Alle innlegg Sukkerforum

Fra melding til date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Knarfen ti. 23 nov. 2010 23:11

Etter litt over et halvt år på sukker, kan jeg komme med følgende observasjon:

- selv om en jente svarer på meldingene dine, betyr det ikke nødvendigvis at hun vil treffe deg på date (men etter at hun har uoppfordret har oppgitt navnet sitt, bør det være bænkers)

- men dersom DU før førstemelding fra ei jente, kan du være rimelig sikker på at hun allerede har bestemt seg for at hun vil møte deg i virkeligheten

Så, girls and boys, er dere enige?

Skjult ID med pseudonym trine ti. 23 nov. 2010 23:15

Tenkte på ca akkurat det samme tidligere i dag. Hvis jeg sender førstemelding til en gutt kan han som regel trygt be meg ut på date. Men får jeg førstemelding og svarer synes jeg det er mer ok at jeg spør om date.

Men i det store og hele så liker jeg faktisk selv å ta initiativet til date ;-)

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ti. 23 nov. 2010 23:19 Privat melding

- Riktig

- Feil

Skjult ID ti. 23 nov. 2010 23:33

nope.. er nok ikke så enkelt.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 23 nov. 2010 23:40 Privat melding

Har nok opplevd det at jenter har tatt kontakt og det ikke har blitt date av det også.

Men den første observasjonen kan jeg gå god for.

Det som er så fantastisk ved å faktisk møte menneskene bak profilene er jo stort sett at ikke alle er like flinke til å "selge" seg selv på nettstedet - men faktisk er utrolig kule når man møter dem.... så det er egentlig alt for lite folk som møtes... man diskvalifiserer folk på bakgrunn av relativt idiotiske ting her.... Utrolig morsomt å møte masse sukkerfjes på sukkerfesten..... Imponerende mange hadde tatt turen fra fjellet, trningssentret og skogen for å ta del i begivenheten... Personlig trengte jeg ikke gi avkall på så enormt mange planlagte aktivteter for å delta.... :)

Skjult ID med pseudonym eae on. 24 nov. 2010 00:47

@x-reveur

Helt enig med deg der og takk for sist på vorse og fest:) Var mange hyggelige mennesker som jeg vanligvis ikke ville møtt og snakket med ellers:)