Alle innlegg Sukkerforum

Katt og mus?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Zuggazagg to. 18 nov. 2010 13:52

Jeg har fått mange gule og noen røde hjerter fra flotte menn etter min smak.Og gitt noen tilbake. Men så stopper det der, disse mennene eller gutta de er inne og titter, men sier ikke noe..Ok, venter de da på at jeg skal si hei? Jeg har tatt kontakt selv noen ganger, og fått svar, men så er det som å tråkke i sirup etter det. Jævlig kjedelig.Og nei, det er ikke fordi jeg er kjedelig..:-P. Hvis man har funnet tonen, kan dere ikke bare spørre om vi skal ta en øl i stedet, hvis vi bor i samme by vel og merke..:-) i stedet for å drive å maile frem og tilbake til krampen tar oss? Man merker jo ikke noe kjemi før man har møtt hverandre. Jeg merker at jeg gir litt faen og bare kjører på når det er sånn. Men da blir jo dere menn skremt .Tåler dere at vi er selvstendige damer og tar handling eller vil dere helst stå for den biten selv.? Eller er dere sjenerte noen av dere?.Eg bare lurer.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 18 nov. 2010 13:58 Privat melding

Bra innlegg - så enig så enig!

Skjult ID med pseudonym plingeling to. 18 nov. 2010 14:01

HELT ENIG! jeg er så enig i det su skriver Zuggazagg....Vet ikke hva de skal med gule og røde hjerter?! Er litt lei selv av gutter som skriver et par meldinger...også døde liksom samtalen. Hva forventer dere sukkergutter liksom?!

Skjult ID med pseudonym og_så? to. 18 nov. 2010 14:15

Kanskje noen kan hjelpe meg å finne ut hva jeg gjør feil og hvordan jeg skal forstå svarene jeg får.

Jeg er kvinne i 40-årene og henvender meg til riktig aldersgruppe med feks noe sånt:

Hei! Likte så godt profilen din! Veldig enig i det du sier om...
Kan tenke meg å høre mer om.... Klem...

Så kommer svaret:

Hei! Veldig artig å høre fra deg. Du virker hyggelig. Ha en fin dag!

Hva i huleste betyr det da?
Er det total avvisning, litt interessert eller bare hjelpeløst?

Skjult ID med pseudonym Eva to. 18 nov. 2010 14:22

og_så; spiller det noe rolle hva det betyr? Eg hadde iallefall ikkje vore noe interessert i noe videre kontakt etter en så elendig tilbakemelding. Spiller egentlig liten rolle om det var en avvisning, en hjelpesløs fyr, eller en flott fyr som spiller hjelpesløs for at du skal avvise han..

(kvinne 31 år fra Oslo) to. 18 nov. 2010 14:25 Privat melding

Jeg forholder meg ikke til de hjertene jeg får, og jeg har aldri gitt et hjerte selv. Hva er poenget? Om man blir nysgjerrig nok, bør man ha noe å melde. Hvis ikke, gå videre.

Skjult ID med pseudonym Zuggazagg to. 18 nov. 2010 14:25

@og_så?:

haha . Det er nok en del veike menn her inne for å si det mildt. Da er det bedre og ikke svare.
Eller så har de lest THE GAME Wooohh:-)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 18 nov. 2010 14:33 Privat melding

Kan like greit bare slutte å skrive "dere menn"/"dere damer".. Begge kjønn svarer ikke enkelte.. Begge kjønn har sure epler. Begge kjønn er "trege".

Har samme problem som deg? Snakker med noen og inviterer dem ut. Men som regel er det den tonen med at mannfolk flest er rasshøl og de vil bli bedre kjent først for å ikke bli lurt.. også blir det kjedelig og man slutter å snakke.
Alle er forskjellige. Ei jente skremmer man tydeligvis vekk hvis man spør henne ut etter 5 mailer.. Ei annen sier at man er treg og kjedelig hvis man ikke har spurt henne ut etter 5 mailer.

Skjult ID med pseudonym mann 40+ to. 18 nov. 2010 14:39

@og_så: Hmmm... kan kanskje bety at de ikke fant deg så interessant likevel. Men ville være høflig og svare.

Hva legger du forresten i "riktig aldersgruppe", er de jevnaldrede eller 8-10 år eldre? Jeg tror mange menn i såkalt "riktig aldersgruppe" for kvinner i 40-årene egentlig ser etter yngre kvinner. Det er større tenning og mindre "satthet" i den retningen. Yngre damer får mennene selv til å føle seg yngre og mer virile. Dette gjelder selv om mennene sier i profilen sin at de ser etter både jevnaldrende og yngre kvinner. Og spesielt gjelder dette såkalt attraktive menn med mange valgmuligheter.

Har lest en statistikk på dette. Første gang en mann gifter seg er det med en 3 år yngre kone. Andre gang 5-6 år yngre. Og tredje gang 9 år yngre. Dette er gjennomsnittstall.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 18 nov. 2010 14:43 Privat melding

Jada @ zuggazagg vi tåler at Dere er selvstendige damer, og vi liker at jenter tar initiativ. Men hvis du ikke blir bedt på date etter noen mailer, eller positiv respons uteblir når du inviterer til en date. Så har du sannsynligvis ikke overbevist fyren om at du er den rette for han......

For hvis jeg skal legge til grunn meg selv, og logisk bedømme andre menn ut i fra alt som blir skrevet, og som jeg selv kjenner mine kompiser, så er ikke en mann tungbedd hvis den rette dama inviterer på ett eller annet.

Skjult ID med pseudonym Shila to. 18 nov. 2010 14:44

@mann 40+

Hun skjønner nok at det er en avvisning. Men det er jo helt "God dag mann økseskaft". Det er vel det hun reagerer på.

Enig i at menn i 40-årene ser etter damer som er en del år yngre. Men de må vel kunne lese for det:-)

Skjult ID med pseudonym mann 40+ to. 18 nov. 2010 14:51

Vel @Shila, de hun sender til får sikkert ikke så veldig mange førstemeldinger. Er litt smigret, og vil takke for interessen. Være høflig. Selv om de nok gjerne ville hatt samme mail fra en hot 27-åring i stedet.

Kanskje han ikke vil avvise henne totalt - "om hun gjør et bra comeback kan hun alltids være godt for noe"-tankegangen.

(kvinne 41 år fra Hordaland) to. 18 nov. 2010 14:54 Privat melding

mann 40...

Er ikke bare menn som går nedover i aldrer i dagens samfunn.. fler og fler damer gjør det også.
tar heller en 27 åring enn en 40åring jeg.. for å si det sånn,..

Skjult ID med pseudonym Shila to. 18 nov. 2010 15:04

Jeg får en del mail fra menn som er en del år eldre enn jeg ønsker meg i profilen min. Men jeg svarer jo skikkelig på mailene fra dem selv om de ikke er innenfor mine preferanser. Og svaret mitt gjenspeiler at jeg har lest mailen fra vedkommende.

Og et sånt svar åpner vel ikke for noe comeback. Ikke fra meg ihvertfall.

Men folk får gjøre som de vil, det gør de jo uansett:-)

(mann 29 år fra Akershus) to. 18 nov. 2010 15:25 Privat melding

Flygeekorn: Hva med en 21-åring ;););)?

Skjult ID med pseudonym Wolfie7 to. 18 nov. 2010 15:48

Bruker hjerter av og til for "bokmerke" da jeg syntes dama var søt men der jeg ikke er helt overbevist om hva jeg skal skrive for å virke vettug og vittig slik at det er en sjanse til å få respons. Kan ikke si at jeg skriver noe til alle som sender hjerte men hvis jeg liker bilde og profil så svarer jeg.

Vider i korrespondansen synes jeg selv det er viktig at man stiller en del spørsmål hvis en vil ha svar det gjelder begge parter. Hvis man ikke får et spørsmål i retur er ikke personen interresert men svarer for å være høflig.

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 18 nov. 2010 15:56 Privat melding

hmmm....skrev nettopp med en her inne,sendte mer enn 10 meldinger....og Pang! ikke noe mer svar. Hvorfor kan ikke bare menn bare være ærlig?! nå de da ikke er intressert,gi beskjed for søren....så jeg slipper å bruker min tid på å tenker på hvorfor han ikke svare. Og om det er noe feil med meg.....

Er lei menn som setter opp hjerter hos meg,men ingen melding i posten. Hva er vitsen å være intressert,når du aldri ta kontakt? ikke det bedre å bare ta vekk hjertene?

Skjult ID med pseudonym mann 40+ to. 18 nov. 2010 16:06

@flygeekorn: Sannsynligheten for at det blir noe varig med en norsk 27-årig mann for en norsk 34-årig kvinne er tilstedet, men ikke veldig høy. Sjansen for kun sex er derimot god. Og sjansen for at det vil gå mye tid mens hun leter etter unghingsten som flytter inn er høy. Vil hun ha noe varig er sannsynligheten mye bedre med en på 40+.

Men trenden er der den, ingen tvil om det. Begge kjønn ønsker seg noen yngre etterhvert som de eldes. Og i Norge kan vi alle det. Det er bare å reise utenlands, nevne hvor vi kommer fra og hinte om hvordan våre oljesmurte lønninger er mange ganger høyere enn deres egne. Heldigvis er ikke så mange klare for å ta det steget. Men jeg ser i større grad norske kvinner kose seg med utenlandske menn når jeg er ute og reiser enn motsatt.

@Smiley: jeg føler meg skyldig. Melder fram og tilbake med mange jeg egentlig ikke har noen interesse av å møte. Noen må man jo melde med. Men det er ikke til å unngå at samtalen faller ut i fisk etterhvert.

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 18 nov. 2010 16:30 Privat melding

@mann40+

"Men jeg ser i større grad norske kvinner kose seg med utenlandske menn når jeg er ute og reiser enn motsatt."
Er ikke helt enig i det der,da lure jeg på hvor i verden du har reist til?

Jeg selv kommer fra Asia,og jammen meg....DER kryr jo av gamle menn med både 1,2 og opp til 4-5 stykker "små" jenter rundt armen,som kan være barnebarnet til de mennene...Det er kvalmende.

Det er jo klart at eldre vil ha de som er yngre,det er jo forståelig. Men hvorfor skal vi kvinner få mer stempel på oss,om vi vil har yngre menn? ( ikke det at det er mitt tilfelle,men synes det er urettferdig gjort mot oss kvinner)

Skjult ID med pseudonym bertram to. 18 nov. 2010 16:38

hvorfor irritere seg over at de sender meldinger eller ikke?

Er du interessert så tar du kontakt selv. Har jo ingenting å tape på det....
Det verste som kan skje er at du får ett avslag fra noen du ikke kjenner eller noengang vil møte. I såfall så er det jo bare å gå videre til neste interessante person :)

(kvinne 32 år fra Rogaland) to. 18 nov. 2010 16:39 Privat melding

@undrende

Jeg tok vekk alle hjertene jeg har satt hos de nå,orke liksom ikke.Kommer jo ikke noe godt ut av det likevel. Men har enda et lite håp om å treffer the one altså hehe^^,

Men jeg kommer nok ikke til å slette noen,tro ikke det er nødvendig her. Utenom de som er helt på tryne,og tro at de ser en asiatisk på en dateing side er ute etter å selger eller oppholdstillatelse......gjør meg virkelig kvalm.

Skjult ID med pseudonym gutt27 to. 18 nov. 2010 16:42

Hvis du tror at vi på 27 er ute etter et fast forhold med en kjærring på 34, så har du blitt lurt.
Vi er bare ute etter å få dyppa'n........

Skjult ID med pseudonym mann 40+ to. 18 nov. 2010 16:44

Jeg har sett det i mange land. Bulgaria, Tyrkia, Hellas, Kypros, Tyskland, Spania, Cuba, Argentina, Australia. Norske kvinner på jakt etter eventyr de ikke finner hjemme.

I Asia er situasjonen anderledes. Norske kvinner er ikke like fascinert av de mer "feminine" små mennene der. Menn derimot liker feminine kvinner. Og der har jo også det økonomiske aspektet mer å si.

Skjult ID med pseudonym justme to. 18 nov. 2010 16:48

trykker Like på den der ja..

(mann 30 år fra Telemark) to. 18 nov. 2010 19:16 Privat melding

Alle damer her forventer at dersom man møter en gutt får man kjørt seg opp ned og bak frem... Jeg vil vente på den rette før jeg går til det skrittet at jeg mister min "møydom". Derfor vil jeg bli såpass kjent med jenta at jeg vet hun er ute etter andre ting enn et ligg før vi møtes! Grow up girls, innse att verden består av mer enn pikk...

Fra spøk til revolver, vi er like sjennerte som dere ;) Det er sikkert mange her som aldri har vært på en sukkerdate og vegrer seg for det, selvom de egentlig har veldig lyst ;)

(kvinne 29 år fra Finnmark) to. 18 nov. 2010 19:27 Privat melding

Jeg er nå helt ny her på sukker.no men jeg har til nå som regel fått melding fra de som har satt hjerte på meg, eller sendt de en liten melding selv å fått svar. Det kan jo være at de er akkurat like sjenert som meg ;p

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 18 nov. 2010 20:44

KMartineT:
That's the spirit!!!

Trådstarter:
Folk har veldig ulike ønsker om når de ønsker å treffes. Selv foretrekker jeg å treffes så raskt som mulig, delvis fordi det klargjør ting raskere, men først og fremst fordi jeg da ikke har skapt meg en forestilling om hvem hun er. Men det er også dem som ønsker å drøye det i det lengste - jeg vet ikke helt hvorfor, men de er her.

(kvinne 29 år fra Finnmark) to. 18 nov. 2010 22:06 Privat melding

Undrende... Jeg tenker nå litt at hvis du er bekymret for å tilfeldigvis sende melding til samme person to ganger, så sender du kanskje en del "standardmeldinger" i hytt å vær? I så fall er det kanskje ikke så rart du ikke får noe svar? Muligens en bør prøve å sende litt mer "originale" meldinger?

Beklager om jeg tar feil.

Skjult ID med pseudonym yeah to. 18 nov. 2010 22:18

Enig i at det er mye kommunikasjon jeg ikke forstår meg på. Dette skjedde meg nylig:

Han setter et hjerte. Jeg setter hjerte tilbake. Han takker for for hjertet og spør: "hvem er du for en da?" Jeg har en veldig godt utfylt profil (i motsetning til han som har et par linjer) og spør om han ikke syntes han fikk noe inntrykk fra profilen min?

Han svarer ikke. Etter to dager får jeg: "Ønsker den vakre damen en strålende helg!" Og jeg svarer: "Takk, så hyggelig! Ha en fin helg du også! :-)"

Og dermed stopper det... Da tenker jeg at fyren ikke kan kommunisere. Og da er det vel like greit at det stopper. Jeg tipper en date blir like festlig.... hehe. Men det er rart at de forspiller sjansene sine på den måten...

Skjult ID med pseudonym Fanny fr. 19 nov. 2010 01:07

@ KMartineT

jeg pleier også og blokkere de menn jeg sennt melding som ikke svarer. Det kan vare bra HVIS det blir sånn at man blir varende her inne på sukker en lengre tid, og da kanskje glemmer med tiden at man tidligere sennt en meld til en viss person og den ikke svarte....så slipper man gjøre om det "misstaget " :)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 19 nov. 2010 02:02 Privat melding

Det her e absolutt ikkje nokka enveiskjørt gate. Fleire jente driv på med akkurat det samme... Godt å høre at det ikkje berre vi menn som slit her :P

Hjerter e jo ikkje så dumt hvis man berre bruke de fornuftig. Man treng jo ikkje sette hjerte på en som man ikkje har tenkt å innlede en dialog med. Det e jo berre skikkelig teit!