Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge kan man holde ut ?? -sukker-rus?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undre lø. 13 nov. 2010 23:10

Ja dette sukker livet er noe for seg selv - tanken slår meg hver gang . NÅ skal jeg IKKE fornye medlemskapet mitt , det har jo ingen hensikt ..
Så undrer jeg på da .. hmm hvorfor kommer jeg da plutselig på å betale her inne igjen og forsette jakten?
Kan det være at jeg blit avhengig eller er det at jeg faktisk har troen på at " den-rette-nå- dukker-opp" ??

sukker-rus

(mann 44 år fra Rogaland) lø. 13 nov. 2010 23:20 Privat melding

Hehe, folk betaler jo villig vekk for Lottokypongen da, vel vitende om at det rent statistisk er en fjern fjern tanke...
Og så lenge vi har et romantisk gen i kroppen sitter jo håper dypt i oss eller hva ?? ;)

Halvt rødvinsglassrus....

Skjult ID med pseudonym jente sø. 14 nov. 2010 04:04

@sylvester.

Jeg har ikke erfaring med at jeg får mer meldinger på sukker en på andre nettplasser,snarare motsatt! MEN de som jeg får match med her på sukker er det mye bedre kvalitet på en de som jeg får kontakt med på de andre stedene! Sånn er det på grund av matchinsystemet ! Jeg kan velge ut mer kriterier som er viktige før mig, og få opp dem på matchinglistan...så bra så!!!

(mann 46 år fra Oppland) sø. 14 nov. 2010 06:45 Privat melding

En må jo bare leve i håpet og være opptimist. Leter en lengenok, så dukker hun nok opp.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 14 nov. 2010 16:41

varfør kan man ikke møte drømmedama på denne måten? Jeg har flere venner som møtts på denne måten og er i langvarige fine forhold! Også min søster møtte sin mann på nettet før 5 år siden, har aldrig sett henne så lykklig som under disse 5 år :)

Skjult ID sø. 14 nov. 2010 16:46

og de gjør det jo ikke enklere for oss med å senke kostnadene med 10 % hver måned.
Så nå har det blitt så billig for meg å være her, at jeg ikke kan bruke pengene som argument for å komme meg herfra heller :)

(kvinne 46 år fra Hordaland) sø. 14 nov. 2010 16:50 Privat melding

Tror det er en blanding av ønsket og håpet om å møte den rette og litt avhengighet. Eller kanskje ikke avhengighet, men viten om at the One like gjerne kan finnes på sukker som alle andre steder? dermed så søker man via de kanalene man har, rett og slett?

Jeg har perioder på sukker og perioder borte fra nett, men er evig optimist. Tror faktisk mye har med riktig tidspunkt å gjøre også, hvorvidt man finner seg noen. Man skal være emosjonelt restituert og klar, man skal ikke ha vært alene for lenge for da blir det dårlig plass til en partner osv.

Kjenner meg heller ikke igjen i at man får mest respons her. Jeg har alltid fått mye mer respons på andre slike sider. Kvaliteten på responsen har vært omentrent lik, men det har muligens noe med alderen å gjøre?

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 14 nov. 2010 16:59 Privat melding

Kjenner meg igjen der @Malinka .
Tror også det må være alderen her inne som gjør at det ikke blir så mye besøk og at man da bor i en mindre by på østlandet - dårlig med menn fra min kant her ja.
Har større pågang på andre nettsider - men hva hjelper det når mr right ikke dukker opp .
Grrrr- kjenner jeg er litt utolmodig hehe ... livet er godt alene men jammen hadde vært fint å kunne staret på noe nytt og fint sammen med han som fikk hjertet mitt til å banke litt ekstra i hverdagen :)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 14 nov. 2010 17:24

Ingen grunn til å gi opp - blir du her lenge nok koster det deg knapt ei krone med supermedlemskap. Sist måned betalte jeg 32 kroner - hadde vel ikke fått råd til en tipakning med sigaretter for det i våre dager...?

(mann 40 år fra Oslo) sø. 14 nov. 2010 20:37 Privat melding

Hold ut..... Gjør du som meg og vurderer at hele greie bare er å kaste penger ut vinduet - så kommer du faktisk til å gjøre det.... Sukker funker som sukker... Har du først fått smaken på det - så klarer du ikke holde deg vekk. Det har nå resultert i at jeg har vært medlem på nytt tre ganger i løpet av et halvt år... og sukkerfolka husker ikke at du har vært medlem før så alt av rabatter ramler vekk.... så jeg bidrar med min støtte... 229 eller hva det koster for en mnd. av gangen.... hver mnd. Jeg er kjent for å bidra til fellesskapet, eller til salt på maten til sukkerfolka.... Min neste "pause" som kommer - kommer til å bli en betalt pause.... Trenger jo ikke å være så aktiv hele tida - og det blir jo som flere sier bare billigere og billigere å være singel på sukker.... Så jeg skal IKKE avslutte medlemsskapet en fjerde gang.. på en måte...