Alle innlegg Sukkerforum

hvordan holde samtalen gående

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 18 nov. 2010 23:53

Hei!
Jeg har funnet en veldig kjekk og trivelig kar her. Vi skal på sukkerdate om noen uker. På grunn av avstand og andre ting lar det seg ikke gjøre før det. Jeg føler jeg kjenner han nesten etter å ha sendt sikkert 100 "post". Nå begynner vi å gå tom for samtaleemner, noe som vel kanskje er naturlig siden vi ikke har møtt hverandre. Har dere noen tips til hvordan man holder samtalen gående uten at det blir "hva skjer hos deg i dag a?" :P Jeg vil gjerne holde kontakt frem til daten, slik at flørten ikke dør ut...

Tips?!

Takk :)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 19 nov. 2010 00:10

Ta en telefon?

Skjult ID med pseudonym trine fr. 19 nov. 2010 00:18

Jeg er i akkurat samme situasjon som deg! Har blitt betatt av kisen bare gjennom meldingene vi har sendt, og venter på neste melding så fort jeg har svar på den forrige.

Synes egentlig det er vanskelig å komme med tips, og føler egentlig jeg kommer til å trenge noen av de selv.

- forsøk å ikke svare på meldingene hans så fort som mulig hele tiden, sender dere 5 meldinger om dagen så kan du forsøke å få det ned i 2 slik at dere ikke bruker opp de gode samtaleemnene
- fortell om en god film du har sett i det siste eller noe annet du har opplevd som innbyr til respons fra han, kanskje kan det bli et samtaleemne over flere meldinger?
- FLØRT! - skriv at du synes han smiler fint på bildet, at du gleder deg til date - men ikke overdriv flørtingen heller
- spør han om et helt random spørsmål som han ikke forventet å få - f.eks hvilken farge han har på sokkene sine eller om han liker bringebær eller jordbær best

Mest av alt så tror jeg det er viktig å tenke på at man ikke bare skriver for å skrive. Leser du en melding fra han som du ikke kommer på noe lurt svar på med en gang, legg den til side og svar heller når du har noe på hjertet. Men for all del, ikke glem å svare!

Dette er spennende - lykke til ;-)

Skjult ID fr. 19 nov. 2010 00:18

Huff, det hørtes skummelt ut... Jeg er så redd uten at jeg har noe å være redd for ;)

Første date jeg noen gang skal på! vært i forhold siden jeg var 16, og det er maaange år siden... og singelperioden på 1 år har til nå ikke bydd på noen dager...

Skjult ID med pseudonym trine fr. 19 nov. 2010 00:24

Dating er skummelt! Men skummelt på den gode måten ;-)

Kan forstå det er rart å plutselig begi seg ut på dating-bølgen etter mange år i forhold. Jeg gruer meg alltid veldig mye foran dater, uansett om jeg har møtt folk gjennom internett eller ikke, men det viser seg alltid å bli hyggelig.

Du får se på det som erfaring, og det er jo hyggelig å ha vært på date uansett om det leder videre eller ei. Bare det å kjenne at man er tilbake i "gamet" ;-)

Skjult ID med pseudonym TS fr. 19 nov. 2010 00:27

Takk takk ;)

Ja, og fører det ikke til noe, så er det kanskje enklere å møte noen igjen nnår man allerede har vært på date ;)

Skjult ID med pseudonym trine fr. 19 nov. 2010 00:29

Ja, da har man tatt det første steget og sett at det ikke er så ille. Ønsker deg masse lykke til!

(Må nok følge med på denne tråden her for å se om andre kommer med bra tips som jeg også kan bruke, hihi)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 19 nov. 2010 11:39 Privat melding

Bruk fantasien - men det er sjelden bra å skrive alt for mye med en person for man danner seg en inntrykk, sitter og føler at ting er helt på plass... er bare å møtes så er man der... Det skjer veldig ofte at ting IKKE er på plass når man da faktisk møtes... Og jo mer man har gitt av seg selv og jo mer engeri og følelse man har lagt i de 100-200 postene - jo større er fallhøyden. Det er jo forøvrig begrenset hvor interessante man er - og om man da skriver en a4 side i hver post - så vil man nå et mettningspunkt... hvor det bare stopper opp naturlig... Og da er det som Qwerty sa... telefon.... men da er det viktig å ha noe interessant å snakke om da også... og har du fortalt alt på post - så kan en telefonsamtale også bli litt klein...

Ser jo at TS uttaler avstanden som et problem osv... og det skjer jo av og til at man finner den man vil ha på andre siden av landet.... men anbefaler dere å møtes - for en kjemisjekk uansett..

Skjult ID fr. 19 nov. 2010 11:50

ikke tolk det den andre skriver til enhver tid. Ta en telefon, mye kostnader kan være spart om det ikke klaffer mens dere snakker til hverandre. Ikke skap personen til noe du håper at han er, ingen kan matche dine drømmer uansett. Ikke spill kostbar eller spill andre spill, det skaper bare usikkerhet. Hvis dere går tom for ord enten ved å skrive eller å snakke, er det kanskje ikke ment å bli dere. Ha tillit til at han ønsker dette like mye som deg. Dere får ha lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 19 nov. 2010 12:50

Dersom dere ikke har snakket på telefon, så er det en fordel å gjøre det noen ganger.

Jeg er en jævel på hverdagssludder. Om dagligvarer, oppdragelse, jobb, trening, nyhetsbildet, livet generelt og annet snikksnakk. Blir fort lange samtaler ut av sånt.

Skjult ID med pseudonym carpe diem fr. 19 nov. 2010 13:48

Enig med Malinka

Ta opp beste barndomsminne, hva gjør deg ekstra glad, skuffet, beste ferie tips, drømmer, visjoner og
en mann kan hjelpe deg pr tlf med mye praktisk ( jeg hater data-tv) problemer. Da er det godt med en
teknisk mann som med enkle grep kan hjelpe meg. Dessuten er det sexy når han man fikser.

Lykke til