Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør en profil god og tiltrekkende?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lisa fr. 19 nov. 2010 20:34

Ja som sagt...Tror ikke jeg har den beste profilen, så ønsker meg tips og meninger om hva som gjør en profil ettertraktet og interresant?
Snuser litt rundt på profiler her..Men får jo bare sett på menn sine profiler.
Personlig kan jeg finne en interresant mann på bilde, men skygger unna hvis en mann har listet opp at drømmekvinnen må ha så mange kvaliteter at hun ikke er menneskelig lenger...Og hvor menn presiserer at drømmekvinnen må ha personlige egenskaper jeg vet jeg ikke har :)
Jeg har fire bilder hvor jeg smiler på de alle. Men her er det så liten respons at jeg vet har bedre lykke irl.
For ikke er jeg stygg, kanskje midt på treet når det kommer til utseendet.
Men alle menn jeg har møtt irl har falt for sjarmen og smilet mitt. Får høre at jeg er søt med et vinnende smil.
Nå tenker vel de fleste: hva gjør du her da??
Vel jeg er ikke veldig utadvendt og kommer fra en liten plass hvor alle mannfolk er opptatt.
Men tilbake til hovedspørsmålet...Hva gjør en profil ettertraktet og interresant??

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 19 nov. 2010 20:43

Jeg må si jeg liker profiler der damene viser hvem de er, at de skiller seg ut. Ikke skriv at du har humor, vis det. Ikke skriv at du elsker å reise, men skriv litt om din siste tur. Prøv å tenke litt sånn, da skiller du deg automatisk ut fra mengden - positivt. Og sørg for god rettskriving og ikke alt for mange smileys i teksten.

Ellers så har du jo to andre muligheter:

1) Lag en fake manneprofil og se på dameprofilene fra den. Kanskje ikke helt kosher, men det er nok mange som gjør det slik.

2) Gå inn på de dameprofilene du finner link til i forumet.

3) Vis hvem du er, så kan jeg sikkert komme med noen tips.

Skjult ID med pseudonym lilja fr. 19 nov. 2010 20:58

Hei:-)
Selvom du er sjenert er det ingen vits i å gjemme seg bort her. Dette er den beste og tryggeste arena til å være deg selv på. Prøv å skrive profilen din med en selvtillitt, for det er tiltrekkende for alle typer mennesker!

Jeg tenker det er viktig at du er ærlig og direkte i din profiltekst. Ikke vær for generell, for da får du lett forespørseler fra folk som ikke har samme agenda som deg eller samme fremtidsplaner. Få hjelp av en venninne/venn til å beskrive dine positive egenskaper, og fortell om hvor du er i livet nå (hva som er viktigst for deg), dine fremtidsplaner/ønsker, hva som gjør deg lykkelig og glad, hva du ønsker hos en kommende partner, hva slags kjæresteforhold du ønsker. Beskriv den standarden du virkelig ønsker! Få også hjelp av andre til å plukke ut et par bilder. Det er lett å gå seg vill i denne jungelen av profiler, så jo mer presis du er i beskrivelsene dine, jo "rettere" person kontakter deg. Bedre å motta få men koselige brev som virkelig appelerer til deg, enn mange "feilsendte" og skuffende mail. Lykke til videre!
Lilja:-)

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 19 nov. 2010 21:32 Privat melding

Jeg støtter lilja i det hun sier om å være presis og ærlig og så heller få færre meldinger fra passende personer.

Hadde en periode her inne tidligere, der jeg var veldig "snill" og lite krevende i profilen min. Fikk god respons, men hva skulle jeg med den når det stort sett var feil personer med feil ønsker som kontaktet meg?

Denne gangen har jeg "spisset" profilteksten min mer, røper mer hvem jeg er og hva jeg vil ha, og dermed slipper jeg unna en god del tåpelige henvendelser. Skremmer nok bort noen, men det blir da en form for siling, for de som blir skremt hadde aldri taklet meg uansett! ;-)