Alle innlegg Sukkerforum

SJEKKING ELLER SOSIAL KLUBB

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym beinete ma. 15 nov. 2010 20:04

Vil ikke si oppgitt - men stiller meg undrende til følgene:

Har vært i kontakt med to stykker i den siste tiden som svarer meg på mail at de har fått seg kjæreste (den ene sågar den store kjærligheten) men uansett når på døgnet jeg logger på er disse to online, hva ønsker de seg tro?

Jeg håper ikke voksne menn svarer slik for å bli kvitt meg ....he he det er jo ikke jeg som blir lurt eller løyet til som er idiot her.... da får de heller blokkere meg......

Så status: under en måneds sukkertid, flere vil kun chatte om sex - nekter jeg blir jeg blokkert, noen har altså kjærester og tar opp tid og plass her inne, Noen vil bare ha en elskerinne - lykke til!

Jeg er voksen og kontakter kun voksne - jeg tror det er her oppe i min alders rekke alle grisene og forpliktelsesløse "playere" befinner seg.....eller kanskje det er slik over hele fjøla - hva vet jeg - men hjelp - her er det utrolig mye tid som går bort ikke bare i grov sortering men finmasket også - jeg er nesten nødt til å tro at de fleste menn lyver her inne og hvor godt er dette sukkerforum da?
Du snakker om å ha is i magen -eller burde jeg miste trua?

Og alle dere unge som snakker om bagasje etc - kom å bli med meg en tur rundt her inne :)))) Jeg har ikke hørt nok til ørene faller av men det ligner :)

Ønske meg lykke til, dere:)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 15 nov. 2010 20:37

Jeg tror faktisk det ofte er en annen måte å si at man ikke er interessert på. Ja, et av standardsvarene her handler jo nettopp om dette, selv om man ikke akkurat bruker ordet "kjæreste". For jeg har opplevd nøyaktig det samme flere ganger - og de er her fortsatt!

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 15 nov. 2010 20:48

her på sukker finns alle typer folk, så ja, man må vare kritisk i sitt valg og prøve og sile bort de verste luringene efter beste førmåga! Finns mange fine seriøse også!

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 nov. 2010 21:00

Det å si en er opptatt med noen andre er vel seriøst?

Eller er det bedre å styre med flere samtidig?

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 15 nov. 2010 21:04

Jeg vet om en som mer eller mindre har fått seg samboer,men er fortsatt OFTE pålogget............

No comment...............

Skjult ID med pseudonym beinete ma. 15 nov. 2010 21:06

Det er vel kanskje nettopp det de gjør :) Styre med flere- de vil bare ikke ha flere i kurven enn de allerede har - hvor seriøse de enn er - kanskje de bare sikrer seg i tilfelle :) Mange må det sikre seg i stedet for å gi 100 % der de er .....

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 nov. 2010 21:15

Vel, de sa jo til deg de var opptatte da. Så noen begrensninger har de tross alt.

Skjult ID med pseudonym beinete ma. 15 nov. 2010 21:18

he he ja enda godt at de vet å begrense seg :)))))

(mann 30 år fra Telemark) ti. 16 nov. 2010 00:16 Privat melding

Ved å forvente at mer enn 1/2 av et sted som sukker.no er seriøse folk som er på jakt etter noe ordentlig, tror jeg man er litt i overkant naiv.

Sukker er et fint sted for folk med alle mulige "ambisjoner", og folk finner forhåpentligvis det de ønsker, mer eller mindre.

Leiter du godt nok så finner du nok noen med de samme ønskene/ambisjonene som deg selv!

Og ja, de lyver nok for å slippe unna deg. Det er vel bare de harde fakta man må godta her inne. Du er nok langt fra alene om å ha opplevd avvisning her inne. Noen ting må man bare tåle her i verden ;) Thats life, it sucks, and then you die...

Lykke til i jakten ;)

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ti. 16 nov. 2010 00:21 Privat melding

Mener du virkelig det, espenruud?

Hmmm... Da har jeg kanskje vært litt naiv, for jeg trodde de såkalt useriøse var i mindretall.
Sannelig interessant dette fenomenet - dette livet her på Sukker! :-)

(kvinne 41 år fra Oslo) ti. 16 nov. 2010 00:58 Privat melding

@spirita,
jadå. Her inne er det stor andel useriøse. Vanskeligt at vite om de er i mindretall eller ikke, men får man lov og gjette er det kanskje noe sånn som espenruud sier.

Det verste er de store løgnerne, som dem som lyver om yrke, civilstatus og intensjoner- alltså då mener jeg på datingstadiet og ikke bare her inne.

Skjult ID med pseudonym q ti. 16 nov. 2010 01:41

Kan jeg spørre hvor gammel du er?

Skjult ID med pseudonym So what? ti. 16 nov. 2010 11:17

Start din egen sjekkeside du @beinete. Der kan du bestemme hvordan alle skal være og hvordan alt skal fungere, det blir muligens litt ensomt, men til gjengjeld perfekt! Den kan jo hete "datingside for beinete"?

(mann 51 år fra Akershus) to. 18 nov. 2010 19:01 Privat melding

Jag tror nok de fleste er seriøse. Samtidig er det vel slik at de useriøse har mye lavere terskel for å sende meldinger og å komme med forslag, så de blir mye mere synlige.
Omtrent sånn som ellers i samfunnet, 1% av befolkningen står for 99% av støyen.