Alle innlegg Sukkerforum

Dette med bilder..... igjen :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Snella lø. 13 nov. 2010 20:19

Da jeg var helt ny her, så ble jeg så imponert over alle med så flotte profilbilder, og bilder i albumet. Og vi har jo diskutert dette om hvor viktig bildene er her før. Og JA, de er viktige. Men nå, etter en stund, så må jeg innrømme at det ofte blir litt turn-off.

Vi har de som har "modell-bilder" som profilbilder. Og da tenker jeg som så, at om en drar til fotograf og tar bilder av seg selv, og så bruker dem som profilbilder her, da tenker jo vedkommende HELT annerledes enn meg. Det er jo aldri at en ser ut som på et slikt bilde. Det var jo kun akkurat i det bildet ble tatt, med den lyssettingen, dagsformen, gløden i øynene og huden osv. Til vanlig er en jo "bare" seg selv. Jeg kunne nok aldri tenkt meg en mann som dro til fotograf for å ta bilde av seg... For meg så er det sånt en gjør med barn, de som gifter seg, og de som står til konfirmasjon. Og så kan en jo argumentere med at noen er jo modeller... Men jeg hadde jo ikke satt pris på en mann som var modell, og brukte jobbildene for å skaffe seg dame. Like lite som jeg faller for gutter med flott bil.

Ogh så har vi alle dem som har masse bilder av seg selv på forskjellige steder i verden, og som gjør alt mulig. Klatrer i USA, padler på Amazonas, dykekr i Røde Havet osv. Jeg Liker også veldig godt å både padle, reise og dykke.... Men syns det er mye mer spennende å få greie på sånne ting i løpet av en chat/ telefonsamtale. Da har en jo så mye mer å prate om da :) Jeg merker også at jeg syns de profilene uten for mange albumbilder også er bedre enn de med mange.... Da kan jeg jo heller bli bedre kjent med dem etterhvert. Jeg kan fortsatt få beholde litt av spenningen om hvordan de egentlig ser ut... :)

Kanskje jeg som er rar.

Jeg har i allefall vært på flere Sukekrdater på de 1 og en halv mnd jeg harf vært her. Og trust me, bildet har ikke SÅ mye å si faktisk ;) Selv om en kan innbille seg selv det her inne.

Skjult ID med pseudonym Fanny lø. 13 nov. 2010 20:26

just det, bilden har en del og si, men det er møtet IRL som avgjør...så om det er bilder fra reiser, på flotte biler og alt muligt spiller ikke så stor roll, då det er møtet alltså själva daten som avgjør vidare intresse før personen ifråga....Så, folk kan vel legge ut alla mulige bilder- utan at vi skal klage på det! Mye bedre med bilder en ingen bilder!!!

Skjult ID lø. 13 nov. 2010 20:31

Selv så er jeg utrolig lite fotogen at jeg måtte prøve massevis av profilbildevarianter før jeg fant en som faktisk resulterte i litt repons. Ikke synes jeg det bildet egentlig var noe bedre enn de andre jeg har brukt, men det fungerte ihverfall mye bedre.

Så vi må nok bare innse at vi sitter på utstilling og for at noen skal fatte interesse så må vi se bra ut. Når man først har fått kontakt så kan jeg være enig i at bildet ikke spiller så stor rolle. Da er det så mange andre faktorer som også spiller inn :)

Skjult ID med pseudonym ViggoV lø. 13 nov. 2010 22:22

Snella, hvem er det du prøver å lure med å si at bildet ikke har så mye å si? Vi sitter på en nett-tjeneste der jenter foretar en grovutvelgelsen ved å skumme gjennom bildene på matchlisten sin. Jeg vil anslå at kun 5-10% av kandidatene vurderes som pene nok på bakgrunn av bildene sine til at det er aktuelt å ta videre kontakt. Selvfølgelig betyr bildene/utseendet noe!

La meg eksemplifisere hva jeg mener. En kamerat som jeg vil kategorisere som velutdannet, modell-kjekk, høy og mørk var innom her i 3 måneder og klarte i løpet av den tiden å få 30 dates med det han selv karakteriserte som pene jenter. Dette var jenter som alle som en kontaktet HAN. Tror du det var pga den geniale profilen han hadde skrevet eller tror du det var fordi han hadde flotte bilder av seg selv?

Selv er jeg like gammel, har eksakt samme bakgrunn og utdannelse som min kamerat, er sporty, veltrent, utadvent, sosial og morsom, akkurat slik han er. Men uansett hvor mye jeg jobber med bildene mine i photoshop, vil jeg aldri se like kjekk ut som han.

I løpet av 3 måneder her på Sukker har jeg hatt 154 besøk på min profil. 1 hjerte (fra ei russisk dame som har en profil skrevet med Google Translate) og ikke EN gang har jeg fått en melding fra ei jente uten å ha skrevet til henne selv først. Jeg har null dates på samvittigheten og sant å si så har bytting av profilbilder 1-2 ganger i uka ikke hjulpet nevneverdig på responsen. Så at bilder ikke er viktig....give me a break!

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 nov. 2010 22:28

Jeg ser ikke så mange fotografbilder, men skremmende mange bilder der typen opplagt ikke tenker at han skal selge seg selv - dvs bilder der han ser sur ut, har d¨rlig kroppsholdning, webcam som fremhever dobbelthaker eller poser under øynene el.l. Som om fyren tror det er et bilde for å identifisere seg, ikke for å selge seg.
Det teller - mot fyren. Heller en som har gjort seg flid - om han bruker et fra jobben (feks brosjyre el.l.) er det greit nok synes jeg.

Snella, når kommer du bortom Amazonas på chaten? Jeg synes aktivitetsbilder er topp - det gir jo input til noe å spørre om, eller kommentere.

Skjult ID med pseudonym Pony sø. 14 nov. 2010 18:24

Best er de som legger inn bilder av dyr, landskap og ungene sine. De bør jo holdes utenfor profilen. Den aktuelle kandidaten får nok treffe dem(barna) når tiden er inne.
Legger man inn uskarpe mobil bilder, så er ikke det noe flaterende.
Det er vel om og gjøre å markedsføre seg best mulig !

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 14 nov. 2010 18:29

Jeg oppdaget akkurat at på et match-søk blant menn i alderen 39-48, så er det 19% som er betalende medlemmer. Det synes jeg er langt mer betenkelig enn at bildene er dårlige, ikke-eksisterende osv.

Skjult ID med pseudonym fremad sø. 14 nov. 2010 21:20

Er det betenkelig fordi du synes at flere burde være betalende medlem, eller er det fordi du mener at færre burde være betalende medlem?

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 14 nov. 2010 21:23

Flere betalende. :)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 nov. 2010 21:38 Privat melding

Ærlig sagt: Man kan si hva man vil, men pene bilder trekker! Vi mennesker er i så måte enkle sjeler som trekkes mot det visuelle som er pent. Tiltrekkes vi av det visuelle, ja så går man gjerne mer i dybden. Er det ikke så enkelt da? Så må vi huske at et pent ansikt ikke er alt, men hva ansiktet forteller en....(dyp den...kremt).
Når alt kommer til teller ikke det visuelle veldig mye, men den personen du faktisk er og hva du står for av verdier.

Jeg er dog enig i at "modellbilder" av seg selv som viser seg selv på sitt aller beste kan gi store utfordringer ved en date. Personlig, ville jeg uten tvil, mistet lysten og interessen om mine forventninger før en date var skrudd i været pga profilbilder for så å oppdage at personen jeg treffer er langt unna den jeg trodde hun var. Men, nå dater jeg jo ikke noen blindt, så dialogen vi har i forkant som gir meg signal på at her er det en connection som kan være noe er av ultraviktig betydning. Chat og post er i så måte unikt for å skape et solid inntrykk. Går dialogen lett, med småflørting osv så er man vel klar for date nesten uansett utseend. Its the inner that counts in the end. To be og not to be:-)

Vær deg selv, på godt og vondt:-)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 14 nov. 2010 22:48

HDV hadde jo et staselig profilbilde for en tid tilbake. Hva skjedde med det? Ble det for sterkt for the Sukkers?

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 14 nov. 2010 22:51

Jeg er like rar som Snella :-)

Skjult ID ma. 15 nov. 2010 00:24

I virkeligheten møter man personer, og blir kjent med dem. Man vil da ha relativt god tid på å utvikle et inntrykk av en person. Hvordan en ser på et menneskes utsende vil også forandres etterhvert, alt etter om man liker, eller ikke liker personligheten.

På nettet går det i noe motsatt rekkefølge. Man trykker på "online nå", og ser kun bilder. De man synes ser bra ut, kan man velge å trykke på å lese mer om.

Slik jeg ser det, ligger det i et menneskes natur å tiltrekkes av hva som ser bra ut. Noen tiltrekkes av det pene, noen av det søte, det sexye, deg tynne, det tykke, det normale osv osv... Alle tiltrekkes av ulikt ytre. Fysisk tiltrekning er vel en relativt viktig del av hva som med tida kan utvikle seg til et forhold. Med andre ord er bilder viktig, sett fra mitt ståsted...

Mulig det er noe overfladisk, men...