjult ID med pseudonym beinete lø. 13 nov. 2010 20:51

Veldig bra innlegg - trorhanvet :)

Likte spesielt påminnelsen om at jeg ikke er min profil - jeg sammenligner nemlig min profil noen ganger med en stillingsbeskrivelse - mange flotte ord - men kan du jobben er den jo gjenkjennbar og ufarlig - kan du den ikke så må du forstå hva som ligger bak hvert ord.

Det er nemlig vanskelig å beskrive seg selv men få eller mange ord. Vi oppfatter og har erfaringsgrunnlag på ord og de kan være veldig forskjellig.

Ydmyk - noen oppfatter dette som en holding av takknemlighet for ting i livet andre oppfatter ordet som en dørmatte holdning og sånn kan nok hvert ord vrenges og vris......
Men - ha is i magen - dette nettsamfunnet har som alle spilleregler og de må læres og forståes - først da kan vi kanskje få mest utbytte av det.

Skjult ID med pseudonym Emil sø. 14 nov. 2010 00:34

jeg skjønner at et bra profilbilde har veldig mye og si her inne, men er det nesten samme f... hva man skriver i profilen sin da? Er trikset her inne og få tatt det perfekte bildet og ha det i profilen sin? I så fall hvor mye har det du skriver i profilen din og si så lenge man har et perfekt bilde? Jeg bare lurer siden jeg har sendt meld. til jenter her inne og sett de har lest meldingen, men har fått tilbake at vi ikke passer sammen. Og da har de ikke vært inne på profilen min og lest. Selv om vi har en høy match.

Jeg må si jeg stusser noen ganger på hva enkelte gjør her inne eller hva de er ute etter.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig lø. 20 nov. 2010 14:54

ursäkta att det inte blir ett djupare svar än så här: MEGET bra skrivet!!! enig till 100 procent.

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 9 jan. 2011 01:07

Jepp!

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 9 jan. 2011 01:16

Hehe, dette burde blitt postet til alle nye brukere her inne, eller, når jeg tenker nærmere etter. Alle brukere her inne! :)

Skjult ID sø. 9 jan. 2011 06:50

Løfter denne. Er så bra.

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 9 jan. 2011 08:24

Derfor sikter jeg på middelmådige damer på sukkerstedet. Da øker sjangsene for kontakt mye større og de mest attraktive damene blir mindre populære. Handler vel så mye av hva man kan gi av seg selv enn å bare ta imot. Sjarm kommer ikke av et perfekt utseende men en økende personlighet som er villig til å utvikle seg til å forstå mye mere på personlig plan med seg selv og mot andre.

TS har helt rett !!

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 9 jan. 2011 11:00 Privat melding

Rett og slett glimrende innlegg: Og la meg tilføye, det er vel noe av dette som også gjør det så frustrende å være singel: Det er ikke slik at hvis du bare prøver "hardt nok", som på studiet, i jobben m.m., så kan du være rimelig sikker på å nå målet ditt.
Dermed er det jo ikke sagt, at man ikke påvirker tingene selv, men at det er et spørsmål også om tilfeldigheter og held, og at et annet menneske har sin egen frie vilje og autonomi, på samme måte som jeg selv, som ikke jeg kan "styre" eller kontrollere...
Takk for flott og klokt innlegg....

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 9 jan. 2011 11:07

@ Xradon

Middelmådige damer? Ja, ja det er kanskjer derfor jeg mottar så mange meldinger/hjerter/flørter selv når
jeg ikke ligger i onlinelisten.... Det er jammen godt at man kjenner sin egen verdi:)

Skjult ID med pseudonym viva sø. 9 jan. 2011 11:11

Dette innlegget er det beste jeg har lest inne på forumet. Ikke at det skal så mye til å "slå" alt det andre pjattet her inne :-)
Du skriver godt, og ikke minst bør alle her inne lese dette - for du har HELT RETT!!!!

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 9 jan. 2011 13:05

Xradon, middelmådige damer?? Håper ingen av de du har eller vil date her innefra finner ut hvem du er....

Ingen damer er middelmådige. Alle er unike på sin måte

Kommer helt på hvordan vi som personer ser på som middelmådig. Ikke en deilig rumpe, men en deilig personlighet som vi kan leve med. Søt uten å være veltrent og hele denne leksa burde vel ikke være vanskelig å forstå!

Å ja hvem jeg er er og forblir en hemmelighet. Selv om jeg har diskutert tidligere med åpen profil med full informasjon om meg selv tilgjengelig for de fleste med match over 70>

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 9 jan. 2011 13:11

TS er en meget klok mann :)

Skjult ID med pseudonym 2011 sø. 9 jan. 2011 15:16

Opp på toppen av trådlista med denne.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 9 jan. 2011 17:30 Privat melding

Kjempe bra skrevet TS!!!

Jeg er ikke blandt de som får for mange mail, hehe, jeg er vel heller av de som sender og sender og aldri får svar, hehehe..

Men jeg har nå tenkt akkurat sånn som du skriver her TS, at jeg ER ikke min profil, og en avvisning på nett, er helt ok, en avvisning etter at vi har datet en stund er jo mye værre, men har ikke vært der enda, så håper å skyte blink ved første skikkelige date.

Men løfter denne tråden opp igjen ja, for det fortjener den.

En ting skjønner jeg bare ikke TS, hvorfor skriver du dette med skjult id? Det var jo kjempe bra!! :)

Uansett, lykke til alle sammen her på sukker.no det ordner seg nok til slutt, og om ikke, hehe, så blir hvertfall admin og eierne av siden rike, så noen har det jo godt uansett, hahaha...

Skjult ID med pseudonym She sø. 9 jan. 2011 19:25

Dette er jeg SÅ enig i. Du er ikke din profil. Ellers stilte noen over her spørsmålet om alfa omega "her inne" blir å få tatt "det perfekte bildet" av seg selv, om det liksom er alt som teller når det annet kjønn vurderer profilen din. Ja, det kan jo gi deg mye mer respons og skaffe deg flere dater, men om bildet av deg er mye flottere enn du er i virkeligheten så risikerer du mange avslag når du møter opp på date! Hjelpe meg, jeg har opplevd så mange ganger å møte opp på date og bli skuffet fordi fyren var så mye mindre kjekk å se på i virkeligheten enn på bildene sine. Ikke gå helt amok med å ta over-flatterende bilder av deg selv! .-)

Skjult ID med pseudonym Deedee ma. 10 jan. 2011 22:39

Dytter denne til toppen igjen.

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 14 jan. 2011 19:51 Privat melding

Dette var flott et veldig godt skrevet innlegg! :)
Greit å ha i bakhodet! :)

Får man avslag, er det bare til å tenke at den personene gikk glipp av en skikkelig godbit og forsette jakten! :)

Ønsker alle en super helg!

Skjult ID med pseudonym Dr.Ruth ma. 24 jan. 2011 00:28

So true

(mann 44 år fra Oslo) ma. 24 jan. 2011 09:21 Privat melding

Det beste jeg har lest på lenge...spesielt det siste "du er ikke din profil".

Det stemmer så godt, vi er alle utrolig komplekse og mangsidige..vilke sider kommer frem ved en date er helt tilfeldig og hvilke sider daten ser etter i oss vet jo vi ikke heller.

godt innlegg, enig med alt :D

(mann 45 år fra Oslo) ma. 24 jan. 2011 17:40 Privat melding

Enig i det meste her og det er rart hvor tilfeldighetene og spissformuleringene spiller inn, noen lar seg bekymre over bagasje mens andre innser at man er den man er på grunn av de forholdene man har vært i.

Nettdating er veldig A4 dessverre, man kan spille bare på noen få begrensede ressurser.

Skjult ID sø. 30 jan. 2011 15:46

.

Skjult ID med pseudonym takk ma. 21 feb. 2011 20:52

Kan alle som har vært her i 1 år eller 1 måned eller 1 uke eller whatever - og er så ekstremt skuffet og vonbroten over dårlig respons være så snill og lese det øverste innlegget? Og helst reflektere over dette før du poster en ny tråd om hvor utrolig skuffet du er over damene eller mennene på sukker.no som avviser deg eller ikke svarer deg? Takk.

Skjult ID med pseudonym Vonbroten ma. 21 feb. 2011 20:56

Har lest og nå skal jeg poste en klagetråd om besøkstall på profilen min!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 21 feb. 2011 21:04 Privat melding

Flaks jeg er så deilig og vellykket at jeg slipper å forholde meg til dette..

(Det var ironi, hvis ikke dere skjønte det.. Eller.. Jeg har troen på meg selv, men ikke så drøyt som jeg ga uttrykk for nå.)

Skjult ID lø. 26 feb. 2011 13:54

Dette er selvfølgelig helt rett. Det er ikke rettferdig, som livet stort sett ikke er. Men jeg finner ikke akkurat så mye trøst i det.

(mann 53 år fra Akershus) lø. 26 feb. 2011 17:45 Privat melding

Kanonbra innlegg!

(kvinne 37 år fra Nordland) sø. 27 feb. 2011 13:41 Privat melding

Så flott! :)
Fantastisk formulert!
Det har jeg også tenkt på! Jeg er litt frampå, og sjekker gjerne opp menn, med en mengde avslag som følge av det... En hel del fantastiske historier å fortelle! ;)
Men det er jo sånn at smaken er som baken, og preferanser er det ikke bare bare å endre på, og jeg tar meg ikke nær om en jeg liker, ikke finner meg attraktiv. Er jo ikke for at det er noe feil med meg - jeg bare passer ikke hans smak. Samme andre veien - jag kan ikke føle ansvar for de som liker meg, som jeg ikke er interssert i...
Sånn er det bare! :)

Skjult ID on. 16 mars 2011 23:02

Tror denne med fordel kan løftes nok en gang...

Skjult ID med pseudonym :) on. 16 mars 2011 23:04

Syns den kan som fast øverst, aldri rulle nedover... :)
Det er jo ikke mange dagene mellom disse trådene.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 23:06

Men åpningsinnlegget er jo så langt, og med layouten på forumet her passer det veldig dårlig...

Skjult ID on. 16 mars 2011 23:08

@Qwerty
Du har jo ordet i din makt (stort sett), så kanskje du kan lage en komprimert versjon som passer bedre... ;)

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 16 mars 2011 23:10

Mulig, men jeg har aldri vært fink til å skrive kort...

(mann 36 år fra Oppland) on. 16 mars 2011 23:11 Privat melding

Veldig bra skrevet innlegg TS. Er enig med den som sa at dette skulle vært Pensum for alle som er her inne. Er jo ikke personlig å bli av-vist på nett. Vedkommende kjenner en jo ikke

(mann 36 år fra Oppland) on. 16 mars 2011 23:12 Privat melding

Veldig bra skrevet innlegg TS. Er enig med den som sa at dette skulle vært Pensum for alle som er her inne. Er jo ikke personlig å bli av-vist på nett. Vedkommende kjenner en jo ikke

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 17 mars 2011 01:07

Meget bra, trorhanvet!

Skjult ID on. 8 juni 2011 20:44

Løfter denne nok en gang...

(mann 41 år fra Akershus) on. 8 juni 2011 21:36 Privat melding

@trorhanvet: thumbs up! :) Vel å merke, for min del, jeg liker ikke å være totalt kynisk, så å gi rom til følelser vil jeg anbefale.. bare så lenge det ikke tar overhånd.

Skjult ID fr. 8 juli 2011 23:02

Løfter denne siden den (desverre) fortsatt er høyst aktuell....

Skjult ID med pseudonym Forumtroll fr. 8 juli 2011 23:15

Faktum angåande profilbilder: Damer ser alltid bedre ut på profilbilder, enn i virkeligheten.
Menn _kan_ gjer det, men oftest har vi lite til ingen snøring, og derfor reflekterer bildet stort sett riktig, eller dårligere enn virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Herr Fekt fr. 8 juli 2011 23:24

Sant nok. MEN: profilen din ER viktig nettopp for at du i det hele tatt skal få sjansen til å vise hvem du egentlig er. Forøvrig morsomt (og betryggende) å se hvor mange som kjenner seg igjen her. ;-) Bra, TS!

Skjult ID med pseudonym Concrete on. 14 des. 2011 23:52

På tide å løfte denne igjen.

Skjult ID med pseudonym Enigma to. 15 des. 2011 00:03

Dette var en gammel tråd. Noen kjente fjes her.
Kanskje TS -vet- nå. :p

(mann 58 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 00:04 Privat melding

Selvfølgelig, heldigvis, eller dessverre, er jeg ikke profilen min. Tenk så greit å kunne bedre seg og sitt image bare ved å forbedre beskrivelsen. Nei, jeg får nok sørge for å jobbe med det ekte indre også.

(kvinne 48 år fra Østfold) to. 15 des. 2011 00:06 Privat melding

Kjempe flott tråd og meget klok observasjon fra TS. Er med og løfter :)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 15 des. 2011 00:15 Privat melding

Hmm... jeg skjønner hva du mener med at du ikke er profilen din, men samtidig er du vel det også?
Jeg syns jeg får vist en del av min personlighet i min profil, men jeg har lagt en del arbeid i den også. Man får i alle fll et hint, kanskje ? :)

Skjult ID med pseudonym moi to. 15 des. 2011 19:27

Dette innlegget burde ligge som en slags introduksjon til alle nye medlemmer! Veldig godt skrevet!!!

Skjult ID lø. 31 mars 2012 17:08

Løfter denne igjen.
Noen gode ord til alle, nye og gamle, frustrerte osv. :-)

(mann 36 år fra Rogaland) lø. 31 mars 2012 17:12 Privat melding

Jeg synes en del er litt teit, men det er greit nok alt i alt! :P

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 31 mars 2012 17:38

TS: fint oppsummert!

Skjult ID on. 2 mai 2012 19:21

Bump!

Nyttig lesning for nye forumister. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 2 mai 2012 19:27

Hæh!? Er du ikke profilen din?
Jeg er alt jeg har skrevet i profilen min jeg og bildene er til og med av meg. Hvordan kan jeg da IKKE være profilen min?

Skjult ID med pseudonym Kraken on. 2 mai 2012 19:54

"Hvis alle de attraktive menneskene her skulle vært rettferdige, hadde de endt opp med å bruke all sin tid på å maile" FEIL. Ofte stemmer ikke bilde med virkeligheten. Det er sant, har datet noen få her, men alle var helt anderledes en på bilde. Ei var 10ganger finere en på bildene sine mens ei annen var motsatt.

(mann 39 år fra Oslo) on. 2 mai 2012 19:55 Privat melding

Uten at jeg har lest tråden Powpowgutt, men kanskje vi snakker bokstavelig talt? :P

Jeg har i allefall møtt jenter fra sukker som var helt anderledes enn det jeg trodde de var, ut i fra profilen deres. Og nei, snakker ikke bare om utseendet men personlighet! :P

Skjult ID med pseudonym Kremt fr. 6 juli 2012 00:17

På tide å minne om dette igjen.

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 6 juli 2012 02:52

Enig man kan da ikke bestemme hvem som skal like deg eller ikke..eller hvem du selv kan like for den saks skyld. Jeg vil si at profilen hviser jo en del om hvem du er da men den får ikke frem hele deg.. Har også møtt gutter som er myyye bedre i virkeligheten enn man skulle trodd ut fra bilde og profil og et fåtall andre veien..irl får man jo med så utrolig mange andre faktorer og i tilegg er det jo ikke alle som er fotogene :) Men jeg tror det er viktig å huske på at sukker er jo tross alt bare en nettside ikke livet ditt! Er du singel ja så nyt det! sjekk opp han kjekkasen i kassa på rimi flørt med han diggen på bussen gå ut føl på livet menneskene og alle de herlige som er der ute! Ikke legg hele livet ditt her inne. Møt jenter møt gutter men ikke forvent stjerner og trommesolo legg en litt lav terskel på hva du legger i det så blir det så bra så. En ting til de som løper rundt og skulle helst hatt en kjæreste i går og sier at nei de gidder slett ikke ha flere venner de skal ha kjærste NÅ de...slapp av..chill bli kjent med mennesker og ikke ta det så seriøst så smiler nok lykken til deg til slutt :)

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 6 juli 2012 03:29

Artig å se et innlegg fra en venninne i denne tråden - som meldte seg ut av sukker for ca. ett år siden og har vært i et forhold siden dengang :)

Skjult ID med pseudonym Pedro fr. 6 juli 2012 05:39

Folk er nok heilt annerledes i virkeligheten enn det glansbildet vi alle prøver å vise fram.
Myten "det er det indre som teller", kollapser fort her, når ein sender poster til folk. Svarene, eller for det meste, mangelen på dei, bekrefter at det KUN er det ytre som teller for folk.

Skjult ID ti. 2 okt. 2012 19:01

Dytt dytt ;-)

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 2 okt. 2012 19:05 Privat melding

Words of wisdom! :D

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 5 okt. 2012 14:51 Privat melding

Bra tråd som burde vært sticky!

Skjult ID lø. 27 april 2013 18:58

Bra innlegg, vel verdt å lese:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 april 2013 19:02

Jeg er min profil. Jeg er sånn som jeg har skrevet i profilen min. Intet mer, intet mindre.

Men jeg klager jo ikke. Er jo ingen andre enn meg selv jeg kan skylde på for at jeg ikke får meg dame.

Skjult ID med pseudonym lise lø. 27 april 2013 19:25

Løfter den opp:-)

Skjult ID med pseudonym fun2 lø. 27 april 2013 20:14

Kjempefin :))

Skjult ID med pseudonym håret on. 11 mars 2015 22:48

Da truth

Skjult ID med pseudonym kaia sø. 15 mars 2015 19:56

Jeg gjør denne aktuell igjen...
Ser at nok en sytetråd over kresne damer er kommet opp.

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl sø. 15 mars 2015 21:22

Jeg liker kresne damer. Så er jeg også kresen selv .. picky ..

Bare jeg kommer over den rette nusselussen en dag (snart?) og blikk møtes, da ..

.. da kanskje jeg blir buret inne for uanstendig oppførsel og blir sanksjonert med en avstandsstraff som gjør at jeg kan nærme meg henne på 50 m, men ikke mer - og må betrakte henne på avstand resten av livet .. det er kult det, helt ok .. tar det jeg får jeg :)

Sytetråd, Kaia, du skulle hatt ris .. "smop"

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 15 mars 2015 22:06 Privat melding

Veldig bra TS :)