Alle innlegg Sukkerforum

jenter med hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fest ma. 15 nov. 2010 00:38

Hei

jeg bare lurte på en ting jenter

dere gir meg et hjerte, vi snakker sammen, stemninga er god, og ja det er vel lett å tro at dere er klar for en date og se hva som skjer. Det er da jeg ikke skjønner jenter som sier at nei, dette føles ikke riktig.. jeg har ingen problemer med avslag, men hvorfor har dere hjerte på meg hvis det ikke føles riktig. trodde meninga med sukker var at man skulle finne ut om det kunne bli noe i det virkelige liv?

Skjult ID ma. 15 nov. 2010 00:46

kan desverre ikke si noe annet enn "velkommen til sukker".
Er nok slik for mange her.....

Skjult ID ma. 15 nov. 2010 04:45

@ TS
Personligen bruker jeg aldrig sette hjerter på noen- men:
hvis man setter et hjerte på en profil står det at det betyder "nysgjerrig"- eller "intressant". Det betyder ikke at man er bestemt på at DEN personen skal jeg date!

Hvis man har snakket sammen og den ene trekker sig fra at gå på date er det ju umuligt og vite vad grunden er, hvis ikke personen sier vad det beror på da. Og ja, de fleste av oss er nog her førdi vil vil møtes IRL og se om det kan bli noe forhold.

Noen her inne setter hjerter på dem som er intressante før sin egen del, som en slags "huskeliste" så at man kan återkomme til de profilerne vid et senere tilfelle hvis man kanskje er opptatt med at skrive med noen annen.
Noen klager mye øver jenter som setter hjerter på profiler og siden ikke tar kontakt.

kanskje er det bare dumt og ha denne funksjonen her på sukker då folk bruker den på førskjellige måter og det blir missførståelser, førdi man tolker det førskjelligt?

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 15 nov. 2010 13:50

Hjerter betyr ingenting så lenge de brukes så forskjellig som de gjør.
Du vet først hvor mye/lite en person legger i det, etter å ha blitt litt kjent med h*n.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 15 nov. 2010 14:54

Hjerter er første tegn på interesse... Om ikke dialiogen tar av på forventet måte, så kommer man ikke videre. Jeg orker ikke mer enn 6 mailer fram og tilbake med: "Hei, Hva har du gjort i dag?" "Ønsker damen en fin helg!" "Får vel ta fatt på litt støvsuging før jeg setter på musikk og tar meg et glass rødvin".

Da får vi ikke i gang noen dialog, da.. (sier ikke at det er hans feil, det kan like godt være min) og da tenker jeg at daten raskt kan bli på samme måte og jeg trekker meg...

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 15 nov. 2010 15:55

Og... akkurat det gjør sjelden dialogen mer interesant i mine øyne.. :)