Alle innlegg Sukkerforum

Ønsker å lær meg å danse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 0 ryttme ma. 22 nov. 2010 22:46

Kansje der flere som slitter med det samme som jeg gjør. har vel gjort det lenge og synest det er litt trist å avvise ei jente som ønsker dra meg ut på danse gulvet for å svinge seg litt å ha det gøy. men jeg blir bare sitten å holde godt på drikken å se på... har fått høre at jeg har noe dansetrinn inne, men det er magen på ryttmen som jeg slitter på og igjen er som en sperre hos meg for å kunne ta sjangsen på dansen. er ikke redd for å drite meg ut eller sånn. men det hadde vært koseligt å kunne tatt med eventuelt fremtidig partver på danse galla eller ut å danse og kunne danset å ikke sittet å sett på...

Er det noen som har noen gode forslag til hva jeg kan gjøre med dette?

Ps spydig heter fra anonym vil ble bitt hode av eller sendt klage på.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 22 nov. 2010 23:58 Privat melding

Ta deg et dansekurs ;)

Og ta gjerne med deg en du liker litt ekstra godt!

(mann 43 år fra Oslo) ti. 23 nov. 2010 00:02 Privat melding

Skal du dansekurs kan du like godt dra aleine. Å dra med sammen med noen fører bare til frustrasjoner. Det er alltid et overskudd av damer noe som gjør at man som kar må gå på rundgang. Når man er der sammen med sine bedre halvdel er det noe jævla dritt og man føler ikke at det er verdt penga.

Men når man er singel så er det kanskje det som skal til ;-)

Forøvrig er jeg lei av å overbevise damer om at jeg faktisk kan danse, men da er det vel andre ting det går på tenker jeg ;-p

(mann 40 år fra Oslo) ti. 23 nov. 2010 00:05 Privat melding

Tror jeg skal ta Tazoslo på ordet her. TS holder du til i Oslo ? er du med ? flere som blir med ?

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 23 nov. 2010 09:06

@Tazoslo
Du trenger jo ikke overbevise jentene på Sukker om at du kan danse...det har vi jo sett:)))

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ti. 23 nov. 2010 14:39

aaa pssj! ;-p

men det var jo bra, går vel enklere neste gang da..hehe..

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 23 nov. 2010 16:49

Har faktisk flere ganger vurdert å melde meg på dansekurs, men stoppet når det har kommet til stykket. For sånn rent bortsett fra at det er en bra selskapsgreie, er man som mann garantert i mindretall der også.

Problemet er bare at jeg har to venstreføtter, da...

(mann 40 år fra Oslo) ti. 23 nov. 2010 17:01 Privat melding

Dansekurs er absolutt å anbefale, det er sosialt og det er god trening uten at man nødvendigvis føler at man trener. I stor grad er det overvekt av damer på disse kursene, men har også opplevd at det har vært fler menn enn damer der, så det er ganske varierende. Jeg synes ikke det har vært noe stort problem å gå alene, man skifter dansepartner hele tida og det er viktig for å lære seg å danse med mange forskjellige folk, ingen er like - heldigvis :)

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 23 nov. 2010 17:03

Supert forslag - kom dere avgårde!!!

Jentene vil elske det!!!

Kanskje det er stedet der dere møter noen?!

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 21:43

Kom deg på dansekurs - swing, salsa eller hva du måtte ha lyst til.

Det er veldig sosialt, du lærer å føre skikkelig, og damene står i kø for å danse med en som er god til å føre :-)

Dra på egen hånd...det er mange i samme båt, og du blir kjent med nye folk.. Jeg har gått flere kurs alene, er mest hekta på Salsa, men har også tatt noen swingkurs, og alt har vært veldig positivt :-)

Skjult ID med pseudonym 0 ryttme ti. 23 nov. 2010 22:31

ja jeg har vudert dansekurs opp til flere ganger, men det har bare blitt med tanken pga sperren med rytmen... men her i sommer tidlig i høst var jeg i kontakt vedrørende dansekurs og mulighetene til å kunne lære meg det uten å kaste bort mye tid, krefter, frystrasjon og ikke minst penger på noe en ikke kommer noe vei med.

men fikke dette tilbake svaret fra der jeg kontaktet.

"KLART DU KAN LÆRE Å DANSE!
Vi har mange som deg - men det er bare å tørre! Våre kurs er enkle for gutten er ganske rolig inntil han føler han vil gynge seg ivei i rytmen. Synes du skal komme på onsdag kl. 1830 på swingkurs. Selv om vi startet idag vil det komme mange nye neste gang, og da må vi begynne fra start igjen. Nå r det er mange i lokalet, kan en også slappemer av og ikke føle prestasjonsangst. Så bare kom du----- og så kan du jo finne ut om du vil lære tango el. andre bruksdanser etterhvert. Mandag er de fleste litt over 40 + men da vil du jo bli veldig populær hos damene. Med klippekort kan du prøve på forskjellige dager. Velkommen!"

så jeg håper å tør ta sjangsen på å hive meg ut i dette etter Nyttår. starte med blanke ark og fargestifter...