Alle innlegg Sukkerforum

lesing av sms

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bodil lø. 13 nov. 2010 21:33

Hei.
For 2 mnd tid begynte jeg å date en mann. vært sammen ca 1 gang i uken . men han ringer heele tiden og sender meldinger hele tiden og syns det er rart at jeg ikke er like pågående som han. I går når han var hos meg skulle jeg ta en dusj siden jeg hadde trent , men når jeg kom til stua sitter han der å leser meldingene på tlf min og er furten fordi jeg vist nok sendte mer mld til bestevenninna mi i løpet av en dag enn jeg gjorde til han.. Jeg reagerte med å bli irritert å ba han om å dra hjem igjen.
Men nå begynner jeg å tvile litt. Er det vanlig å bare gå inn på meldingene til hverandre sånn ?

Skjult ID med pseudonym lat lø. 13 nov. 2010 21:37

For å svare på ditt spørsmål.

NEI, dette er ikke vanlig.

Skjult ID med pseudonym Hm... lø. 13 nov. 2010 21:38

Telefonen er privat. Glem han. Bra du reagerte som du gjorde :))

Skjult ID med pseudonym beinete lø. 13 nov. 2010 21:39

Frekk fyr-----min telefon er min personlige eiendel. Privat.

Du er sikkert spart for en kontrollfrik som stiller ? ved alt du gjør. Hold deg unna.

Det er ikke søtt eller omsorg - misforstå ikke det - ikke fall for fristelsen om at han bryr seg om deg!!!

Skjult ID med pseudonym Mayda lø. 13 nov. 2010 21:41

Noe så frekt, ville aldri fått meg til å gå inn på mobilen til kjæresten anyway. Forhold er bygget på tillit, noe som er for meg det aller viktigste

(mann 43 år fra Oppland) lø. 13 nov. 2010 21:43 Privat melding

Direkte uhøflig synes jeg, han har da ingenting med din tlf og meldinger å gjøre. Før jeg kom inn her på sukker var jeg i et lenger fohold, men fikk meg likevel ikke til å lese hennes meldinger.Hadde ingenting med hennes tlf å gjøre synes jeg, litt privatliv må man ha, og stole på hverandre. Mistroiske og sjalu folk har jeg ikke sansen for.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 nov. 2010 21:43

Enig med øvrige. Han høres kontrollerende ut og har ikke respekt for private grenser.

Men du kan godt fortelle ham dette; at hans utrygghet eller frykt for å bli forlatt, gjennom slik kontrollerende atferd, faktisk blir en selvoppfyllende profeti. Skal han lykkes med noen, MÅ han tvinge seg til å stole på folk og også respektere partners behov mht fremdrift.

Skjult ID med pseudonym HotMum lø. 13 nov. 2010 21:44

Nei, det er slett ikke vanlig!
At han ringer og sender sms hele tiden som du uttrykker det og blir furten fordi du sender flere sms til bestevenninnen din enn han, bør få varselbjellene til å ringe,
Du gjorde definitvt rett som sendte han på dør, og jeg ville virkelig vurdert om jeg skulle fortsette å date han hadde jeg vært deg.

Utrolig frekt å bare gå inn på telefonen til en man har datet i to måneder. Det viser sterkt noen kontrollerende trekk hos fyren.

Skjult ID lø. 13 nov. 2010 21:46

kvitt deg med han med engang. Han er alt for eiersyk. Det fører ikke noe godt med seg....

Skjult ID med pseudonym Snuppa lø. 13 nov. 2010 21:52

NEI, NEI, NEI, NEI, NEI. Det er rett og slett ikke greit!!! Hold deg unna han!

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 22:05

Jeg hadde ikke hatt noe problem med å la min telefon/mail/post ligge fremme til fullt gjennomsyn. Selv om jeg ikke helt ser hva som kan være av interesse for noen andre der...
Og jeg hadde ikke akseptert at noen hadde snoket i mine saker uten tillatelse. Det er jo bare å spørre meg.
:-)

@bodil
Hva er det du begynner å tvile på?

Skjult ID med pseudonym bodil lø. 13 nov. 2010 22:12

at jeg gjorde det riktige ved å kaste han ut.. føler jeg overdrev litt når jeg bare sa til han at om han skulle drive å snoke i sakene mine så måtte han gå, så prøvde han å bli sur å begynne å hyle til meg å sånt fordi han mente jeg handlet feil og jeg hadde jo ikke noe hemmeligheter der å skjule for han der, men jeg følte meg ikke konfortabel med at han " snoker"

Skjult ID med pseudonym X-Reveur lø. 13 nov. 2010 22:15

Er så skummelt med alle disse sms'ene... jeg gir jevnt blanke i om folk går gjennom telefonen min... har ikke noe krutt i dem uansett... Jeg har for lite spennende venner til at det skal bli juicy det som ligger på telefonen... Jeg er forsåvidt heller ikke interessert i andres mobiler og meldinger... Men skjønner at dette er noe betent hos andre... :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 22:18

@bodil
2 ting...:-)
Hva er det som gjør at du føler du overdrev? Reaksjonen din...ordbruken din...eller noe annet?
Og hva mente han var feil med måten du handlet på?

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 nov. 2010 22:22

X-Reveur og Tingeling,

men det handler jo ike abre om dere, men om de som sender deg melding - bør de ta høyde for at dere lar dem være fritt eksponert til den som måtte bry seg?

Og om ikke du synes det er så farlig, kan det jo være dine venner eller familie vil føle det ubehagelig ved at meldinger med hjertesukk eller morsomheter om alt fra sjefen til svigers. Jeg synes man har et ansvar for dem også.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 22:29

@vibe
I det øyeblikk du sender en sms/mail/whatever...finnes det alltid en mulighet for at mottager viser dette til andre. Bare spør venninner her inne om de leser hverandres meldinger de har fått fra menn? ;-)
Mitt poeng:
Dersom du sender fra deg noe som ikke kan tåle dagslys, kan det være en idè å tenke igjennom det en gang til før du sender? (Jeg skjønner tanken din, men jeg har ikke ansvar for hva andre sender meg)
Samme tanke har jeg rundt dette med å lagre ting på mobilen/kameraet som ikke tåler offentlighetens lys. (Vi husker vel Kåre og Marianns bilder?)
:-)

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 13 nov. 2010 22:31 Privat melding

Syns du reagerte riktig jeg!

Best å styre unna slike som tar seg friheter.......

Skjult ID med pseudonym pippi lø. 13 nov. 2010 22:37

Dette er IKKE ok, og fyren har åpenbart store problemer!! Helt umulig å være i noe som helst slags forhold til fyrer (eller damer, for den saks skyld) med et sånt kontrollbehov.
Vær glad du er kvitt'n, sier nå jeg

Skjult ID med pseudonym bodil lø. 13 nov. 2010 22:38

@tingeling
reaksjonen min, det at jeg kastet han ut. sa ikke noe spesielt egentlig, sa på en ordentlig måte det var noe jeg ikke likte og når han føler at han må "sjekke" hva jeg driver med så blir det feil og at han måtte gå. Han mente det ikke var noe big deal for han skulle bare sjekke om det var sånn at jeg ikke sendte så masse meldinger til folk generelt eller om det bare var han og han følte han hadde rett til det ihvertfall når jeg sendte fler meldinger til venninna mi enn han i løpet av en dag.

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 nov. 2010 22:43

Tingeling,
at det alltid er en risiko for at noe kan komme på veie, som feks brev eller dagbøker, betyr ikke at den som har det i sin varetekt ikke har ansvar for å prøve å unngå det!
Oppfatter at du og X-Raveur kunne tenker på dere selv og ikke de som sender dere meldinger i fortrolighet.

For hva defineres som "å ikke tåle dagens lys" og hvem definerer det? At man havner i avisen? Politianmeldes?
Eller at man sårer noen? At andre man selv ikke kjenner særlig godt, plustelig vet noe om en som er privat?
Enten det gjelder legetime, jobbintervju, stripteasebilder, eller kjærlighetssorg.
Vil du si Kåre Conradis bilder "tåler dagens lys"?

Du viser til at venninner viser meldinger fra typer. Det hører til sjeldenhetene for mitt vedkommende, de siteres gjerne i sammedragsform. Men du glemmer en ting; da gjør den som viser det frem en screening og vurdering (noen ganger feil). Det er vesensforskjell på det og ellers la mobil være tilgjengelig for den som vil se. Det er ikke sikkert man viser frem meldinger hvis typen skriver noe veldig privat om sin mor eller bror eller terapitimer.

For det jeg vet har du kommunisert det til dine venner, slik at de kan holde seg på det ikke-private nivået, men for min del vil jeg heller at mine venner skal føle seg trygg på at deres betroelser ikke gjøres tilgjengelig for gud og hvermann.
Det dreier seg nemlig ikke bare om mobileier, men også om avsenderne.

Skjult ID med pseudonym oo lø. 13 nov. 2010 22:45

Du får ihverfall bigdeal med han hvis du fortsetter "forholdet". Hvis han ikke forstår at det er overtramp å lese andres mobiler har han problemer med å forstå personlige grenser. Jeg hadde helt klart gått videre i jakten på kjærligheten... - altså et råd :-)

Skjult ID lø. 13 nov. 2010 22:49

"så prøvde han å bli sur å begynne å hyle til meg""
vel...der har du god grunn nr 2 til å holde seg unna.....

Skjult ID med pseudonym Hm... lø. 13 nov. 2010 22:51

Om han var interessert i å finne ut hvor mange meldinger osv du sendte til andre kunne han vel bare spurt deg syns jeg. Og om han ikke skjønner at han har tråkket over når du forklarer at du ble støtt, syns jeg du skal holde han langt unna. Stol på magefølelsen.

Skjult ID med pseudonym lilletulla lø. 13 nov. 2010 22:53

Kom deg unna fort som MULIG!!!!!!! IKKE BRA!

Skjult ID med pseudonym Emilie lø. 13 nov. 2010 22:56

TS

Snu på det og si til deg selv at det var "bra" du fant ut av det før det ble skikkelig seriøst.

Uakseptabelt!

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 23:01

@vibe
Jeg synes du vrir ganske godt på ting her nå. For å spørre annerledes:
Dersom mannfolk begynner å sende meg mms/mail med bilder av sin erigerte stolthet. Har jeg da et ansvar for at disse ikke kommer på avveie?

For ordens skyld...
Når jeg skriver at jeg kan la disse tingene ligge åpent til gjennomsyn, mener jeg at min partner kan gå inn på min tlf når dersom han vil. Og dersom det er en avtale vi har. Nå har jeg aldri opplevd at min partner har gått inn på telefonene mine, så det har aldri vært noe issue - verken på den ene eller andre måten. Ikke lar jeg mail ligge åpen eller telefonen slengende rundt omkring heller, så det var ikke poenget mitt.

Ang venninner som leser hverandres meldinger? Det er jo bare å følge med litt her inne, det...evt i diverse blogger og annet. ;-)
Selv er jeg av den typen som holder ting for meg selv.

Og jeg mener fortsatt at avsender sitter med ansvaret. Uansett!

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 23:07

@bodil
Hvorfor er du i tvil om reaksjonen din, da?
Mener du nå at det er som han sa...ikke så big deal, og at han har rett til det?
:-)

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 13 nov. 2010 23:16 Privat melding

Bodil - Nei dette er ikke vanlig og noe som absolutt ikke er akseptabelt.

Og det er kun DU som kan sette dine egne grenser. Innerst inne vet du svaret på problemstillingen din best selv.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 13 nov. 2010 23:20

Kort sagt, NEI, det er verken greit eller normalt å gå igjennom andres telefon for å lese sms-er. Noen her inne synes åpenbart at det er ikke så farlig hvis man ikke har noe å skjule.

Men det handler jo ikke om hvorvidt man har noe å skjule eller ei. Det er ikke det som er greia, greia er at det er et seriøst overtråkk inn i din personlige sfære. Ville han begynt å lese private papirbrev du hadde liggende i en skuff også? Kanskje sneket seg opp på loftet ditt for å se igjennom alle fotoalbumene dine? Det er klart det ikke er greit!

Det handler ikke om hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. Det handler om respekt for et annet menneskes grenser, og der er denne fyren tydeligvis i manko. Glem ham jo før jo heller.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 23:33

*Apropos offentliggjøringer av privat kommunikasjon...og private sfærer...les f.eks:
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentatorer/skotheim/article3172449.ece

Det finnes private brev fra loftet som "hele verden" har lest. Om de som har skrevet dem ønsket dette, skal jeg jammen ikke uttale meg. Og dersom du leser hva jeg skriver, Joques...ser du kanskje at jeg har sagt noe om tillatelse? :-)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 13 nov. 2010 23:38

tingeling,
jeg vrir ikke på tingene.
Du snakker om en fyr som uinvitert sende bilde av sin erigerte stolthet, men unnlater fint å nevne de andre tilfeller av private meldinger som er langt mer vanlig (fordi man vel oftere får meldinger fra venner enn fra menn som sender penisbilder).

Når det gjelder blogger og forum kan ikke meldigner som siteres spores tilbake til avsender, det er en kjemepforskjell. På en telefon står både navn og telefonnummer.

Jeg mener at man som mottaker av sms har ansvar for at ikke meldinger som åpenbart er ment for deg, er ditt ansvar.
Jeg ser du moderer deg noe, men antar at du har formidlet til venner og bekjente at de bør utelukkende kommunisere med deg i muntlig, ikke dokumenterbar form, dersom de skal være sikre på at infoen ikke disitribueres videre til typen. Og at du aldri sender meldinger til venninner som ikke du synes det er helt greit at typen deres, og evt andre, ser.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 13 nov. 2010 23:57

@vibe
Jeg har aldri hatt behov for å kommunisere det til mine venner, jeg. Jeg er ikke den typen som flyr rundt og viser frem det som kommer til meg på sms eller mail. Men seff...det har hendt at en melding har blitt vist frem, eller sitert. At jeg f.eks har tatt en prat med min samboer eller nær venninne om en bekymringsmelding fra noen. I større grad har jeg fått sitert meldinger fra andre, og noen ganger synes jeg det er over mine grenser for hva JEG ønsker å vite om andre. Og slikt har jeg også gitt beskjed om.

Mitt poeng er, og har hele tiden vært, i denne saken:
Dersom JEG velger å sende meldinger av privat karakter til mine venninner eller andre...er det MITT valg. Om de velger å vise disse meldingene til andre er det opp til dem. Jeg ønsker ikke de skal gjøre det, jeg stoler på at de ikke gjør det...men det er IKKE under min kontroll. Men jeg kan heller ikke vite om de mister telefonen, så da er uansett ansvaret mitt for hva JEG sender fra meg.

Jeg skrev ikke noe om sporingsmulighet på forum og blogger. Jeg var litt utydelig:
Her inne på forum og i diverse blogger/FB og andre steder er det stadig noen som forteller om venninners meldinger de har lest f.eks fra menn på Sukker.

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 13 nov. 2010 23:58

Mitt poeng er uansett ikke personvernet til de som har sendt sms-ene i utgangspunktet, men overtrampet overfor privatsfæren til TS.

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 14 nov. 2010 00:09

@Joques
Nettopp. Og hva er overtrampet(ene)? Kjenner vi forhistorien? Osv...

Nå har ca 97% i denne tråden fortalt TS hva hun "skal/bør/må" gjøre. "Alle" her skriver at det ikke er vanlig. Og godt mulig at det ikke er det...jeg vet ikke hva som er vanlig for alle andre, så jeg kan ikke uttale meg om akkurat det. Jeg kan si hva som er vanlig for meg...
Men jeg tenker at hun selv må finne ut hva hun skal gjøre, og på hvilket grunnlag...siden hun skriver innledningsvis at hun har tvil. :-)

*Det er alltid enkelt å løse andres problemer...*

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 14 nov. 2010 00:15 Privat melding

Hør på alle her.. Han er ikke normal.. Han respekterer ikke noe ved deg ved å gjøre dette.. Giftig som fan...

Skjult ID med pseudonym Gutten sø. 14 nov. 2010 00:20

Tingeling og Vinbe: Kan ikke dere holde kjeft litt a kaklehøner. At dere gidder å bruke krefter på å vise at dere har rett på nett viser at dere har feil.

TS: Bare dropp fyren tvert, ikke svar på mld fra han, ikke ta telefonen. Bare break it clean! Han er en taper.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 14 nov. 2010 00:24

Gutten, har du fått med deg at det er et diskusjonsforum?
Jeg skjønner Tingelings ståsted bedre nå, ergo var det oppklarende.

Og PS - det holder å si det én gang ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 14 nov. 2010 00:31

@Gutten
Kaklehøner sier du? *ler her* Og du søker dame? På Sukker...? ;-) Autch!
*Tingeling og Vibe er jo blant de snilleste...*

@vibe
Jeg skjønner jo definitivt hva du mener, og er ikke uenig. Min innfallsvinkel var bare annerledes. :-)

Skjult ID med pseudonym :o( sø. 14 nov. 2010 00:36

Jeg sier bare løp og ikke se deg tilbake til TS. Dette kan aldri bli et bra forhold.. Her lyser det sykelig sjalusi m.m lang vei. Det var neppe for å se om venninnen fikk flere medlinger enn han, men om det var andre menn inne i bildet her.

Til det som man snakker generelt om av meldinger, og ansvar for sådanne.. Jeg mener bestemt det er avsender som bør ha ansvaret her. Man sender ikke noe fra seg som evnt man ikke vil at andre skal se, eller er redd for at andre skal kunne se.. Som mottaker er det jo opp til mottakeren selv, om man har respekt nok for den som sendte meldingen, til ikke å la andre få meldingene..

Det handler vel ikke mest om intimbilder, men heller andre fortrolige ting i meldingene, som man ikke ønsker skal komme på avveie..

Skjult ID med pseudonym Jackass sø. 14 nov. 2010 01:00

Mange gode råd her ser jeg.

Ikke bare bebreider han deg for å sende ham for lite sms'er - spør du meg er dette dumpinggrunn i de fleste tilfeller. Det utstråler jo desperasjon. Men han er jammen meg så frekk at han snoker i kanskje det mest personlige du har. Totalt uakseptabelt.

Han handler ut fra et kontrollbehov og en redsel om at du har andre på gang. Redsel for at du omtaler ham negativt per sms. Redsel for at han trenger deg mer enn du trenger ham. At han hang seg opp i det med venninna blir mest fordi han følte at han måtte ha noe å kritisere deg for. Manipulativt gjort. Dette lukter trøbbel. Du går i fella om du lar ham kontrollere deg.

Han trenger å forstå at han vil få et bedre liv så snart han klarer å 1) innse at han har et problem, og 2) legge av seg dette uvesenet. Men det er ikke din jobb å få ham til å innse det. Forholdet du har med ham er ikke på et slikt stadium. Din jobb er å ta vare på dine egne interesser. Vær god mot deg selv. Vis integritet. Styrk din karakter. Fortell ham at dere er for ulike til at du ønsker å gå videre, og ønsk ham lykke til videre. Senere kan du forklare ham hvorfor, om du skulle føle for det.

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 nov. 2010 09:40

Jackass tildeles herved prisen for dagens beste innlegg. Hvert eneste punkt tiltredes på det varmeste!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 14 nov. 2010 11:40

Ja, det er vel 99% som lurer på hva du gjør sammen med en fyr som oppfører seg sånn. Jeg er blant dem, og synes ikke at du overragerte. Men Jackass: Hva er problemet med å si sannheten og stå for den?
Og hva i all verden skulle poenget være med å fortelle ham dette i etterkant? Slik at han vil kune tenke: Hadde jeg bare visst dette før så kunne ting vært annerledes?

En annen ting, TS: Folk er sjelden slemmere, frekkere, mer invaderende osv. enn det det er rom for. Nå tok du affære. Du sa fra om at han overskred dine grenser. Bra! Om han ikke aksepterer hvor dine grenser går, så bør han jo selv innse at dere ikke kan være sammen. Og innser han det ikke, så får du fortelle han det. Rett ut. Det enkleste er ofte det beste. Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 nov. 2010 11:51

Lilleulv, hvis man har veldig forskjellige grenser for hva som er personlige overtramp, så _er_ man jo nettopp for ulike til å gå videre ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 14 nov. 2010 11:52

@ TS

Stalker-alarmen burde ringe for fullt nå. Han har ingenting å gjøre med din telefon, det der er for meg et rimelig åpenbart tegn på at han er kontrollerende og trolig sykelig sjalu. Ingenting godt kan komme ut av et slikt forhold. Er han så kontrollerende så kommer han nok til mer og mer føle at han eier deg. Han blir jo tydeligvis til og med sjalu på bestevenninna di her! Det neste er kanskje at han begynner å slå deg.

Løp!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 14 nov. 2010 12:33

Joques - Ja,, definitivt!
Jeg mener bare at man bør være åpen om hva som er problemet fra starten. Hvorfor la være å si det nå og "spare" det til senere liksom?

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 nov. 2010 12:37

Tja, hvis fyren er så urovekkende kontrollsyk som det kan virke, så er det kanskje lurt å være så nøytral som mulig i avvisningen?

Skjult ID med pseudonym XXX sø. 14 nov. 2010 12:42

Dump duden...du sparer deg for mange problemer i fremtiden !
Det neste han vil vite er vel kontoutskrift og spør rhvorfor du brukte 60 kroner på en cafetur uten han

(mann 50 år fra Oslo) sø. 14 nov. 2010 13:14 Privat melding

Hei,
Det er ikke vanlig å gå i andres telefon. Det finnes grenser for hvor personlig en skal gå. Telefonen din er privat, selv når du kan ha fått det som en gave fra ham. Innholdet eier du selv og ingen andre. Det er ikke bare menn som snoker slikt. Det gjorde min ex også og når vi begynte å diskuter, så plapret hun ut at jeg hadde mange moromeldinger fra mine venninner. Hun hadde snoket i telefonen mens jeg hadde glemt igjen telefonen min hjemme. Jeg fikk høre også at jeg hadde mange damevenner på facebook og det måtte jeg kutte ut med en gang. Det er folk som jobbet og gikk på skole i lag med. I og at jeg er sykepleier, så blir det mange kvinnelige kolleger. Du går ikke å ligger med dine kolleger, der går grensa sa jeg og kvittet henne. Det er jeg glad for idag, selv om det var vondt etter så mange års samliv.
Et sted går grensen! Han der kan ikke være riktig klok. Konfronter med ham. Jeg tror ikke han vil endre seg. Om du liker ham på andre måter, er ikke sikkert at det vil vare lenge, hvis han snoker inn på deg og ditt private.
lykke til!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 14 nov. 2010 13:47

Joques - ja, om han er klin kokos så er det kanskje det.... Ellers er jeg av den oppfatning at selv en dust har krav på å høre at han er dust og hvorfor. Det er tross alt på den måten vi lærer og kan forbedre oss.

Jeg tror jeg hadde lært veldig mye (kanskje til og med ikke vært singel) om jeg hadde kunnet spørre om grunnen til en avvisning/avslutning. Men fordi jeg ikke har noen garanti for et ærlig svar, og mest sannsynlig IKKE får det, har det ingen hensikt å spørre. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 14 nov. 2010 15:46

Hva tror du det neste hadde blitt ?

Dette skjedde meg etter to år.... Han trålet telefon, pc, gamle papirer, kjellerbod, hvilken vei jeg kjørte til jobb, hvem eide den fremmede sigarettsneipen i bilaskebegeret, hvorfor var setet flyttet, hvorfor hadde jeg passord slik at han ikke kom inn... Hvorfor kommer du 10 minutter senere, hvem prater du med i telefonen, hvorfor er det opptatt når jeg ringer? Hvorfor må du lade telefonen så ofte... Hvorfor viser bilen flere kilometer enn du har til jobb! Hvorfor ser du på det programmet eller leser de bøkene, de er jo for aper! Hvorfor forteller du meg ikke at det har begynt en ny mann på jobben din? osv.osv...

Kjempekult! Spennende hverdag!

Fortsatt i tvil?

Skjult ID med pseudonym katte sø. 14 nov. 2010 15:49

Høres ut som en kjernekar...

Skjult ID med pseudonym bodil sø. 14 nov. 2010 16:27

presens :

Det du beskriver høres egentlig veldig ut som han.. han har ringt meg mye i dag og igår, men har ikke svart. fikk noen mld der det stod at jeg hadde gått videre og hvor sur han var på meg at om han slo jenter så hadde han slått meg, men det var han for god til, men en annen han hadde vært sammens med han hadde han slått, men det var bare fordi hun klorte han fordi han dytta henne så hun trynet på bordet så det så han ikke noe dumt på i det hele tatt, men jeg var jo en hore og han var dumsnill som var glad i meg alikevell.... Er ikke i tvil lenger for å si det sånn

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 14 nov. 2010 16:33

Når folk får hårene på ryggen til å reise seg, er det på tide å skygge banen, og ikke se seg tilbake. Og han her lager skikkelig bust for å si det sånn....

Skjult ID med pseudonym Joques sø. 14 nov. 2010 17:12

Bodil, vær takknemlig for at du avslørte ham i tide. Og så kan det kanskje være lurt å ta en og annen forholdsregel, sånn for sikkerhets skyld.

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 14 nov. 2010 17:51

Bodil:
Vær forsiktig..... Du har ikke råd til noen svake øyeblikk! Hold stand! Han vet nok å spille på sine gode sider... og ikke minst dine gode sider... Hver sterk!

Been there, done that, got the t-shirt!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 14 nov. 2010 20:54

Ok - han er det jeg ville kalle klin kokos. Det har ingen hensikt å forklare noe som helst slik du nå beskriver ståa. Nå er rådet mitt å ikke gå inn i en diskusjon med han, bare hold på at du er ferdig med ham, og at det er slutt. Ikke noe kaffe for å prate om det e.l. Så lenge du ikke har kontakt med han, kommer han ikke videre...

Glad du ikke er i tvil lenger! Og håper den massive oppslutningen og støtten du fikk her bidro til noe positivt! :)

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 14 nov. 2010 21:01

Tenker nok det smarteste er total ignorering for alltid.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 nov. 2010 21:49 Privat melding

Glem han! Merkelig oppførsel. Man går da ikke inn på tlf til andre på den måten? Høres litt paranoid ut, og kanskje ikke helt den rette for deg.

Enkelt sagt.

Skjult ID med pseudonym Bobob ma. 15 nov. 2010 17:06

Ikke ta telefonen og hvis du svarer på sms så skrive at du aldri vil se han igjen. Sender han noe mer bare gjentar du at du ikke ønsker mere kontakt og at det er slutt...og alt du gjør er å gjenta det igjen og igjen og igjen inntil den syke jævelen endelig skjønner hintet. Ikke ta telefonen og aldri treff han igjen og hvis du ser han løper du så fort du kan i motsatt retning.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 15 nov. 2010 17:22

@Bodil
Jeg vil berømme deg for at du har tatt et valg, og at du ikke er i tvil lenger. Jeg håper at den læringen du har fått med deg vil gi deg styrke når du nå går videre, og at det har gitt deg økt tro på å lytte til magefølelsen din. Jeg håper du tar ansvar for den avslutningen du trenger for å føle at du nå kan legge dette bak deg. Og jeg ønsker deg virkelig lykke til videre.
:-)

(mann 51 år fra Akershus) ma. 15 nov. 2010 17:22 Privat melding

Nei, ikke vanlig, og helt sikkert ikke greit.
Det du beskriver her er står også i flere politirapporter fra mishandlingsaker, ligg unna han der.

Skjult ID med pseudonym Nerd ma. 15 nov. 2010 18:00

Heia Bodil!

Hadde alle jenter vært så oppegående og snartenkte som deg, tror jeg mange jenter hadde spart seg for store problemer.

Håper du blir kvitt lømmelen.

(mann 31 år fra Telemark) ma. 15 nov. 2010 18:11 Privat melding

Det eneste tilfellet slikt kan være normalt må være dersom man har vært gift i så mange år at man tilhører generasjonen der mann og kone deler en og samme mobil ;) Med andre ord, ikke normalt...