Alle innlegg Sukkerforum

Hva og hvordan foregår en god date ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hjelp fr. 19 nov. 2010 14:20

Det rare er at jeg elsker folk, utfordringer men hater å date. Skyr det som pesten, skrekken er å havne i/på en date med en som bare byr meg så imot. Ikke av utseende men av hele være måten. Kan ikke fordra menn som ikke bidrar til samtalen eller som ikke kommer med noe saklig. Sitte der å se tomt ut i lufta - grøss og gru.
Jeg er altfor høflig til at jeg kan stikke av også, hjelp meg.

Hvordan gå på date - komme seg unna dårlig date og hva er den perfekte daten ?

HELP ME !!!

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 19 nov. 2010 14:28

Komme seg unna dårlig date:

- avtal med venninne at hun er "jobben" og at du har "bakvakt"

- sørg for at du har dårlig tid fra før, press daten inn mellom et par andre avtaler

- si at du må rekke siste bussen hjem, så får han heller bare stille seg spørrende til at siste bussen går klokken 19.25

Perfekt date?
Det er jeg kanskje ikke rett person til å spørre om.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 19 nov. 2010 14:31

Det finnes nok ingen fasit her, men det går jo an å avtale en i utgangspunktet kort date, for eksempel i lunsjen eller før en av dere skal gjøre noe, da blir i hvert fall ikke "lidelsen" så langvarig. Eller du kan jo også gjøre en avtale med noen på forhånd om at de skal ringe deg etter for eksempel en halvtime, så kan du la være å ta den om du liker daten, men ta den og fremstille det som at du plutselig må vekk dersom du ikke liker daten. Den siste her har jeg vært utsatt for selv, og selv om jeg ikke syntes det var særskilt trivelig, ville det nok heller ikke vært så trivelig å sitte og hale det ut i flere timer.

Men den perfekte daten? For meg er det en date som bare funker, der tida løper og der jeg går hjem etterpå med et smil om munnen. Jeg har vel opplevd dette på nett tre ganger - den første gangen ble det et forhold som varte noen måneder, den andre gangen trakk hun seg plutselig ut etter 3-4 dater, den tredje gangen klarte jeg å rote det bort, noe jeg fortsatt er litt forbanna på meg selv for. Men det har skjedd før, da kan det jo skje igjen!

Skjult ID med pseudonym hjelp fr. 19 nov. 2010 14:41

Tusen takk til dere begge, også så flaut om man ikke hører noe etter en date.
Jeg er mere den typen som tar kontakt ute om jeg ser noe jeg liker, sånn avtale via nette er helt feil for meg.
Men jeg får vel lære meg gamet......helst ikke.

God helg :)

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 19 nov. 2010 14:52

Alle datene jeg har hatt har gått greit. Jeg er ett menneske som kan litt om alt, men ikke mye om alt. Jeg har alltid noe å snakke om og slipper aldri opp for spørsmål. Alle jentene synes jeg er et kjempemenneske. Uten at jeg har fått så mye igjen for det.
Men det handler mye om en tiltrekning som går mentalt, også fysisk til slutt. Jeg dater aldri fysiskt, så mentalt for å få egoet tilfredstilt. Da har man regelrett tapt seg selv!

Gi, gi og få. Ta om ikke noe annet enn en skuffelse.

Soppas må man tåle vis man skal på date!

Skjult ID med pseudonym alf akrøll fr. 19 nov. 2010 15:24

mitt beste tips er å ikke gå på date. Dvs ikke kalle det date. Middager dropper jeg alltid første gangen.
Det er da det blir så kunstig og man man føler at man nesten er med på en spørreundersøkelse fra Norsk Gallup :).
Kafe kan til nød gå an. Uansett finn på noe som begge liker å gjøre. Eller noe helt nytt som ingen av dere har prøvd før. Da er det lettere å holde praten igang. Og gjør noe som ikke nødvendigvis tar så lang tid. Holder i massevis med en førstedate på en time eller 2. Dette gjør det også mye mindre pinlig hvis kjemien ikke er der.

Skjult ID med pseudonym hjelp fr. 19 nov. 2010 15:53

Traff en fin fyr ute på en middag, vi fant tonen.
Og tok en frokost date som varte og varte. Ble både lunsj og middag.
Har aldri hatt problemer med å være sosial, men enkelte menn er bare så trege.
Gode venner kan man aldri få nok av :O)

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 19 nov. 2010 18:43

Da må dere damer snakke mer med ord som vi forstår, da... :-)

Skjult ID med pseudonym hjelp fr. 19 nov. 2010 19:02

hohoho - jeg snakker myyyyye jeg.
Men er det null flørting å latter - turn off for min del.
Men det er meg .

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 19 nov. 2010 19:06

Men forstår vi hva du sier, da? :-)

For å være litt seriøs - det dreier seg litt om å forstå hvor grensa går, og den varierer veldig. Jeg har vært borti alt fra damer som har trodd jeg ikke har vært interessert siden jeg ikke inviterte henne hjem etter første daten til ei dame som nærmest fikk panikkanfall da jeg la armen forsiktig om henne på date nummer 6 eller 7. Sikkert ekstremiteter begge deler, men...

(kvinne 39 år fra Vest-Agder) fr. 19 nov. 2010 23:08 Privat melding

Første inntrykk når du treffer på ham av hvordan du hilser er veldig viktig, og er en påvirkelse til hele daten. ;-)............Fire viktige punkter som man bør være nøye og lar daten fungere godt slik at får ham lyst til å ha flere date med deg : 1. Slappe av både i tankene og i kroppen ( god selvtillit, selvsikker og trygg på deg selv ) 2.være deg selv ( klare å uttrykke lett det virkelige deg, god selvinnsikt ) 3. befri hjertet ( klare å uttrykke følelsen, varmhjertig og koselig ) 4. Beholde selvrespekten ( tror ikke seriøse gutter liker billige jenter ).

Skjult ID med pseudonym yeah lø. 20 nov. 2010 00:31

Om en mann hadde fått en telefon fra en kompis etter 10 minutter og sagt han måtte gå fordi han hadde bakvakt eller noe viktig dukket opp for så å ikke ville treffe meg igjen ville jeg tenkt: Du arme sjel! Så feig og liten du er som ikke tør å se rett på meg og si at vi nok ikke blir et par og at du derfor tar en tidlig kveld eller ser deg om videre.

Jeg mener oppriktig at det ikke er mulig å være her inne om man ikke tåler avvisning. Så jeg synes personlig rådene fra Malinka er råtne, og feige. Sørg for å ha dårlig tid er også et dårlig råd. Det er relativt kunstig med en date fra før. Om man skal vise seg fra sin morsomste side i løpet av 10 minutter, slik at noen skal få lyst til å møte deg igjen? Ikke så lett... De som takler det best er playerne.

Jeg var på en alt for lang date selv her om dagen. Det skal jeg innrømme. I det minste VET jeg 101 % når jeg går at det ikke KAN bli noe mer. Etter 10 minutter ville jeg i mange tilfeller vært i tvil om jeg var for rask på labben.

(mann 31 år fra Telemark) lø. 20 nov. 2010 01:19 Privat melding

Jeg har aldri vært på sukkerdate før, men altså, om den ene personen ikke føler at det er noe kjemi der ideheletatt, hvorfor da ikke være ærlig? Begge personene sitter sikkert med samme følelse, og da ser jeg for meg at noe så enkelt som "Men du, xxxx, dette gikk vel kanskje ikke helt slik vi ønsket", og smile litt. Jeg ser for meg at motparten hadde blitt lettet over å slippe unna den kleine daten, og man avslutter alt på en hyggelig måte.

Dette er såklart noe jeg aldri har fått testet ennå, og kanskje man blir møtt med en kald skulder...