Alle innlegg Sukkerforum

Einar Gelius

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty on. 24 nov. 2010 19:33

Krigshissing mellom Nord- og Sør-Korea, krise i Irland... Men Einar Gelius er visst mye viktigere...

Skjult ID med pseudonym LovelyMan on. 24 nov. 2010 19:35

Media prioriterer alltid feil. Husker den gangen jeg bestemte meg for å slutte å lese VG, det var en gang Aksel Lund Svindal hadde fått VM-gull, men hovedoppslaget på forsiden var at hu Lotto-dama hadde blitt bitt av en hund.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 nov. 2010 19:44

Folk vil underholdes, ikke opplyses vet du... Det er ikke fakta som selger, men følelser.

Skjult ID med pseudonym JohnD on. 24 nov. 2010 23:05

Underholdes???

Hva med mat? Frisk luft å puste i? Leve noenlunde trygt? En fremtid for våre barn?

Idag er vi i en krisesituasjon. Media har til nå vist en øredøvende stillhet om at hele huset brenner i lys lue og ting forverres ytterligere uten at noen reagerer.

Hvis ikke noe drastisk gjøres med befolkningseksplosjonen, avskogning, C02 utslipp og ødeleggelsen av havområdene STRAKS, vil konsekvensene bli så skrekkelige at våre verste mareritt er som disneyfilmer i forhold. Det som står på spill er kanskje alt liv slik vi kjenner det.

Situasjonen nå krever samarbeid og umiddelbare tiltak på en massiv internasjonal skala. Det er faktisk ikke tid til å kaste bort så mye som en dag.

Dere journalister med profiler her inne som lever deres vanlige liv og til nå har brukt store mengder tid på å skrive useriøs underholdning om ting som distraherer fra det som er i ferd med å skje:

Vet dere ikke hvor alvorlig situasjonen nå er??? Vet dere ikke at det er en befolkningsvekst 80 millioner nye forbrukere årlig - sammen med avskogning, fortsatt økning i co2 utslipp og at fiskebestanden i alle verdenshav er i ferd med å havarere???

http://www.ted.com/talks/jeremy_jackson.html

Har dere ingen omtanke for planeten dere lever på? Skjønner dere ikke at det er deres ansvar og mulighet å få dette ut på dagsordenen? Bryr dere dere ikke om hvordan livet til barna deres vil bli?

Dere er blandt dem som vil bli husket for hva dere gjorde - eller ikke gjorde - i den krisen vi er i nå.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 nov. 2010 23:20

@JohnD
Vet ikke om innlegget ditt var rettet til meg, men jeg er helt enig med deg.

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 25 nov. 2010 00:53

Merkelig at det fortsatt går rundt folk og tror at nyheter handler om å formidle flest mulig kriser mest mulig. Skulle man til enhver tid fokusert på det som er aller mest alvorlig i verden, hadde hver eneste nyhetssending handlet om AIDS og sultkatastrofer i Afika, flom og oversvømmelser i Asia eller narkotikakriger i Sør-Amrika.

Skjult ID med pseudonym Dreamer to. 25 nov. 2010 08:35

Og forresten så har det vært Vamp-konsert her...

Skjult ID med pseudonym Woody to. 25 nov. 2010 08:36

Ingen avskoging i Norge iallefall, snarere gjengroing