Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål til de flotte jentene/damene på sukker:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ee ti. 23 nov. 2010 02:51

Hvor lenge eller antall mail sender dere med en på sukker før dere kan bli med på en date?? Og hva er som gjør at dere noen gang takker ja til en date relativt fort og andre ganger vil bli bedre kjent på nettet først.

Jeg selv har opplevd ofte at jeg kommer i kontakt med en noen på sukker som oftes fører til en date etter noen få mail. Men dette gjelder ikke alle.. Andre ganger så mailer jeg med noen som virker jo interesserte men når jeg spør om en vil møtes en dag så får jeg inntrykket at de vil vente litt.. Det er jo mange grunner som f.eks de er ganske nye, de vil se hvordan sukker fungerer, det er for tidlig etc.. Personlig så synes jeg at man får så mye mer ut av å møte personen en å bare sitte å sende masse mail frem og tilbake som til slutt ikke fører til noe og i verste fall har det gått så mye tid at man bare går lei og har ikke noe mer interessant og spørre om..

Hva er poenget med å sitte for lenge på sukker og maile i det uendelige? Jeg tror ikke at jeg er alene om å bruke for mye tid på mailing som har kun fører til at man går lei eller får et feil inntrykk av den andre personen fordi man ikke har så mye mer interessant å snakke om. Ting kunne jo vist seg og vært annerledes hvis man faktisk hadde truffet hverandre tidligere irl? Jeg tror at mange her inne har gått glipp av mange potensiale partnere pga akkurat denne utfordringen:) Og det er jo noe å tenke på..

Skjult ID med pseudonym Fanny ti. 23 nov. 2010 03:58

jeg kan ikke si annet en at jeg er helt enig med dig :).

Det er mye bedre og møtes ganske raskt IRL en at maile her inne i det oendlige og legge ned masse tid på det. Og min erfaring er at det mange ganger er "litt treige menn", som jeg mailer med. Den senaste jeg var på date med hade jeg mailet med i 2 månader. Det er i meste laget spørr du mig.

Men det er varierar veldigt, hvor lenge man mailer med en person. Jag synes det føles unødvendigt egentligen, at maile lengre en to-tre uker. Det er helt umuligt at vite bare fra mail og bilder og en profil her inne om vad man kommer ha før kjemi IRL. Så, at møtes øver en kopp kaffe, en bit mat eller "what ever"- DET er mye bedre og enklere og vite/bedømma om man er intressert då av at bli mer kjennt med personen eller ikke.

Skjult ID med pseudonym ee ti. 23 nov. 2010 04:15

@fanny

2 mnd?? Hehe Det var rimelig lenge før man møtes! Hvordan gikk den daten da? Tror ikke jeg hadde orket å holde på så lenge. Jeg synes jo de fleste er flinke til å være åpne for å date relativt tidlig selv om det ofte kan bli utsettelser etc, men det får man vel ikke gjort så mye med når man faktisk har et liv ved siden av sukker..hehe

Men jeg skjønner jo godt at nettet blir mer og mer et overfladisk samfunn da mange vil vente med å date fordi de ikke har vært her inne så lenge. Men er ikke poenget at man ønsker å treffe noen man liker? og hvis man først har begynt å maile eller svart på mailen din så er man jo på en måte interessert?
Når noen sier til meg at de vil avvente litt for å se hva som skjer eller at det ennå er litt tidlig så regner jeg med at det betyr at det er for å se om det dukker opp noe bedre.. Og da er jeg faktisk ikke så interessert neste gang de dukker opp og spør om vi skal møtes desverre!

Skjult ID med pseudonym Fanny ti. 23 nov. 2010 05:25

ja, det skjønner jag. Enig i din tankegång! Om noen sier dem vil avvente litt, så regner jag også med at dem vil vente og se om det dyker opp noe bedre ja- og då er ju den personen ikke intressant før mig mer :).

Daten med han jeg skrev i 2 måneder med gikk strålande. Full match fra min side, men tydligen ikke fra hans...så då er det bare og "søke" videre då....

Skjult ID med pseudonym fkh ti. 23 nov. 2010 13:10

@Fanny: Helt enig med deg!

Jeg er jente, og jeg setter faktisk pris på å spørre selv om date. Liker å ha kontrollen. Opplever ofte at menn enten er treeeege eller at melding nummer to går ut på å treffes. Har også fått meldinger hvor de sier "Skal til din by i helga, vil du gi meg omvisning?". Og ja, det er alltid helt ok å spørre om date - poenget er ikke alltid at du er for rask eller treg. Liker jenta deg så blir hun jo med på date, og er du treg med å spørre så kommer hun deg i forkjøpet.

Og igjen, enig med Fanny, sier personen at du "spør for tidlig", så siler jeg fort vekk denne personen. Noe annet er selvfølgelig hvis man faktisk er opptatt og ikke har tid før om to uker pga jobb eller hva som helst.

Skjult ID med pseudonym carpe diem ti. 23 nov. 2010 13:52

Og her kommer skilpadda.

Jeg går ikke på date med det første, kaste bort tiden med en som kanskje byr meg helt imot. Nei takke seg til noen brev og msn logg. Tror jeg har sluppet unna mange ONS og trøtte typer.
De få jeg har møtt ute har vært super koselig og har jeg kontakt med enda.
Men dra ut for å bruke masse chash og tid - nope nope og nope.

Men lykke til alle små jegere, jeg venter til skummet er tatt så tar jeg kremen ;O)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 23 nov. 2010 16:41

Carpe Diem:
Min erfaring er at det ikke er noen forskjell på dem jeg har skrevet lite og mye med når jeg først treffer dem, derfor kaster i hvert fall jeg bort mer tid når jeg bruker lang tid - hvis man skal tenke slik.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 23 nov. 2010 18:44

kommer an på kjemi ;) Men i mine tidligere nettdating år så møtte jeg folk for fort uten å vite særlig.. DET var ikke lurt.. Mange som løy på seg ting og tang ja... Er dritkjipt å si til noen at "sorry du er fake". Huff..

Skjult ID med pseudonym Fanny ti. 23 nov. 2010 19:04

@ har egetnligen liknande erfaring som det qwerty sier.

Men ja, som Kvinne 81 sier, det er viktigt at prøve og finne ut en del om personen, i den mån det er muligt at gjøre det på nett. Finns MÅNGA luringer herinne !

Og til carpe diem:
Finnes faktiskt många her inne som IKKE tar ONS også! Går jeg på date er det en promenad, en kopp cafê, en matbit eller noe sånnt. ONS undvikes totalt og er helt uaktuellt!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 24 nov. 2010 22:26

Heia skilpadda! :-D Eller altså; Jeg slutter meg til carpe diem og Kvinne81. En viss silingsprosess og en del informasjonsutveksling er helt nødvendig før jeg i det hele tatt tenker tanken på å møte noen.

Jeg mener; I det virkelige liv er det ytterst få av alle de tilfeldige mennesker jeg møter som jeg faktisk kunne tenkt meg å date. Hvorfor skulle det være annerledes på nett? Og det er ikke lite som kan gjemmes bak skjerm og tastatur. Hvorfor skulle jeg være ivrigere på å slippe fremmede inn på meg her enn der ute?

Og ettersom jeg nå sikkert har gjort meg fortjent til både veteranmerke og evigsingelstempel; Hvis jeg skulle ha datet alle som har sendt meg to eller flere meldinger, hadde jeg nå antagelig vært på flere dater enn det finnes dager i kalenderen... I min virkelighet finnes det hverken tid eller mulighet til å prioritere møter med fremmede i det omfanget. Og om jeg hadde kunnet, så hadde jeg heller ikke ønsket det.

Privatlivets fred er et privilegium. Bestemmer jeg meg for å møte noen, er det fordi jeg har grunnlag for å tro at han er så unik at det uansett vil være givende å prioritere litt tid i et møte. Innpakninger jeg kan finne tiltrekkende er det svært mange av. For meg verdifulle personligheter er ikke noe det går flust på dussinet av. Det å finne personlighet og innpakning i samme menneske er noe svært sjeldent.

Jeg har virkelig absolutt ingen tro på å samlebåndsdate alle pene ansikter på nett. Da vil jeg mye heller kalle min kvalitetstid min egen og fylle den med noe nyttig!

Skjult ID med pseudonym ee on. 24 nov. 2010 22:42

@heltenkel

Jeg forstår din tankegang der og er helt enig. Jeg mener så klart ikke at man skal date hver og en som sender en meld eller to. For en viss magefølelse har man da, ihvertfall jeg og jeg:)

Men det jeg har ment tidligere er at det er ikke alltid like lett å lese en person ved å bare sende noen meld frem og tilbake. Alle er kanskje ikke like flinke til å vise hvem de er på noen mail med en helt fremmed. Og det kan fort bli kjedelig!

For min del får jeg vist en helt annen side av meg eller flere sider av meg som jeg kanskje ikke alltid greier å gjøre over på noen mail som f.eks humor som er veldig viktig og som skaffer fort kjemi og interesse. De fleste her inne er noen ingen komikere så derfor mener jeg at hvis man først føler at man liker en man har truffet på her inne og mailet litt så taper man ikke noe på å stikke på en date eller noe.

Grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg tror at jeg kunne skapt en del interesse med flere av de jeg har snakket med tidligere hvis jeg hadde møtt dem på et tidligere stadie i meldings prossesen eller noe. Men jeg skjønner at folk har sine grunner til å holde litt igjen og sånn er det vel bare. Det er jo uansett ikke opp til meg å avgjøre om de vil møte meg eller ikke..

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 24 nov. 2010 23:26

Og da er vi vel inne på det essensielle, ee :-) Min subjektive mening er at nettet er langt mer komplisert enn virkeligheten. Timing blir avgjørende, og fallgruvene er mange. Bilder og tekster og album og utvalg og formuleringer og vinkling og evne til å treffe mottaker rett og til rett tid og i rett rekkefølge og mengde, er litt av en balansekunst og krever en god del flaks. I tillegg skal hele sulamitten stemme med alt annet som skjer utenfor mottakerens skjerm og tastatur der og da. Derfor har jeg tro på å bruke litt tid. Og skulle jeg være uheldig å velge bort den rette nå, så håper jeg at han ikke har det mer travelt ned kirkegulvet enn at han titter innom igjen ved neste anledning :-)

Og jeg er helt enig med deg i at ingenting kan overgå det å møte det virkelige mennesket. Poenget mitt er at nettet gir oss mulighet til å bli kjent i en litt annen rekkefølge enn tilfeldige møter irl, og jeg tror det er både viktig og riktig å luke litt først. Min oppskrift har hittils vært å bruke telefon mellom innledende meldinger og faktiske møter. Jeg sitter på ingen måte med hverken svar eller oppskrift, men jeg tror at jeg er fornøyd med å møte de få fremfor de mange.

Å møtes først eller sist i bli-kjent-prosessen er det evige høna-eller-egget-spørsmålet på dette forumet. Og ettersom vi alle her er single, så har vi vel fortsatt ikke funnet det universelle svaret :-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 24 nov. 2010 23:54

Og du er langt fra alene om dine tanker, ee. Sukkerfester, gruppegjøremål i privat regi og antallet forumbrukere som har blitt utenfor-Sukker-venner er bare noen av mange eksempler på at vi alle helst vil møtes på "gamlemåten". Dilemmaet blir bare hvordan vi skal velge hvem....

Nettets udiskutable fordel er at du kan knytte kontakter du ellers aldri ville ha møtt. Men igjen; Da havner vi lett inn i diskusjonen om i hvilken geografisk avstand man ønsker å ha hverandre, flyttbarhet osv.

Og de gangene vi finner en profil som tilhører noen du kjenner i det virkelige liv, tenker vi alle at; "Jøss, hadde jeg ikke visst hvilket flott menneske h*n er, hadde jeg aldri lagt merke til den profilen." Og hvor mange ganger har vi ikke fastslått at "alle" ser så mye bedre ut enn på bilder...

Så noen bedre konklusjon enn at hver og en får definere og formulere og formidle etter beste evne hva som er rett eller feil, og så får tiden vise hvem av oss som satte best sjøbein :-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 24 nov. 2010 23:56

Det skulle stått et " finner vi vel ikke" et sted der i siste linje...

Skjult ID med pseudonym Fanny to. 25 nov. 2010 00:07

@HeltEnkelt

Det universelle svaret kommer nog aldrig finnas!!. Førdi vi er førskjellige og det er individuellt vad som passer den enkelte. Men man kan ändå generalisere litt :). Før det finns ju olikhter og likheter i beteende og vad som gjer et gott utfall. Dvs, man går in i et langt forhold og er ikke lengre singel.

självklart må man sile. Jag upplevde mer ee:s spørsmål i starten av denne tråden som ett tema kring när man kan tenke sig og møte en man synes virker intressant. Og självklart är det ikke ALLE man skrivit noen ord med som er intressante!
Om man skal maile lenge eller lagom eller lite? om det har noe og si at maile lenge? Jag er så enig med det ee og det han skriver om før eks:
"det er ikke alltid like lett å lese en person ved å bare sende noen meld frem og tilbake. Alle er kanskje ikke like flinke til å vise hvem de er på noen mail med en helt fremmed. Og det kan fort bli kjedelig".

Ja, finns mange fallgroper med nettet, og det finnes det der ute IRL også. Det må vare "rett timing" hvis man møter noen IRL også, før at det skall kunna bli noe mer.

Og angående det at bruke telefon, det hjelper ingenting vad jeg har erfart. En av de verste og største luringene jag møtt ever snakket jeg mye med på telefonen først! Han var her fra sukker! Däremot gikk jeg litt mot min magafølese på honom, fra starten av. Og det skal jeg ALDRIG gjøre igjen!