Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering? Hva f... har jeg gjort galt, ved bare å være tilstede?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Presens lø. 20 nov. 2010 23:31

Jeg kom inn på siden min under siste besøkende og så et pent ansikt!
Hmm... tenkte jeg og klikket meg inn på bildet!
Nei, der var jeg blitt..... blokkert???? For hva? For innsyn i en "offentlig" profil?
Hva i all verden hadde jeg gjort galt? Greit å ikke like trynet mitt, greit å ikke like profilen, uhøflig, men greit å ikke svare på eventuelle henvendelser, greit å ikke like røykere, greit å falle for aldersgrensen, men å blokkere meg???
Synd det ikke er slik i den virkelige verden også...Han/hun liker jeg ikke så svisj... BORTE!
Jaja, var nok ikke meningen jeg skulle se det i det hele tatt, for neste gang jeg gikk inn på siden var han borte!
Herregud så dum jeg følte meg!

Styrket ikke akkurat selvtilliten nei.... :-(

Aner meg at jeg reagerer feil, men ..........

(mann 29 år fra Akershus) lø. 20 nov. 2010 23:34 Privat melding

Tror mange blokkerer kun som filtrering, altså at de ikke er interessert, og derfor ikke har behov for å ha deg på matchlisten. Du har nok ikke gjort noen ting galt, annet enn å ikke være interessant for vedkommede, og det er jo en smak-og-behag-sak :)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 20 nov. 2010 23:40 Privat melding

Jeg har alltid blokkert de jeg ikke finner interessante etter å ha sett profilen deres.
Dermed slipper de å se ei som uansett ikke er interessert, og jeg slipper å se de jeg ikke er interessert i. :)

Det er da ikke noe poeng i å se på bildene til folk som ikke ønsker kontakt med deg? Se på det som spart tid i stedet! ;)

Skjult ID lø. 20 nov. 2010 23:45

ja, enig med Lovely man og Drittfjes!

Du har ikke gjort noe galt og skal absolut ikke ta åt dig! Handler ofta om at sortere ut villke man ønsker og ha på sin matchliste. Før at gjøre ting litt enklere bare :)

Skjult ID med pseudonym Presens lø. 20 nov. 2010 23:54

Ok...
Som sagt ante meg at jeg reagerte feil, men synes nå alikevel at det er en uting å blokkere "uskyldige".... Eller kanskje mer en uting at jeg i det hele tatt så det!
Jeg for min del føler at jeg må tåle å se folk som ikke faller i min smak, men mulig jeg er noe naiv... betaler jo tross alt...
Takk til dere som svarte! :-)

Skjult ID med pseudonym dame sø. 21 nov. 2010 00:34

ja, høres ut som du er litt ny i "gamet", sikkert vanligt og tenke som du gjør i starten! Men sen så liker man at ta litt mer styringen selv og sortere på match listen :). Er min egen erfaring i alle fall :)

Skjult ID med pseudonym mann sø. 21 nov. 2010 03:41

Tidligere hette denne funksjonen "sett uinteressant" eller noe. Dette mener jeg var mye bedre siden det er slik den blir brukt. Jeg har ikke noe imot noen jeg har blokkert, men jeg vet at disse kvinnene ikke er den riktige for meg. Da er det bedre at disse ikke får opp min profil på listene, enn for eksempel slik det er på møteplassen der den andre ikke ser noen ting. Folk har all verdens preferanser og at man ikke faller i smak betyr ikke at man er et dårligere menneske.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 21 nov. 2010 03:42

Det sparer alle for "unødig energibruk" å blokkere de man vet ikke er aktuelle uansett. Om du hadde brukt tid og krefter på å skrive til han, ville han mest sannsynlig avvist deg uansett... Han sparte deg den innsatsen. Se på det sånn. Det er dessuten ikke du som person som blir blokkert. Han kjenner deg jo ikke. Men profilen din var av en aller annen grunn ikke interessant for han.

Det må være en fair sak. Gå videre og konsentrer deg om de du fortsatt kan gjøre en forskjell for... ;-)

(mann 32 år fra Troms) sø. 21 nov. 2010 03:59 Privat melding

Du må bare lære deg at du ikke må ta noe som helst personlig her inne..
Just go with the flow :)

Har frøken blokkert deg, så gjør det jo bare jobben din enklere!

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 21 nov. 2010 08:18

Jeg er blitt blokkert, jeg har blokkert flere. Spessielt de som har høye preferanser, ønsker, drømmer som jeg kan kalle for uønsket adferd i min verden har jeg null interesse på bruke tid sammen med. Selv om det ikke er ondt ment, så vet jeg av bedre. Noe som kommer andre kvinner til gode!

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 21 nov. 2010 11:02

Jeg blokkerer alle som er uinteressante, så slipper de å bruke tid på å ta kontakt med meg og jeg slipper å svare hyggelig, men avvisende.
Erfaringsmessig er dette en helt grei måte å gjøre ting på. I tillegg blir listen med matcher mindre og jeg stikker ikke innom alle profilene en million ganger, selv om de ikke er interessante.

Sånn ca.

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 21 nov. 2010 11:20

Takk for svar!

Begynner å forstå hvordan det fungerer. Ser at det er opp til flere grunner til å blokkere!
Må allikevel pipe litt.... Hadde jeg sett kun et bilde av "mine menn" med noen får ord skrevet ved siden av så hadde jeg neppe likt de så godt.
Sjarm og utstråling kommer ikke til sin rett her...Heller ikke det å bli forført med ord eller vinne seg over tid. Borte!
Jaja.... Kanskje det var her jeg skulle møtt dem! :-)

Ok, men jeg forstår nå i hvert fall, selv om jeg personlig fortsatt føler meg uhøflig når jeg blokkerer.!
(Sikkert noe med alder å gjøre)

Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 21 nov. 2010 11:23

Jeg fikk en chatteforespørsel mens jeg var borte en dag tidligere i uken, sendte mail og ba henne prøve igjen, og ble blokkert...

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 21 nov. 2010 11:34

Katte:
Uffda, den var i mine øyne teit!
Forstår at snittet her inne er som ellers i denne verden.... vi er mange raringer/særinger.
Mange med mye bagasje!
Kall det også lik i skaper og handler deretter. Rett eller urett!
Hva annet kan vi gjøre enn å handle ut ifra erfaring?

Jo kanskje tenke litt mer, tørre å gi folk en sjanse! Være modig nok til å sjekke om feilen kanskje er våres...
Ikke at det har hjulpet meg..... men dog....

Skjult ID med pseudonym lathund sø. 21 nov. 2010 12:35

Det tok meg litt tid å bli så pragmatisk eller tykkhudet eller hva man skal kalle det til å tenke at dersom jenter her inne ikke svarer eller blokkerer meg er det like greit. Poenget er ikke å få flest mulig halvpotensielle kjærester, men finne den eller de få som gjensidig matcher meg og liker alle mine både fine og rare sider.

Så har det slått meg hvor påfallende overfladisk dette nettstedet er hvis man ikke ser ut som Brad Pitt eller George Clooney. Sjansen er nok ganske mye større for at jeg finner meg en kjæreste i virkeligheten enn her inne om man ser på responsen.

@katte:
Jeg har også opplevd liknende snåle reaksjoner. Som jenter som har sendt meg hyggelige meldinger om at de likte profilen og definitivt kommer tilbake dersom opplegget de holder på med nå skjærer seg. Når jeg noen uker etter sender en kort melding når jeg ser at de er aktivt pålogget igjen får jeg kort beskjed om at vi nok ikke passer sammen.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 21 nov. 2010 12:43

Lathund:
Er det denne du har fått?

"Hei på deg :-)
Jeg treffer for øyeblikket en annen og ønsker å finne ut av det først. Vi kan eventuelt kontaktes senere hvis det ikke fungerer..."

Det er faktisk et av Sukkers standardsvar.

Skjult ID med pseudonym Mintu sø. 21 nov. 2010 12:47

Egentlig så må man bare bli ganske tykkhudet på websider som dette. Jeg har sendt meldinger til 150 til 200 jenter og har knapt fått ett skikkelig svar fra noen. Jeg tror responsraten er på under 10%, og det har ikke vært mange av dem igjen som det har blitt noe særlig med snakk sammen med. Jeg skriver ikke en felles melding som jeg sender til alle jeg ser;) I og med at jeg har sendt til så mange så har jeg også begynte å blokkere dem som ikke gir svar, eller ikke er interessant. Da kan man benytte tiden mer effektivt.

Det som er ganske trist på mange måter er at vi shopper kjærester basert på ett enkelt profilbilde eller det man har i albummene sine. Dersom man er en 96% match hos sukker, så er det bildet som gjør at man ikke passer sammen. For sukker har jo matchet vedkommende med 96% og da skal man jo ha såpass mye til felles at man faktisk passer veldig bra sammen;)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 21 nov. 2010 12:58

Mintu:
Det kan være mye ved en match på 96 som er feil. Det kan være enkeltsvar som er viktig for en uten at en nødvendigvis har oppgitt at det er et ufravikelig krav - jeg har for eksempel sett en profil på 96 der det eneste røde bladet var varighet, men siden det er viktig for meg, gjorde det henne relativt uinteressant for meg. Eller det kan være ting som ikke kommer frem i selve matchen - for eksempel påvirker ikke politisk ståsted matchen, men ser jeg at hun oppgir borgerlig eller konservativ, så gjør det nok at vi ikke har så veldig godt utgangspunkt. Eller det kan ha å gjøre med hva som står i profilen - er den full av skrivefeil, smileys og vås er den nok ikke så interessant for meg, den heller.

(kvinne 28 år fra Oslo) sø. 21 nov. 2010 14:54 Privat melding

For å vise seg frem, 14:48? Når man blokkerer noen er det jo for å skjule seg... :P

Skjult ID med pseudonym Reibjørn sø. 21 nov. 2010 16:17

Haha...nei, men kan nok anklage folk for mye rare motiver for å blokkere, men vise seg frem er neppe en av dem!:p

Skjult ID med pseudonym Kalla sø. 21 nov. 2010 17:44

Jeg lurer litt på om jeg har missforstått noe her. Såvidt jeg har forstått det er en av de viktigste funksjonene av at du blokkerer noen at du vil forsvinne fra vedkommendes liste, både mht om du on-line og om du har besøkt vedkommende. Så hvordan TS først kan se at vedkommende har vært på hennes side og deretter konstaterer at hun er blokkert, er mer enn jeg kan skjønne. Med mindre det da gikk litt tid mellom han var inne på siden og blokkeringen. Har jeg missforstått?

Skjult ID sø. 21 nov. 2010 20:16

Herregud!! Slutt med den sytingen!! Hva så om han har blokkert deg!! Drit i det og kom deg videre og ikke legg ut sånne bortkastet innlegg på forumet. Du er GARANTERT ikke alene!! Folk må seriøst vokse opp og bli mer selvstendigene. Dette gjelder seriøst mange her inne. Halvparten av det som blir lagt ut på forumet er jo bare klaging og sytiing.

Skjult ID med pseudonym Whatevva sø. 21 nov. 2010 20:18

Word

Skjult ID med pseudonym meg sø. 21 nov. 2010 20:22

@skjult id
Folk må da få lov til å komme med sin frustrasjon. Og så får heller du velge om du vil lese det. Og når du så velger å lese det, så kan jeg ikke fatte at du skal klage på det også..
Så slutt med den sytingen!! Drit i det og kom deg videre og ikke legg ut sånne bortkastet innlegg på forumet......

Skjult ID sø. 21 nov. 2010 20:30

@meg
Jeg mener bare at det er så mye negativt som blir skrevet på forumet. Det går an å lese tidligere innlegg eller rett og slett bare godta at sånn er nettsamfunnet. Desverre så er det sånn at man kan ikke bli "likt" av alle her inne, men thats life! Er ikke noe personlig, men sånn er det på sukker uansett om man liker det eller ikke.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 21 nov. 2010 20:36

@skjult id
selvfølgelig er det meste på forumet negativt. Helt naturlig det. Og ofte er det ikke nødvendigvis så negativt heller. Folk bare spør om andre har det på den måten når det gjelder respons også.

Alle de som får respons, er på dater og finner seg en kjæreste har jo ikke behov for å være her på forumet 24 timer i døgnet :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 21 nov. 2010 20:48

Mange sier: Ikke ta noe her inne personlig!

Jeg sier: KLART du kan ta ting personlig! Man er da menneskelig :-)
Samtidig så er det jo helt logisk at man ikke kan ta innover seg at fullstendig ukjente personer ikke gidder å være nygjerrig, at de vurderer utfra et bilde eller for den saks skyld blokkerer fordi noen ikke har bilde. Pytt pytt!

Og vet du hva?
Det er faktisk litt deilig den derre "ædda bædda" følelsen man får når noen møter deg live og starter tidenes sjarmoffensiv og du tenker inni deg: Sorry Mac. Du dømte meg ved å blokkere meg så tidlig at det sier meg noe om deg - og en sånn kjæreste er jeg ikke så interessert i. Så vandrer du videre.

Så hvem som taper eller hvem som vinner i dette overfladiske spillet skal være usagt, men at det finnes mange måter å se på blokkering på er i alle fall helt sikkert! Jeg tar blokkering DØNN på alvor og dønn personlig uten å bli lei meg som du ser.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym mann 40+ sø. 21 nov. 2010 20:58

@Kalla: Såvidt jeg vet må man innom en profil for å kunne blokkere vedkommende. Hvordan kan det ellers gjøres?

@Presens: Jeg har selv opplevd å bli blokkert / fått besøksforbud / døra i fleisen / følt meg uvelkommen og uønsket ved å gå inn på en profil fra damer jeg har vært treige med å svare på melding fra.

Eller fra damer jeg har bare har sendt en liten koselig melding til. Og følt et sting i brystet av ubehag og smerte. Følt meg skikkelig ille til mote. Tenkt tilbake til barndommen da jeg av og til ikke var invitert på fest. At jeg ville prøve å rette opp noe, uten å ha sjansen. Grublet "hva har jeg gjort for å fortjene dette? fremstår jeg som stygg, creepy, hyperaktiv og dvask?" Jeg kunne ikke kontrollere den følelsen.

Ok, jeg overdriver nok en smule. Men av nettopp denne grunnen syns jeg sukkers design av utestengningsfunksjonen er hårreisende dårlig. Det fins et uttall andre måter å filtrere bort støy på, men sukker har valgt en kundefiendtlig versjon. Hva om sukker bare sendte uønskede henvendelser direkte i en søppelfolder? Å utestenge noen fra å besøke en side, hvilket poeng er det vel i det. Om de vil kan de jo bare opprette en ny profil og gå inn fra den.

Man blir herdet av å takle avvisning, greit nok. Men for spesielt nye kunder kan det ta litt tid å komme over dette, uavhengig av om man har lest alle velmente begrunnelser for at funksjonen er slik den er.

Skjult ID med pseudonym Eleni sø. 21 nov. 2010 21:04

Jeg skjønner ikke helt dette. Følger dere nøye med på at dere blir blokkert og av hvem?

Jeg har sikkert blitt blokkert av mange, men det er ikke noe jeg engasjerer meg i. De som ikke finner meg interessant er heller ikke interessante for meg.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 21 nov. 2010 21:07

Bingo, Eleni.

Hvorfor fokusere på de som er feil? Vit din egenverdi og stol på at han som ser deg, vil se deg :-)

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 21 nov. 2010 21:15

@mann 40+

Takk for fine ord! :)

Takk til alle dere andre også.... Tror nok jeg forstår hvordan det er her nå!

Skjult ID med pseudonym mann 40+ sø. 21 nov. 2010 21:19

Ingen god ide å fokusere på det, er helt på linje her.

Men ikke alle som kommer hit flommer over av selvtillit til enhver tid. Man tenker at man vil prøve å skape en god tone med noen, sender en gjennomtenkt og flørtende melding der man kanskje utleverer mye av seg selv, håper på positiv respons. Og det som istedet skjer er at "bokserhansken" kommer opp. Hvorfor gi disse personene et slag i trynet når det ikke er nødvendig? Hvor ofte oppleves dette som positivt av dere andre?

Nei, bedre om vi oppfordrer Sukker til å sende meldingene til søppelkassen. Det er en mye mildere form for avvisning ingen kan misforstå.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 21 nov. 2010 21:22

mann 40+
Forstår deg kjempegodt, jeg! Derfor blokkerer jeg uhyyyyre sjelden selv. Ser ikke at det er noe problemt for meg at noen jeg ikke er interessert i står på mine lister. Dessuten har jeg mer enn en gang erfart at både jeg og andre har tatt feil, så......i "medmenneskelighetens navn" synes jeg for min del det er greiest å ikke blokkere mye :-)

Nettopp fordi man tar feil og fordi jeg er med dus med å sende et hyggelig svar på en mail - uansett.

Skjult ID med pseudonym nocturne sø. 21 nov. 2010 21:28

Man bør faktisk blokkere...fordi det er mange medlemmer på Sukker og det kommer nye profiler opp på listene dine dersom du blokkerer noen. Det er det noen som har skrevet om før her, så om du synes du ser mye av de samme ansiktene kan du "fjerne" noen, og gi rom for nye/andre dersom du blokkerer.
Så tips herved gitt!

lykke til!

Skjult ID med pseudonym villja sø. 21 nov. 2010 21:30

Jeg har blokket når en person er innom x antall ganger og titter , og ikke svarer på en hyggelig melding.. Jeg ser ingen grunn til at denne personen skal ha tilgang til min profil, når den personen tilsynelatende ikke er interessert i kontakt..

Har ikke blokket mange, men noen ja.. Og jeg tror vel ikke at det er et problem for de, som alikevel ikke er interessert..

Skjønner dog at man stiller spørsmål på forumet, fordi man er ny, og kanskje ikke leser samtlige innlegg her før man poster, det må det da jammen meg være høyde for, eller er det sånn at de med xantall år her inne har enerett på hva som skal tas opp??!!

Er jo bare å overse slike tråder... !

Skjult ID med pseudonym Z sø. 21 nov. 2010 21:31

Det er ikke et argument for meg at jeg BØR blokkere. Jeg gjør det som føles best, jeg! :-)

Men mener du at det er sånn at om jeg blokkerer 30 stk med match over 90, vil det komme 30 nye med match over 90 seilende inn på lista helt av seg selv? Jeg har ikke den erfaringen, jeg har jo ikke prøvd....

Skjult ID med pseudonym Whatevva sø. 21 nov. 2010 21:36

Er det noen som kan svare på spørsmålet fra Eleni? Dvs. følger dere nøye med på at dere blir blokkert og av hvem?

Lurer på det samme selv? Hvordan ser dere hvem som har blokkert dere? Da må dere jo søke opp de enkelte eller?

Skjult ID med pseudonym mann 40+ sø. 21 nov. 2010 21:37

@Z: liker innstillingen din :)

@nocturne: Jeg mener det er kjekt å kunne rydde opp i listene sine, det er et godt tips. Og det er sikkert mange som får så mye meldinger at det er kjekt å slippe å få mail fra noen man har markert som uinteressant. Samtidig er det ikke alle som liker å slenge døra i ansiktet på sine velmenende medmennesker. Og det kan føre til at man markerer færre som uinteressant enn man ellers ville gjort dersom funksjonen var designet anderledes.

"Best of both worlds" mener jeg derfor er at personer man har markert uinteressante rett og slett filtreres bort fra alle lister hos den som har markert noen som uinteressant, mens den "rammede" ikke får noen tilbakemelding om at h*n er persona non grata.

Skjult ID med pseudonym icarus sø. 21 nov. 2010 21:39

Jeg bruker blokkering primært når folk har albumbilder, men ikke profilbilder. Har man profilbilder så er det lettere å huske at man allerede har sett på en profil. Så mitt tips er å ha profilbilde. Kanskje det er flere som tenker som meg.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 21 nov. 2010 21:44

selvfølgelig kommer det ikke nye inn på lista hvis man blokkerer, men det blir lettere å legge merke til de som faktisk er aktuelle når man fjerner de som man helt sikkert ikke anser som kjæresteemne.

Hva slags kriterer man bruker ved en eventuell blokkering får jo være opp til enhver, men det er jo ikke tvil om at blokkeringer bør gjøre det lettere for begge parter å finne den rette :)

eks :
Hvis jeg ser en person som bor i en annen landsdel som ikke vil flytte på seg (det vil ikke jeg heller) og som til og med bare søker etter personer som er maks 10 år yngre enn meg, hvorfor skal man ikke blokkere da? Er jo helt meningsløst at denne personen skal være på mine lister eller motsatt.
Ikke merker de at de blir blokkert heller hvis man ikke allerede har hatt en kommunikasjon :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 21 nov. 2010 21:48

.........eller et annet eksempel:

Jeg så et bilde her inne i lang, lang tid men synes fyren var helt uinteressant så jeg gikk aldri inn på profilen hans. Dessuten var han helt off på humor og var mange år eldre enn det jeg søkte i tillegg til flere andre ting som virkelig ikke "passet". Så en dag skrev han til meg, og før jeg visste ordet av det så var han den som var det nærmeste jeg noen gang har kommet the big thing her på sukker.

Så hvem eier sannheten om at det ikke er tvil om at blokkeringer bør gjøre det lettere å finne den rette?
Og hvem eier sannheten om at det er meningsløst at de som ikke passer skal være på mine lister?

Nei, takk og lov for at man kan gjøre som man vil og finne den måten å fungere for sukker som funker for seg! :-)

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 21 nov. 2010 21:56

Når du blokkerer en person eller omvendt, tar det en liten stund før han/hun forsvinner. Er du ute fra siden og går inn igjen, er som regel siden oppdatert, og personen er borte fra dine lister. Du kan finne dem igjen hvis du trykker "Online nå" og "alle kvinner" (eller evt. "alle menn" går jeg ut fra), eller hvis du søker på kallenavn. Lykke til! Men konsentrer deg heller om dem som ikke har blokkert deg!

Skjult ID med pseudonym mann 40+ sø. 21 nov. 2010 21:57

@meg:

>>Ikke merker de at de blir blokkert heller hvis man ikke allerede har hatt en kommunikasjon

Det kan skje at de merker det likevel. Sett at de har vært inne på siden din tidligere. Og litt senere vil de stikke innom påny, du har jo så flotte albumbilder og slik en poetisk beskrivelse av din drømmepartner. Så de søker deg opp. Men så... *bang*. Døra er plutselig låst, spesifikt for deg. Ja, nettopp deg ja. Og kanskje ikke for noen andre. Du kan ikke vite om det er kun deg selv som er utelåst fra det glade selskap.

Og for de som lurer på om det fins en liste over hvem som har blokkert en selv - denne finnes ikke. Man må forsøke å gå inn på profilene til dem det gjelder - så den låste døra kommer når man minst venter det.

Skjult ID med pseudonym Sad boy sø. 21 nov. 2010 22:05

Triste greier. Men hvorfor bry seg med dem som ikke er interesserte, det finnes jo så uendelig mange andre! Eller er det sånn at man helst vil terpe på det negative, gni det inn og synes synd på seg selv? Sikkert mange som står i kø for å få en sytete partner....

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 21 nov. 2010 22:21

Jeg blokkerer de som jeg ikke ville skrevet til og heller ikke svart positivt til om de hadde skrevet til meg. I tillegg til folk som ikke svarer, folk jeg har skrevet med uten å ha møtt samt tidligere dater det ikke har blitt noe mer med. Totalt har jeg blokkert ca 400, tror jeg, hvorav kanskje 250 er profiler jeg aldri har skrevet til eller møtt, og det er helt sikkert minst like mange til jeg kunne blokkert, dog uten at jeg har gjort det.

Hvorfor? Jo, fordi jeg ikke er ute etter å se tryner jeg ikke er interessert i eller som ikke er interessert i meg.

Jeg har et "system" der jeg altså blokkerer de jeg ikke er interessert i, skriver et notat på de jeg kanskje kunne tenke meg å kontakte og ikke gjør noe med de jeg regner med at jeg ville svart positivt om de kontaktet meg (typisk damer som er way out of my league, men slett ikke uefne). Og bare i "kanskje kunne kontakte"-kategorien har jeg nok damer til at jeg, hvis jeg datet én hver uke, ville hatt dater for mer enn fem år. Jeg vil aldri få kontaktet alle dem heller, for ikke å snakke om dem som kunne vært interessante dersom de sendte meg en melding. Nå håper jeg ikke jeg blir på Sukker så lenge, men viktigere, skal jeg få det jeg tror er "riktig" dating, er det faktisk en fordel å sile litt.

(mann 40 år fra Østfold) ma. 22 nov. 2010 00:33 Privat melding

Tror nok ikke folk skal legge alt for mye i blokkeringsfunksjonen, ihvertfall ikke at det er noe man gjør for å være "slem" mot dem eller lignende. En grei måte og sortere hvilke profiler som faktisk er aktuelle og hvilke som ikke er aktuelle. Har blokket endel profiler selv hvor den jeg blokket søker noen som er en del yngre enn meg. Ser ikke poenget med at de skal dukke opp på mitt søk hvis de ikke er aktuelle for meg, jo flere profiler som dukker opp jo mer må jeg bla i sider for å finne de som faktisk kan være aktuelle.

Skjult ID med pseudonym Fanny ma. 22 nov. 2010 03:17

@ mann 40+

men jeg anser ikke man kan vare sikker uansett, på den måten du beskriver. Førdi at vem som helst kan førsvinne herfra når som helst av førskjellige grunder. Kanskje man møtt kjærleken, kanskje man er lei og tar en pause og så videre.

Fast det er klart, uppretter du en ny "bluffprofil" kan du ju raskt finne ut av om du blitt blokkert eller ikke, men vem gidder og ordne og styre med en ny profil før at sjekke om man er blokkert?

Skjult ID med pseudonym asl ma. 22 nov. 2010 10:23

1337

(kvinne 28 år fra Oslo) ma. 22 nov. 2010 11:25 Privat melding

leet!

Skjult ID med pseudonym Bsa ma. 22 nov. 2010 16:17

125522

(mann 29 år fra Akershus) ma. 22 nov. 2010 17:11 Privat melding

Såkalt elajt, som noen trodde man uttalte elite for noen år siden :p