Alle innlegg Sukkerforum

Hva er galt med Oslogutter egentlig?

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Oslo) on. 17 nov. 2010 23:30 Privat melding

Det er nå to og et halvt år siden jeg flyttet til Oslo, hovedstaden. Og så og si eneste typen gutter jeg har støtt på, både i den virkelige verden, og her inne på sukker, er døgenikere som er livredde for forpliktelser, og bare er ute etter sex. Meningsløs sex, uten forpliktelser overhode, og selvfølgelig slenger de på "som kanskje kan utvikle seg til noe mer etterhvert". Men hallo, hvem kjøper kua når de får melka gratis? Jeg er så fantastisk lei av dette, og begynner jo selvfølgelig å lure, er det meg det er noe galt med? Er jeg some kind of drittsekk magnet? Eller kanskje jeg ødelegger helt normalt fungerende gutter å gjør dem til disse forpliktelsesløse sexønskende maskiner? Som vandrer rundt og forventer at alle jenter skal være villig til å nedverdige seg selv til å bli deres lille sexleketøy, de ringer, vi bringer. Det verste er egentlig hvordan de går frem, hvordan de pynter på det hele med å skrive en liten hvit løyn nå og da for å få tillit, før de slenger sannheten på bordet. Lyser det slutty av meg? Er det derfor de flokker seg rundt meg? Jeg kan bare ikke forstå hva jeg gjør galt..

Skjult ID on. 17 nov. 2010 23:34

Det lyser flott jente av deg. Du gjør ikke noe galt. Men om du ikke ønsker disse guttene, ikke la de få melka. Og om du vil ha disse guttene, ikke la de få melka på en stund da heller. Du har bare ikke truffet den rette enda :)

(mann 31 år fra Telemark) on. 17 nov. 2010 23:40 Privat melding

Som Jim sier til Nadia i American Pie, "One day, you`ll meet your geek too" ;)

Finner nok den rette etterhvert ;) Lykke til!

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 17 nov. 2010 23:57

Det er ikke så utrolig vanskelig å gjennomskue folk egentlig er det vel? Tenker dette blir litt sånn at: Blir jeg tenker alle at jeg er litt "slutty", løper jeg tenker alle at jeg er iskald - også ender du opp med å ramle istedenfor.... Vet ikke om poenget helt kom frem.... Men det er ingen som kan gjøre noe med/mot deg uten at du tillater at det skjer. Er ikke noe galt med deg - men tenk over ting en ekstra gang før du tilbyr slemme gutter melk. Snille gutter takler å vente på melk om de liker DEG...

Skjult ID med pseudonym Jackass to. 18 nov. 2010 00:08

Det er vel det samme gamle, for noen gutter er du tiltrekkende nok til å kysse, noen færre liker deg godt nok til at de vil ha sex med deg, og enda færre digger deg nok til at de vil være sammen med deg over tid.

For mange er jo det å "få seg" med ei nye dame et lite kick i seg selv. Når de først har hatt deg, da har de på en måte vunnet. Og dersom de forventer å kunne finne seg noen andre relativt greit, da fortsetter de gjerne i samme stil. Ikke sikkert at det hjelper å være kostbar spesielt lenge heller, da kan de bli utålmodige og stikke videre før du får vist deg fram i senga.

Sexen er som du vet veldig viktig. De må synes at du er god i senga, at du er sexy, og de må tenke at du selv synes du er sexy. De damene som tilbyr den beste sexen er de som gutta ikke klarer å si nei til. Og de må være stolte av å vise deg fram til kompisene sine. Merker du at kompisene hans syns du er hot, da scorer du poeng hos din potensielle type for dette også.

Skjult ID med pseudonym Lewis to. 18 nov. 2010 00:15

Feilen ligger jo der i overskriften. Du leter etter gutter når du burde se etter menn!

(kvinne 26 år fra Oslo) to. 18 nov. 2010 00:41 Privat melding

Du er nok ikke drittsekk magnet, men jeg tror at man må slutte å lete. Du vet, den rette kommer når du minst venter det ;) Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym mann 32 to. 18 nov. 2010 00:46

For ei jente på 22 år er det riktig å lete etter gutter, og ikke menn! (Du vil generelt sett ha best match med gutter i 20årene, i alle fall inntil du selv runder 25.)

Men i forhold til spørsmålene du stiller, ji-inta, så er jeg usikker på om du er moden nok til å høre den virkelig sannheten....

Uansett bør du tenke på at gutter har en langt lavere terskel for å ønske å ha sex med ei jente, enn motsatt. Som en tommelfinger bør du ha i minnet at 90% av dem som prøver seg på deg, kun ønsker sex, og ikke noe mer. Dette er en tommelfingerregel svært mange jenter sliter med å erkjenne etterhvert som de blir eldre, og ønsker et mer stabilt langvarig forhold. De er da, gjennom 20-årene, blitt bortskjemt med at attraktive gutter (mer attraktive enn dem selv) sjekker dem opp, uten at jentene selv forstår at sjekkingen for en stor del er siktet inn på kortvarige forhold, ikke langvarige. Derfor innbiller jentene seg at de kan få tilsvarende attraktive gutter til et langvarig forhold. Det er for jentenes del dessverre feil! Skal jentene lykkes med et mer langvarig prosjekt, må de kikke nedover på attraktivitetsskalaen hos gutta.

Jenter er kresne når det gjelder sex-partnere.
Gutter er MYE mer kresne, når det gjelder langvarige forhold.
(Som sagt er dette tommelfingerregler.)

(mann 28 år fra Buskerud) to. 18 nov. 2010 01:02 Privat melding

Unnskyld meg, men slutte å lete?
Hva er poenget med hele denne sidens eksistens om man absolutt skal slutte å lete?

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 18 nov. 2010 01:05

Den rette kommer IKKE når du minst venter det - da ville hun kommet for lenge siden for meg.

Til trådstarter: Det har nok litt med alderen å gjøre. Det er ikke sååååå mange år siden jeg var på den alderen selv - et decennium eller så der - og det var nok mer jakt på hakk i sengeposten enn jakt på den store kjærligheten da, i hvert fall for oss gutta.

Skjult ID med pseudonym vibe to. 18 nov. 2010 01:39

mann32,
det siste der er sludder. Jenter er kresne enten det gjelder sex eller langvarig forhold.
Når mannfolkene kommer i 30-årene begynne mange å få det travelt, de innser at de kanskje kan legge ned damer i ny og ne, men å finne en som faktisk vil føde deres barn er et annet ball game. Siden det er få attraktive menn sommatcher kvinnene (i sum, dvs se tiltalende ut, ha orden i sakene sine, fullførte utdannelser, fornuftig økonomi, gode relasjoner til andre mennesker. etc), vil mange kvinner heller forbli single.

TS er uansett en pen dame og sannsynligvis attraktiv som kjæreste for menn som er litt eldre og modnere.

Men ang spørsmålet hennes:
Ja, det er noe med guttene i Oslo. De er - i gjennomsnitt - betydelig mer overfladiske, avhengig av kompisene, usikre og skal tøffe seg, egoistiske og kyniske enn gutter langs hele Norskekysten og det øvrige innlandet. Det er ikke engang tull..

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 18 nov. 2010 01:45

Nå vet jeg ikke hvor gamle gutter du leter etter, men hvis du leter på slutten av 20 årene så tror jeg nok de fleste har rast fra seg og er ferdig med å hovedsakelig gå etter jenter for sex.

Et annet alternativ er jo å lete litt utenfor Oslos grenser i f.eks naboliggende fylker. Er jo begrenset hvor lenge gutter gidder å "godgjøre" jenter (litt avstand vil mest sannsynligvis føre til mer konversering, osv. før et eventuelt møte) og hvor langt de må reise for litt sex. :P

Men absolutt ingen grunn til å slutte å lete, men snarere lete på andre steder. :)

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 18 nov. 2010 01:47

Ja, og apropos gutter is Oslo. Er vel en grunn til at det er så mange jenter fra Oslo her inne. Noe galt må det være med størsteparten av guttene i Oslo. :P

Skjult ID med pseudonym niceguy to. 18 nov. 2010 03:17

Høres for meg litt ut som du ikke helt har sett at det finnes en god del ordentlige mannfolk i Oslo også, man må bare lete etter dem på de riktige stedene. Dropp nekene fra BI og lignende, prøv heller å finne en som går på Matnat på blindern. De er kanskje nerdy, men de har ikke så mange av de karakteristika du klager over at Oslogutter har.

RF kjelleren er et godt sted å starte.
Og husk at snille gutter også kan være litt sjenerte, så det skader ikke å starte en samtale med dem selv.

En god indikator på drittsekker er forøvrig; har han nok hårprodukter i håret til å fikse håret til ihvertfall 10 personer til, har han på seg pappaguttklær/BI-uniform/rosa plagg (kort sagt, kler han seg som et nek fra paradise hotell) eller lignende, eller stemmer han frp/høyre/krf.

Et godt spørsmål for å vite hvem man kan forkaste er: ville du vært med på paradise hotell hvis du fikk sjansen?
får man noe annet enn et nei, så burde du allerede ha gått din vei

Skjult ID to. 18 nov. 2010 08:33

Gutter fra Oslo som har vært på en nettside som dette, har et gigantisk utvalg. Og kan ta en kaffe med en ny jente 3 ganger i uken om han er attraktiv. Mange av disse jentene vil også lett la seg sjekke opp. så hvorfor skal han stoppe opp ved 1 av dem? Noen uker til stormforelskelsen har gitt seg, ja. Men kjæreste og kutte ut alle andre over tid? Min serfaring er også at få menn er villig til det. Og jeg er enig med mann 32. Vil jenter ha kjæreste må de kikke litt nedover i forholdt til det de er vant til. OG Jeg er enig med Vibe - jentene er kresne på hvem de vil være kjæreste med de også. Derfor tar de ikke til takke med de som gutta mener de burde ta til takke med.... (Ja, de er skjemt bort av alle med kortsiktig mål - og det er vel noe av grunnen til at vi ikke finner noen vi synes passer.. )

Skjult ID med pseudonym Arne to. 18 nov. 2010 10:25

@niceguy - det er NOEN ja som studerer på Blindern og er sosialist skjønner jeg....HAHA!!

Skjult ID med pseudonym Observant to. 18 nov. 2010 10:26

"hvem kjøper kua når de får melka gratis?"...

Hvis du den første til å tenke at sex er melken i et forhold - dvs. det viktigste - er du overrasket?
Du er ikke en ku, og sex er ikke det viktigste du har å gi (jeg håper :)

Skjult ID med pseudonym Snella to. 18 nov. 2010 10:27

@ mann 32

Jeg tror egentlig ikke probelmet er at attraktive menn kun er ute etter en ting, og at vi jenter (damer) er bortskjemte med å bli mye sjekket i 20-årene. For det jeg syns er snodig, er at mange av disse "kjekkasene" som levde livet da de var i 20-årene, ikke finner seg noen "babe" når de blir eldre. Det er ofte helt andre damer de gifter seg med og får barn med.

Jeg ser jo på de jeg vokste opp sammen med da jeg var ung ;) Det var jo noen som var ekstra kuule, hadde utseendet med seg, og fikk de damene de ville. Til langt opp i 20-årene. Flere av dem er faktisk nå gift med ikke de damene de typsiks sjekket opp i da de var yngre. De har fått seg rolige, stille damer, som ikke er spesielt vakre, ei heller spesielt kule eller har utdannelse.

Så, jeg tror det er noe i det at de tror de kan få hva som helst, siden de kan legge ned hva som helst. Men når disse umodne mennene begynner å bli voksne, og har rast fra seg, ja da har mange av de damene som er flottest (både utseendemessig og ellers) allerede funnet drømmemannen. Og det er gjerne han som turte å satse på kjærlighet og ikke sex da han var 27......

Menn er kresne i 20-årene og blir mer desperate i 30-årene. Med oss damer er det litt omvendt... I allefall for oss som allerede har hatt ett par samboerskap bak oss ;) Vi vil i allefall ikke ta til takke med unghingsten som bare er ute etter sex.... :P

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 18 nov. 2010 11:05 Privat melding

Jada @ snella, men så har du De som flytter sammen med disse vakre damene når de kommer i slutten av 20-årene, og får barn med disse som er så vakre og kule.
Og etterhvert blir disse vakre og kule mindre og mindre kul og vakker etterhvert som tiden går og barnefødslene setter sine spor.

Disse mennene stiller fortsatt høyt på attraktivitetsskalaen 10 år etter, og drar fortsatt flotte damer som ligger i alderssegmentet mellom 20 og 40 år. Og Disse mennene har selvfølgelig såpass næringsvett at de tar for seg av godsakene, men har lært at barbiedukker er vanskelig å leve sammen med.
Og er på utkikk etter en normalt fin dame, som har en enda finere innside, og mens De leter, så tar De til takke med litt ventemus fra det rikholdige utvalget som finnes av både barbiedukker og normalt utseende damer.

Disse er ikke desperate, og de slipper ikke noen innom døren før De er blitt utprøvet på alle måter, og med disse mennene, så er det damene som har overbevisningsbyrden, og for å komme i mål der, så må damene være flink til å overbevise om at hun duger som samboeremne.

Skjult ID med pseudonym Snella to. 18 nov. 2010 11:14

@ buddha

Men vi damer i 30-årene som allered har prøvd litt, vi vil ikke ha noen menn med barn fra før av. Vi vil heller ikke ha menn som alle de på 20 år svermer rundt. Vi vil ha de som er glad i oss, sånn vi er, og ikke har behov for bekreftelsessex med de på 20.

Så, uansett så er vel disse kjekkasene "tapere" i mitt syn. De har alltid damer hengende rundt seg, noe som er skikkelig turn-off, og så har de en eks, og barn. Samtidig så er det jaggu ikke sikkert de ønsker seg flere barn...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 18 nov. 2010 11:53 Privat melding

@ snella

For deg som ikke vil h en mann med barn fra før, så er det sikkert ikke like interessant, men å påstå at damer i 30- årene som har prøvd litt før IKKE syns disse mennene er interessant, er med all respekt å melde bare tullprat.

Dette er din oppfatning, basert på dine egne preferanser, for damer i mellom 30, og 40- årene finner en mann som har levd i ordna forhold, og som har erfaring med hva som skal til for å få en familie til å fungere som en attraktiv partner. Og dette gjelder både kvinner som har egne barn fra før, og barnløse kvinner.
Men jeg skal være enig med deg på det punktet, at problemet her ligger på om mannen vil ha flere barn eller ikke.

Jeg registrerer også at du syns det er turnoff med en mann som har andre damer hengende etter seg, og det er i og for seg greit. Men realiteten er faktisk den, at denne mannen blir mer attraktiv i mange damers øyne, pga av at de får en bekreftelse på at dette er en attraktiv hanne, og det sparker igang konkuranseinstinktet på enkelte damer.

Jeg registrer også at du syns det er turnoff med en eks, og barn.
Og ut i fra det utsagnet, så høres det ut på meg som om du kanskje er litt mer enn gjennomsnittlig sjalu, men for all del, du finner helt sikkert den rette i den andre enden av skalaen :-)

Btw: Tror du ikke at en mann av dette kaliber vil kunne bli glad i en dame for den hun er, fordi om han som singel mann har hatt draget på en jente i 20- åra?
Sannsynligvis, så er det klokere å velge en mann som har rast litt rundt i runde 2, og som har testet ut noen ungjenter, og modnere frukter i en periode, enn å finne seg en som ikke har fått prøvd ut dette ennå. For det er mye større sjans for at han som engang har fått testet og herjet litt vil si nei om tilbudet dukker opp igjen etter at han har blitt sammen med drømmedama, enn det er for han som ikke har gjort det ennå.

Du får sortere på dine kriterier, så får andre damer sortere på sine, men å påstå at alle damer på din alder tenker som deg er direkte feil, for virkeligheten viser seg hvertfall å være annerledes........

(kvinne 29 år fra Oslo) to. 18 nov. 2010 12:11 Privat melding

tusen takk for alle tips og råd :) setter virkelig pris på det.. og til alle dere som mener jeg burde slutte å lete, så er jeg ikke en som desperat leter etter en partner :P jeg tar ting som de kommer.. tror jeg selv iallefall..

og til dere som mener jeg burde slutte å lete etter gutter, og begynne å lete etter menn? vel.. Om jeg burde eller ikke kommer vel helt ann på hva man legger i ordene? Hva som er en gutt for meg, er ikke nødvendigvis en gutt for deg.. ordet gutt/mann/kvinne/jente er relativt!

Men uansett, takk alle sammen:)

Skjult ID med pseudonym Snella to. 18 nov. 2010 12:16

@ buddha

Det er klart en kan få et forhold til å fungere selv om det er barn fra før av hos en eller begge parter. Men kom ikke her og si at det ikke blir utfordringer. Og da snakker jeg ikke om sjalusi. Det kan rett og slett være ren logistikk, eller ferier, eller gaver, eller konfirmasjoner, eller betaling av karatetimer/ utstyr osv.... Jeg er ingen typisk sjalu person, men jeg ønsker å ha en litt forutsigbar hverdag og ferie :) Og jeg tror alle som lever med mine, dine og våre barn har utfordringer som kan kreve mye av forholdet. Og i bunn og grunn så ønsker egentlig ikke noen dette. Men det er klart at vi prøver når vi forelsker oss i en som har barn fra før av....

Og jeg tror kanskje disse mennene er interessante, i begynnelsen. Jeg skjønner at enkelte damer syns det er stas med menn som er populære hos andre. Men jeg tror det er noe som er spennende i begynnelsen. Men en dag kommer, da damene ønsker å ha mannen sin for seg selv. Og da er jo disse mennene vant med å få lov til å fløret litt og få beundrende blikk. Min bestemor var gift med en sånn mann i alle år. Hun synstes det var kjempesjarmerende i begynnelsen, og etterhvert så orket hun ikke å være med på julebord med han, for det eneste han gjorde, var å sjarmere og være med alle andre.

Jeg tror man kan bli vant med oppmerksomhet. Og at når det etter en tid inn i forholdet, kan være spennende å få den bekreftelsen igjen. Og da er det ikke snakk om at ikke kan bli glad i en dame. Men om det er nok at kun en dame er glad i ham. Hva som er klokest å velge er jaggu ikke godt å si.... De som har prøvd endel rundt, vet jo også at det er mange bra damer rundt omkring. Gresset er ikke nødvendigvis grønnere på den andre siden. Men ofte er den like grønn. Og det er veldig spennende for enkelte å være nyforelsket.....

Jeg tror fortsatt at de fleste damer tenker som meg. Men at vi noen ganger blir så "desperate" og nyforelska at vi glemmer hva som er best for OSS. Vi føler og blir sjarmert....

Skjult ID to. 18 nov. 2010 12:52

Trådstarter du starter å spørre om hva som er galt med oslogutter og slutter med å spørre hva som er galt med deg. Ingenting er galt med noen av dere, alt handler om å være den man er og treffe den man skal treffe, verre er det ikke.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 18 nov. 2010 12:58 Privat melding

Vet du hva@ snella, fordi om du kjenner til tilfeller der denne kjekke mannen fortsetter med å være en flørt etter at han er kommet inn i et forhold, så kjenner jeg til mange tilfeller der dette ikke er et problem i det hele tatt.
Hvis han fortsetter med samme stilen som han kunne gjøre når han var singel, så er det to avgjørende faktorer her.
Enten er fyren en notorisk flørt, som hele tiden må få bekreftelse på sin attraktivitet, eller så får han for lite oppmerksomhet fra den han er sammen med.
Så hvis en kvinne ikke greier å holde på denne mannens interesse, så er det vel sannsynlig at han vil kunne få denne type adferd i enkelte anledninger.
Men å konkludere med at ingen kjekke og attraktive menn er i stand til å skille mellom rett og galt, og at de ikke har såpass respekt overfor den de bor sammen med at de klarer å holde seg på matta, det syns jeg blir feil.
For jeg kjenner til mange tilfeller der disse typene er veldig bevisst på hva De har, og ikke forspiller sitt forhold med å flørte rundt med andre, men heller bruker festlige anledninger til å oppvarte og vise at De bryr seg om sin egen dame.
Eller jeg vil heller påstå et dette er den normale adferden blant De fleste, disse flørterne er heller blant fåtallet, og de finnes til og med blant de som ikke tilhører kjekkasligaen.

Så poenget mitt er vel heller å se an en person du treffer, og bedøm ut derfra, istedet for å kategorisere ut i fra utseende og hvordan han evt, fremstår som singel.

Men du er selvfølgelig ikke alene om å tenke som du gjør, for ingenting av det du kommer med er nytt i mine ører, men jeg tror heller på at man skal prøve å fokusere på personen, istedet for karakteren. For det vil nok heller gi det riktige bildet av hvem man har med å gjøre, myten om karakterene vil i mange tilfeller ikke stemme overens med virkeligheten, og det kan ligge mange positive overraskelser på lur hvis man ikke er forutinntatt.

Og jeg er overbevist om at mange kunne ha kommet seg fortere ut av singellivet hvis de ikke kjørte rundt med håndbrekket på, og i det her tilfellet, så sikter jeg til forutinntatthet :-)

(kvinne 29 år fra Oslo) to. 18 nov. 2010 13:46 Privat melding

mr "Trådstarter du starter å spørre om hva som er galt med oslogutter og slutter med å spørre hva som er galt med deg. Ingenting er galt med noen av dere, alt handler om å være den man er og treffe den man skal treffe, verre er det ikke."

Du får det hele til å høres så sinnsykt enkelt ut..

Skjult ID med pseudonym Snella to. 18 nov. 2010 14:03

@ buddha

Det du kaller håndbrekk, er sunn fornuft for meg.

Skjult ID to. 18 nov. 2010 14:10

@buddha....

"Så hvis en kvinne ikke greier å holde på denne mannens interesse, så er det vel sannsynlig at han vil kunne få denne type adferd i enkelte anledninger. "

Utrolig utsagn. Får det til å høres ut som om du mener at det er kvinnens ansvar alene å få forholdet til å fungere.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 18 nov. 2010 14:55 Privat melding

Neida @ skjultid..... men med dine briller, så klarer du sikkert å lese deg frem til det.......

Og hadde jeg visst at du hadde behov for å få alt matet inn med teskje, så skulle jeg selvfølgelig tatt hensyn til det.

Jeg skrev også dette:
<For jeg kjenner til mange tilfeller der disse typene er veldig bevisst på hva De har, og ikke forspiller sitt forhold med å flørte rundt med andre, men heller bruker festlige anledninger til å oppvarte og vise at De bryr seg om sin egen dame.>

Men da hadde du vel allerede sett rødt av linjene ovenfor, og mistet godviljen til å lese helheten i innlegget......

Skjult ID med pseudonym LovelyMan to. 18 nov. 2010 15:27

Ja, sånn er det i Oslo! Mye bedre her i Akershus :p

Skjult ID med pseudonym katte to. 18 nov. 2010 16:47

Bærum inkludert?

Skjult ID med pseudonym Reibjørn to. 18 nov. 2010 17:20

De fleste gutter vil ha sex før de begynner å se på deg som et kjæresteemne. Å spille kostbar fører antagelig til at de mister interessen. Høres ut som du burde jobbe med hvilke gutter du treffer. Og være litt tålmodig...i din alder er det mange som ikke vil binde seg. Hva med å prøve de som er litt eldre? Men hovedsaklig syns jeg du bare ikke burde stresse - det ordner seg.

(kvinne 26 år fra Oslo) fr. 19 nov. 2010 00:22 Privat melding

Jeg mente ikke slutte å lete som noe negativt. Jeg mente bare at hvis man løper rundt og skriker etter kjæreste, så tar man ofte det første og beste. Men ikke slutte å lete heller, tror du misforstod poenget mitt.

(mann 31 år fra Telemark) fr. 19 nov. 2010 00:42 Privat melding

Jeg liker innstillinga til nicguy.

Å omtale folk som stemmer frp/høyre/frp som gutter som kun er på jakt etter et ligg er den smartaste kommentaren jeg har lest her sålangt!

Forresten, alle som har avlang tv-benk er på jakt etter langvarige forhold

Skjult ID med pseudonym Fanny fr. 19 nov. 2010 02:41

@buddha

jeg er SÅ enig i allt det som snella skriver. Tenker som henne!

Og når man er i 30-års åldern trenger man nog ha litt "håndbrekk" på, det blir som snella sier, bruk av sunn førnuft!

Selv har jeg et meget langt forhold bak mig, har også barn og det er ikke så intressant før mig at date en mann med barn fra før da det blir så komplisert med allt vad det innebærer. Synes jeg :) Det er utfordringer nog at jeg har barn fra før, skall mannen og ha det blir det enda mer utfordringer....

Skjult ID med pseudonym kit fr. 19 nov. 2010 05:57

@ji-inta. Kjedelig men sant, det du opplever med oslogutter er en del av det å bli voksen. Etterhvert vil du lære deg å skille klinten fra hveten.

@budda og snella. Kun utfra min snevre krets av bekjentskap i 40 årene. Det som slår meg er hvem som fortsatt er single. Jeg forstår godt hvorfor mennene er single. De slet i 20-årene, i 30-årene og sliter fortsatt. De få kvinnene som er single er annerledes. De var godt over snittet populære i ungdommen. De hadde ofte kortvarige forhold med attraktive menn, men ikke noe utover 2-3 måneder. Det ble litt mindre på de i 30åra. Når de nå er rundt 40, er de irritert over at mennene på deres alder gjerne også kan gå etter yngre jenter.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 19 nov. 2010 09:21 Privat melding

@ fanny

Så fint at Dere er enig da, men som jeg tidligere har nevnt, så viser virkeligheten verden at det finnes mange som tenker motsatt på det punktet der.
Og om du ikke vil ha en mann som har barn fra før, så må du nok være forberedt på at den nye mannen i ditt liv ønsker seg egne barn, noe som blir et problem hvis du ikke ønsker deg flere selv.

Og jeg syns også du skal gå inn i profilen din og fjerne det punktet at det er greit å møte barneforeldre, og kanskje også være så ærlig at du skriver det i profilteksten din også.
Så slipper du å kaste bort tiden til De mennene med barn som tar seg tid til å skrive en mail til deg.
* Skjerpings*

@ Kit

Nikker gjenkjennende til den :-)