Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten - what to wear?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym KlaraKlok lø. 20 nov. 2010 07:01

Hei! Hva skal dere ha på dere på Sukkerfesten? Kjører dere kjole (julebordsantrekk) eller litt mer casual "ute på byen" antrekk? Og dere gutta? Er det jeans eller dressjakke og mer pynta stil? Jeg er i villredet!!

Skjult ID lø. 20 nov. 2010 10:28

Jeg tenker selv så det knaker - kunne tenke meg kjole.
Men har en back up plan og da funker jeans og en sexy topp best.
Må ta det på sparket - men kommer nok mange damer i kjoler

Egentlig så har jeg mest draget de gangene jeg bare er meg selv - olabukse-converse og topp.
Men siden det er julebordstider og de andre skal pynte seg så får jeg vel bli en utstillingsdokke....uff.

(kvinne 45 år fra Østfold) lø. 20 nov. 2010 10:32 Privat melding

Godt spørsmål.....

Hadde vært litt morsomt om gutta kunne komme med noen tips til oss jenter om hva dere synes; alt fra klesstil til sminke"tips" ;-) He he!

Men jeg ender nok opp med noe a'la det jeg vanligvis bruker på en bytur... Meeen, det er jo julebordsesong da... hmmm.... Ikke lett å bestemme seg... He he! Kanskje det blir kjole? Kanskje det blir bukse? Time will tell ;-)

(mann 43 år fra Oslo) lø. 20 nov. 2010 10:46 Privat melding

Veldig mange, ihvertfall gutta, kjører julebord på disse greiene. Jeg er ikke helt komfortabel med det da det blir litt vel "jobbaktig" for meg. Tenkte egentlig å bare ta olabukse og ruteteskjorte, men siden vi faktisk er i julebordtider, OG folk pleier å ta i litt vel mye her, så får man vel bøye seg for "gruppepresset"...isj....

Personlig liker jeg veldig godt 50-tallsstil da kvinner var kvinner, men har man ikke det til vanlig så er det noget vanskelig å dra til med det i kveld ;-p

(mann 39 år fra Oslo) lø. 20 nov. 2010 10:56 Privat melding

Smart casual?

Uansett er det vel alltid bedre å komme litt overdressed enn underdressed, innefor rimelighetens grenser. Galla er nok over the top.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 20 nov. 2010 11:27 Privat melding

Hm, jeg nekter å gå i dress..... Kan ta på ei dressjakke... men der stopper det... blir ei t-skjorte under og ei svart bukse....

Jenter..... dere burde bruke rouge, og mascara... og så kan jeg ikke så mange andre sminketing... jo eyeliner... det er bra.... og sånn foundation... Og kle på dere noe dere føler dere komfortabel i..... (De som kommer i one-piece - og mener det - skal få en drink!)

Skjult ID med pseudonym torpedo lø. 20 nov. 2010 12:45

@X-R
Do nått sjallensje mi!