Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Pernille ti. 19 des. 2006 17:08

Noen som vil på date eller?
Har vært her inne en stund nå, men blir liksom ikke den helt store datingen.Er redd for å spørre om og møte noen jeg, for en gang jeg gjorde det fikk jeg tilbake at jeg sikkert gjør det ofte, og at jeg sikkert møter folk hele tiden. Det er jo ikke sant, jeg er mer kresen enn de fleste tror jeg..Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det jeg da, for de jeg vil på date med er ikke så raske på labben for å si det sånn..
Jeg snakker jo med flere kjekkinger, bør vel være interresse for en date når man er på msn og mailer nesten hver dag.
Er jeg helt dum, eller forstår jeg ikke at jeg ikke er attraktiv nok?

Hjelp gutter, er de feil av ei jente å spørre om en date tidlig i prosessen? orker ikke maile i en evighet heller.

Råd hadde vært fint:-)

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 19 des. 2006 17:38

Dette lurer jeg og på. Pratet med en fyr i flere uker via meld her, ja faktisk 10-15 meld til dagen, men da jeg ville snakke på msn var ikke det like populært. En øl på byen virket og skummelt på vedkommende....Men timesvis med babbel på meldinger her var tydeligvis ok. Hvor mistet jeg tråden???

Skjult ID med pseudonym Hmm ti. 19 des. 2006 17:47

Etter min mening er det ok å spørre om en date. Når som helst!

Får dere ikke svar, eller er motparten ikke interessert, er det vel bare å velge ikke interessert, og prøve å få tak på noen i samme kategori, og som er interessert i å date. Balansegang er det, har "snakket" med flere her hvor vi etter en stund har mistet "gnisten", men da er det vel pga av interessen ikke er helt på topp, eller at andre på siden virker mer attraktive og bruker energi på de. Andre igjen har foreslått date nesten med en gang, og det blir så og si aldri noe av....

Gjør en sammenligning, du er på bar og det blir utvekslet tlf nr. Hvor ofte kan man regne med at det blir tatt en telefon ved en senere anledning?

Skal i tillegg vedde på at det er en del medlemmer her, som kun er med for det "sosiale" dvs kun interessert i å snakke på nettet.

Til enig: det var ikke du som mistet tråden, det var din samtalepartner!

Skjult ID med pseudonym enig.. ti. 19 des. 2006 17:56

Ja, men noen er merkelige.....vedkommende har meg fremdeles som interessant, dvs vedkommende ryddet i listen sin....så forsvant hjertet, men dagen etter var det på plass igjen...hehe..Tror ikke alle har en klar mening om hva de vil her på sukker...

Skjult ID med pseudonym lilleMY ti. 19 des. 2006 17:58

Jeg har opplevd at enkelte av guttene her spør om date før vi knapt har mailet med hverandre. Da blir jeg mistenksom...Gjør de det mot alle de får respons av? De guttene plasserer jeg i Nei-takk bunken. Særlig etter innlegget på forumet med antall dater og hvor mange av dem som resulterte i sex.
enig....Jeg har chattet på msn med noen av de som virker ok, men det er jo en barriere å gjøre det. Veldig mange har navnet sitt som hotmail- adresse, og da er man jo ikke lenger anonym. Jeg er en av dem som er litt skeptisk av meg og googler navnet, og i et tilfelle fikk jeg opplysninger om vedkommende som gjorde at han burde være i Nei-takk bunken.
Skjønner poenget til Pernille om at man ikke trenger å chatte i en evighet før man treffes, men jeg vil gjerne kjenne personen godt først, slik at man ikke får en pinlig date. Hvis man har chattet veldig lenge og begynner å gå lei, ja så spør om det ikke er på tide at dere treffes? Hvis du ikke får positiv respons da, så hadde jeg brukt tiden min på en annen.

Skjult ID med pseudonym rart ti. 19 des. 2006 18:42

Jeg ønsker at damer tar initiativ jeg det er mye enklere. Kan ikke helt forstå dette, så mange gutter som overalt maser om at de ikke får kvinnelig respons også bare tikker de når en søt dame ønsker kontakt...

Tror det er ganske mange som ikke er slik da, men det er vel som det er nevnt her en ganske stort forskjell på å snakke på nett og møtes i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym lilleMY ti. 19 des. 2006 19:34

Hvis man sender en melding til en gutt, så får man gjerne svar og det er jo hyggelig. Tror likevel at de foretrekker å jakte selv....

Skjult ID med pseudonym Mulighet ti. 19 des. 2006 21:03

Vi gutter foretrekker nok å jakte litt ja, men når det er sagt, tror jeg ikke at mange har noe imot at jenta tar inititiv til en date.

Samtidig - hvis man har vært på noen dater, som ikke har slått ut helt som en ønsket, kan det vel være at en ikke er like ivrig på å treffe nye folk hele tiden. En førstegangsdate har jo visse likheter med et jobbintervju, og det kan jo være litt slitsomt å fyke på det hele tiden.

Samtidig går det jo an å pense dialogen inn på å møtes uten å si det direkte. For eksempel går det an å spørre vedkommende om han har møtt mange her inne, hva slags inntrykk han har av dette nettstedet, osv.

Men når det er sagt, tror jeg det er veldig få gutter som vil si nei til en date om jent spør. Tross alt vi som må tåle de fleste avvisningene slik som det er nå, så litt bedre "arbeidsfordeling" hadde i alle fall jeg satt pris på.,

Skjult ID ti. 19 des. 2006 21:20

Det ser ut til at det finnes en del useriøs mannfolk her på forumet! Synd det, for det er med på å gjøre det vanskelig for oss "skikkelige" mannfolk. Jeg for min del setter pris på å treffes på en "date" etter kort tid, går lett lei når man skal mail frem og tilbake i uker. Man får først et reelt inntrykk av den andre når man møtes, så hvorfor "kaste" bort uker med mail? Navn og telefonnummer synes jeg det er naturlig å utvekse slik at de som ønsker å google har anledning til det :)

Skjult ID med pseudonym lei gutt ti. 19 des. 2006 21:55

HerreGud (i disse førjulstider ;-)!
Hvordan kan man finne ut om det er kjemi mellom deg og en annen person ved bare å skrive mail frem og tilbake, og kun se et bilde eller to av personen? Jeg har mange flotte venninner som jeg setter stor pris på - som mennesker, men de er ikke kjæresteemner. Hva kommer det av?
Man må møtes ansikt til ansikt for å vite om man er interessert eller ikke. Så det er bare å kline til, avtale en uformell date (en kopp kaffe, tyggis på Narvesen el.), så vet du kjapt om dette er en person du vil bruke litt mer tid på.
Og ikke legg altfor mye vekt på bildene - de sier ikke så mye som mange tror (egen og venners erfaring).
I tillegg virker det som at det er mange jenter der ute som gjerne skriver i det vide og brede, men når det er snakk om å møtes, da er det takk for seg. Tipper de bare er ute etter oppmerksomhet. Jeg mener at de som ikke vil ha en kjapp date, ikke er noe å spare på. En date er den enkleste måten i verden å få avklart om det er noe interessant å bygge videre på, eller om det hele bare er et luftslott av heldige bilder og gode evner til å formulere seg skriftlig.
Folk får gjøre hva de vil, men jeg synes det er en soleklar enkel logikk i dette. Så Pernille, fortsett å foreslå dater - de som feiger ut, har ikke noe å komme med/ er bare interessert i litt oppmerksomhet.

Skjult ID med pseudonym Hmm on. 20 des. 2006 18:35

Der det finnes mer enn et menneske finnes det flere meninger... Vi er forskjellige og må akseptere det. Ta eget ansvar for handlinger osv

Dvs be ut på date, be om bilde eller be om chat session på messenger eller hva som helst, er det ikke interesse - move on!

Det er forøvrig mange på disse sidene som ikke svarer på henvendelser, og det er helt greit, det er et avslag. Har man "perfekt" match, krever det ikke mange mail rundene uansett før det er relevant med date.... Så hva er poenget med å stresse det?