Alle innlegg Sukkerforum

Norske menn: Er de noe tess i senga?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jediknight ti. 16 nov. 2010 15:59

Ønsker brutalt ærlige svar fra forumets kvinner: hva syns dere om ola nordmanns ferdigheter ved lakenet?

Er de best første gangen eller blir de bedre etterhvert? Hvem er generelt best av kjærestepusene og playerne? Hva er de flinke til og hva er de mindre flinke til? Hva skulle dere generelt ønske at vi var bedre til? Og ikke minst det evige spørsmålet: har størrelsen på utstyret noe å si?

Alle ærlige og erfaringsbaserte innspill verdsettes! Si gjerne noe om hvordan erfaringsgrunnlaget er, fordi har du bare prøvd en mann så...hmhm...er det greit å ikke generalisere for mye!;)

Målet med tråden er såklart at jeg selv og flest mulig andre menn skal kunne lære for å bli bedre, slik at de nydelige damene her inne kan få mer ut av tiden dere tilbringer sammen med oss. Enten det bare blir en kort og lidenskapelig flørt eller starten på en livslang kjærlighet kan man aldri undervurdere verdien av å gjøre et godt førsteinntrykk!:)

Skjult ID med pseudonym lisa ti. 16 nov. 2010 16:25

Tja både og egentlig.
Jeg har ikke hatt sex med så mange.5stykker i en alder av 29.
Men jeg kan jo komme med mine erfaringer.

To av de jeg hadde sex med hadde jeg langvarige forhold til.2 av dem var one night stand og den tredje var en jeg datet leeenge.

Han jeg datet var litt pusete. Og også det i senga. Ingen lidenskap og lite erfaring. Erfaring gjør meg ingenting. Men lidenskap derimot. Sex er best med lidenskap. Om han ikke har mye erfaring kommer han langt med å være sulten på meg.

Den ene ONS jeg hadde var med en player. Han var ikke så veldig god. Han var mest opptatt av om jeg hadde vondt for han mente tissen hans var så vanvittig STOR: Men den var helt grei størrelse.

Den andre ONS var med en herfra. Og han var så nervøs at han ikke fikk den opp. Forsåvidt greit. Etter å ha drikt seg opp litt mot mens jeg sov, var han endelig klar. Men så fort jeg tok på han ble han nervøs igjen. Vi gjennomførte halvveis.

De jeg har hatt sex med i faste langvarige forhold har såklart vært den beste sexen ;)
Men skulle jeg gi ett råd til dere mannfolk her inne på sukker, så vis litt lidenskap, vær litt sultne på dama og kommunikasjon er det aller viktigste :)
Med kommunikasjon løser så å si alle problemer seg :)
Og hvis dere prater om sex så vær snill å ikke skryt på dere eller lyv. For det kan man fort oppdage.

Skjult ID med pseudonym Jediknight ti. 16 nov. 2010 16:38

Vil bare legge til: Det er også rom for menn til å kunne skryte uhemmet av sine egne ferdigheter i senga i denne tråden, men da må det være med full åpen ID!;)

Veldig fint svar Lisa!:)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 16 nov. 2010 16:39 Privat melding

Jeg er heeeeelt konge i senga!!

...tror jeg..

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 16 nov. 2010 16:49 Privat melding

Har ikke fått noen reklamasjon på hva jeg har gitt til den utvalgte i senga.... håper at de har liket det de har fått servert.... så er håper jeg den nest utvalgte synest jeg gjør en god nok jobb i senga. men også at jeg mer en bare bra i senga....

Skjult ID med pseudonym frøken..39 ti. 16 nov. 2010 16:55

Strl har desverre noe å si, men det er ikke alt. Bruk av munn, tunge og hender teller like mye, om ikke mer.
Enig i ; Vær sulten, lidenskaplig, nysgjerrig, leken og ikke mist; kommuniser:-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 16 nov. 2010 17:29

enig med jentene på at sulten mann er best mann..

Skjult ID med pseudonym Hal74 ti. 16 nov. 2010 17:38

Hvis jeg skal bli gjenfødt til mitt neste liv så skal det være som et villdyr....i senga...

(kvinne 26 år fra Hordaland) ti. 16 nov. 2010 18:19 Privat melding

JEg trodde str hadde mye å si, men så viste det seg at det ikke hadde så mye å si. En av de beste jeg har opplevd er den minste jeg har vært borti. Han var utrolig flink til å bruke den. Er nok tykkelse og bruken av penisen som har noe å si.. Men for at en gutt skal være god i sengen må han tørre å utforske, være trygg på seg selv.

Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 16 nov. 2010 18:29

Hvordan er menn i senga?...hmm, det varierer stort skal jeg være ærlig! Jeg har mye erfaring vil jeg påstå...er voksen, og gjør som jeg vil. Det betyr at jeg har sex når jeg har lyst til det. Er jeg ute på byen, flørter og liker fyren kan det godt hende jeg tar han med hjem. Jeg har også flere lange forhold bak meg, og for ordens skyld; jeg er ikke utro når jeg er i forhold!

Anser meg selv for å være ganske så frigjort, åpen, leken og glad i sex til jente å være.

Jeg vil si at det jevnt over står dårlig til med sengeferdighetene hos den norske mannen. Eller kan hende det er urettferdig å si...for opplever jeg at ting ikke klaffer, tenningen ikke er helt på topp, eller at han virker kjedelig eller kun opptatt av seg selv, så legger heller ikke jeg sjela mi i sexen! Med andre ord; jeg kan være ett råskinn i senga, men det er jeg kun med menn som virkelig tenner meg. Som nevnt over her, lidenskap, at han er "sulten" på meg, og virkelig nyter meg og sexen...da, og bare da gir jeg alt!

Min erfaring er at menn generellt kan bli mere oppmerksomme under akten, lytte, observere, føle hva som funker og hva som ikke funker.

Og ett siste tips; Og dette er helt bankers for meg..jeg elsker å kysse, med en mann som KAN kysse vel å merke:)
Kyss meg, og jeg skal fortelle deg hvordan du er i senga! dårlig kysser= dårlig i senga, deilig å kysse= deilig i senga;)

Skjult ID ti. 16 nov. 2010 18:37

Bare kke si: Vil du smake? mens du peker på tissen din..
hehe...

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 16 nov. 2010 18:42 Privat melding

frkfryd hvordan kan du si at en dårlig kysser kan være dårlig i senga. kan bekrefte det med å ble mer observang, lytte til og kansje finne ut hva som er det beste for den som en skal tilfredstille. skulle likt å snakket mer med deg på tomannshånd vis du tør da :-)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 16 nov. 2010 18:50

Jeg må bare komme med et innspill, og det går på det evige spørsmålet: "Har størrelsen noe å si?" Det er et spørsmål som ikke gir noen mening.

Det er vel verdens største selvfølge at størrelsen "har" noe å si. Det de egentlig mener å spørre, er: "Er det viktig at den er stor?", eventuelt "_Hva_ har størrelsen å si?" Og da blir det plutselig veldig mange og individuelle svar. Noen vil ha stor. Noen er veldig trange, og synes foretrekker en mindre. Noen er mest opptatt av andre ting.

Alt sammen helt legitime standpunkt.

Selv synes jeg det aller viktigste er at utovertingen passer i innovertingen, og der går det tross alt like mye på fysiologien til dama som til mannen, da det finnes like mange variasjoner der som her.

Dette har vært en liten retorisk saksopplysning :o)

Skjult ID med pseudonym Jenta=) ti. 16 nov. 2010 19:05

Det varierer jo veldig! En jente kan synes en fyr er KONGE, mens en annen synes samme fyren er lousy....Hadde en x med liten tiss og det gjorde ingenting. Han var en mester i å bruke den:-) Det verste menn kan gjøre er å dytte på hodet når jeg suger, fy så turn-off det er!!!!! Alle hentydninger til å smake eller prøve å be om en BJ er turn-off. Når vi suger så er det fordi vi har lyst! Og da kan det være bedre enn det meste;)

Skjult ID med pseudonym frkfryd ti. 16 nov. 2010 19:11

@Kit_Latura jeg skal fortelle deg hvordan jeg kan si at en dårlig kysser er dårlig i senga; For meg er ett deilig kyss at man bruker mere lepper enn tunge...det er bløtt, mykt og sensitivt...men KAN også være grådig, sultent og sexy...kysser mannen på denne måten er han som oftest også ganske sensitiv, og deilig i senga.

En mann som bruker mye tunge når han kysser er lite sensitiv, bare kjører på, leppene er ofte helt stive/statiske mens tungen går som en hjulvisp bak i halsen på deg...blæh..
Alle forsøk på å trekke deg tilbake og forsøke myke leppekyss blir raskt overkjørt av denne klissvåte tungen som skal presses inn i munnen/ bak i halsen...jeg kan rett og slett ikke fordra det!!!
Fullstendig TURNOFF!!

Jeg har faktisk vært tilsengs med noen av disse tungekysserne, og de er UTEN UNNTAK etter min smak elendige elskere!

Skjult ID med pseudonym BeritBrekk ti. 16 nov. 2010 19:15

Basert på jenters uttalelser vil jeg si at menn med stor (STOR) pikk vil de fleste jenter unngå. Det kan gjøre vondt om han er ivrig. Jenter flest liker passe stor (det menn flest synes er stor, altså at han er fornøyd med seg selv) fordi den passer til de flestes underliv. Mange jenter er ikke så opptatt av størrelsen, men at den skal være av en viss tykkelse for at de skal bli tilstrekkelig stimulert. Hvis menn har både kort og tynn kommer dette med å kunne bruke den inn, men da bruker jo ofte mannen pikken som man bruker hender, tunge og andre redskaper. Uansett er det mest sexy med en mann som bærer manndommen sin med stolthet, men som ikke flasher og tror deres penis er guds gave til kvinnen. Det er nemlig ganske turnoff, selv om det er rart å skrive!

Skjult ID med pseudonym sunshine ti. 16 nov. 2010 19:21

Helt enig med frkfryd i forhold til hva slags kyss som er digg. Men det trenger ikke være noen sammenheng mellom god kysser og god elsker. En av mine beste kysseopplevelser EVER, viste seg å være ganske lite spennende i senga. :(

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 16 nov. 2010 19:31 Privat melding

frkfryd da forstår jeg deg litt bedre. det som jeg synest er i værtfall tournoff er vin jenta røyker eller snuser. smaken er ikke noe fristene i det heleattt

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 16 nov. 2010 19:36 Privat melding

Har aldri skjønt greia med å stikke tunga langt oppi kjeften på partneren. Litt leppesandwich der tungespissene berører litt innimellom er langt bedre...

Skjult ID med pseudonym BeritBrekk ti. 16 nov. 2010 19:40

Alt som minner om hjulvisp, miksmaster, helikopter, sentrifuge på 1200 omdreininger er TOTALT TURN OFF!

Skjult ID med pseudonym Jediknight ti. 16 nov. 2010 19:41

Frk.fryd: Du kan gjerne si at det jevnt over står dårlig til med sengeferdighetene til den norske mannen.

Jeg vil snu på det og si at hvis du har rett (og jeg tror nok du er inne på noe), så er det stort rom for forbedring i sengeferdighetene til den norske mannen. Eller ihvertfall svært mange av oss.

Det er altså masse muligheter til å bli bedre, mer spennende, mer fri til å la oss utfolde i lidenskap, mer sensitive, mer smarte mht. teknisk gjennomføring av enkelte ting, og sannsynligvis vil ikke bedre kondisjon skade heller.

Altså masse muligheter til å gjøre det til en mye mer positiv opplevelse for begge to. Fordi når kvinnen nyter sex virkelig så er det en fantastisk bra følelse. En ting er at egoet liker det, men det stikker dypere. Det hele blir en mye mer fin ting.

Så ærlige erfaringsbaserte tips er gull å ta med seg - sug det til deg som en svamp sier jeg. Og hvis jeg skjønner at jeg egentlig er helt elendig i senga nå, så betyr det at jeg har muligheten til å bli vanvittig mye bedre, og at en opplevelse som allerede er givende har mulighetene til å bli veldig mye mere givende. Slikt gjør meg inspirert.

Å skjønne at jeg per idag er elendig i senga er utelukkende inspirerende!:)

Skjult ID med pseudonym Joques ti. 16 nov. 2010 19:42

frkfryd, det er dessverre en del jenter som kysser på den måten også...

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 16 nov. 2010 19:42 Privat melding

Nå skal det sies dog at de fleske norske jenter jeg har møtt er like ille på det å gape som en sulten fugleunge og stikke tunga langt oppi kjeften på partneren.

Skjult ID med pseudonym Arne ti. 16 nov. 2010 19:52

Alltid artig å lese om sånne ting der smaken er som baken, og den kan du stikke fingern i...hvis du liker det ;-p

Det som funker for noen, er turn off for andre, som det Jenta sier med å hjelpe litt til på BJen. Var sammen med ei som likte det røft og det var en sånn ting hu blei ekstra kåt av.

Her finnes det så mange svar at ingen blir korrekte desverre, utenom det med å være med og følge med på partnerens signaler, ønsker og behov.

Skjult ID med pseudonym :o( ti. 16 nov. 2010 20:44

Til Joques uttalelse om strørrelsen er viktig.
Selv synes jeg det aller viktigste er at utovertingen passer i innovertingen, og der går det tross alt like mye på fysiologien til dama som til mannen, da det finnes like mange variasjoner der som her.
Det kunne vneppe vært sagt på en bedre måte...

Til frkfryds tale om hva som er et godt kyss og hva som ikke er.. Er så enig i beskrivelsen, og det regner jeg med gjelder for begge kjønn.

jenta, djeg er så enig.. Det verste menn kan gjøre er å dytte på hodet når man suger, fy så turn-off det er!!!!!

Til Jediknight
Det er ganske flott at du spør om dette.. Jeg tror nok det er mange som kan bli bedre, mange!!
Det gjelder å være våken og sanse ting, for om det ikke blir sagt så mye med ord, blir det allikevel sagt så mye...

Altså masse muligheter til å gjøre det til en mye mer positiv opplevelse for begge to. Fordi når kvinnen nyter sex virkelig så er det en fantastisk bra følelse. En ting er at egoet liker det, men det stikker dypere. Det hele blir en mye mer fin ting
Dette viser at du har skjønt noe viktig..

Sex kan være en så utrolig flott opplevelse, så å være litt lydhør og ta til seg ting som kan gjøre det bedre, kommer da begge tilgode..

Jeg tror at mange bør prøve å skjønne en ting, at å lære av pornofilmer, det er et dårlig sjakk trekk... Det er IKKE GOD SEX.

Jeg er også voksen og har hatt glede av menn og deres sex i litt forskjellige varianter..
Dessverre er det mange som tror de er veldig gode i senga, men som aldeles ikke er det.. Noen skryter på seg, langt over det de klarer, på forhånd.. Så for min del er det veldig fint å ikke vite så mye på forhånd, for da setter man i alle fall ikke forventningene skyhøyt..

Den beste sexen er jo med noen man har følelser for, er fortrolig og trygg på..
Så sex i et forhold er absolutt å foretrekke...

Så til det som sikkert vil komme... jeg tror vel også at mange jenter sikkert kan lære en god del, for at begge skal ha en hærlig opplevelse

Skjult ID med pseudonym murcia ti. 16 nov. 2010 21:38

Jeg har møtt flere som ba meg holde dem hardt i håret under BJ.
Og for min del er _for lite_ tunge skikkelig turnoff.

Smaken er som baken..og jeg elsker den også;)

Skjult ID med pseudonym Smartypant ti. 16 nov. 2010 22:00

Jeg har også møtt flere som liker litt tøffe tak, og det passer meg forsåvidt veldig godt, men det er jo ikke sånn at det FØRSTE jeg gjør er å ta tak i nakken og presse dama nedpå. Har inntrykk av at det er en del av oss guttene som bare peiser på.

Man kan vel kanskje forsøke å bruke litt antenner i senga også?

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 16 nov. 2010 22:28

Norske menn er helt ålreit i sengen, er selvfølgelig flere nivåer her. Sex er best for meg når jeg kjenner vedkommende skikkelig, og han kjenner kroppen min og vet når jeg tikker.

Men den beste sexopplevelsen min var med en Peruaner faktisk. Kansje fordi jeg var så full, og feiret min 30 års krise, og han var vill og gal :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 16 nov. 2010 22:38

Nei...

(mann 32 år fra Troms) ti. 16 nov. 2010 23:16 Privat melding

"hva syns dere om ola nordmanns ferdigheter ved lakenet?"

Er det noe "Norsk Sex"-kurs eller et skolefag jeg har gått glipp av?

Skjult ID med pseudonym Dude on. 17 nov. 2010 16:53

De damene jeg har hatt sex med over tid, får som regel tre av og til to orgasmer hver gang vi har våre hyggelige treff, og virker veldig fornøyde. Da er jeg aktiv både med tunge, fingre og pikken. Og selvfølgelig veksler jeg mellom forsiktig og røff.

Det viktigste for meg har vært å lære å prate underveis for å få frem hva den andre liker, og hvordan man best utfører det. Diskusjoner før eller etter sexen funker ikke for meg, det må være underveis. Og damer må ofte læres å gi tilbakemelding. Ja/nei spørsmål er ikke ideelt, gi heller to eller tre muligheter slik at de blir nødt til å reflektere og gjøre et valg! ;)

Har aldri hatt en ONS som har vært noe mer enn greit nok. Det tar tid å lære hverandre å kjenne, og da blir sexen best.

Skjult ID med pseudonym plingeling on. 17 nov. 2010 18:34

Hei folkens....

Hahaha XD må bare ler litt om hva dere diskutere om her inne. Selvom jeg er nesten enig med alle. Mest om kyssing....
BeritBrekk: Jeg er så ening med deg der,kysse en hjulvisp er sikkelig TURNOFF DELUXE! date en som gape over halve ansikte mitt,samtidig som tungen er halveis på vei ned i spiserøre mitt....jepp....sorry...men dårlig kysser er dårlig i senga! ( dette er etter min mening da )

Mens str. på menn....tja,det er vel smak og behag. Har kommet borti store og små. Synes de som har virkelig store....litt for mye av det gode. Få vondt og ubehagelig av det. Og de som har små,er gjerne flinke på andre ting,som veie opp mot størrelsen som de har.

Men igjen....så tro jeg vi jenter liker "normale" størrelse på menn. En størrelse som menn synes de er stolt over. Og ikke glem å bruk tungen....bruk den flittig :P og leppe og hendene...hehe ^^,

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 nov. 2010 19:05

Nå er jeg sikkert slem mot noen... men etter å ha opplevd sex med menn som nesten er en generasjon yngre enn meg, så har jeg skjønt at både jeg og mine jevnaldrende menn kunne hatt godt av å være mer åpne, mer utforskende og mer mottagelige ovenfor hverandres tenning.

Har i hvertfall stor tro på at dagens unge norske menn klarer å være god i senga, det er vi litt eldre som bør ta etter de de unge for å skjønne at gjensidig kommunikasjon er sexy og slettes ikke kleint... bare det blir gort på riktig måte :-)

Ellers blir jeg litt sliten av kommentarer som feks @dude kommer med. La meg slippe en overivrig mann som forventer at jeg skal komme tre ganger mer enn han selv kommer! Det er jo måte på hva slags supermenn og superkvinner vi skal føle oss som i løpet av en natt også... det skal være godt og fint, og ikke kvalifisere til en notat på Guinnes rekordbok eller en eller annen Amandapris for god performance...

(mann 31 år fra Telemark) on. 17 nov. 2010 20:02 Privat melding

@wicken

Ja, du har gått glipp av Trekant på NRK3 :P

Skjult ID med pseudonym katte on. 17 nov. 2010 21:03

Jeg er tilgjengelig hvis noen vil prøve ut.