Alle innlegg Sukkerforum

Hvem får mest oppmerksomhet???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym gnu on. 17 nov. 2010 17:39

Hvem får mest oppmerksomhet her inne av følgende??

1. en attraktiv mannsprofil?
2. en uattraktiv dameprofil?

de fleste heller vel mot alternativ nr 2???

Skjult ID med pseudonym ggr on. 17 nov. 2010 17:40

nr 2 garantert! ;)

Skjult ID med pseudonym strandboms on. 17 nov. 2010 17:47

Alder er vel en essensiell greie her. En uattraktiv dameprofil på 40 år kontra en attraktiv mannsprofil på 25... Da er det nok ikke så soleklart lenger ;-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 17 nov. 2010 17:56 Privat melding

Vet ikke.... Men hvis du sitter med fasiten, så hadde det vært interessant å få vite svaret......

Skjult ID med pseudonym Ruben on. 17 nov. 2010 18:04

Dette har jeg testet ut!:) Med fake profiler - in the name of science.

Svaret er alternativ 1. Også i antall meldinger, selv om forskjellen her ikke er enorm.

Det er en interessant observasjon som skillte seg ut: En virkelig attraktiv mannsprofil mottar ikke ekstremt mange meldinger, men så godt som ALLE meldingene kommer fra attraktive jenter. Denne regelen gjelder så godt som uten unntak. Og endel av disse jentene er temmelig PÅ hvis de får litt oppmerksomhet tilbake, og går inn i "jeger" rollen. Disse guttene kan bokstavelig talt velge og vrake i "candy" og har også svært høy svarprosent på alt de sender ut omtrent til alle (godt over 90% positive svar).

For en attraktiv jente derimot strømmer det inn HAUGEVIS av alle slags meldinger fra "kokt og røti", masse av dem fra gutter som burde vite at de ikke har en sjans i havet. Deres største utfordring er information overload. De kan gjerne motta 10-15 førstemedlinger daglig, og gjerne 50/60 det første døgnet. Hvor mye som mottas daglig avhenger såklart av hvor mye de er pålogget, i likhet med for mennene.

En svært attraktiv mannsprofil mottar kanskje 20-30 førstemeldinger første døgnet og 3-4 i snitt senere, omtrent utelukkende fra attraktive jenter.

For en mindre attraktiv jenteprofil kan det være svært lite for de litt eldre, og mer for de yngre. Avhenger veldig mye av om de fremstår som "slutty" eller "ute etter forhold - dere kan selv gjette hvem som mottar mest. Men her er kvaliteten jevnt over bånn i bøtta og kun fra gutter som "bare er ute etter en ting".

Konklusjon: Ingen har et lettere liv på sukker.no enn de aller mest attraktive guttene. De mottar mer enn nok meldinger og uten unntak fra jenter nære deres egen attraktivitet.

De mest attraktive jentene mottar ekstremt mye mail, men må gjøre beinhard siling for å finne kvalitet. huge egoboost og mye jobb, men kanskje også mye morro.

De minst attraktive jentene mottar noe mail, men jevnt over av svært lav kvalitet. De litt eldre mindre attraktive jentene mottar lite mail også i antall.

De minst attraktive guttene opplever stort sett bare en øredøvende stillhet. Når frustrasjonen bobler over skriver de sutrinnlegg på forumet over at "ingen damer svarer" :p

Skjult ID med pseudonym ærlig on. 17 nov. 2010 18:10

he he he- underhållande lesing om din lille undersøkelse her på sukker Ruben :). og- jeg tror dig- min teori var i alle fall at det er omtrent sånn som du beskriver her! Så det var ju gøy at det stemte da :)

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 17 nov. 2010 19:07 Privat melding

"masse av dem fra gutter som burde vite at de ikke har en sjans i havet. "

Enig med deg på mye av det du skriver, men den setninga skurrer. Erfaringsmessig finnes det ingen "ligaer" eller "like barn leker best" når det kommer til utseende, spesielt ikke i den retningen. (Hvor ofte har du ikke sett ei rålekker jente med en mindre vakker type?)

Som en som absolutt ikke tilhører gruppen av de virkelig attraktive guttene kan jeg også av personlig erfaring si at jenter som har utssendet med seg er langt mindre overfladiske enn gutta på toppen, og langt mindre overfladiske og "out of your league" enn mange ser ut til å tro og mene. Dog, selvsagt finnes det unntak.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 17 nov. 2010 19:34 Privat melding

Jeg setter alle penga mine på nr 2. Hvorfor? Svaret er jo meget enkelt, og jeg gir 2 av hovedgrunnene.

1. Jenter tar sjelden/aldri initiativet til dialogen, De venter gjerne på at mr. prince charming kommer ridende og sier hei. Det er en lang tradisjon over den, og sitter langt inni den menneskelige sjel. I tusenvis av år har det vært mannen som byr opp til dans. Det sitter dersverre fortsatt i. Jenter: Skjerpings. Tiden endrer seg:-)

2. Det finnes mange desperate kåte gutter, og de strekker seg laaaangt for å få seg et engangsnummer. No offence til noen av gutta er, men det er livets realitet. "hode nr 2 tenker veeeeldig mye"....

Trenger vi så mange flere grunner enn dette?

:-)

Skjult ID on. 17 nov. 2010 19:46

Jeg synes Ruben har gjort en bra "studie".

Alle mennene sender mail til de samme jentene/damene - dvs de som tar seg best ut. Så det er riktig at noen av damene får veldig mye mail, men det er også veldig mange som ikke får så mye, noen får veldig lite. Skulle ønske at dere menn snart ville innse dette. Det er akkurat som om det ikke vil gå inn hos dere..

Skjult ID med pseudonym lisa on. 17 nov. 2010 20:02

Jeg er sånn midt på treet utseendemessig og får vel ikke akkurat den største oppmerksomheten her.
I løpet av en dag er det en eller to som har tatt seg turen innom for å se på profilen min. Og mail kommer sjeldent.
Jeg klager ikke for jeg er faktisk ikke så flink til å sende mail selv. Så jeg har ingenting jeg skulle sagt :P
Jeg ville tro nr 1 fikk mest oppmerksomhet :)

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 nov. 2010 20:03

Jeg synes også at Ruben forklarer dette bra, klokt og nyansert :-)

seppas:
At du har en oppfatning av at jenter sjeldent/aldri tar initiativet til dialog synes jeg er rart. Jeg har ikke gått inn på profilen din, men ut i fra bildet ditt og hva du skriver her, så ville jeg trodd at du var en av de som får en del førstemeldinger fra kvinner.

Jeg har for tiden kontakt med en helt fin mann som stadig opplever å førstemeldinger fra kvinner, han har antageligvis løst en eller annen kode som gjør at kvinnene bare snubler helt sanseløst inn i innboksen hans :-)

Skjult ID med pseudonym ølbong on. 17 nov. 2010 20:07

Attraktiv her inne (bilder) kontra ute i virkeligheten, kan være to ganske forskjellige ting, har jeg erfart. Også for egen del. Har en bekjent her som har feid over sikkert et femtitalls damer herfra, mens jeg er en av de som opplever stillhet. Merkelig nok er det ofte jeg som får oppmerksomheten ellers. Stillheten til tross, kan det nå se ut til at jeg har skutt gullfuglen på sukker likevel :)

Skjult ID med pseudonym Jackass on. 17 nov. 2010 20:25

@Ruben: Interessant eksperimentet. Det kunne vært nyttig å vite litt mer om disse profilene du nevner.

Kan du beskrive i litt mer detalj hva du legger i en attraktiv mannsprofil - brukte du f.eks. proffe modellbilder fra nettet? Hva slags positurer/situasjoner befant personen seg i. va slags alder, høyde/kroppstype, jobb/inntekt, profiltekst, relasjonsprofil ble brukt i designet av denne 'guds gave til kvinnen'. Hvor mye "han" var online. Om han besøkte kvinneprofiler, evt. ga dem hjerter først, slike ting.

@ølbong: kunne også vært nyttig om du i grove og uidentifiserbare trekk beskrev han sjefsfeier'n av en kamerat du har. damer er jo som kjent noen kåte dyr bare den rette hingsten snuser litt i nakken på dem. vet du hva slags damer det er han har feid over - er de i alle aldre, er de attraktive eller mer middels, tar han "alt han får has på"?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 17 nov. 2010 20:25

seppas er veldig utseendemessig kjekk, men profilen holder kanskje likevel ikke når det gjelder å fange de mest attraktive damene her inne.

Philo80 sin profil er utrolig tiltalende, men det kan komme av humornivået, samt pluss for å ha valgt det beste profilbildet. Bilder av sinte menn med flippskjegg kan med fordel fjernes.

For mange har helheten i profilen minst like mye å si, som det bildene har. Greit å ha en kjekk kjæreste, men det bør være mer enn utseendet som fenger.

Dessuten stemmer nok Ruben sine betraktninger godt.

Skjult ID med pseudonym ærlig on. 17 nov. 2010 20:41

@seppas

ja. Jeg kan ju informere dig om at vi er mange jenter her inne som tar initiativet og skriver første meldingen! Kanskje du som ikke fått med dig at ting endret sig? Jeg skulle aldrig sitte og vente på at akkurat de menn jeg liker skulle kontakte mig, jeg liker at ta litt av den styringen selv :).

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 17 nov. 2010 20:43

Synes dette var et litt interessant eksperiment, om ikke annet viser det at kvinnene her er akkurat som oss menn, der mange tar kontakt med noen få. Selv er jeg nok ikke i denne eksklusive kategorien, skulle bare ønske det var en måte å avgjøre hvilke kvinner som ikke er i denne kategorien heller.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 17 nov. 2010 20:49

Naaaaa, qwerty.
Legg merke til den store forskjellen; attraktive menn blir kontaktet av attraktive kvinner, mens attraktive kvinner blir kontaktet av menn i alle kategorier.

Skjult ID med pseudonym Ruben: on. 17 nov. 2010 21:03

Jackass: Hahaha...det lukter community av deg på ti mils avstand!;)

Skjult ID med pseudonym Ruben: on. 17 nov. 2010 21:03

Philo80: Jeg har inntrykk av at du er inne på noe viktig, men jeg tror du undervurderer hvor stor forskjell det er mellom virkeligheten og nettet angående dette. Jeg ser ikke på meg selv som en veldig overfladisk og utseendefiksert person, men jeg skal love deg at jeg er det her inne. Det er uunngåelig.

I virkeligheten har ting som kroppsspråk, tonefall, kontekst og ikke minst kjemi enormt mye å si begge veier. Alt dette bortfaller her inne.

Her ser du noen bilder, og det er tekst. Og la oss være ærlig: hvor ofte gidder du i det hele tatt å lese teksten hvis du ikke liker bildene? Hvor ofte går du engang inn på profilen hvis du ikke liker profilbildet?

Mange her inne søker en partner for livet, og da er det ikke nødvendigvis de kjekkeste man er interessert i. Man er interessert i noen man passer sammen med, ikke en man er livredd for at skal dumpe deg hvert øyeblikk, og som du sannsynligvis aldri får uansett. Dette, sammen med at personlighetsinntrykket i bildene har veldig mye å si for hvordan man blir oppfattet, gjør at de som ikke er superkjekke likevel kan se med optimisme på mulighetene innen nettdating. Men det hjelder å skjønne hvilken arena du opererer på og hvilke lovmessigheter som gjelder.

At flere gutter sender meldinger til "jenter de ikke har sjans i havet på" tror jeg har å gjøre med at mange gutter kun er interessert i "tøm-og-røm", mens jentene forståelig nok ikke er like positive til den dealen. At gutten tømmer seg hurtig uten hensyn til partnerens nytelse får liksom ikke dama så veldig mye nærmere mål. Win-Lose situation.

Da tenker vel disse guttene at hva har de å tape på å sende en mail? De mener uansett ikke noe seriøst med det.

Og la oss være ærlige: Det finnes mange gutter som henger rundt på internett og spiller world of warcraft, ser på porno og sender ut massemeldinger på datingsider. Mange av disse guttene har ikke tatt i ei jente på år. De blir seksuellt opphisset og i det minste underholdt bare av å få oppmerksomhet av en attraktiv jente, også dersom oppmerksomheten er negativ. Kanskje vil selv tanken på at denne jenta kommer til å lese meldingen gi næring til noen svette nytelser på gutterommet.

Disse mennene finnes det mange av, også her på sukker.no, og de ut sender meldinger som maskingeværkuler.

Før de vaskere fingrene og går tilbake til WOW.

De sender. Svetter. Spruter.

http://www.youtube.com/watch?v=LkCNJRfSZBU&feature=related

"Leroy, you where just stupid as hell!"

Stillhet

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 17 nov. 2010 21:06 Privat melding

For all del, det ville være tåpelig å påstå at utseende ikke er en faktor, og jeg er fullt med på at den med stor sannsynlighet er en større faktor på nett enn ute i det virkelige liv.

Det ser ut som vi i prinsippet er enige, ville bare påpeke at den game ligamyten er nettopp det. En myte.

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 nov. 2010 21:14

Ruben skriver:

"Mange her inne søker en partner for livet, og da er det ikke nødvendigvis de kjekkeste man er interessert i. Man er interessert i noen man passer sammen med, ikke en man er livredd for at skal dumpe deg hvert øyeblikk, og som du sannsynligvis aldri får uansett. Dette, sammen med at personlighetsinntrykket i bildene har veldig mye å si for hvordan man blir oppfattet, gjør at de som ikke er superkjekke likevel kan se med optimisme på mulighetene innen nettdating. Men det hjelder å skjønne hvilken arena du opererer på og hvilke lovmessigheter som gjelder."

Og jeg er veldig enig!

Men det andre Ruben skrev? Tar da gjerne en som spiller world of warcraft dersom resten stemmer, og tar da gjerne en som ikke har tatt på ei jente på et år eller to dersom resten stemmer!

Men er litt hekta på god kommunikasjon, så det er det som til syvende og sist bestemmer!

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 17 nov. 2010 21:24 Privat melding

Er da ingenting i veien med en person som spiller WoW kun av den grunn alene, en som ikke gjør noe annet enn å spille WoW blir en annen sak. Akkurat som det ikke er noe galt med en som liker øl, men de ferreste ville gått inn i forhold med en som ikke gjør noe annet enn å drikke øl :p

Skjult ID med pseudonym bolla on. 17 nov. 2010 21:24

Ruben

Feilen med din "undersøkelse" eller ihvertfall din "analyse" er at du har misforstått hele konseptet.
Du har ikke skjønt at jenter får mange mail nesten uansett hvor stygge de ser ut. Dvs 90% av jentene her på Sukker. Men vi gutta får nesten ingen mail, bare eventuelt de mest fysisk fine og materielt velstående. Dvs 10% av gutta her. At de 10% av gutta i snitt får mer mail enn de 90% av jentene bør ikke ikke gi deg grunn til å tro at gutta er mer attraktive enn jentene. Den gjennomsnittlige gutten får inntrykk av at han er mindre ettertraktet enn den gjennomsnittlige jenta - skjønner du? Det er tross alt de det er flest av her på denne tragiske siten.. det er gjennomnsittet det er flest av. Og de fleste damene får altså (som også din tvilsomme studie bekrefter) er du dame så får du mest oppmerksomhet - er du mann så får du lite oppmerksomhet.. bare noen veldig få menn opplever det motsatte. Og bare noen veldig få damer opplever ekstremt mye MER oppmerksomhet.. (jeg lurer på hver du lærte å analysere data, har du noengang laget en seriøs data survey?)..

Skjult ID on. 17 nov. 2010 21:30

@bolla

Prøv med profilbilde, så kanskje du får mail;-)

Du tar veldig feil i dine tall!!

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 17 nov. 2010 21:31 Privat melding

Bekrefter at jeg er her fordi jeg ikke er i stand til å få meg dame på annen måte! :p

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 17 nov. 2010 21:33

*bekrefter at jeg er her fordi jeg ikke har skaffet meg en mann på noen som helst slags måte*

Skjult ID med pseudonym frøkna on. 17 nov. 2010 21:41

bolla:

Det der er noe noen menn her inne trøster seg med... at det er kun de fysisk fine og materielt velstående menn som får meldinger fra kvinner. Men det stemmer ikke!

Kvinner er faktisk i stand til å vurdere seg selv på en attraktivitetsskala. Men dersom vi ikke er i stand til å kapre oss en smellvakker og gedigent rik mann, så har vi fortsatt lyst på en mann med bra egenskaper... Jeg antar at menn også har lyst på en kvinne med bra egenskaper selv om mannen ikke har mulighet til å kapre seg en ung blondine med en evigung kropp.
Det får da være måte på hvor mye vi skal ta på alvor alle fordommer?? Om dere menn ønsker å tro at dere ikke er attraktive fordi dere ikke har bra nok økonomi og ikke har bra nok kropp og utseende, så må jo vi kvinner tro at vi ikke er bra nok uten platinablondt hår, silikonpupper og en sånn passe naiv tankegang?

Uansett så synes jeg at de menn som synes nettdating er urettferdig i forhold til hva de får igjen for det... (fordi kvinner blir så høye på pæra og tror de er mer attraktive enn de er) burde fokusere mer på å ta kontakt irl enn på nettet.

Skjult ID med pseudonym Fanny on. 17 nov. 2010 21:51

@ bolla.

Vad bygger du dina argument og tall på då? tror ikke noe på dem jeg :). Rubens dæremot verkar troverdige!

Skjult ID med pseudonym Fanny on. 17 nov. 2010 21:53

@ frøkna.

he he he- SÅ bra skrevet til bolla, så enig med dig!

Skjult ID med pseudonym sooky on. 17 nov. 2010 22:57

@philo80

Hvem er det som sier du ikke er en av de kjekke?

(mann 37 år fra Vest-Agder) on. 17 nov. 2010 22:59 Privat melding

Vel, jeg ser nok kanskje ikke ut som jeg har tryna bed fra styggetrèet og truffet hver jævla grein på veien ned, men jeg har da selvinnsikt nok til å se at jeg ikke er i toppsjiktet. Og vet du hva, det er helt ok ;)

Skjult ID med pseudonym Ruben: to. 18 nov. 2010 00:07

De mennene som klager burde heller fokusere på å få ræva ut av gir og komme seg opp av sofaen og ta ansvar for det ene livet de har fått, istedenfor å bare pipe som en sutrekylling.

Du glemmer at den ovberveldende mengden av "oppmerksomheten" du nevner, er fra gutter som ikke bryr seg one fuckings shit om åssen den jenta har det, og som bare vil bruke henne for å tilfredsstille sine egne infame lengsler.

En del av disse gutta har bakgrunn slik som sytepaven vi nettopp så i aksjon her:

"Verden er så urettferdig, livet er så kjip, selvfølgelig er det alltid bare alle andres feil og det har ingenting med min egen holdning til livet å gjøre. Det er jo ingenting stakkars lille meg kan gjøre noe med. Jeg er jo bare et offer for alle de andre urettferdige jævlene, og ikke minst systemet, det forferdelige urettferdige systemet, og hvem gidder å bry seg om sånne filleting som hvordan jeg kan få mest mulig ut av tilværelsen?"

(mann 37 år fra Vest-Agder) to. 18 nov. 2010 00:35 Privat melding

Vel, jeg er enig med deg, men jeg kan også forstå at det ikke er så lett. Og at poster som din ikke gjør det lettere.

Som en som har slitt med dårlig selvbilde, lav selvtillit og alt det fører med seg vet jeg godt hvordan det blir en negativ spiral. Man fokuserer på de negative sidene ved seg selv, helt til de er det eneste man ser i speilet. Så legger vi til at det er litt tabu å snakke høyt om, så man må prøve etter beste evne å kle på seg ei maske, noe som ikke alltid er like lett. Da blir utsagn som dine, og "du må vise selvtillit! damene elsker det!" bare enda en feil å fokusere på. Ikke føler man seg attraktiv, ikke kan man snakke om det og ikke er man i stand til å gjøre det folk sier er nøkkelen til suksess.

Da blir det til slutt lettere å sette seg i en komfortsone og skylde på hvor urettferdig verden er.

(mann 37 år fra Vest-Agder) to. 18 nov. 2010 00:36 Privat melding

Den siste var svar på Rubens 00:07 :p

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 18 nov. 2010 00:37

2. Nei, 1. Nei forresten, 2. Eller 1. Eller forresten kanskje 2. Eller...åh, greier ikke dette, jeg. 1 kanskje, da?
Eller kanskje 2 likevel...*klør meg i huet...og går og legger meg*

(Når kommer fasiten?)

Skjult ID med pseudonym Ruben: to. 18 nov. 2010 08:47

Jeg mener det er ganske åpenbart at menn generelt har mer interesse av KUN sex, mens kvinner ønsker BRA sex eller sex + noe annet bra. Sagt på en annen måte, kvinner er mer avhengig av at mannen gjør en god jobb for å oppnå orgasme fordi mannen er den aktive parten. Dessuten er det større risiko/ansvar: et evnt barn vil komme ut av dem, de må ta ansvaret for det. Kort sagt: Konseptet "tøm-og-røm" er interessant for mange menn, totalt uinteressant for de fleste kvinner. Fordi de har mindre å vinne (mindre sannsynlighet for seksuell tilfredsstillelse) + mer å tape (ta vare på barn). På grunn av dette har det alltid vært mye større etterspørsel etter uforpliktende sex blandt menn enn blandt kvinner.

Det er lett å se at en konsekvens av dette grunnleggende interesseområdet, er at mange menn sender ut mye useriøs mail og gir mye useriøs oppmerksomhet med slibrige og egoistiske intensjoner, der denne oppmerksomheten fra kvinnenes side oppleves som totalt uinteressant (annet enn litt underholdende).

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 18 nov. 2010 09:09

Jeg får flest mail fra menn som vil inn i varige forhold. Faktisk fra yngre menn også. (Kanskje jeg utstråler et eller annet som får dem til å få lyst til å flytte hjem til mamma igjen?)

I tillegg mener jeg flere ønsker seriøse forhold i den mørke årstiden og at de korte forholdene tilhører den lyse? Korrespondansen har i alle fall helt annet preg på høsten og vinteren enn den har på våren og sommeren. Høsten innebærer lyst til å krype inntil en dame, mens sommeren er mer preget av lette sommerkjoler og damer med godt humør? Slik som mange tenker at rødvin og hvitvin, hver sin årstid?

Lurer på om de som sender ut mengder av mail til de attraktive, noen gang får positiv respons?
Jeg er jo en sånn som svarer alle og har opplevd noen ganger at avslag ikke blir akseptert med følgende årsak; "JEG synes at du er fin. Hvorfor vil du ikke prøve med meg?"

I tillegg mener jeg bestemt at denne hypotesen mange har, om at profilbildet er det ENESTE damer ser på, er svada. Det hjelper ikke å være pen, dersom du har lite annet å by på.

Skjult ID med pseudonym Ruben: to. 18 nov. 2010 09:45

Bildene er alfa omega her inne, end of story.

Men det har like mye med PERSONLIGHETSINNTRYKKET du gir via bildene dine. Et bilde sier mere enn tusen ord, og hvilken bakgrunn, hva slags ansiktsuttrykk, hva slags klesstil du har...helhetsinntrykket bildene gir...alt dette skaper en følelse av en ekte person, en følelse du aldri vil få på like levende måte via tekst. Skal du ha respons her inne bør minst 90% av av fokuset ditt være på bildene. Er du kvinne og ønsker å fremstå som kjæresteemne, ha bilder med kjærestepusansikter hjemme i sofaen eller noe. Ikke innbill deg at noen bryr seg katta om hva du skriver hvis de ikke liker bildene dine.

Og personlighetsinntrykket du avgir er det viktigste her - du trenger ikke være Brad Pitt eller Angelia Jolie, men du bør fremstå som en person man ønsker å bli kjent med. I profilene jeg har testet ut har profilteksten vært ganske ordinær, men som sagt spiller det lite rolle så lenge du ikke direkte dummer deg ut med å skrive idiotiske try hard ting eller masse skrivefeil.

Bildene betyr ALT her inne, og personlighetsinntrykket er viktigere enn å være superkjekk. Jenter som har noen kg for mye gir f.eks et inntrykk av å skamme seg over seg selv og ville skjule noe dersom de kun har headshots. Og gutter har da en tendens til å forvente det verste. Hvis hun derimot har et helfigurbilde eller to så tenker jeg: Nice! Hun virker ærlig og åpen og en som ikke skammer seg over den hun er. Da har jeg lyst til å treffe denne jenta og er ikke så nøye med om hun er litt fyldig. Personlig syns jeg litt fyldige damer kan se jævlig bra ut.

Hvis en jente har bilder i helfigur har jeg mange ganger mer lyst til å treffe henne så lenge hun ikke ser totalt jævlig ut. Hun bør se så sexy ut som mulig, ha et fint antrekk...men det er like viktig at hun viser hvem hun er uten å skjule noe.

Jeg kan garantere at jeg ikke er den eneste gutten som tenker sånn.

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 18 nov. 2010 09:47

Kjære Ruben.

Du pålegger meg meninger jeg ikke har. Jeg sier at bildet IKKE betyr alt for meg, mens du sier at bilde er alt her inne. Selv om det er sånn for deg, er det ikke sånn for alle.
Jeg har datet mange som ikke har bilde.

Skjult ID med pseudonym Ruben: to. 18 nov. 2010 11:46

Kjære Malinka.

Har jeg tillagt DEG meninger du ikke har? haha...da beklager jeg virkelig. Jeg tror at du kanskje er en av de sjarmerende unntakene fra denne regelen, at folk her inne generelt bare bryr seg om bildene og ikke leser teksten dersom de ikke liker bildene. Kanskje er du et slikt unntak, og isåfall syns jeg det er facinerende. Men jeg må spørre av nyskjerrighet: Har du datet mange uten å ha sett et bilde av dem først?

Fordi når jeg hadde en profil her inne uten bilde fikk jeg mye mer svar enn jeg fikk med bilde av en "stygg" gutt. Men så godt som alle svarene var sånn: "Hei! Du har jo en morsom profil og greier, men har du bilde???"

Det finnes garantert unntak. Kanskje er Malinka her et av disse facinerende unntakene. Det finnes også unntak fra regelen om at "Nordmenn snakker norsk". Disse unntakene betyr ikke at den generelle påstanden "Nordmenn, generellt, snakker norsk" blir mindre sann.

Min påstand og erfaring er at den overveldende majoriteten av brukere her inne legger mye mer vekt på bildene enn tekst. Og det er den utbredte mentaliteten man må ta i betraktning når man lager en profil her inne, og prøver å selge seg selv. Det er et marked. Noen tendenser er dominerende. Disse tendensene bør tas i betraktning for å lykkes på markedet og få mest mulig ut av tiden sin.

(kvinne 46 år fra Hordaland) to. 18 nov. 2010 12:57 Privat melding

Jeg har datet seks eller syv, uten å ha sett bilde først. (Har vært på nett i flere omganger de siste fem årene. *dobbelsukk* )
En av dem har jeg fortsatt kontakt med, siden vi ble gode venner.

(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 21 nov. 2010 15:44 Privat melding

ingen aning om hur mycket uppmärksamhet en attraktiv man får här på sukker, men det är ju bara fördommar det där att ALLA damer oavsett hur de ser ut får tonvis med uppmärksamhet!

jag får inte tonvis med mail och hjärtan, ändå är jag en kvinna i mina bästa år som absolut inte är stygg, men heller ingen fotomodell.

den som påstår att oattraktiva damer får tonvis av uppmärksamhet tror kanske på julenissen också.

(mann 56 år fra Akershus) sø. 21 nov. 2010 16:28 Privat melding

For meg en totalt uinteressant undersøkelse. Kunne like gjerne spurt; Hva ville du helst vært? Frisk og rik eller syk og fattig?

Diskusjonen dreier seg uansett tilbake til det evinnelige, frustrerende om hvor overfladisk kjøttmarkedet her inne som regel fungerer (eller ikke fungerer, alt etter hvordan man ser på det :-))