Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan fungerer dette?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sosiognom ti. 23 nov. 2010 10:58

Jeg er temmelig ny med dette nett greiene, og skal ærlig innrømme at jeg er litt lost.
(Selv om det sikkert kommer naturlig om det er felles interesse, må jeg spørre:)
Grunnen til at jeg er her er jo for å finne en dame jeg liker å prate med, og som jeg kanskje kan bli bedre kjent med over tid utenfor cyberspace. Men det er her jeg er lost.

Har tatt kontakt med noen, bare sendt dem en responsmelding på noe som sto i profilen, eller noe som sto mellom linjene i profilen for den saks skyld, og har jo fått kontakt tilbake. Har skrevet en del med noen hyggelige personer fra langt-av-sted.

Men når det kommer til mennesker man møter her, som bor i nærheten. Forventer de at man skal spørre de ut på date? he he. Det er jo vel halve poenget med denne siden sikkert, men er det dem som nærmest forventer å bli spurt ut, og som går med den første og beste eller er dere en del som faktisk liker og skrive å bli kjent?

Jeg for min del vil jo bli relativt godt kjent før jeg møter noen face to face. Grunnen til det er kanskje for at visst jeg møter noen nå, vil jeg ta det seriøst. Jeg er ikke en one date guy, og har vært i fast forhold i nesten 5 år, der vi og fikk et barn. (er singel nå da, og de siste 5 månedene.)

Så det jeg kanskje lurer på er; hvordan skal man gå fram, for ikke å virke hverken desperat (noe jeg på ingen måte er) eller noe uinteressert? (noe jeg håper jeg ikke vil være) Skal man spørre om skype, msn eller facebook info før man møter noen face to face?

(Som sagt, det faller seg sikkert naturlig der og da, men jeg vil jo gjerne spørre, og kanskje høre om det er noen erfaringer her ute man kan ta noe lærdom av?)

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 23 nov. 2010 11:48

Skjønner hvordan du tenker. Da jeg var fersk på sukker, ville jeg også skrive en stund og bli kjent først, men så lærte jeg at man kan ha fin kjemi på nett, mens man irl fort ser at det ikke var noen grunn til å skrive i ukesvis. Derfor syns jeg det er greit å treffes raskt. Noen få meldinger, kanskje litt prat på msn og så en date, det er passe, spør du meg.

Det er ingen motsetning i å være seriøs og å treffes raskt, for da slipper man å bruke tid på folk man egentlig ikke vet om man liker å prate med.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Sosiognom ti. 23 nov. 2010 11:53

Godt poeng. Og veldig logisk. Jeg tror kanskje jeg bare blåser det opp litt. Being a fresh man.

Takk for svaret. Jeg trengte noen som kunne "si det høyt" til meg tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym fkh ti. 23 nov. 2010 13:23

Jeg er også enig i at man bør treffes så fort som mulig. Hvis jeg bor i samme by som de jeg skriver med så ser jeg ingen grunn til å ikke møtes i løpet av en uke hvis jeg har tid. Men det er fint om man utveksler sånn i hvert fall 5 meldinger kanskje før man faktisk møtes. Uansett, ingen fasit. Ta ting på magefølelsen og spør folk ut på date med en gang du merker at det er det du vil!

Et lite tips er at man ikke bare sier "Vil du treffes?", men at man heller kommer med et mer eller mindre konkret forslag til hva man skal gjøre på daten. Feks "Siden vi er så glad i rødvin begge to, kanskje vi skulle ta oss en rødvinsdate?"

Skjult ID med pseudonym Sosiognom ti. 23 nov. 2010 13:33

Ok. da skal jeg følge mavefølelsen, og ikke kaste bort post-tid på dem jeg egentlig ikke liker å skrive med. Bare spørre på en fin måte om de vil base hoppe fra rådhuset eller noe i den dur =)

Skjult ID med pseudonym fkh ti. 23 nov. 2010 14:02

Hadde noen spurt meg om basehopp fra rådhuset hadde jeg LETT vært med! Poenget er ikke alltid NÅR du spør, men HVORDAN du spør. (Caps Lock makes it true! :P )

Og angående skype, facebook, msn osv, så er jeg en av de som ikke liker å få slik info før etter at man har møttes og funnet ut at man vil ha videre kontakt. Har gått i den "fella" hvor det har blitt et nett-vennskap hvor man har klare formeninger og ideér om personen på andre siden av skjermen, men så stemmer ikke dette når man møtes.

Lykke til ;-)

(mann 34 år fra Hordaland) ti. 23 nov. 2010 15:27 Privat melding

Vil du være med å hoppe fra rådhuset i Bergen fkh? I challenge you, pluss jeg byr på ekstra spenning da politistasjonen er rett borti gaten ^^ Ta med egen fallskjerm!

Skjult ID med pseudonym fkh ti. 23 nov. 2010 15:44

08nord: Oh, det frister! Men jeg har jo ikke egen fallskjerm! Too bad ..