Alle innlegg Sukkerforum

Har "ingen" barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente 30 ma. 15 nov. 2010 18:40

Jeg har kun ett absolutt krav og det er at mannen i mitt liv ikke skal ha barn fra før.. Vil lage mange egne ;) Og da blir jeg så driiiitforbanna når jeg stadig vekk oppdager at menn krysser av for "har ingen barn" også viser det seg at de har det allikevel, enten ved at de forteller det etter mange mail eller så har de bilder av barna sine i profilen.. Vær ærlig!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Undre ma. 15 nov. 2010 18:50

I all dager - folk kan da vel ikke la være å innformere om det ??!!
Huff blir helt oppgitt på dine vegne , forstår jo at det kan være vanskelig å tro på noen da - å når du vil finne HAN som du vil lage DIN famile med :)

Håper han dukker opp snart , han som du skal lage maaaaange flotte barn med :) LYKKE TIL - stå på TVI TVI :D

Skjult ID med pseudonym s ma. 15 nov. 2010 18:51

Jøss, her er lunta kort. Driiiitforbanna, faktisk.

(mann 30 år fra Telemark) ma. 15 nov. 2010 18:53 Privat melding

Å oppleve dette en gang er noe spesielt, men samtidig også kanskje greit. Det er mye rart ute å går på 2 bein her i verden. Om man som du sier, til stadighet kommer over slike tilfeller forstår jeg din frustrasjon. En ting er å lyve av seg ett par kilo, en annen ting er å lyve av seg en hel familie... Nettdating er et merkelig fenomen, som forhåpentligvis resulterer i at vi alle finner hva vi er på jakt etter :)

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 15 nov. 2010 19:08 Privat melding

At du har krav om at ikke folk skal ha barn er jo en ærlig sak det... :)

Sjønner ikke hvorfor folk skal lyge om alt mulig på profilene sine stortsett vil de jo bli avslørt på et tidspungt alikavel da blir det jo bare pinlig for den personen.. .. og lite troverdig..

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 15 nov. 2010 19:10

@ts
Har du noengang opplevd at menn lyver på dette spørsmålet, dersom du spør om det?
(nå ser jeg bort fra hva som står i profilen, evt. bilder i profilen, og hva som kommer frem etter lengre mailutveksling...men hva de faktisk svarer når DU spør)
:-)

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 15 nov. 2010 19:13 Privat melding

Enig Flygeekorn:-).
Why lie? Sannheten kommer for en dag, og alle har vi litt bagasje i en eller annen form. Barn er da bare herlig, og skal ikke skjules. Behøver ikke være nødvendig i allefall. ER man bekymret for sin "historie", og hvordan andre skal reagere så kanskje ikke personen er helt riktig for en?

Men, ser samtidig at redselen for at "den rette" skal stikke av fordi enkelte saker blir for mye å forholde seg i øyeblikket..

"honesty is all I say" :-)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 15 nov. 2010 19:32

En venn av meg ligger ute med ingen barn på tross av ett som han har nesten hver helg. Jeg er skikkelig irritert på han for det... men han mener ingen vil få innpass nok i livet uansett til at barn er relevant. Det verste er at han er ikke player-typen så jeg skjønner det ikke. Han vil liksom bare ikke involvere henne som han sier... Jeg kan ikke styre andre enn meg selv. Men jeg ville ikke gjort det på den måten!

Skjult ID med pseudonym Dude ma. 15 nov. 2010 19:32

Hvis den potensielle daten har slike holdninger ville ihvertfall jeg holde skjult at jeg har barn inntil jeg har fått lurt dama i seng, så har man ihvertfall fått seg et nummer.... ville jeg tenkt hvis jeg var en player! ;D

En "jente"på 30" som skal ha en mann uten barn, er nok ganske lett å lure for en proff som er ute etter et kjapt ligg, de fleste i relevant aldersgruppe har nemlig barn eller er ikke særlig attraktive.. eller er playere.

Så for en rimelig attraktiv kar uten skrupler.. Lett match!

Skjult ID med pseudonym eliseb ma. 15 nov. 2010 19:47

Du er så ekkel, Dude. Alle innleggene dine gjenspeiler en prematur holdning til kvinner.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 15 nov. 2010 20:19

En "proff" som lyver fra seg barn, kan lett bli lurt av en kvinne på 30 som vil ha barn. Dette skjer ved at HUN lurer HAN til sengs. :)

Plutselig har han enda et barn! Er ikke livet fantastisk, dere?

Skjult ID med pseudonym Hal74 ma. 15 nov. 2010 20:22

De med ærlige hensikter har en sannferdig profil...
De som er ute etter fun&games har ikke...tror det er så enkelt.

Skjult ID med pseudonym mann29 ma. 15 nov. 2010 20:43

Det er like uærlig andre vegen for de som krysser av for at de "vil også møte barneforeldre"
Det står rimelig tydelig på min profil at jeg har barn, og det er ikke få som har fått hakeslipp eller avbrutt kontakten når jeg forteller det.
Så tommel opp til de som krysser av ærlig her.

Skjult ID med pseudonym Dude ma. 15 nov. 2010 20:48

Haha Malinka, fantastisk sant! ;D

eliseb, min holdning til kvinner er selvfølgelig et resultat av egne erfaringer, noen damer er naive, juger, bedrar, og det er det mange menn som gjør også. Og så er det mange som er helt ok, ganske supre faktisk. Ikke så veldig mange av de sistnevnte er single, der ligger vel utfordringen.

Om ditt innlegg, så representerer det forumets absolutte lavmlål, usaklig personangrep, generalisering, og manglende evne til å se en sak fra flere sider..

Skjult ID ma. 15 nov. 2010 20:58

ååå så fint det hade varit om dem som bare vil leke og lyve om alt muligt kunde holde til et annet sted! Fast det kommer ju aldrig til at skje, så det er vel bare at fortsätta "sila" efter bästa førmåga før at finna dem som är ärliga!

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 15 nov. 2010 21:37

Hva mener du å si Dude? at vi sukkerdamer ikke er supre? ;)

Skjult ID med pseudonym Dude ma. 15 nov. 2010 21:41

haha, sooky, noen av dere er heeeelt supre! ;)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 nov. 2010 21:53

xantippe, det kunne vært morsomt å høre hva du legger i "prematur"...

Skjult ID med pseudonym cityboy ma. 15 nov. 2010 23:13

Gir snart opp. drømmedama tok kontakt igjen og 1 år etter en måned med msn, smser og lange samtaler så ble det stilt av visse grunner. Her om dagen dukket hun opp single igjen og jeg hoppet i taket. Ringte henne og tonen var der med en gang. Første daten så var tonen bra og det ble et heftig farvel kyss. Men så når jeg vil treffe henne igjen er hun motvillig fordi jeg kunne tenke meg barn og hun vil ikke ha flere. For meg er ikke det en total dealbreaker men så er det fordi jeg ikke har barn så dermed er det uaktuelt. Dette har hun jo vist hele tiden. Damer altså ikke til å bli kloke på.