Alle innlegg Sukkerforum

Føler meg overfladisk,men kan ikke hjelpe for det...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmm.. to. 25 nov. 2010 13:59

Jeg er visst en som går mye etter utseende,ser jeg et bilde av en mann som ikke tiltaler meg med en gang,går jeg bare videre..Går noen ganger inn på profilen for å se i albumet,da jeg tenker at de kanskje var uheldig med valg av profilbilde,og noen ganger blir jeg positivt overrasket:)

Men det er verste er at jeg tenker mitt når jeg får brev fra menn som jeg absolutt ikke finner tiltrekkende:-/

Skjult ID med pseudonym niicoline to. 25 nov. 2010 14:02

Men er det så rart da? Det å syns motparten er attraktiv er no noe av det viktigste, tror ikke det kan bli noe med en person du overhodet ikke finner attraktiv.

Men ja, å tenke sitt om en du definerer som ikke tiltrekkende skriver til deg, er vel litt overfladisk..

(mann 45 år fra Rogaland) to. 25 nov. 2010 14:02 Privat melding

Man skal jo føle seg tiltrukket både fysisk og psykisk da...Så naturlig det, vil jeg tro :)

Skjult ID to. 25 nov. 2010 14:03

Ja, du er en ond person.

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 25 nov. 2010 14:20

Det er en naturlig del det TS.

Gjør det samme jeg ogs¨å. Nytter ikke å like en person bare på profiltekst, du skal bli fysiskt tiltrukket. Men passe seg for å kreve så veldig mye på utseendet med mindre man trives med det man finner!

(mann 29 år fra Akershus) to. 25 nov. 2010 14:22 Privat melding

Det er vel helt greit å søke etter noe man liker? Alle mennesker er overfladige, og da er det vel egentlig ingen vits å skamme seg over det.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 25 nov. 2010 15:34 Privat melding

Nesten alle har vel vært der... både på ene og andre siden av saken ;)

Skjult ID med pseudonym Irene;) to. 25 nov. 2010 17:50

Ikke overfladisk.. jeg går ofte videre uten vite helt hvorfor.. Ikke veldig opphengt i utseende, men føler at bilder gir svar på mye rundt en person som jeg (kanskje feilaktig) føler blir feil for meg.

Skjult ID med pseudonym villja to. 25 nov. 2010 19:44

Jeg syns ikke det nødvendigvis betyr at man er overfladisk.. For, utseende betyr en god del, og kanskje enda mer her inne, med bilder som er statiske, altså vanskelig , syns jeg å se evt sjarm, glimt i øyet(alt dette man ser etter)

Det er nok mange av de jeg bare seiler forbi, jeg muligens kunne ha blitt tiltrukket av i IRL; for da opplever man personligheten sammen med utseende, og summen er avgjørende.

Jeg har opplevd å treffe en via en nett side som var vanvittig kjekk, han jobbet litt som modell ved siden av hans opprinnelig jobb. Vi snakket sammen masse før vi møttes. Jeg følte vi hadde en god kjemi og jeg var utrolig tiltrukket av hans utseende, og hans personlighet. Jeg ble mo i knærne av bare å se på han..Og bildene hans var rålekre..

Han tiltalte meg altså på alle mulige måter, og vi ble enige om å møtes, etter utallige telefoner.. Og jeg var og henta han, og jeg husker at jeg tenkte da han kom gående mot meg, er det mulig at han er enda kjekkere i virkeligheten enn på bilde. Vi hadde en veldig fin helg sammen, men fra min side uteble den store gnisten. Det skjedde ikke noe med meg, ikke noe spenning. Og jeg husker jeg var frustrert... denne mannen var "alt" jeg drømte om, men det hjalp så lite. For jeg falt ikke, for han, og jeg måtte kansellere et nytt avtalt møte , fordi jeg viste at dette ikke kunne bli noe mer,,

Så, det fortalte meg ganske mye. et flott utseende, og kjemi, før man møtes er ingen garanti for at det klaffer..

Men, ser jeg først og fremst på utseende,fortsatt, ja, det gjør jeg, for det er bare sånn, at utseendeh er inne blir viktigst. Jeg vil uansett ikke kalle meg for overfladisk, for på et eller annet vis, så gjør vi det alle sammen.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 25 nov. 2010 19:46

Selvsagt må jeg tenne på ei dame utseendemessig. Jeg har imidlertid lært meg at bilder her betyr null og niks - heldigvis, vil jeg si.