Alle innlegg Sukkerforum

Mase eller spille kostbar?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tuppelura on. 24 nov. 2010 13:11

Hmm.. Det er en tråd her inne som handler om hva en skal gjøre når en har funnet drømmemannen, men han ikke virker >SÅ interessert. Kom 2 svar som motsier hverandre litt. Så da spør jeg dere menn her inne:

Vil dere bli mast på, eller vil dere jakte?

En mann sa det at noen kanskje trenger hjelp til å innse hva en vil. At det kanskje trengs litt "overtalelse". Mens han andre svarte at vi damer ikke skulle gjøre oss så tilgjendelige.

Så, hva sier dere menn? Blir dere skremt og er det turn off om ei dame sier tydelig i fra at hun liker deg og vil treffe deg mer? Eller syns dere det er koselig, og blir mer interessert?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 nov. 2010 13:29

Vet du at du har draget er det bare fint om du forteller meg at du er klar, i tilfelle jeg ikke tør ta initiativ i frykt for å mase.

Om jeg ikke er helt sikker på om jeg vil ha deg er mas bare turn-off. Mas er kjipt uansett. Det holder å si ting én gang.

Liker ikke å jakte og har aldri sjekket opp noen. Sikkert derfor jeg er single.

Skjult ID med pseudonym Tuppelura on. 24 nov. 2010 14:00

Hehe... men hvordan skal jeg vite om jeg har draget.. ;) Så om vi er sikre på om den andre er interessert, så skal vi mase, men om vi er usikre, så bare lar vi vær?

Da skal jo jeg være ærlig med deg og si at jeg ikke skjønner når jeg har draget :D

Ikke rart vi forblir single asså!

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 nov. 2010 14:09

Utvidede pupiller, rødming og klåing i eget ansikt skal visstnok være tegn på at ting er på gang :)

(mann 40 år fra Østfold) on. 24 nov. 2010 14:48 Privat melding

Foretrekker at jenta er rett frem og ærlig på situasjonen, skulle hun være interessert i meg og vil treffe meg mere så foretrekker jeg at hun sier det fremfor å måtte "jakte". Noen synes sikkert jakten er spennende, men personlig så foretrekker jeg mer rett frm svar istedet for å gå rundt grøten. Man merker fort når man treffes om det er kjemi for ett treff til eller ikke så da kan man jo bare være ærlig på det synes nå jeg. :)

Skjult ID med pseudonym stine on. 24 nov. 2010 15:52

Selv om jeg er kvinne så velger jeg å svare på denne tråden.

Det finnes en fin balansegang mellom det å mase og å spille kostbar. Masing er ikke kult, ei heller å spille kostbar.

Hvis man har vært på 1 date med en person synes jeg man kan sende melding etterpå at man syntes det var hyggelig og at man gjerne vil gjenta suksessen. Greit å få ting avklart så fort som mulig, så man kan gå videre hvis det blir en avvisning. Men når det gjelder å opprettholde interessen hos det motsatte kjønn så gjelder det (tror jeg) å ikke være alt for tilgjengelig og sende meldinger hele tiden - men rett og slett finne den gylne middelvei og vise at man er interessert, men heller ikke mase. Gi personen litt pusterom - det er vel ingen som liker å få meldinger hele tiden? Og det er vel heller ingen som liker å aldri vite hvor man har den andre?

Har selv endt med å stille gutter litt opp i et hjørne fordi de har vært tvetydige i sine svar. Sånt gidder ikke jeg, og da sier jeg rett ut at jeg er interessert i å treffe de mer og at de får si fra hvis de virkelig er interessert. Ikke noe vits i å gå rundt grøten heller.

Noen liker å jakte, andre ikke. Tror ikke man skal fokusere så veldig på det igrunn. Men jeg tror det kan være lurt å tenke over signalene man sender ut.

(mann 44 år fra Buskerud) on. 24 nov. 2010 15:53 Privat melding

@Tuppelura vis at hun var intressert vil jeg ha ønsket å blitt fortalt det jo før oj bedre. en å kansje føle at en ikke er den typen som har sjangsen å ta en hopper videre til neste forsøk eller gir opp.

det at hun vil møttes ofter er bare posetivt,v is hun ønsker det. jeg har det oppfatingen å bli bedre kjent med personen pr melding også møtte personen og tilbringe mest mulig sammen med henne i den grad hun ønsker å bruke tid og krefter på å ha den fint og moro sammen. men det er ulike oppfatinger alt etter hvem du spør...

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 24 nov. 2010 17:00

Verken eller, tenker jeg. Bedre å være ærlig, si hva du føler. Noen ganger når jeg er avmålt, er det rett og slett fordi jeg er usikker på hva hun tenker, og jeg vet at jeg mer enn én gang har gått glipp av en potensiell kjæreste fordi jeg ikke har trodd at hun har vært interessert i meg - selv i situasjoner der mer eller mindre felles bekjente har mer enn antydet det.

Skjult ID med pseudonym Tuppelura on. 24 nov. 2010 19:31

@qwerty

Tror du er inne på noe her. At når dere menn føler dere litt usikre, så blir dere litt.... stille og avmålte. Og da tenker vi damer at dere ikke er interesserte :(

Det kreves faktisk endel mot å være den som sier noe først. Enten det er at man er interessert i videre kontakt eller at en ikke vil. Jeg savner litt respekt i forbindelse med dette egentlig.

Skjult ID med pseudonym stray_ on. 24 nov. 2010 19:47

Kort sagt så er jeg enig med robinsve. Men på en annen side er det litt viktig å ikke være altfor masete. Likevel skal det en del til før man oppfattes slik, men dette er nok ganske individuelt. Er jeg usikker for lenge på hvorvidt hun er interessert, antar jeg at hun ikke er interessert og går videre.

(kvinne 33 år fra Vest-Agder) on. 24 nov. 2010 20:01 Privat melding

skjønner ikke hvorfor alle damer hær maser om akkurat det temae, dere vet så godt at gutter er forskjellige, seff svare noen det ene å andre motsatt, det finnes ikke fasitt svar på dette, færddi med det,!! Er han interisert i dæ så får du det m dæ tru mæ når æ si det!!!