Alle innlegg Sukkerforum

Er det mange her inne som mailer med flere samtidig??

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 23 nov. 2010 01:30

Selv er jeg en gutt som mailer med flere samtidig noe som gjør at jeg mister litt kontroll og fokus på hva jeg egentlig vil få ut av å være inne på sukker.. Er jo ikke alltid man får svar med en gang så da hender det at man sender mail til flere.. Hvordan er det med dere andre? er det dumt å maile med mange på en gang?

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 01:40

et vanskeligt spørsmål! Jeg liker best og maile med en åt gången. Men som du sier, noen gånger drøjer svaren, og da er man plutseligt igang og mailer med flere....Men mister fokus, det gjør jeg ikke. Vet vad jeg vil og vad jeg søker..

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 23 nov. 2010 01:46

Mest idielle er jo selvsagt å forhold seg til ei jente/dame om gangen. Men som du nevner. Ting kan skje som gjør at du snakker med flere samtidig uten at det var det som var meningen. Ikke at jeg har opplevd det selv. :P

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 02:00

mail med som mange du vil så lenge du klarer å skille imellom dem :)

Men når man begynner med dating og kansje dater den samme personen fler ganger, så synes jeg man bør holde seg til en....

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 02:10

Ja, det er jo sant! Så lenge jeg har oversikt så er det vel ikke noe stress, Og det er jo som du sier skjult id 02:00 at når man begynner å dra på flere date så er det er greit å holden seg til en person, men så langt har jeg ikke kommet ennå. Det har kun blitt noen dater for min del.

Men får å spørre om noe annet. Forteller dere hvor mange dere har vært på date med hvis en person spør? Er kanskje ikke alle som synes at det er så fett at man har datet veldig mange etc.. Jeg synes sånt er litt vanskelig å svare på siden det er så liten betydning, men ærlighet er jo viktig det å!

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 02:31

Hvis noen spørr mig hvor mange jeg har varit på date med så sier jeg som det er : noen. Og at det har varit både bra og dårlige dater.

På en date pleier jeg og bare snakke med personen, prøve og bli litt kjent. Skulle det vare noe problem om man har "snakket med mange" eller med få?

Skjult ID med pseudonym yo ti. 23 nov. 2010 02:55

Det er vel i utgangspunktet ikke noe problem, men det kommer an på hva den andre tror. Mange vet at sukker er kjent for å være et sted hvor man lett kommer i kontakt med andre partnere om det er seriøst eller useriøst.. Hva jeg legger i det regner med at du skjønner hva jeg mener:)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 23 nov. 2010 02:57

Jah gjør ikke alle det da? Selv om fokuset ofter handler på en mer enn en annen..

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 03:37

@yo

självklart skjønner jag vad du menar.

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 23 nov. 2010 07:20 Privat melding

neppe.. "one woman guy"... Men når man er ny her, eller ikke prater med noen så må "selgeren" i en våkne og man må kontakte flere som kan være interessange. Det er jo naturlig for alle vil jeg tro. Jeg er for realist til å tro at noe heldig bare detter ned i fanget mitt:-). Har lært fra jeg var liten at det er kun prinsesser som får den skinnende prinsen på besøk uanmeldt.

"So, if you want something, go get it!"

Men når samtalen er i gang og man eventuelt føler at det er noe der, så har jeg lite interesse av å skape noe "følelser/connections" med andre. At jeg svarer de som evnetuelt henvender meg på en hyggelig måte, JA. Men at jeg orker å fokuserer på flørt med flere samtidig. Nei. What is the point?

:-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 23 nov. 2010 10:55

Heh

Skjult ID med pseudonym katte ti. 23 nov. 2010 11:12

Det går litt etter omstendighetene, og går litt i bølger.
Noen ganger har det tatt noen mnd før jeg fikk svar etter en førstegangsmail, noen sjeldne ganger kommer det svar fra flere (med laber svarrate sender man ut endel).
Andre ganger har jeg fått førstegangsmail mens jeg mailer noen andre.
Og jeg har ikke så overveldende kontakt her inne, og har vel ikke råd til å si nei fordi jeg må kommunisere med ei om gangen...
Jeg har aldri hatt noe mer enn engangsdater, så noe problem har det aldri blitt.

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 23 nov. 2010 11:13 Privat melding

Det blir fort flere av gangen ja, men det viser seg også fort hvem man ønsker å snakke videre med etter noen meldinger og feltet blir dermed mindre :)

Skjult ID med pseudonym fkh ti. 23 nov. 2010 13:02

Ser absolutt ingen problem med å ha kontakt med flere innpå her. Det kan jo føles litt kjipt hvis jeg får vite at han jeg skriver lange meldinger med omtrent hver dag også skriver slike meldinger til flere jenter, men jeg forstår jo at man må ha flere baller i luften.

Selv skriver jeg men en jeg liker godt, og som jeg skal på date med om noen dager. Jeg har så stor glede av de meldingene jeg får av han at jeg på en måte ikke har behov for å sende meldinger til andre - dog svarer jeg om jeg får meldinger. Men så skal det sies at jeg bare er 23 år og ikke nødvendigvis ser etter noe seriøst, så "stresser" ikke.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 23 nov. 2010 13:06

Akkurat nå mailer jeg med ingen her inne.
Jeg drøser bare innom forumet og tenkte å deaktivere meg fra nettet på freddan.
Ta meg en pause fra alt som har med søk og jakt å gjøre. Bare eksistere som meg selv, singel, men ikke alene og ensom, i adventstiden.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 23 nov. 2010 16:39

Jeg blir bare forvirret av å skrive med flere samtidig, i hvert fall dersom flere av dem viser seg å være interessante. Dessuten vet jeg at jeg ikke gidder å være med på spill og utvelgelsesprosesser, så derfor vil jeg ikke legge opp til det for andre heller.

Skjult ID med pseudonym C. on. 24 nov. 2010 09:55

Jeg orker ikke å snakke med flere om gangen. Er interessert i en om gangen jeg da :) og de jeg ikke er interessert nok i til å skrive til kun dem, de gidder jeg heller ikke å sløse tid på :)