Alle innlegg Sukkerforum

Et kjapt spm til gutta:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym funderer on. 24 nov. 2010 11:19

Tenker dette er rette forumet å stille mine spm på,iallefall av slike karakterer;)

Er det en myte at menn vil ha mer sex en damene?Dette begynner nemlig å bli min oppfatning...
Fikk faktisk høre at det ikke var normalt å ha sex så ofte som jeg ville,og det var ikke snakk om flere ganger pr dag,men iallefall 2-3 ganger i uken(Kunne sef hatt hver dag,men det var utelukket).

Har bare vært i 2 forhold,men tedensen var der i begge.Og jeg har hatt noen "løse" tilfeller,men de regner jeg ikke mer her:)

Så spm mitt er om jeg har helt feil oppfating av menn?I mitt hodet har jeg "lært" at menn alltid er klar,og aldri sier nei:)Selfølgelig kan alle ha dager der man ikke er på topp,og etter x-antall år sammen så er vel ikke spenningen på topp.men sånn i det store og hele så bør vel sex være en viktig del av et forhold?..

Skjult ID med pseudonym mann on. 24 nov. 2010 11:34

Lurer på hvor gammel du er, funderer? Kanskje det kan kaste litt mer lys over saken.

Lysten er ikke alltid like stor. Kanskje den er det inntil slutten av 20-årene (da er de fleste gutter temmelig ukritiske til seksualpartnere), men ikke i like stor grad senere.
I ung alder kan lysten komme bare ved den minste visuelle stimulering, men når man blir eldre blir man mer "kresen". Det mentale spiller mer inn (tro det eller ei!).

Tror du i alle fall bør belage deg på å oppleve både ett og to neitakk her i livet. Og er ikke det litt fint da? Og vite at du faktisk må kunne tilby/prestere noe for å få noen til sengs! (både visuelt og mentalt, kvantitativt og kvalitativt). Blir man ikke utfordret på noe som helst, smaker ikke belønningen så godt heller! :)

Skjult ID med pseudonym Jensemann on. 24 nov. 2010 11:38

Det er litt forskjelleg. Eg må innrømme at når eg veit at eg kan få sex, så blir det ikkje så viktig for meg lengre. Då har eg berre sex når eg har lyst og for å nyte det. Tre fire gonger i veka kanskje. Det kjem litt an på.

Av og til mange gonger på ein dag. Iallefall i byrjinga. Men gjer ein det for ofte, så trur eg at ein mister interessen.

Ja, sex er ein viktig del av forholdet. Difor ser eg på det som viktig at eg får ei dame med relativt høg sexlyst. Å vere i eit forhold med ein annan person som er merkbart mindre interessert i sex enn meg, er som å pine seg sjølv.

***

Menn er ikkje alltid klare. Eg hadde klamydia for ei stund tilbake utan symptom. og då var eg ikkje klar sjølv om det var ei dame som var klar og sjølv om eg berre kunne brukt kondom. Bekymringer gjer oss menn mindre klar. Iallefall slik for meg. Og så må eg føle at dama sett pris på meg, og at ho også liker sex. Og viss eg er altfor trøtt gidd eg ikkje å ha sex.

Eg trur ein del menn liker å prate og snakke om sex. Men når det kjem til stykket så er dei eigentleg ikkje så glad i sex. Det tek lang tid å bli glad i sex.

(mann 34 år fra Hordaland) on. 24 nov. 2010 11:40 Privat melding

Hvor ofte en ønsker å ha sex i et parforhold er vel en helt individuell sak og har lite eller ingenting med kjønn å gjøre tror eg.

At menn "alltid" er klar for sex når som helst og med hvem som helst er vel omtrent lik sant som at jenter bare vil ha sex med en fast partner en gang i uka.

Skjult ID med pseudonym Kvinne29 on. 24 nov. 2010 11:40

enig med TS.
Forrige forhold gikk bl.a i kurven, fordi jeg orket ikke å gå resten av mitt liv å kunne telle på 10 fingre hvor mange ganger jeg hadde meg noe i året. Og nei jeg jobbet ikke for lite for å gjøre vedkommende tent..

Skjult ID med pseudonym 1 on. 24 nov. 2010 11:41

For meg handler sex begjær og nærhet. Noe jeg synes er viktig i et forhold. Kan gjerne ha sex hver dag (opptil flere ganger), men finnes jo dager/perioder en kanskje er mer sliten en ellers. Det går jo begge veier. for meg er sex viktig i et forhold. Egentlig den enkleste måten å vise at en er glad i den andre og begjærer en. I de forholdene jeg har har jeg "stilt meg til disposisjon" hvis dama har ønsket sex. Man gir og får.

Skjult ID med pseudonym funderer on. 24 nov. 2010 11:57

Jeg er over 30,så det går vel ikke på det at jeg så ung..

Men har de siste årene lurt på om jeg har et større behov for sex enn det som er "normalt"..Og ja,jeg vet at man ikke kan sitte en merkelapp på hva som er normalt ifht sex,men når jeg i siste forhold nesten måtte tigge om sex en gang i uken,begynte jeg å fundere:)

Og som nevnt over her,så handler sex også for meg om nærhet og intimitet,og når jeg plutselig føler meg som en despo pga det,så får jeg vel en liten "knekk" der..

Men det er kanskje noe i det at menn er på topp i 20-årene,mens kvinner ikke er der før i 30-årene?:)
*Det passer meg i så fall dårlig*

Skjult ID med pseudonym busy bee on. 24 nov. 2010 12:01

Jeg er 40+ - elsker sex, men bare god sex.
Er jeg i et forhold og alt funker, har aldri sagt nei til sex. Det er jo det beste på denne jord.
Men det må være spenning,kjemi, og lidenskap.
Sånn dunke dunke sex og tøm/ røm aldri vært min greie.
Må være hender,blikk,lyder og kropper som lenger etter hverandre.

Jeg sier: Mere sex jo bedre helse.
Amen

Skjult ID med pseudonym lalaa on. 24 nov. 2010 12:07

Selv er jeg i begynnelsen av 20-årene og opplever at gutter på min alder er mye mindre keen på sex enn meg i de forholdene jeg har vært i. Jeg har blitt kalt nymfoman fordi jeg liker å ha sex minst én gang om dagen. Har blitt usikker på om det er meg eller de som er unormale, men har vel bare kommet fram til at folk er forskjellige.

Hvis jeg skal sove sammen med en gutt jeg har et seksuelt forhold til å så får jeg omtrent ikke sove hvis ikke vi har sex først. Frustrerende med gutter som ikke er like keene som meg!

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 nov. 2010 13:05

3 om dagen takk. Man blir jo ikke sammen med en dame man ikke tenner hemningsløst på.

Skjult ID med pseudonym fårikke on. 24 nov. 2010 20:44

lalaa: ta meg :P
Gått uten noen ting i 1,5 år jeg..og har like stor lyst som deg til vanlig i forhold..

Skjult ID med pseudonym Må ha det on. 24 nov. 2010 22:13

helst 5 om dagen akuratt som frukt og grønnsaker. men ikke den raske å ufølsome typen. kunne ha litt tid å bruke når en skal ha sex eller bare ligge å kose sammen. men det er deiligt med en kjapp en inn i mellom.... men liker godt å gi den andre parten en deilig og ertene pirring før at jeg gir henne en etterlengtet topp. er ikke av den typen som tenker på meg selv lenger. liker å gi masse av den god og delige kosen til min neste trofaste partneren jeg finner....

Skjult ID on. 24 nov. 2010 22:13

Bare tull.... Synes mennene alltid har "vondt i hodet" eller barre ikke har lyst til å være alene...... (dette gjelder da menn på østlandet.......flere venninner har klaget over lite lyst fra mennenes side....).

Skjult ID med pseudonym Må ha det on. 24 nov. 2010 22:28

@ (Skjult ID ) - ons 24 nov 22:13

det med "vondt i hode" har også dere jenter. men jeg vil ikke dra alle under samme kam. det vil være en del unnskyldninger hos begge kjønn vil jeg regne med. tror jeg ikke har hatt noen av de problemen du beskriver hos menn her på østlandet...
_______

håper å servere det beste av meg til den heldige jenta/dama.