Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym pseudonum sø. 14 nov. 2010 22:07

Hva er ok alder's foskjell?? Vil gjerne ha mange synspunkter på dette...

Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg selv er 31 og han er 24, ingen ting har skjedd enda men tror nok ikke jeg sier nei om han prøver.... vi har det veldig kjekt sammen og kan fort skje mere...

Skjult ID med pseudonym Tailchaser sø. 14 nov. 2010 22:09

Så lenge begge er over 20 er det vel det samme så lenge man trives ilag, etter min mening :)

Skjult ID med pseudonym Hellbent sø. 14 nov. 2010 22:10

Jeg synes at ti år pluss minus burde gå bra. Om dere har det hyggelig sammen, er det tydeligvis ikke noe problem at det er syv års forskjell på dere, og da er alderen primært bare en liten mental sperre som du/dere garantert kommer forbi etterhvert. Og rent fysiologisk er det omtrent perfekt aldersforskjell mellom dere to.. ;-)
Lykke til!

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 14 nov. 2010 22:13 Privat melding

Alder har ingen betydning i utgangspunktet.

Men, personlig sier jeg +/-8 år kanskje? Ser definitivt ikke noe problem i deres aldersforskjell, annet enn en dere kanskje er på forskjellig stadie i livet når det kommer til erfaring osv.

Men, med god kommunikasjon så betyr denne aldersforskjellen ingenting så lenge dere er enige om at det ikke betyr noen ting:-)

Lykke til med kjærligheten:-)

Skjult ID med pseudonym Hellbent sø. 14 nov. 2010 22:32

Hva er ditt eget synspunkt på dette da? Det er tydeligvis noe du har tenkt litt på, siden du bringer temaet opp i plenum her inne..? Hva er du komfortabel med selv?

For øvrig kan jeg si at jeg kjenner et par som har 25 år i aldersforskjell mellom seg. De er så fantastisk glade i hverandre, at man nesten kan bli litt misunnelig til tider.. ;-) Så det lar seg elegant gjøre, ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 14 nov. 2010 22:39

Det må være maks syv måneder imellom, ellers går begge rett til helvetesilden.

(kvinne 47 år fra Oppland) sø. 14 nov. 2010 22:52 Privat melding

Har begynt å tenke litt på det med alder i det siste jeg også.
Jeg har liksom alltid tenkt at jeg må finne en som er eldre en meg , men dukker jo tydligvis ikke opp hehe;)
Får en del brev fra yngre menn .. slik 3-8 år yngre - ja noen veldig unge å men det sier seg jo selv når man er såpass voksen som det jeg har blitt og har snart voksene barn selv.
Men det kan jo faktisk hende at jeg kan finne en mann som er voksen nok selv om han er yngre en meg.
Men vil håper selvsakt på en som er som i alder eller litt eldre ;)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 14 nov. 2010 23:09 Privat melding

Så lenge dere mentalt sett er på samme plan, og dere er på noenlunde samme sti.... så er alder ingen hindring. Om dere er bundet i hvert deres mønster/livssituasjon så er det også grunnlag for problemer... Men i utgangspunktet så er det bare å kjøre på...... Kjærlighet kjenner ingen grenser.... Vi husker alle Anna Nicole Smith og Howard Marshall.... :D

Skjult ID med pseudonym kit sø. 14 nov. 2010 23:09

OK aldersforskjell er det som DU er komfortabel med.

(mann 33 år fra Aust-Agder) sø. 14 nov. 2010 23:23 Privat melding

Laste alder du kan hitte på:= din_alder / 2 + 7

31 / 2 = 15,5 + 7 = 22,5 år

Mao, går helt fint :)

Skjult ID med pseudonym bøtta sø. 14 nov. 2010 23:30

Aldersforskjellen spiller nok større rolle jo yngre man er. En på 18 som er sammen med en som er 30, høres ikke bra ut, men en på 40 som er sammen med en på 52 er det neppe så mange som hadde reagert på .
Men alderforskjellen er den samme :)

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 15 nov. 2010 00:18 Privat melding

Jeg syntes du skal kjøre på, alder har ikke så mye å si.. man kan ikke velge hvem man faller for.
De som sier noe annet er sikkert bare misundelig på at du har funnet deg en ung fresh en.. :) :)

syntes 10 år +/ - er helt greit.

Skjult ID med pseudonym pseudonum ma. 15 nov. 2010 11:47

Jeg tenker litt på det, men da pga hva andre tenker om hun der som finner seg en som er 7 år yngre enn henne. Men for meg så er nok ikke dette noe problem.

Men som sagt ingen ting har skjedd enda men om det skjer er jeg nok åpen for det :-)

(mann 51 år fra Akershus) ma. 15 nov. 2010 17:09 Privat melding

Ingen problemer med den aldersforskjellen syntes jeg, bare dere har det bra med hverandre. En bekjent av meg var noen og tjue da han traff sin elskede i slutten av 30 åra. De er fortsatt sammen etter 7 år.

Deler av samfunnet er vel ikke like glad i kvinner som har yngre menn. Greit å være forberedt hvis det kommer kommentarer, men ikke noe man skal ta hensyn til mener jeg.

Mener også å ha blitt fortalt at en kvinne aldri blir eldre enn 29, men hun kan fylle 29 flere ganger :)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 15 nov. 2010 17:27

Det med 29 år kjenner jeg også til :)

Skjult ID ma. 15 nov. 2010 17:44

min mor er 7 år eldre en min far, dem er fortsatt lykkelige sammen :)

(mann 44 år fra Buskerud) ma. 15 nov. 2010 22:58 Privat melding

synest ikke aldren skal ha noe si. har foreldre som har en aldresforkjell på 16 år. selv har jeg hatt et forholde bak meg med 12 år i forkjell. bare at en er glad i værandre, så teller ikke så mye aldren. men det er vel noen normer som kansje ikke godtas...

(mann 57 år fra Telemark) to. 18 nov. 2010 01:13 Privat melding

Mitt inntrykk er at enkelte jenter / damer gir nermest fulsendig blanke i alder, så lenge de ser en mulighet til å slå kloa i en fin fyr som de mener har potensiale til å være Mr right him self, og som de mener kan være en trygg og god partner for de.
Vet nesten ikke om jeg tør å si det, men den yngste dama her inne som ba om å få en date med meg, var bare knapt 32 år, Altså 18 år og 2 mnd yngre ( jeg har passert 50 sjøl om profilen sier noe anna( har ikke lagt inn fødselsdato )). Ho spurte meg om jeg syns den forholdsvis store aldersforskjellen var noe problem for meg......( jada dere leser riktig, og jeg juger ikke ).........etter å ha fått igjen pusten, svarte jeg følgende : For det første anser jeg damer på 32 år som godt og vel voksne, og fult ut i stand til å vite hva de gjør.....for det andre anser jeg deg likeverdig som menneske.......og for det tredje så anser jeg meg på sett og vis som innhabil i saken, siden aldersforskjellen er i min favør og din disfavør, men sett i lys av fordelen av livserfaring kan det saktens diskuteres. SÅ dette må du føle på og avgjøre sjøl sa jeg.
Den greide du fint var svaret.......du snakker altså.......deretter ba ho om å få en date tvert, hvorpå ho fikk, forøvrig den fineste dagen i hennes liv i følge henne sjøl.
Vi rei oppover i fjellheimen og opp på en fin høyde med utsikt over et vakkert landskap ved et vann i vakker høstsol.
Etterpå rei vi en annen vei tilbake til ranchen, hvor jeg laga en bedre middag til oss, vi kosa oss og hadde det kjempehyggelig.
Det hører med til historien at det ikke blei noe forhold av det, men det hadde ingenting med aldersforskjellen å gjøre. Vi blei fine venner i stedet, snakker faktisk med ho i dette øyeblikk. Jada, vi er ekte venner.....har ikke hatt sex med dama i det hele tatt.......har en polecy om ingen sex på første date....og kanskje ikke de to neste heller....men så..... :-))
Yepp, jeg er en veldig strait fyr......
Well.....det var min lille historie fra virkeligheten om emne aldersfoskjell......jeg kan ikke si at jeg merker noe til den over for ho iallefall.......ikke ho heller, sier ho.....kjemien har alt å si.....